|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
18.2.2011 9:10:53   
S*
Urshy poskusinarediti karkoli, da bo T več spal podnevi, mogoče je preutrujen od celega dnrva in potem ne more spat.

je pa bil moj nečak isti, 1 leto se je zbujal vsako uro in nato do 3 leta od 3-6x na noč, pa ni nič pomagalo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
18.2.2011 9:35:31   
jona klara
S*- SAJ SE MORAM NAROČITI K DRUGEMU GINEKU, BOM ŽE DANES POKLICALA, DA ME SPLOH PREGLEDA IN NAREDI UZ, KER ONI GA NI NITI NI BILO PREGLEDA, SPLOH NE VEM KAKO JE STANJE.joj spet pišem z velikimi,no dober, da ste se kar naspale punce.A sonce imate, pri nas nič, G še vedno mal čez 37, a veste koliko je pri dojenčku normalno?

urshy- a spet se niste naspali? joj to se mi pa že prav smiliš, pravi dec bo Tian, valda ne bo spal, da se kaj ne zamudi saj veš.No moj je spal samo je vmes, ampak moj problem pa je ker je enkrat ponoči pojedel 40 ml, enkrat 70, no zjutraj na dojkipa 140ml, ne vem kaj mu je včasih je imel tako rad flaško, sedaj pa takole za znoret.Urshy, upam, da vam to obdobje nespanja čimprej mine, ne vem kaj bi ti reklam daje krivo, pomojem mora samo miniti.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
18.2.2011 9:43:29   
jona klara
betricija- jaz sem kupila sedaj to mleko isto kot ti v mulerju, ampak je bolj gosto in mi spet ne gre čez dudo,znorela bom z temi dudami in flašami, noče pa nobene druge kot nuk lateks, sedaj imam velikost M 1, L sem že poskusila pa je preveč teklouser posted image user posted image user posted image user posted image , a ima kera izkušnje še s tem mčlekom, da je preveč gosto, kaj pa če ne dam polne merice  bo premalo nasitno.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
18.2.2011 11:09:17   
Urshy78
S*, T čez dan premalo spi, tudi to je res, ampak tako je že od začetka, zdaj čez dan celo več spi kot je recimo pred enim mesecem. včeraj je spal najprej eno uro, je šel moj potem ven z vozičkom pa je spal skoraj dve uri, potem pa še enkrat 45 minut, to je zanj kar veliko, pa se je isto zbujal..
ufff..a tkole ga je tvoj nečak biksal..hvala za tolažbo user posted image user posted image

Jona, saj nimam kaj, kot samo upati da bo tole čimprej mimo. edina sreča je da je moj doma, sem zjutraj lahko vsaj eno uro pospala pa čez dan ga ima tudi malo, drugače ne vem kako bi sama sfolgaja tamaučka pa še psa..user posted image

sva se pa prej skupaj igrala, potem je pa postal siten in sem ga takoj dala v posteljico pa dudo, jo je parkrat pljunil ven, potem pa začuda takoj zaspal, tako da imam pol urce mir.
ko pa moj pride domov bo šel pa ven s Taro in T da bom jaz lahko v miru pospravila po stanovanju..

