|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 8:05:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 8:11:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 8:14:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 8:28:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3204
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
18.8.2010 8:38:18   
tims
Zimska, uživajte na morju. Upam, da ti je uspelo vse spakiratuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 8:54:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 8:55:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3207
18.8.2010 9:09:42   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

timsica, kaj Timi je že doma al je še na morju?

Ni ga šeuser posted image . Šele v petek pride. Ga ful že pogrešamo, je prevelik miruser posted image . Sem pa včeraj klicala dol in je njegova vzgojiteljica rekla, da je ful priden, da veliko je (tuki sem jo pol vprašala če govori o mojmu Timuuser posted image ), da se je lepo uklopil v družbo, da povsod sodeljuje, prijavil se je v "Zambratija ima talent".... Skratka uživa. No, je pa še rekla, da zdej dva dni pa omenja mamico in da me mal pogreša. user posted image   user posted image  user posted image . Sej k bomo pa skupaj doma, pa mamice niti povoha ne. Je pa sam oči. Mulo mali.

Neposredna povezava do sporočila: 3208
18.8.2010 9:51:16   
metuljcek321
Hmmmm ... neugoden začetek dneva - mala je jokala v vrtcu, k jo je mož oddaluser posted image  Govorila: "Meni, meni, kje je mami?" Ojej, ojej, upam, da je to samo slučajno, ker to nam je totalna neznanka.

Kakšen kisel dan je danes - bljak. Včeraj je blo tko super - smo se narežali in naigrali pri sorodnikih, da se je kar kadilo.

Šibam na pošto - čaka me paket od frendice iz Francije - bli skupaj na izobraževanju v Cambridge-u davnega leta 1996 (oh, dear lord, kje je že to) in sva še vedno v stikih, pa si potem za tamaučke pošiljava nekajkrat letno stvari ... in je potem polna hiša veselja ... iiii, can't wait to see what's in the parceluser posted image

Plačati pa moram tud letno naročnino na Lady - hja, moram bit mal na tekočemuser posted image  ... tujo sceno sem zdajle čist na off dala med počitnicami ... uf, bo veselja, k zalaufam ... anyway, to je darilo mami za rd - lani je dobila Obraze, pa sva ugotovili, da so čist preveč zretuširani in oh in sploh srečni, pocukrani vsi po vrsti, pa sva šli back to good old Lady ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3209
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 9:58:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 10:04:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 10:05:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3212
18.8.2010 10:06:28   
glugluglu
dobro jutro,user posted image user posted image user posted image

metuljcek
, tudi Tian je jokal v prvem tednu ko je šel po doooolgem času nazaj v vrtec, se morajo spet malo nazaj navaditi, pa sedaj so združene skupine, ni vseh tapravih vzgojiteljic,..in imajo logično malo travme naši malčki.

Tian je danes zjutraj še vedno driskal, očitno je tale naša zdravnica čisto prav zadela, ko je rekla, da bo driska ziher še do srede ali četrtka potem mora biti pa itak še 2 dni brez, da gre lahko v vrtec.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 10:09:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3214
18.8.2010 10:10:37   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: populis

mojcek: jaojao, to imaš serviserja iz Celja Ribič? Ta je totalna katastrofa, ne vem pa če imaš še ti tam kakšno zasavsko varianto.
Drugače pa kot sem napisala na opravljen servis ti mora serviser nuditi garancijo, sploh pa ker je aparat star 2 leti in pol. Morda res probaš še če je z vtičnico vse OK, drugače se pa obrni na varstvo potrošnikov bo najbolj ziher.

Al pa naj mrožek pokliče na Candy in reče da je tvoj odvetnik in da ga zanima kako bodo rešili situacijo.

ne, iz trbovelj.

ja, mam tri zdaj opcije, jih ne bom več prosila... zveza, odvetnik (pa čist zaresen) pa še mal moje medijske veze user posted image  

Ti kr vse troje uporab. Ma sam to je reeeees ful čudn no.user posted image

Jaz sem enkrat klicala, pa mi je svetovala, brezplačno. Sploh nisem vedla, da bi lahko bilo drugačuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
18.8.2010 10:20:18   
tims
Glu, a ima Tian kaj vneto ritko, zdej ko tok driska? Naš je imela prov orng rance, pa sem jo nonstop previjala.

