|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.2.2011 6:47:20   
Urshy78
jutro

sex...am..kaj je že to? user posted image user posted image
spanje...amm...morm v kšn slovar pogledat? user posted image

pri nas spet ista zgodba...dala sem mu kašico ob osmih zvečer, jo je pojedel cca 170 ml, in potem je spet sledilo zbujanje točno na dve uri, zmešalo se mi boooooo user posted image user posted image
zaspala sem okoli desetih zvečer in vsakič ko me tamauček zbudi kakšne pol ure ne zaspim nazaj. ob petih je bilo pa že konec spanja. T čisto buden, vriska, se smeji, jaz pa komaj živim user posted image
zdaj sem pa res čisto obupana, ne vem več kaj naj sploh še naredim, res ne vem koliko časa bom še zdržala tak tempo.
včeraj je pa čez dan spal eno uro in nič več.
tako da ukinjam kašico in AM ker čisto nič ne pomaga, se bova samo dojila.

upam da ste ostale spale bolje in več kot jaz....zeeehhhh....user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
17.2.2011 6:55:52   
Urshy78
Betricija, upam da se bodo te krvavitve čimprej umirile. vem, teli vložki niso nič kaj fajn zadeva...user posted image
glede čajev, jaz sem T dajala kar malo vmes, je naredil par požirkov ampak ni preveč navdušen, tako da sem ga tudi nehala kuhati in sva samo na mleku.
mi smo imeli pregled pri P vsak mesec.

TetaM, no mogoče bo pa I duda res pasala. Jaz sem T včeraj kupila novo, od 6 m + pa tako krili vedno z rokami da si jo potegne ven, ma brezveze user posted image user posted image

mene je zvečer prav strah zaspati, se kar bojim pogledati na uro ko se T prvič zbudi user posted image

je pasalo malo razvajanja, a ne. jaz sem bila tudi včeraj odsotna kakšne 4 ure, priznam, mi je ful pasalo, čeprav sem mojega sončka pogrešala.

pa bravo za kilceuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz imam tudi po moje še kakšna 2 kg viška, mi je crknila vaga, pa mi čisto paše tako user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
17.2.2011 7:05:13   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jutro

sex...am..kaj je že to? user posted image user posted image
spanje...amm...morm v kšn slovar pogledat? user posted image

user posted image   user posted image    user posted image se kar podpišem pod tole!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
17.2.2011 7:29:15   
S*
Dobro jutro!

Urshy user posted image ,  tako bi te rada potolažila pa te ne morem. Bi rekla da bo bolje, mah sej bo če ne prej čez nekaj let user posted image . Pri nas je ista zgodba, le da K prvo rundo odspi od 8-1 ali 2h, potem pa je konec trdnega spanja in kmalu po 5h auf. Sedaj se igra na trapezu in že protestira..

Jona kako kaj zdravje, ste prišli k sebi?

Betricija, mi spo imeli pri 1 mesecu posvetovalnico, pri 2 kontrolo tehtanja, pri 3 posvetovalnico in ceplenje, posebej še kontrolo kolkov, pri 4 mesecu pa bomo videli drugi teden.. Jaz sem K kuhala čajček od Bebi val, spila ga je kar nekaj, sedaj ko ni več krčkov ga ne dajem več, ji pa vodo po žlički ponudim.

TetaM user posted image bravoza Kg, jaz sem prišla že iz porodnišnice samo z 1kg+, sem se pa ta mesec zredila za 3+user posted image , pomojem zaradi nespanja in sekiranja zaradi mleka več jem. Sem pa šla včeraj prvič po več kot letu na orbitrek za 30 min in danes komej hodimuser posted image .

Mojškra, a vi pa kar zobke user posted image . Sej mi bomo po moje tudi kmalu, se full slini pa vse v usta tlači, tipam pa še nič ne.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
17.2.2011 8:38:36   
špica84
Tetam lepo za kilogramčke.

Meni so ostali še 3 kg,pa bom na stari teži izpred nosečnosti.Kje je še stara teža izpred postopka jaj.

