|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
10.2.2011 21:35:54   
špica84
Lep dober večer

Pettyy tale tvoj poba je pa pravi bajsek lepo to

Tetam pri nama so krči prisotni po totih kapljcah ravno razmišljam da bi šla nazaj do dr. po d3 kapljce,sicer ni hudo bi lahko bilo hujš.
Mi pa jutri zopet veselo proti dolenski user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.2.2011 9:27:00   
Teta M
Iskreno,nisem jih še začela dajati..bom naročila Oleovit D3 pa bom te raje dajala...Gospa ki jih prodaja bo dosegljiva po 14.2.
UZ kolkov pa imamo 3.3. v LJ.porodnišnici....je še katera imela tam?

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.2.2011 11:01:01   
jona klara
dan
Naš Gaber pa je danes star 2 meseca!!jupiiii, pa spet sma sama doma

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.2.2011 11:07:27   
Urshy78
Petyyy, pravi mali korejak je tale vaš R 
pa super, da tako rad papa. se mi zdi da je tole cepljenje hujše za mame kot za otroke. no samo da je mimo, a ne

jaz sem T včeraj za hec dala malo banane, jo je jedel samo iz mojega prsta, ga je vmes še malo pocuzal, ko sem mu dala pa po žlički, je pa ven pljuval

Mojškra, pa kaki debela bedran no, ne pretiravi! jaz se sploh ne sekiram, imam pozimi in poleti vedno tunike ali puloverje čez rit, tako da se nič ne vidi špeha, do poletja bomo pa še kakšen kg zguble.

špica, uživej na dolenjskem.

jona, čestitke G za dva meseca

T ga je ponoč spet sračkal. kašica zvečer nič ne pomaga, se je zbujal ponoči spet na dve uri
zdele je šla mami mal na sprehod z njim, jaz pa šibam v posteljo, če mi bo uspelo malo zaspati.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.2.2011 11:07:37   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

dan
Naš Gaber pa je danes star 2 meseca!!jupiiii, pa spet sma sama doma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.2.2011 11:08:34   
mojškra
O moje punce, jaz pa sem ful prehlajena, z nosa mi kar teče. Zdaj hodim po stanovanju z masko, ker tudi zelo kiham. Mleko si črpam, in mu daje mami po flaši, ker jaz tako kiham, da je kar joj. UPam da se ne naleze moj pikec.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.2.2011 15:23:18   
Teta M
Jona: poljubčki za Gabra za 2 mesecauser posted image .....kako čas hiti no!
Mojškra:ja ti uboga revica no, upam da se čimprej pozdraviš,pa da Gal ne bo kaj fasal od tebe....

Medve sva pa bili danes spet zunaj, sicer samo 2 uri,ker full piha, čeprav najina čebelica je bila tako zaščitena notri v košari,da ji ni bilo prav nič hudega...

Sem dodala nekaj novih slikic naše čebelice v album...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 11.2.2011 15:24:01 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.2.2011 16:35:30   
betricija
oj
mojškra pozdravi se čimprej
jona čestitke Gabru zaa 2 meseca. čas hitro beži.

mi smo bili tudi že zunaj. je pa tako samotno sam hodit naokoli, kar pogrešam mojega, ko je v službi. no je pa S z mano in je ful pridna. danes pa sploh. spi in spi..jejhata kakšna bo noč?? no moram pa rečt, da sva bila včeraj v ljubljani in sva šla v mullerja kupit novo hrano za našo pikico, ista stvar, samo eno delajo nemci drugi avstrijci, ena je na bazi beljakovin druga na bazi materinega mleka..no sem vzela to tadrugo in da ne bom prehitro rekla, da se že pozna, danes je sara samo dopoldne malenskost polila ven, pol pa nič več, pa spala je večji del..se je pa včeraj po 4 dneh tako grozno veliko pokakala, pa ravno pri mojih sem bila, da tudi vatke za umivanje nisem imela..sam sem bila pa tolk srečna...sem pa jezna na tale naš zdravstveni sistem..sem klicala v zd in pediatra, ki ga ima sara ni do nadaljnega, nadomeščala ga je ena druga pediatrinja in ko sem klicala, če lahko pridem z otrok se pokazat, ker ni kakala od nedelje in tudi na teži ne pridobiva pa še bruha mi je rekla sestra, da do 1 ne more nič, ker ima po 2 otroka naročena naenkrat.da naj grem popoldne če hočem priti..pa kako so lahko otroc naročeni, če si bolan greš v zd brez naročanja..vsaj meni se zdi tako..to je pa ravno tako zgledal kot pri frizerju,ko se v naprej naročiš..pa še to me moti, da nimajo ločenih ambulant za zdrave otroke in bolne...vsi so v isti čakalnici.no pol nisem šla, naročila sva si tehtnico in bova videla s to novo formulo..če sara ne bo napredovala naslednji teden, vdrem v zd in naj jo ornk pregledajo..
pa jaz imam še kar to čiščo po operaciji..no še 1t si dam mir, pol bom pa spet paniko naredila. pregled imam šele čez 2t.

