lučka 25
|
Dobro jutro Sem bil bolj malo na računalniku ta vikend, sem bolj brala pisla pa res skoraj nič. No, zdaj pa sem sama doma (moj ma trening, N je pri babi in dediju), pa imam malo časa, da kaj napišem. Potem grem pa sortirat male cotke za mojo nečakinjo, ki nas bo razveselila avgusta. Pa bom spet zlagala male oblekce od N. Vidim, da ima kar nekaj otrok vročino. ....... za vse bolančkane. Upam, da so pri vseh krivi zobki. Kimsy, bom šla jaz še malo v akcijo za Calgel v naše lekarne, pa če ne bom našla te bom pa res prosila, da bi mi šla ti iskat. Tako da ti še sporočim kako in kaj. a hvala za ponudbo. goldy, vidim da je bil pester vikend, pa da se izpopolnuješ na področju organizatorke miška, ja saj veš da si ti zame fenomen . Pa upam, da bosta tvoja cukra ves čas pokala od zdravja, tako da vročina šc šc šc. sonček, upam da je sedaj mali L. dober tudi že ponoči, da se je pozdravil. semper, upam da si ti tudi e zdrava, pa da je včeraj žurka za RD uspela, od nečakije a ne, če sem si prav zapomnila. gapi, za vročino se šteje: ko preseže 37,2 pod pazduho, 37,5 v ušesu in 38 v ritki. Jaz jo merim kar v ritki, ker pod pazduho se otrok ves čas nekaj premika, pa res težko izmeriš. bibon že raziskuje za naprej . Pridna. Mi smo razne mlečne kaše začeli uvajati šele pri skoraj 7 mescih, smo prej uvedli kosilo in nato sadje. Ni blo težav z nočnim spanjem, pa itak že od dobrega 4 mesca ni jedla ponoči oz. je od večerje do zajtrka minilo 12 ur, ni rabila. Reby uživa na morju. mojsonček je bizi. Se* nima časa, se mal skriva pred nami. Ostale mamice, lep pozdravček. Nič, grem zdaj mal cunjce sortirat, pa stanovanje pospravit, ker je bomba treščila vanj.
|