MIdva sva pa že sprobala slončkat...mmmm

Drugače je bila pa ž danes zelo pridna ponoči je spala od 9-4,4-7.Se je mami prav naspala

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
17.2.2011 9:16:14   
Urshy78
S*, saj nimam kej, sej bo slej ko prej minilo...upam user posted image user posted image
sem P omenila da je tako živahen in da malo spi, pa je me vprašal kdo je bil tak žurer, jaz ali moj, pa sem rekla da oba, potem mi je pa rekel da naj se ne čudim...sej verjetno se je hecal..user posted image user posted image
tudi ti si pridna s kg, ehh, tiste 3 kg boš pa že dobila dol, saj do poletja je še dolga user posted image

jaz pa čez dan nimam energije za na orbitrek, se lepo prah nabira na njemu, pa leg magic tudi sameva v kotu user posted image

Mojškra, kar na jok mi gre ko berem kako G lepo in dolgo spi user posted image user posted image user posted image
T se tudi kar veliko slini, pa rokice ma veliko v ustih, sem ga dva dni nazaj kar z gelom namazala po dlesnih, ampak da bi mu začeli zobki kaj poganjat pa še ni videt.

Jona, ste kaj bolje z zdravjem? upam da bo danes kaj časa da te pokličem, odvisno kdaj moj pride domov.

špica, a vidva sta pa že slončakala? midva tudi ne veva kdaj bi..čez dan T tako malo spi da je brezveze, zvečer sva pa tako utrujena da samo dol padeva, da bi pa ponoči ko T podojim, mi pa še na misel ne pride user posted image user posted image
Ž je pa tudi ful pridna kar se spanja tiče, kako sem vam fouš vsem ker tako veliko spite..

no, T pa zaspal ob osmih in še kar spi, spet notri prinaša. jaz sem medtem pojedla, pospravila, mi je pa zdaj brezveze iti spat, ker se bo itak kmalu zbudil..upam da moj čimprej domov pride, bom verjetno šla takrat malo počivat.

pri nas ful snegec pada, kakšno je kaj stanje pri vas??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
17.2.2011 9:16:32   
mojškra
Jutro

Urshyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja res ne vem kakšno metodo bi ubrala. Po moje nobena ne bo pomagala, razen če ga pustiš jokati. Si morda pomislila, da mu je prevroče ali da ga zebe, ali pa da mu lega posteljce ne ustreza, morda ga samo obrneš-poskusiti ni greh.

Moj se je zadnjič zbujal na 2 uri, in sem ugotovila da mu je bilo prevroče ali pa tudi ne.

Punce, vse hujšate, le jaz nikamor, pišovka kaj je zdaj to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Špica-ja super za slončkanje

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
17.2.2011 9:16:51   
Urshy78
še dobro da sem si skopirala kar sem napisala, ker me je spet vn vrglo...user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
17.2.2011 9:21:06   
Urshy78
Mojškra, ma sem tudi na to pomislila, ampak ko ga pošlatam pri tilniku je ravno prav topel.
se mi je zdelo da se ne počuti dobro v posteljici, pa sem mu kupila ful dolgo gosenico, jo ima zdaj pri sebi v obliki črke U, da se lahko stisne k njej..s sobi imava 21 stopinj, oblečen je v bodi z dolgimi rokavi čez pa pajacka, ker so rokice zunaj, da mu ni prehladno, pokrit je pa z prešito odejo in dekco, tako je bil oblečen in pokrit tudi takrat ko je spal dlje.
meni je tudi mami svetovala da naj ga pustim da se dere, samo..kaj bom mela od tega? T bo znerviran, potem bo imel zamašen nos od joka, bom mogal laufat dol in mu ga čistit, bo še bolj jokal, jaz bom živčna, moj bo živčen, potem pa vprašanje kdaj bomo zaspali nazaj. ga po eni strani raje podojim, ziza cca 5 min, potem ga dam pa v posteljico in takoj zaspi..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
17.2.2011 9:51:18   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Punce, vse hujšate, le jaz nikamor, pišovka kaj je zdaj to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ne, ne Mojškra jaz se redim user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
17.2.2011 13:05:39   
betricija
jaz sem tudi na +4, sem pa bila na +20kg, tako da sem kar vesela, da je šlo dol kolikor je šlo. pa se gledam v ogledalo, pa ne vem kako sem lahko še +4, se mi zdi, da me je pol manj kot pred začetkom nosečnosti..no samo da je moj zadovoljen z mojim trupom.glede celulit nog, se pa ne sekiram več, so bile že pred nosečnostjo...tko pač je.

naša S pa danes neki čudno diha oz. hropa, pa se mi zdi, da je malo bleda in topla..jo zmerim TT, je na enem ušesku topla, na drugem ne. pa zaspi in se zbudi z jokom čez 15.20min..bi me moglo kaj skrbet???

smo pa danes stari 2 meseca :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
17.2.2011 14:15:54   
Teta M
Celulit...grrr...jaz sem ga tudi prej imela veliko,tako da ne pričakujem glede tega nobene spremembe...
Betricija: A ima S povišano temeperaturo ali ne? Če ne, potem te nima kaj skrbeti,vsaj jaz mislim tako...
Drugače pa cmokeci za S in user posted image za dve mali svečki....user posted image

A je katera uporabljala peno in kremo od Mustele proti temencam oz. za odpravljanje težav s temencami?

