metuljcek321
|
Howdy, July ladies! Spet je blo bizi, bizi ... po jutranji ponovni mini krizici pred vstopom v vrtec (z njo je mogla it tudi punčka Marta, tko da moram potem obe pobrat - bognedaj, da katero pozabim ) se je super odvijal dan ... ortodont, banka, trgovina (shopping za bratranca, sestrično - rd-ji, opravljena matura ... pridejo na praznovanje rd-ja moje mami on Sunday, to bo žur ... spoznali bomo tudi ta mladega od sestrične - ulala - can't wait), po mami v službo, ....... Zdajle sem skuhala koruzo, k smo jo prinesli z morja (darilo sosedov) & se sladkam. Paše, čeprav imam pečeno še 100x rajši. Najbrž danes s sosedi popečemo kakšno nad njihovim mega kotlom. Ja, neboglasnica s Stašem je na slikci - se mali tko prisrčno stiska k njej, mi je fotka ful všeč. flower, kaj pa, če bi Lan mal k mojček skočil, da prečekira stroj? Mogoče bi blo pa pol ok. Opala, tvoj je pa tud mojster fotkanja čudežna krema - mi pošlješ ZS s kaj več podatk/kontakt ... thanks ... ja, smejkoti SO na levi, ampak za večjo izbiro moraš pa "več smeškov" kliknit, kar se mi pa ne da, k se mi zdi loss of time ... ah, saj, če ni hujšega v lajfu, bomo preživeli glugluglu, kako kaj mali bolnik? Any better? Driska je res OBUPNA reč. Kako je z apetitom. Pije? Ti od daleč pomaham popoldne, OK? Pa sem slišala, da nekaj delajo na AC & se je treba že nekaj prej lepo D postavit, če hočeš pri vas dol ... ah, saj najbrž priletimo kar po ta stari cesti, da se mi ni treba na Brezovico vračat. Komaj že čakam na srečanje s frendicama & tamaučki ... juhej, bo superca. Majuška, stiskam pesti, da bo šlo zdravje dedka samo še navzgor. gatke - brazilke ali kratke hlačke - oprijete (a ne tko ogromne k tistih nekaj modelov na slikcah - čeprav je pa res, da tkole zgleda čist neapetitlih take plahte na riti, ko pa je nekaj čez oblečeno, pa se niti ne vidi, do kam vse gre tisto blago ). Tangice - sem imela obdobje, k sem jih furala non-stop, zdaj mi niso več všeč, jih imam zelo, zelo redko. populis, si kaj uštimala glede datuma za Laro? Tims, ekola, tomorrow is THE day, ko pride the big brother domov ... boš vidla, kolk ti bo hitel razlagat, kako so se imeli krasno, pa kako te bo objemal.