metuljcek321
|
.... jem morsko grozdje in relaxiram ... paše, paše ... ej, tolk vse tele vrtičkarske stvari letos dobr delajo, da je joj prejoj - na vrtu imam zaloge za celo vas or so it seems Almera, izvrstna slikca/avatar! Vzbuja skomine, ni kaj neboglasnica, bejbi, živjo ... odlično za posesano stanovanje, pa pomito - to pa ni kar tko ... pridna punca, very pridna. Povej, kako se kaj počutita dekleti zdaj, k se iztekajo počitnice? Kako kaže hribolazenje + Staš v vrtec next week? Bo zneslo? Kdaj greš pa ti nazaj - kar pozno, ne? A si rekla 28.? O, moje pesmi, moje sanje, bejbi 3jemi, pupa naša, kje se potepaš? Debeli rtič - krasno, krasno ... a praviš, da tamaučku je pa bolj ob vodi všeč - eh, nič sekirat, jaz sem šla šele v 2. razredu v morje ... džizuskrajst, kva sem bla čudna Uživajteeeee še naprej maximalno. Sončica, ej, tole tekanje pred starši je pa tudi meni zelo znano - naša to obožuje NAJBOLJ na celem svetu ... in potem vmes govori: "Mami/ati loviiiiiii, Anja bežiiiiiii" - vse lepo in prav, če: - ni kje blizu ceste ali - če se ne prekucne, ko skoz pogleduje nazaj, kako blizu si ji ... na morju se je tko specialno prevrnila, da je telebnila nekako bočno in se je na lice nalimala na tla - thank God je glih na tepihu, ker spodaj so pa ploščice - predstavljaj si, kako bi blo sicer rebeca, boš dala gor kakšno slikco vaše okolice - kako nastaja - me zanima ful, ful ... Iraya je bp zdaj? Inigo, vau, kako je Brin velik/visok ... opala, a basketball player in the house, perhaps? Pa kulske slikce si zadnjič prilepila. Talking about photos - populis, tista torta-gosenica the other day - OMG, božansko! Kako je pa to narejeno, da so kroglice? Mega lepa je. Kakšen je bil pa okus? Lara-trtica - anything new on the horyzon? tims, joj, ej, jaz sem čist zanemarila tele moje Hollywoodarje - aj, aj, aj ... pa saj imajo tud oni najbrž počitnice/dopust, a ne? He, he. zimska & family se že namakajo - jupi, jupi ja ja ... no, bom odmonorogirala na ek kvik tuš, potem pa po malo princesko ... pa da vidmo, kako je blo v vrtcu today ... slab začetek, dober konec maybe? PS: zakaj tule ob strani ni več smeškotov in je treba posebej kliknit, da se ti v novem oknu odprejo - komot bi jih naštepali zraven ... pa se mi zdi a waste of time včasih, sa bi si še tisto odpirala.