Moja mala čebelica je dobila spet toliko cotk za darilauser posted image ,da komaj čakam da jo v vse to oblečem....še prej pa seveda pranje vsega tega..user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
17.2.2011 14:25:36   
Urshy78
Betricija, čestitke S za dva meseca user posted image user posted image
če nima vročine, potem tudi jaz mislim da te ne rabi skrbet. če bo pa še kakšen dan hropla, se pa kar pojdita pokazati k P.

TetaM, jaz sem T po glavici mazala kar z Bepantenom, pa je ful pomagalo.

naš lumpek pa spet pančka, je šel moj z vozičkom na sprehod, zdaj je v sobi v košarici in pančka že več kot uro pa pol. sem malo prej poskušala zaspati in ko sem zadremala je tast začel sekati drva in me s tem zbudil. na, potem pa spi, če lahko...user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.2.2011 15:09:18   
jona klara
Moj G ima še vedno 37,2 vročine, ampak že zgleda bolje, upam, da tudi to zbijemo pod 37 da bo zdrav in lahko gremo ven, se mi full smili, je pa prej pojedel na dojki 140ml me je skor kap, še nikoli toliko, samo jaz že 2 dni bašem hrano zaradi mleka.

betricija- zmeri ji vročino z navadnim ali elektronskim pod pazduho, je najbolj točna.ČE JE IN PIJE TE NIMA KAJ SKRBETI, HROPE PA LAHKO ČE IMA ZABIT NOSEK, DAJ JI FIZIOLOŠKO.Pa čestitke za user posted image user posted image .

urshy- bravo Tian, vidiš ko si ga šimfala, da ne spi, kako je priden fantek, ti, ti mami.Sedaj bo pa še ponoči pančo.

mojškra- tudi moje kg so še prisotne plus 6, pa trebuh je po cr zelo  lepuser posted image user posted image , pa še zaradi cr ne smem telovaditi....pa samo, da so pikeci zdravi.Ne vem pa kako vam je uspelo vse kg dol dobiti, jaz nimam občutka, da bi tolk jedlA RAZEN ZDAJ ZARADI MLEKA SE FULL TRUDIM.

s- hvala za skrb za G, JE BOLJE NIO ŠE DOBRO, kako je K?

user posted image - tudi pri meni še ni volje, časa, nisem se še odpočila, če bi pa planirala še user posted image bi pa verjetno že bila v akciji, ampak tako ne smem še,

teta m- kako je I? KDAJ BODO SPOMLADANSKI MITINGI NA TORTICAH?

bi bilo super, da še spoznam mojškro, S IN PETYYY

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.2.2011 15:09:47   
betricija
no zaenkrat ne bom delala panike, imela je 37,3 pa je zdaj padla...sicer ne vem koliko zaupat ušesnim termometrom, samo če ji pa merim pod pazduho pa tudi ne vem če je realna, glede na to, da je lepo oblečena v bodije...mah, trapa ne znam niti za svojega otroka skrbeti...je bil pa prej jok kot bi kak krč dobila..se mi zdi, da so te d3 kapljice krive...še kak dan počakam, ker prej teh krčev ni bilo, pa če se bodo nadaljevali, kupim avstrijske...drugače pa S kar spi od 10h, prej je sicer sitkala, potem zaspala, vmes tisti jok, sem jo po 4 urah previla pa se ni nič zbudila in tudi ko sem ji hrano dala, je imela zaprte oči in sedaj še naprej spi...hmmmm...med hranjenjem mi še ni spala...

drugače pa teta m, mi uporabljamo to peno za temence, jaz jo namažem po glavici ko jo slečem in ji zmočim glavico, potem z roko vtrem peno in umijem še ostalo telo, potem pa v banjo in čisto na koncu umijem še glavico, tako da je res dlje kot 2min pena na glavi...pol pa fajn zdrgnem že v vodi in nato še zunaj s plenico, pa še s krtačo..do sedaj sem ji 3x umila in je bilo ok, moram pa še na obrveh ponovit vajo...

