Urshy78
|
jutro. Petyyy, kako ti zavidam tole spanje! R je pa neverjetno priden, kar se tiče spančkanja, bravo Tudi T se ful rad gleda v ogledalo in se smeji zraven, si je zgleda všeč mi spali danes prvo rundo 4 ure, potem pa dvakrat po dve uri in pol pa eno uro. sem ugotovila, da je T skoraj sigurno lačen ponoči, ker ful dolgo sesa. je pa ravno obratno čez dan, ful hitro neha jesti. je približno 5 minut, potem me pa začne zaljubljeno gledati in se mi smejati..ga dam še na drugo dojko, pa tudi hitro neha jesti. in potem želi po moje ponoči nadoknaditi. sem si malo prej črpala mleko, sem si načrpala 80ml, potem sem pa nehala, mi gre ful preveč časa za to...sem imela načrt da bi ga danes cel dan imela na flaški z mojim mlekom, samo gre res preveč časa, da bi si mogla vsak obrok izčrpati 150 ml. Mojškra, sem pomislila da bi mu tudi jaz dala vmes AM, ampak ga nočem preveč porediti, glede na to da mi je sestra rekla da ne rabim dodajat ker je dovolj težek..mah ne vem.. kdaj boš pa ti kaj začela z GH? zvečer sem mu dala 150 ml AM pa je jedel brez prestanka, potem je še tri minutke zizal in nato zaspal. bom jutri kar P poklicala pa naj mi pove kaj naj naredim da bo čez dan jedel malo več. TetaM, kako je bilo v gostilini, je bila I pridna, je spančkala? jaz sem s T nikamor ne upam v zaprti prostor, prvič zato da ne bi kakšno bolezen fasal, drugič pa zato ker se takoj zbudi čim pride v zaprti oz topli prostor. sem šla enkrat na sprehod, je trdno zaspal, potem sem pa zavila v lekarni, se je v momentu prebudil in se začel ful dreti.. S*, kaj vem, mogoče pa res ež potrebuje GH? kdaj boste pa pri vas začeli s tem?