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2004
18.2.2011 11:11:02   
Urshy78
Jona, kaj pa če poskusiš malo razširiti luknjo? jaz sem tako naredila pri enem cuclju
sem ti pa že včeraj omenila da obstaja cucelj namenjen za GH, ampak to bo pa prevelika luknja, sem probala pri T, pa je prehitro goltal, včeraj sem mu pa dala gosto kašico, je pa lepo jedel..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
18.2.2011 12:09:05   
betricija
jona jaz delam mleko nekako tako kot piše v navodilu...že prej imam prekuhano vodo (vrela 10min), potem pa imam dve steklenički..v eno dam 2/3 tekočine in toliko žličk praška kot ga rabiš, zaprem in fino premešam, potem dolijem še 1/3 vode in spet vse skupaj premešam...dam v grelec, vmes previjem S in je hrana ravno prav topla in jo pol ponudim S...ji moram pa vmes odstavljat, ker tako vleče, da se mi začne davit..imam od Aventa in stekleničke in el. grelec, cucelj št.1 in do sedaj se mi je zamašil cucelj pri stari hrani, pri tej novi pa ne.moram rečt, da se ta aptimel ki ga uporabljam bolje raztopi kot stari...in tudi manj polivanja je. je pa tako, da jaz potem vsako flaško in cucelj umijem z krtačko od TT, ki ima še nastavek za čiščenje notranjega dela cuclja...edino opažam, da če steriliziram dude in flaške, ne smem takoj uporabiti cuclje, zamaši..kaj je to ena fora ne vem...drugače pa tako kot ti je Urshy rekla, probi razširiti luknjo. vzami šivanko jo razkuži in naredi večjo luknjo...

pri nas je pa megla, pa S ima vsako jutro zamašen nosek, polno smrkljev..pa ne vem sedaj a naj grem ven v takem al ne..čakam vikend, bo sonček...jeeeeeeeeeee

pa spet smo spali..ma ta naša S je cuker..dokler bo trajalo..naj traja čim več...samo opažam pa, da je zvečer veliko bolj lačna kot čez dan, tako da ji zmeraj naredim še eno merico več. pa bolj toplo hrano..tista ogreta na sobno temp. ali pa 37 stopinj kot pravijo, je našo bolj zvijalo in je bila tečka, če je pa malenkost res malenkost bolj topla je pa tolk pomirjena...zlata je.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
18.2.2011 19:59:56   
mojškra
Jona KLara-naš tudi ima NUK, samo tole hoče. Ampak kakšno mleko pa imate, da se vam tako zamaši. Jaz imam Hipp, ker so mu že v bolnici to dajali, pa se do zdaj nikoli ni nič zamašilo. Ga ful dobro prenaša, nič krčov ( res pa je da mu dam flašo samo enkrat na dan, ostalo je dojen).

Urshy- kot sem ti že povedala, pa da ostale še slišijo. Naš prvi sin je bil isto priden (no še malce bolj) kot G, ampak le do 10 meseca, potem naprej pa ga je sračkal ponoči in to do 3-let, katastrofa.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
18.2.2011 21:29:45   
mojškra
Dodala tri slikce

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
19.2.2011 7:30:20   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Dodala tri slikce

Lepi, veliki, zaliti user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
19.2.2011 7:39:02   
S*
Dobr jutro!

Kako lepo je ko je tatko doma in lahko mami v miru pije kavico in srfa po netuuser posted image .

Jona meni G tudi ni naredila UZja, sicer pa sej sama veš po počutju če si že pripravljena na miganje. Mene je rana ene 14 dni full bolela, ma potem je bilo bolje i po 1 mesecu sem že vozičkala po več kot 5km. Sedaj pa se trudim na Orbitreku vsak ene 3x na teden po pol ure, ma nimam pa glih neke voljeuser posted image .

Urshy kako ste preživeli noč?Upam da niste ves čas gledali polne luneuser posted image .

Betricija, uživaj dokler traja. Pri nas smo končali pridno spančkat takoj po 3. mesecu, na žalost.

Jaz imam flaško  od Aventa, tisto do 3 mesecev, mleko pa navadno od Novolaca pa se nam nič ne maši. Kašice še nisem dala, se psihično pripravljam, kaj pa vem, nekako se zavedam, da je vsak dodatek začetek konca dojenja. Smo pa včeraj poskusili 1 žličko pire krompirja, kar takega z maslom in mlekom, pa je K tako mlaskala, je še žlico kmalu pojedlauser posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
19.2.2011 9:12:12   
Teta M
Jutro!

