lučka 25
|
Dbro jutro, vroče jutro. Mi smo danes bolj slabo spali, je šla Neža kar k nama spat. No, oči je potem raje spokal na kavč, ker ne zdrži brez svojega prostora, ki ma ga mala madam vzame . Še potem se je celo noč premetavala, stokala,....zjutraj pa je končno ven pokukala desna zgornja 4, pa mamo 7 zobkov. Samo kaj, ko sta že spodnji 2 napeti, pa zg, 3,.... še bo pestro bibon, bravo za ata bibona Vidiš, tako je prav, treba je še naprej mislit tudi na sebe, par,....pa uživat, ker ko dobiš otroka še ni konec sveta, samo bolj pestro je . Goldy, ja pospravljanje....meni ne diši. Saj sproti veliko naredim, samo kakšni koti pa vseno ostanejo pozabljeni . gapi, za morje naj te ne skrbi. Pri nas je bilo še vsakič (pri 2,5 mescih, 10 mescih, 1 letu), da je namorju spala kot polh. Tudi čez dan. Ker jih zrak, veter, morske vonjave, tempo,....ma vse jih bolj zmatra. Prvo noč je še malo nemirno spala, da se je navadila, potem pa kot polhek. Tako da nič bat. hermy, ja zdaj imaš potovalko vedno sabo ampak pakirat pa ni treba nič vanjo, je živi paket ves čas v njej No, pri nas pa je bila v mojem trebuhu ves čas mirna, nikoli se brcike niso videle na ven. Ko pa se je rodila pa.....žuuuur, živa je kot ne vem kaj A ja, sem včeraj pozabila povedati, da je moj končno na dopustu in to za 5 tednov, potem pa spet treningi, tekme,......in čakanje na naslednje leto, ko bo imel spet dopust. Še dobro, da imava oba take službe, da morava me šol. počitnicami koristiti 5 tednov dopusta v kosu.
|