metuljcek321
|
Wow, wow, wow, kakšne lepe stvari - majčka Hello Kitty, kavbojke, pižamica, igračke za punčko (set za umivanje, flaška itd.), torbica za na plažo za Anjo, zapestnice & kup sladkarij ... tale moja zlata Lucie, ej. Že odštevam dneve do prve od 52-ih Lady - oh yeah ... aja, pa vrtec sem plačala - se fuuuul pozna, da je bla 3 tedne na počitnicah in je rezervacija - je noro manj - kolk d best, ej! mojček, shit, pa tale Candy varianta. Almera, thanks za info o vlakcu, bomo definitivno šli very soon. Lepo brat, da si boljš, pa čeprav sam za malo - saj veš - malo po malo, pa bo d best. flower, odlično za Lanovo kožo - to mora bit pa res ena magična krema. Kako se pa imenuje? Ima sploh ime? Od kje jo ta punca dobi? Da bi kaj na netu poiskala, kaj je to ---- hm, mogoče bi tud mojim nohtom pomagala? Za kakšne kožne stvari je? Samo za dermatitise al še za kaj? Sem glih včeraj šla v lekarno po neko zadevico, k mi jo je predpisala dermatologinja, če so slučajno res glivice, pa da vidmo. Držim pesti, da ja, ker to je easy za pozdravit. bližajoča se šola - tko hitr je šel dopust mimo, da bi mi še čist pasal bit majčkeno doma, priznam. Je pa res, da sem že danes orto lena - sem očitno zdajle 2 dneva preveč letala naokoli in pedenala stvari doma, kaj pa vem. Al me pa EMŠO zeza. tims, še čisto malo in bo tvoj sonček doma. Kot vidiš, je vse OK in uživa 100 km/h. jokanje v vrtcu - tega res NIKOLI ni bilo, tudi včeraj in predvčerajšnjim se je režala kot pečen maček, k je šla po 5-ih tednih nazaj ... mogoče je ugotovila, da se tud doma noro dost dogaja in bi bla kar rajši tukaj ... we'll see. glugluglu, fotkič si pozabla dol? Smotana reč, ampak ga boš kmalu dobila nazaj, kar je superca. A veš, kaj se je pa meni zgodilo? Mojemu je prvi dan na bazenu padel na tla & hopla tresk bum beng je počil ekranček & se razlil kar ornk ... prejle klicala, kolk bi prišla menjava displeja & bi blo občutno več kot je foto vreden ----- tko da dobim nov foto very soon ... again ... ojej, ojej ... pa tolk sem komplicirala, bil je že na servisu, ker nisem bla zadovoljna s slikcami v malce manj osvetlenih prostorih, bla, bla, bla ... drek, no ... očitno mi ni bil namenjen ... neboglasnica, kaj te je spravilo v dobro voljo - juhuhuja nisi razložila ... čakamo ... nanka, mobi si je torej tud vzel mal frej, pa saj ga človek razume - vsak dan dela, pa rabi odklop. Povej, kako tvoja brucka-to-be? Uživa? Jooooj, še več kot mesec počitnic - tudi jaz bi, tudi jaz. Majuška, samo, da gre dediju na bolje. Vse bo ok, you'll see. Že odštevaš do krasnega dopusta? Yummy, yummy.