Evo mi smo drugo noč zapored dobro spali..Sem ji pa zvečer poleg mojega mleka dala še Novalac nočno formulo spet in po moje je to krivo,da spimo sedaj mnogo bolje oz.več ponoči. Spala je od 21.30 do 3.50(6h in 20 min),je pojedla in ob 4.15 je že spala nazaj,pa do 6h...no pol smo se pa skoz nekaj zbujali in ustali ob 7.15...no sedaj i pa spet spi, sem lahko načrpala v miru 100ml svojega mleka,ker gremo danes v restavracijo na kosilo/večerjo,pa bom vzela kar načrpano mleko s sabo.
Lep dan vsem skupaj in seveda lep weekend..

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
19.2.2011 9:35:50   
Urshy78
jutro..

pri nas vse po starem. T včeraj ob osmih zvečer spil 140 ml mojega mleka po flaški, potem sem ga še podojila, čez tri ure in pol se je že zbudil, potem alarm čez uro in pol, pa čez dve, čez eno in pol, čez dve in pol....aaaaa!!!
in ko mu je moj dal zjutraj okoli sedmih AM po flaški, je zbasal 140ml user posted image

zdej sem v dvomih, ali se je navadil jesti ponoči ali je res dejansko lačen??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
19.2.2011 15:44:50   
mojškra
HOjla

Urshy- mogoče pa je res lačen. Kaj če bi čez dan mu dala dodatek, da se ful naj. Vem, da imaš veliko mleka, ampak si rekla, da ti zmeraj zaspi na joški. Ali pa si načrpaj in mu daj, da boš 100 % da ti velik popije, morda bo ponoči bolj mir.

S*- ja smo zaliti, ampak kaj čem, to je od mojega mleka. Umetnega dobi le enkrat na dan, pa še to ne vedno. Pa kaj, prvi je bil tudi tak debelinko, zdaj pa je kot suha južna.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
19.2.2011 17:00:11   
Urshy78
mojškra, sem mu včeraj dala 140 ml mojega mleka pred spanjem, pa še podojila sem ga, pa je bil čez 3 ure in pol že buden user posted image
bo treba pogruntati kaj mu manjka, ni druge user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
19.2.2011 18:04:34   
Petyyyy
Hej mamike

Mi je prav nerodno se oglasit, ko vas berem kako ponoči ne spite. R spi čez dan še vedno po 2 uri dva do tri krat, ponoči pa spi v kosu od 22 do 8, mi pa nagaja drugače, noče bit sam, če se umaknet takoj jok, igračke ga za enkrat sploh na zanimajo preveč pa prav zgovoren tudi ni, me prav sekira. Uživa pa ko se gleda v ogledalo in se smeje sam sebi.
GH v polnem teku, nadomesti dva obroka in tri še dobi po flaši. user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
19.2.2011 19:07:18   
S*

S*- ja smo zaliti, ampak kaj čem, to je od mojega mleka. Umetnega dobi le enkrat na dan, pa še to ne vedno. Pa kaj, prvi je bil tudi tak debelinko, zdaj pa je kot suha južna.

Joj Mojškra brez zamere, to je bila pohvala. Meni so naši sončki tako lepi, ko imajo take polna lička.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
19.2.2011 19:28:27   
špica84
Teta m moja ž je pred tem tednom se ponoči zbujala na dve urce.Šele sedaj je začela malo dlje spat.Je pa res da tudi čez dan mi kr veliko spi

MOjškra mali g je tako fleten.Ima pa tudi moja čist zalita lička.Bom vidla kaj bo rekla dr. v petek ko imava posvetovalnico+slikanje kolkov.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
19.2.2011 20:41:26   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Joj Mojškra brez zamere, to je bila pohvala. Meni so naši sončki tako lepi, ko imajo take polna lička.