urshy, ti kar spančki...nas tudi zbujajo ko drva seka tašča..sam se ne dam...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.2.2011 15:10:42   
jona klara
TETA M- user posted image user posted image user posted image user posted image ZA COTKE, a ste že imeli full obiskov? mi jih še štopamo, bo pa treba kmalu v šoping, je že pol omare prerasel.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.2.2011 16:14:00   
Teta M
Betricija: hvala za info glede Mustela pene,sej sem naročila peno in kremo preko neta, tako da bomo to sprobali...
Jona: ja,ni full obiskov, ampak pač počasi že kapljajo in hodijo..meni kar paše če pride kdo,ker sem res večino dneva sama in pogrešam kakšen klepet z odraslo osebo...pač vsakogar opozorim,da če je bolan ,da pač naj ne hodi...Si je pa duška dala moja prijateljica,ki ima 2 sina in je res pretiravala,koliko tega je prinesla za našo I...
I je pa moj sonček,ki ponoči lumpa,zbujamo se na 2-3 ure,danes ponoči celo po 1 uri žeuser posted image ..čez dan zelo malo spi,občasno imamo krčke,tako da ji dajem preventivno kar kapljice, včasih zaležejo,včasih ne...Nosek pucamo vsaj 3x dnevno z fiziološko in  babyvacom,ker ga ima zabasanega...drugače pa se full rada previja,se vedno full smeji,pa kopanje ima tudi rada...Pač še vedno iščemo en ritem,predvsem ponoči bi bilo fajn da se sitaucija vsaj malo izboljša..na teži pridobiva ,v enem tednu je pridobila sedaj 300g...Je pa hecka, ko je full zaspana, ne bo zaprla oči, ni šans, raje se bo drla in gledala okoli in si mencala oči,kot pa da bi jih zaprla....sem se prej full sekirala zaradi tega,sedaj se pa samo še smejim ko začne kričati,ker vem da je to od zaspanosti..Jo je pa moj včeraj pustil,da se je drla,ko je hotela zaspati,.je zraven nje sedel,jo gledal ves čas v oči,ona njega in tulila in tulila,ampak po 10.min.se je umirila in zaspala...Skratka pestro je,tako kot pri vsaki verjetno...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.2.2011 16:56:29   
Urshy78
TetaM, kaj pa ti narediš ko se I tako pogosto zbuja ponoči? jaz T vedno dam na zizo, če je potrebno tudi vsako uro ali dve, ker drugega ne pomaga nič, sem mu enkrat dala dudo, pa je čisto ponorel.
T se tudi čez dan ful težko uspava, ravno prej ga je dal moj spati, ker je bil tako urujen, da mu čisto nič ni pasalo. ga ne pa kar grozno gledati kako se matra z uspavanjem. tepe se, se praska, oči mu vrti okoli, ful se dere, dudo pljuva ven..je treba biti kar vztrajen, da mu uspe zaspati..
joj, me je kar groza ko pomislim na noč...user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.2.2011 17:19:42   
Urshy78
sem dodala par novih slikc.user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.2.2011 17:37:17   
Teta M
Urshy:dam jo na zizo,sej drugega mi ne preostane,probam pa takoj ko jo zaslišim reagirat,da jo takoj pristavim,da v bistvu na pol spi ko je...ampak fora je v tem,da ko neha jesti,pač velikokrat tudi ne podremo kupčka,da jo ne zbudim,ampak ko jo v posteljico odložim,se pa v sekundi zbudi in začne jokat....to mi vzame potem full časa,ker jo potem spet dam na zizo in ponovi vajo,dokler jo uspešno ne odložim v posteljico(beri-da se ne zbudi)..
A si probala z Novalac-nočno formulo?..jaz sem enkrat ji to dala,pa mi je celo spala 4,5 ure takrat v kosu...to je bil rekord..ampak mi je full škoda dajat karkoli,če imam svoje mleko...Jaaaaa,mene samo misel na noč že potre...sem pa ugotovila,da tudi če jo dam ob osmih spat,ne bo zaspala do enajstih ..tako da sedaj jo imam kar v dnevni ,gledam kakšen film,tekmo,..če mi zaspi na rokah ok,če pa ne, je pa budna,ker pred enajsto sigurno ne bo zaspala.in potem standard,se zbudi med eno in drugo zjutraj,....grrrr.Pa ko bi vsaj čez dan spala vsaj 2 ure v kosu(se zgodi kakšen dan tudi čudež),sej ni čudno da je potem zvečer vsa zoprna in tečna in zaspana...ampak žal jaz namesto nje ne morem zaspati....uff..bi pa full rada...user posted image Aja, naša ko je zaspana, pa jo imam v položaju kot da bi kupčka podirale, z glavo v plenico drgne in obrača glavo levo in desno,je čisto rdeča v obraz...ne vem iz kje ji touser posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 17.2.2011 17:38:52 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.2.2011 18:16:37   
Urshy78
TetaM, no pri meni pa T ponoči skoraj takoj zaspi na zizi, tako da ni načeloma nobenega problema ko ga dam v posteljico, no sem pa ke pa tudi pojoka in ga moram ponovno dvigniti, včasih se pa sredi noči sam zabava, vrešči, cviil, se smeji, saj ga je prisrčno poslušati, samo ne ravno ob dveh zjutraj user posted image
T pa hodi spat okoli osmih, kasneje nam ne uspe ker je že tako zaspan da komaj gleda.
nisem še poskusila Novalaca, imam doma samo tega navadnega, če slučajno grem kam za dlje časa da se ga nahrani. ko bova tega porabila, bom poskusila še to, bom videla če bo kaj bolje.
ej res ne vem kaj bi bilo če ne bi imela svojega mleka, bi verjetno vsake dve uri hodila v kuhinjo da bi mu naredila flašo user posted image
saj T tudi velikokrat ponoči ne podre kupčka ker tako trdno zaspi med dojenjem. ko ga pa ponoči podirava, ga pa ne dam čez rame, ampak ga obrnem z rokami na trebušček, dojim ponoči namreč sede, mi je lažje tako.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
17.2.2011 20:47:08   
Teta M
Urshy:jaz si tudi ne predstavljam,da bi mogla ponoči hoditi en štuk nižje in pripravljati hrano...po moje bi kar v dnevni potem spala z malo,da bi imela kuhinjo pri roki....
Evo jaz sem danes dala Novalac nočno formulo spet po dolgem času,ker je bila full zaspana in je kričala,zaspati pa spet ne...Pa je pojedla 105ml  in sedaj spi že pol ure...me zanima do kdaj bo spala....jaz bi tako rada košarko pogledala...user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
18.2.2011 8:09:18   
S*
Dobro jutro!