tako, imejte se

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.2.2011 20:43:15   
jona klara
hvala punce za lepe želje.
Tudi midva sva vsak dan vzunaj po 3-4 ure, prav super, kako bo fino šele pomladi, ko bo toplo, dolg dan, imeti zdravega dojenčka in biti v porodniški je nekaj najlepšega .

mojškra- upam, da si bolje, da se hitro pozdraviš in da se ne načeze tvoj pokec mali.Joj kdaj bo konec z temi virozami??drži se.Je pa hudo, če dojiš ne smeš niti medu ne limon.

betricija- lepe slikice od S. me pa zanima katero mleko ji sedaj daješ?

teta m - tudi tvoja I je prelepa frajerka, tudi midve bova kmalu imele obletnico od etja, oz. postopka, kako gre čas.

urshy- kako si? kako kaj T? PA TVIOJ DRAGI, UPAM, DA SE NE SEKIRA PREVEČ, IZKORISTITE ČAS KO STE SKUPAJ, SAJ BO KMALU NAJDEL NOVO SLUŽBO, pa bosta spet sama doma.te pokličem!!!

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.2.2011 20:44:02   
jona klara
petyyy- prelep fantek, papa pa raduser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.2.2011 20:44:05   
mojškra
Betricija- ja to pa je res čudno, da nimajo ločenih čakalnic, pri nas za Bežigradom na srečo imajo.  So pa res zoprni, da ti tako rečejo, itak smo mamice že tako ali tako v srkbeh za naše angelčke.  A se vidve kaj dojita?

NO pri men pa je stanje takole: jaz sem virus prinesla še na mojo mamo, tako da jo je moj možiček danes peljal nazaj na štajersko in je priletel na radar in ode nam skoraj 300 everčkov-pa kaj čmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače se pa ful slabo počutim, iz nosa mi kar curlja, imam nos kot pijanka, naš pikec se zaenkrat še drži, upam da tako ostane. Meni pa spet mleko nagaja-znorela bom, jaz res ne vem, v čem je fora.

Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.2.2011 21:45:32   
betricija
jona
prej sem uporabila aptamil 1, kjer piše gor še von Forschern entwickelt mit GOS/FOS mit LCP Milupan. ta naj bi bil delan v nemčij.sedaj sem vzela aptamil 1, kjer piše v oranžnem okvirčku mit immunofortis einer patentierten GOS-/FOS- Misxhung von muttermilch inspirient. ta naj bi bil iz avstrije. oboje pa obvezno samo iz mullerja. no bomo videli koliko je tega manj polivanja. prej je sicer spet neki ven bruhnila, samo se mi zdi, da je bilo malenkost preveč hrane. punca ne je´ ampak žre in ji odstavljam stekleničko.
mojškra ne sekiraj se zaradi mleka. jaz sem se en teden, toliko, da sem na koncu izgubila mleko, vmes še operacija, in mleka je samo še za zjutraj in zvečer. jaz si črpam mleko, da vidim koliko ga imam, ker če S ne dobi vsaj 120ml na obrok je cel hudič v bajti.če ga morda zmanjka za 5ml je sitna do amena.glede prehlada pa ti ne znam pomagat. v nosečnosti bi ti rekla, čaj, limona med, sedaj pa ko dojiš...ne vem, smrekove vršičke, če jih imaš, ali pa se posvetuj v lekarni ali pri svojem zdravniku, če lahko jemlješ matični mleček junior od medexa, vsaj pol ampule, za krepitev imun.sistema. meni so v MŠ rekli, da lahko jemljem MM, samo ga sedaj ne.pa bom potrkala na les, da nisem bila bolna letos.se vidi, da ne hodim nič po trgovinah.

