Teta M
|
Betricija: hvala za info glede Mustela pene,sej sem naročila peno in kremo preko neta, tako da bomo to sprobali... Jona: ja,ni full obiskov, ampak pač počasi že kapljajo in hodijo..meni kar paše če pride kdo,ker sem res večino dneva sama in pogrešam kakšen klepet z odraslo osebo...pač vsakogar opozorim,da če je bolan ,da pač naj ne hodi...Si je pa duška dala moja prijateljica,ki ima 2 sina in je res pretiravala,koliko tega je prinesla za našo I... I je pa moj sonček,ki ponoči lumpa,zbujamo se na 2-3 ure,danes ponoči celo po 1 uri že ..čez dan zelo malo spi,občasno imamo krčke,tako da ji dajem preventivno kar kapljice, včasih zaležejo,včasih ne...Nosek pucamo vsaj 3x dnevno z fiziološko in babyvacom,ker ga ima zabasanega...drugače pa se full rada previja,se vedno full smeji,pa kopanje ima tudi rada...Pač še vedno iščemo en ritem,predvsem ponoči bi bilo fajn da se sitaucija vsaj malo izboljša..na teži pridobiva ,v enem tednu je pridobila sedaj 300g...Je pa hecka, ko je full zaspana, ne bo zaprla oči, ni šans, raje se bo drla in gledala okoli in si mencala oči,kot pa da bi jih zaprla....sem se prej full sekirala zaradi tega,sedaj se pa samo še smejim ko začne kričati,ker vem da je to od zaspanosti..Jo je pa moj včeraj pustil,da se je drla,ko je hotela zaspati,.je zraven nje sedel,jo gledal ves čas v oči,ona njega in tulila in tulila,ampak po 10.min.se je umirila in zaspala...Skratka pestro je,tako kot pri vsaki verjetno...