Metuljčica, verjetno je samo prehodno obdobje. Je pa res hudo, ko daš jokajočega otroka od sebeuser posted image . Pri nas je imel Tim kar nekaj časa krizo. Ampak samo če sem ga jaz oddala, pri možu pa skor nikol nobene panikeuser posted image

Rebeca, dej še mal tukaj nakaži. Ti št. TRR pošljem na zsuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 10:24:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
18.8.2010 10:28:51   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Glu, a ima Tian kaj vneto ritko, zdej ko tok driska? Naš je imela prov orng rance, pa sem jo nonstop previjala.

ne nima, mogoče zato, ker gre direktno na wc ali kahlico in takoj obrišem z mokrim robčkomuser posted image , ker ko je imel plenice se je tudi njemu ritka hitro vnela, če je imel kakšno drisko.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
18.8.2010 10:42:40   
metuljcek321
Wow, wow, wow, kakšne lepe stvari - majčka Hello Kitty, kavbojke, pižamica, igračke za punčko (set za umivanje, flaška itd.), torbica za na plažo za Anjo, zapestnice & kup sladkarij ... tale moja zlata Lucie, ej.

Že odštevam dneve do prve od 52-ih Lady - oh yeah ... aja, pa vrtec sem plačala - se fuuuul pozna, da je bla 3 tedne na počitnicah in je rezervacija - je noro manj - kolk d best, ej!

mojček, shit, pa tale Candy varianta.

Almera, thanks za info o vlakcu, bomo definitivno šli very soon. Lepo brat, da si boljš, pa čeprav sam za malo - saj veš - malo po malo, pa bo d best.

flower, odlično za Lanovo kožo - to mora bit pa res ena magična krema. Kako se pa imenuje? Ima sploh ime? Od kje jo ta punca dobi? Da bi kaj na netu poiskala, kaj je to ---- hm, mogoče bi tud mojim nohtom pomagala? Za kakšne kožne stvari je? Samo za dermatitise al še za kaj? Sem glih včeraj šla v lekarno po neko zadevico, k mi jo je predpisala dermatologinja, če so slučajno res glivice, pa da vidmo. Držim pesti, da ja, ker to je easy za pozdravit.

bližajoča se šola - tko hitr je šel dopust mimo, da bi mi še čist pasal bit majčkeno doma, priznam. Je pa res, da sem že danes orto lena - sem očitno zdajle 2 dneva preveč letala naokoli in pedenala stvari doma, kaj pa vem. Al me pa EMŠO zeza.

tims, še čisto malo in bo tvoj sonček doma. Kot vidiš, je vse OK in uživa 100 km/h.

jokanje v vrtcu - tega res NIKOLI ni bilo, tudi včeraj in predvčerajšnjim se je režala kot pečen maček, k je šla po 5-ih tednih nazaj ... mogoče je ugotovila, da se tud doma noro dost dogaja in bi bla kar rajši tukaj ... we'll see.

glugluglu, fotkič si pozabla dol? Smotana reč, ampak ga boš kmalu dobila nazaj, kar je superca. A veš, kaj se je pa meni zgodilo? Mojemu je prvi dan na bazenu padel na tla & hopla tresk bum beng je počil ekranček & se razlil kar ornk ... prejle klicala, kolk bi prišla menjava displeja & bi blo občutno več kot je foto vreden ----- tko da dobim nov foto very soon ... again ... ojej, ojej ... pa tolk sem komplicirala, bil je že na servisu, ker nisem bla zadovoljna s slikcami v malce manj osvetlenih prostorih, bla, bla, bla ... drek, no ... očitno mi ni bil namenjen ...

neboglasnica, kaj te je spravilo v dobro voljo - juhuhuja nisi razložila ... čakamo ...

nanka, mobi si je torej tud vzel mal frej, pa saj ga človek razume - vsak dan dela, pa rabi odklop. Povej, kako tvoja brucka-to-be? Uživa? Jooooj, še več kot mesec počitnic - tudi jaz bi, tudi jaz.

Majuška, samo, da gre dediju na bolje. Vse bo ok, you'll see. Že odštevaš do krasnega dopusta? Yummy, yummy.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.8.2010 10:46:03   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

ne nima, mogoče zato, ker gre direktno na wc ali kahlico in takoj obrišem z mokrim robčkomuser posted image , ker ko je imel plenice se je tudi njemu ritka hitro vnela, če je imel kakšno drisko.

Tian user posted image user posted image user posted image

ej, a veš, da bom jutri na vašem koncu - grem na obisk k frendici & njenima mulčkoma ... pa še ena frendica gre z nama z Anjo - bo full houseuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 10:59:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3221
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 11:22:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3222
18.8.2010 11:25:07   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Aja, seveda. Je čist drugač če gre že na kahlico, k pa una neprepustna plenica.

Jest grem pa dons po gatke in začneva akcijo. Je včeraj vzgojitljica rekla, da bi tud v vrtcu kar probale, ker se ves čas slači in daje pleničko dol, pa gre lulatuser posted image .

Almera, mi sploh ne deluješ tak tip, da bi ful počas hodilauser posted image . A veš kok ti bo šele zdaj teknila kavica?

Metuljčica, boš pol poročala, kaj je novega na sceni. Jest pa to sploh nič ne spremljamuser posted image . Kakšen tvoj KLIK bi spet pasal. Te je pa Populis mal nadomeščala.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 11:43:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 11:48:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?