midva pa kupujeva nov avto. ta najina sta premajhna. ok, moj je še kar, od mojga pa ni šans.pa se odločava med berlingom in peugeot partnerjem. jaz bi rada novega, moj bi rad 3l starega.pa on bi rad rabljenga s.maxa, pa ne vem no...rada bi z velikim prtljažnikom, pa da zadaj komot sedijo 2+ stolček...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.2.2011 22:28:28   
Teta M
Mojškra: jaz pijem kapsule Neovin+DHA za preventivo..sem jih pila tudi v nosečnosti,so pa primerne za nosečnice in doječe mamice. Imajo veliko vitaminov in mineralov v sebi...jaz sem bila tudi full prehlajena z vročino 8.dni po porodu,pa sem se v 3 dneh pocajtala...sem pa samo to pila...pa na srečo mala ni nič fasala, pa je potem bil še moj bolan
Betricija: uff...blagor tebi,če po večini vozičkate vsi trije...jaz ves čas sama, pač moj toliko dela,da ni izvedljivo..je pa res lepo ko smo vsi trije skupaj, čeprav sem se navadila tudi sama ...
A katera ve,zakaj mi določenih slik,ki bi jih rada dala v album,ne prikaže v albumu?user posted image Mogoče prevelike? Sem hotela dodati vsaj še 2 slikici,pa vidim da je praznouser posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 11.2.2011 22:31:18 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 1938
12.2.2011 7:31:19   
Urshy78
jutro, mi smo se pa po dolgem času naspali user posted image user posted image user posted image user posted image
T se je najprej zbudil čez eno uro, potem čez 3, pa čez 5 in pol user posted image user posted image user posted image user posted image
sem probala še eno drugo metodo, pa bom zdaj videla, ali deluje ali pa je bilo samo naklučje.

Jaz sem bila dva dni pri mami in sva tudi ful vozičkale, povprečno dve uri in pol na dan, T je pa kar spal v vozičku, ful priden user posted image
se pa obeta malo slabše in bolj mrzlo vreme, upam da ne bo trajalo predolgo, jaz sem se kar navadila na tole toplo obdobje in na sončka user posted image

Jona, smo ok, glede službe do mojega pa saj veš kaj pravijo, vsaka stvar je za nekaj dobra. bomo pa malo več skupaj pa tudi upam, da bo čimprej dobil boljšo službo. se slišiva kaj naslednji teden. kako je pa kaj G? pa mlekec, ga je še kaj več?

Mojškra, revca no, pocajti se čimprej. pa škoda za 300 EUR user posted image user posted image

Betricija, jaz bi imela tudi nov avto, če bi finance to omogočale. imam peugeota 206, tudi komaj stlačim noter voziček in košaro. za na morje bo pa po moje treba kar "trugo" za na streho nabaviti.
dober in pameten nakup vama želim!

TetaM, jaz sem tudi videla da imaš prazno, nič slikic user posted image probaj jih še enkrat naložiti.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.2.2011 8:59:25   
S*
Dobro jutro!

Vas samo na hitro pozdravim, me je že 2x ven vrglpuser posted image user posted image
Mi smo vredu, na Bledu je bilo super, K je spala po 4h v vozičku, ponoči pa od 8-4huser posted image user posted image user posted image . Očitno ta metoda črpanja deluje, tako da se lepo dojiva čez dan, jaz si pridno lrpam mleko, zvečer pa sobi najprej 100-120ml mojega mleka po flaški in potem se še podoji in zaspi do 4h. Je pa res da potem spi samo še urco al pa dve, tako da vstajamo s kokoškamiuser posted image .

Pri nas pa načrpano mleko ni merilo koliko mleka imam, ko sem imela največ mleka si nisem načrpala več kot 40ml na eni strani. Očitno pa ga je veliko več, ler če ne se K ne pi tako lepo redila.

LP šibam se še zrihtat, preden bo alarm

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.2.2011 9:47:45   
mojškra
Neovin+DHA z

S* se strinjam s tabo, da nikoli ne moremo načrpati toliko kolikor nam poje otrok. Če črpaš mleko ven, ti zagotovo še ostane noter v prsih nekaj, kajti mleko se non stop dela. A ti si si črpala čez dan tisto kar ti ni popila npr. ena joška, pa če ni vse popila si si sčrpala, pa naslednji obrok spet istouser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.2.2011 20:37:29   
S*
Mojškra jaz jo doma dojim na eni strani, potem si spumpam kar je pustila ( beri manj jot 10ml ) in še ene 10 ml na drugi strani, to pa zato da spodbudim nastajanje novega mleka. Zvečer preden grem spat pa si poskušam popolnoma izoraznit obe strani in napumpam od 40-80ml. Tako mi v 24h uspe dobit okrog 100-120ml. 