Ne ne saj nisem nič zamerila, malo čudno sem napisala. Je pa res debelinko, zaliti. Prav luškan ko je tako debel, da nima niti vratu, in mu slinčka sploh ne morem dati goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . O, jaz sploh nisem zamerljiva, res pa je, da sem malce čudno napisala, kot da sem kaj zamerila. Pa nisem, prav luštno je, če kdo reče da je zalituser posted image user posted image user posted image .  Res so tako lepi ko imajo polna lička, kar lubčkala bi jih.  Sam malce me res skrbi, kako ga naj hranim. Če ga na 4-ure kot je rekla P, potem mi sploh noče zagrabit joške, ker je preveč lačen. Sploh ne vem, če bi jo poslušala.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
19.2.2011 20:51:18   
S*
Mojškra ti poslušaj sebe in svoje dete ne pa pediatra. Ma daj no, jaz si ne predstavljam da bi otroku namerno prikrajšala hrano, že sedaj ko so še tako majhni in nebogljeni. Naj jej in uživa dokler se lahko naje pri mamici pa sploh. Sej ko bojo shodili bodo vse pokurili.

Petyyy ti kar malo zavidam to spanje. Jaz sem tudi upala, da bo naša K zaspanček, sploh ker stari ljudje pravijo, da otrok rad spi, če je mama v nosečnosti veliko spala. No to pri nas ne drži, čeprav sem bila ves čas nosečnosti doma in sem skozi nekaj kinkala.

Urshy, mogoče mu bo pa konkretna GH pomagala, spet nekateri pravijo, da ko se začne otrok hranit na 2h da rabi kaj več kot samo mleko.

Pri nas K že spi, počasi bom tudi jaz šla pod kovtrčka, bom še malo počitala, če me takoj ne pobereuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
20.2.2011 11:04:17   
Urshy78
jutro.

Petyyy, kako ti zavidam tole spanje! R je pa neverjetno priden, kar se tiče spančkanja, bravo user posted image user posted image user posted image
Tudi T se ful rad gleda v ogledalo in se smeji zraven, si je zgleda všeč user posted image

mi spali danes prvo rundo 4 ure, potem pa dvakrat po dve uri in pol pa eno uro. sem ugotovila, da je T skoraj sigurno lačen ponoči, ker ful dolgo sesa. je pa ravno obratno čez dan, ful hitro neha jesti. je približno 5 minut, potem me pa začne zaljubljeno gledati in se mi smejati..ga dam še na drugo dojko, pa tudi hitro neha jesti. in potem želi po moje ponoči nadoknaditi. sem si malo prej črpala mleko, sem si načrpala 80ml, potem sem pa nehala, mi gre ful preveč časa za to...sem imela načrt da bi ga danes cel dan imela na flaški z mojim mlekom, samo gre res preveč časa, da bi si mogla vsak obrok izčrpati 150 ml.

Mojškra, sem pomislila da bi mu tudi jaz dala vmes AM, ampak ga nočem preveč porediti, glede na to da mi je sestra rekla da ne rabim dodajat ker je dovolj težek..mah ne vem..
kdaj boš pa ti kaj začela z GH?

zvečer sem mu dala 150 ml AM pa je jedel brez prestanka, potem je še tri minutke zizal in nato zaspal.
bom jutri kar P poklicala pa naj mi pove kaj naj naredim da bo čez dan jedel malo več.

TetaM, kako je bilo v gostilini, je bila I pridna, je spančkala? jaz sem s T nikamor ne upam v zaprti prostor, prvič zato da ne bi kakšno bolezen fasal, drugič pa zato ker se takoj zbudi čim pride v zaprti oz topli prostor. sem šla enkrat na sprehod, je trdno zaspal, potem sem pa zavila v lekarni, se je v momentu prebudil in se začel ful dreti..user posted image  

S*
, kaj vem, mogoče pa res ež potrebuje GH? kdaj boste pa pri vas začeli s tem?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
20.2.2011 12:22:41   
jona klara
dan!
betricija- hvala za napotke, saj ne vem več kaj naresti.Ti imaš druge flaše in je drugače, mi smo od aventa že probali in hotel piti, me pa zanima kaj je on apatamil iz mulerja, ki si ga prej imela kaj manj gosti od tega?sedaj mi je ponoči 2 kart spil po 1oo, zjutraj 120 sedaj pa spet samo 50 tega iz mulerja mu nikakor ne teče, bomo malo sfrizirali dude in bomo vidli, je pa fora da odkar je bolan nima apetita niti vleči.Kako je S a je bolje? nima vročine?