Pri nas je tako lep sončen dan in komej čakam da gremo ven z vozičkom. Danes je polna luna, upam da ne bo prehudo ponoči. Mi smo spali tako, tako. K se je zbudila na 4h, pa zopet čez 4h in nato čez 2h, sedaj pa spančka ma po mojem 20min nič večuser posted image .

brtricija če meriš temperaturo v ušesu, moraš odšteto 0,4°C, tako da po mojem nimate vročine. Ima pa naša K tudi večkrat tako toplo glavo, da ji letim vročino merituser posted image

Jona saj ven greste lahko tudi če ima G temperaturo, naša pediatrinja zagovarja da sonček in sveži zrak samo koristia, seveda če je vročine malo, torej pod 38°C.
Aja pa zaradi CR lahko že telovadiš. Meni je G rekla da grem po 6 tednih lahko smučat in na aerobiko, ko je pogledala rano pa je rekla da lahko tudi trebušne delam, samo kaj ko sem tako lena user posted image

Gremo, alarem se je uključil user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
18.2.2011 9:05:50   
Urshy78
jutro, nam gre čedalje "bolje", zdaj se zbujamo že na uro in pol user posted image user posted image
pa sem mu dal zvečer 100 ml vode in 3 žlice kašice, se pravi prava GH, pa se je zbudil že čez uro in pol.
sem mu dala ponoči dudo, po pol ure sem pa obupala, jo je metal in in jokal.
zgleda da se bo treba pač sprijazniti in upati da bo to obdobje čimprej minilo..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
18.2.2011 9:08:09   
Teta M
Jutro!

Naša je spala točno 45 min po tistem ko sem ji dala Novalac nočno formulo..tako da smo imeli zelo pestro do 22.30h ko je zaspala(seveda smo še jedle,je pojedla še 20 ml Novalaca in  potem je še pri meni jedla) in spala čudežno do 3.45(to je rekord,da je spala v kosu 5 ur.)..je pojedla in ob 4.15 zaspala do 6.45, pa potem zopet zaspala ob 7h in spala do 7.45 ko sva ustali....tako da smo se kar naspale,vsaj jaz..user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 18.2.2011 9:14:01 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......