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
13.2.2011 10:21:26   
Urshy78
jutro user posted image
pri nas smo danes spet dobro pančkali, najprej 5 ur, potem pa še 3 user posted image user posted image user posted image
malo prej je bil sitkan, pa sem ga dala kar gor v posteljico, pa dudo v usta, se je matral 10 minut z uspavanjem, potem mu je pa uspelo. no, zdaj je že pol ure mimo, tako da čakam alarm user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
13.2.2011 10:22:31   
Urshy78
S*, ja tudi pri nas je že kmalu zjutraj konec spanja, najkasneje okol šestih. gremo spat in vstajamo s kurami user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
13.2.2011 16:18:35   
mojškra
Že trikrat me je zabrisalo ven, in jaz koza si nisem skopirala. Pa na hitro

Ob Elevitu in čajčkih z limonco sem se pozdravila. MOjo mami je ful vrglo z 39 vročine. Ostali člani družine se še držijo.

Jutri naj bi imeli cepljenje, pa bom predlagala, da nam prestavijo, saj je lahko virus v njemu, in da potem res ne bi slučajno zbolel.

Danes je dan, ko naš G ful spančka.

Jaz se matram, da dobim nazaj spet mleko, tamali mi pridno vleče (danes).

Komaj čakam da vidim koliko je zrastel in se zredil

Lepo bodite.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
13.2.2011 20:09:48   
špica84
Lep dober večer

Evo nas iz potepanja po dolenskem,kjer smo nadvse uživali.Je pa padla dokončna odločitev o selitvi.Edina stvar,ki še manjka da si morava službo dol poiskat.Potem pa šibamo.

Drugač pa malo Ž dajejo rahli krčki,sam ni hudo.Je pa zelo pridna mi ponoči zelo lepo spi :)

Mojškra hitro se pozdravite

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
13.2.2011 20:28:50   
S*
Špica user posted image za odločitev o selitvi. To pač moraš storiti zase un svojo družinico, ker brez notranjega miru in sreče pač ne gre. Jaz imam tudi pri tašči 140m stanovanje zrihtano, pa sem jaz tam skoraj živčni zlom dobila, tako da sva spokala, se zakreditirala do gat in kupila stanovanje. Res da sedaj živimo bolj skromno, ma smo pa srečni in to meni pomeni največ.

K že celo určko spančka in jaz upam, da povleče vsaj do ene 3h.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
13.2.2011 21:03:00   
mojškra
Špica- ja prav ste naredili, sreča je le sreča in kot pravi S*-notranji mir.

S*- naš tudi že eno urco spančka in upam da bo prvi zvon okrog treh pol štirih.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
14.2.2011 8:04:41   
S*
Dobro jutro!

Za nami je pestra noč. K se je prvič zbudila že takoj po polnoči in do 3h sem ji morala 100x dati dudo. Jedle je ob 3h, nato je zaspala ampak ne za dolgo, je sanjala in stokala in se zbudila v joku, ob 6h je bilo konec spanja, sedaj je pa skorej pokonci zaspalauser posted image .
Jaz sem opazila, da če mi čez dan ne spi vsaj 3-4h potem je ponoči veselica.

Mojškra, kako je bilo pri vsa???

Urshy kokoška, kaj pa T???

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
14.2.2011 8:14:55   
Urshy78
jutro user posted image

špica, bravo za pametno odločitev user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo tudi danes kar dobro pančkali, najprej 5, potem 3, 2 in 1 uro user posted image
T zdaj zvečer dobi riževo kašico, 150 ml vode in 2 žlički kašice po flaški, potem sledi kopanje, nato dojenje in pančkanje. ko se ponoči zbudi, mu dava kar AM po flaški, spije 150 ml, potem ga pa še malo podojim.
zgleda se je zbujal na dve uri zato ker je bil lačen, nampreč ponoči mi pri dojenju ful hitro zaspi in zato predvidevam da se je zbujal zaradi lakote..no, upam da je bilo to user posted image

S*, še dobro da pri vam pomaga duda. pri T je dobra ponoči samo ziza, drugo ne pomaga nič! user posted image
sem pa tudi brala da če podnevi premalo spijo, potem imajo tudi ponoči probleme..zgleda da pri tebi ta teorija drži.
T zdaj čez dan spi povprečno trikrat po pol ure pa tričetrt ure.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......