urshy-res je problem tole spanje pri vas, mogoče pa je res tako lačen, saj človek res ne ve kaj bi naredil.Tole črpanje pred ali po vsakem obroku, je pa obup.To sem jaz počela do 1 tedna nazaj, gre časa in vse te mine....sploh če ni full mleka, ker teče full počasi, meni se je že mešalo.Upam, da bo T počasi začel bolje spati, to noč je že malo več.full lepotec na slikicah

teta m- kako ste se imeli? mi še z G nismo bili v gostilni.

mojškra- gal je pa pravi cmokecuser posted image

špica- tudi Ž je prekrasna

S*- kako je vreme pri vas?

.Me pa že skrbi ker ima cel teden okoli 37 st.C in ne vem kdaj bo ok.Ni to veliko je pa toliko, da veš, da ni ok, nima pravga teka in kavne učke.user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
20.2.2011 12:32:15   
jona klara
S*- a K je prej tako fino spala, sedaj pa ne? no to me pa kr skrbi, ker moj sedaj spi vsako noč od 8 ali 9 ali kdaj pač zaspi do 2 h pol poje in takoj zaspi, ob 5 ih še enkrat je in ponavadi tudi kr zaspi do 8 ali 9 ih kako je, sploh ne vem kako je hudo to ponoči, si pa predstavljam in res upam, za vse, ki vam ne spijo, da čimprej začno.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
20.2.2011 12:55:14   
špica84
Dober dan

Mi smo mel pa danes žurko od 2 ponoči na 2 urce.Sem si probala sčrpat mleko,ampak moja ne zna piti po flaši se kr davit začne.Sploh požirat noče.Kakšne flaše maste vi.
Jaz imam aventovo,razmišljam da bi šla probat od tt kupit

Jona hvala vem da je prekrasna,tudi g je prekrasen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2023
20.2.2011 15:44:11   
Teta M
Ja mi smo se imeli kar uredu...pač v vozičku sva jo imela, oz.jaz bolj v rokah, vmes je bila lačna, pa sem jo kar podojila tam,ker ni hotela Novalaca iz flaške..pa mi je ena gospa rekla naj jo kar podojim...pa sem jo..pa je bila potem naprej pridna...Očitno imam jaz še to zavoro v glavi kar se tiče dojenja na javnih mestih...ampak sploh ni bilo nič strašnega...
Spali smo pa od devetih zvčer do treh zjutraj,potem pa se je zbudila spet čez dve utri in potem zopet čez dve uri...se sprašujem če je moje mleko premalo nasitno,ali pa ga je mogoče premalo za čez noč,ker se vsakič po dojenju zbudi tako hitro.....ker prvo rudno ko je spala je spala po Novalac-u NF....bomo videli...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
20.2.2011 16:58:49   
Teta M
Punce,kam boste šli pa letos kam na morje s temi malimi štručkami?
Jaz že malo iščem destinacije, severna Dalmacija, najdlje do Murterja...ampak je to sedaj drugače,kot pa ko sva bila sama,gledam da je apartma  čim bližje morju, po možnosti še senca...,....A ima katera kakšen predlog?

Sem pa ugotovila,da je naša že full razvajena glede nošenja na rokah...ni šans ,da bi zaspala kako drugače, kot na rokah ali zizi.....moram to čimprej skenslat,ampak kako user posted image Sem odprta za predloge..user posted image

Špica:jaz imam Avnet, pa glede nato da naša odklanja dude in tudi flaške ravno noče, če res ni full hudo lačna,ampak potem le poje iz flaške...kakšen cucelj pa imaš za flaško?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 20.2.2011 17:00:59 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......