|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
31.12.2010 16:56:55   
gapii27
rebyuser posted image user posted image user posted image ...

no mi imamo dva plezalca...
gremo po stopnicah, no na prvo in drugo smo prišli :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
31.12.2010 17:47:11   
biba007
Drage moje,

bravo za vse frišne nosečke in plezavčke, pikepoke za vse boščke, in JUHU za prečudovite mladičkeuser posted image

Naj vam novo leto prinese ... eh, si bom kar sposodila, da česa ne pozabim:
- nasmejana jutra,
- vesele prijatelje in srečno družino,
- poln hladilnik dobrot,
- prijaznega šefa,
- poslovnih zmag,
- prijetna presenečenja,
- uspešne delovne dni,
- dišečo jutranjo kavo,
- imunost na gripo,
- veliko prostih uric,
- prijetna presenečenja,
- ogromno ljubezni
- smeha do solz
- pa še lupčka od Bibka in LBjčkauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
31.12.2010 18:54:16   
gapii27
jupijejejejejje   
sem tak veselauser posted image user posted image user posted image user posted image   čudovito leto bo za nami in še lepše pred namiuser posted image user posted image user posted image

Veliko je stvafri za katere sem hvaležna,ko vrtim film in vidim vse lepo, kar nam je blo dano, me preplavi val sreče in solzih očiuser posted image ... čudoviti otročki, čudoviti možje in prečudovita poznanstva RR prjatlc user posted image

Hvala vam za vse. Ve ste tiste, ki mi prve svetujete in stojite ob strani že od začetka naše borbe, ve ste tiste, ki boste prve "izrekle" toplo besedo, ki me pomiri.... hvala hvala hvala

vse lepo vam in vašim domačim

RVM, CMOOOOOOOOOOKA

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
1.1.2011 11:15:13   
Serendipity
Ijeeee - letos sem pa prva! Vse lepo Vam želim miške maške! In podpis pod Gapii in bibončka in vse vas - čudovito ste napisale!

user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
1.1.2011 11:19:35   
špica84
Lep pozdrav

V novem letu vam želim obilo zdravja,prijetnih uric z našimi malčki.

Sedaj se pa vam lahko še jaz pridružim,če me sprejmete.V pondeljek se rodila najin zakladek Žana težka 3470 g in velika 49 cm.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
1.1.2011 11:46:42   
mismis
jaz se bom kar poštulila...

Drage moje RR-jevke, veliko sreče in zdravja in neskončno užitkov z vašimi princeskami ali razbojniki v letu 2011.

to vam želijo štirje mismisevi s user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
1.1.2011 13:00:43   
jona klara
SREČNO vsem ivfjevkam mamicam in njihovim družinam,
prav lepo vas je poznati in z vami klepetati, deliti trenutke fine in občutljive.

rada vas imam , naj še naprej se družimo in notranje bogastvo eden drugemu nudimo!!!

< Sporočilo je popravil jona klara -- 1.1.2011 13:01:01 >

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
1.1.2011 16:50:02   
lučka 25
VSEM SKUPAJ ŽELIM ENO ZDRAVO IN VESELO NOVO LETO. user posted image

Reby, res sem ful vesela za lepo beto, za novo nosečko med vami. Se bom potrudila, da se vam kmalu pridružim.

mismis, lepo da nas prideš pogledat. Bo hitro minil čas, ko boš med nami kot dvojna mamica.

goldy, a tebe pa dajejo slabosti. Kako pa kaj zdravje A in tebe?

špica, dobrodošla med nami in čestitke ob rojstvu Žane. user posted image

Se*, si pa res zmagala za letos. Si nas vse prehitela po desni user posted image

gapi, ja za vami je pa prvo novo leto. Je dober občutek a ne user posted image  Pa bravo za plezalca.

biba, lepe želje si nam namenila, naj se jih čim več uresniči vsem nam.

Ah, ni več časa za na veliko pisanje. Saj veste, da mislim tudi na vse tiste, ki jih nisem omenila.

Drugače pa mi nismo leto začeli prav lepo. Je N zakuhala na 38,2 in na mesto da bi ji ob Calpolu vročina padla, ji je narasla na 38,9. Popoldan sem ji dala potem kar svečko, ki ji vsaj prime ponavadi. Pa revci kar teče iz noska in kašlja.
Tako, da upam da nam bo drugače letos bolj služilo zdravje, kot je bil zadnji del leta bolj tako tako. No, to leto se ni začelo lepo, ampak saj veste kaj pravijo: slab začtek, dober konec.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
1.1.2011 16:56:25   
Urshy78
veselo, zdravo, veselo in uspešno leto 2011 vam želim! user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
1.1.2011 17:04:17   
S*
user posted image
user posted image

Punce, želim vam eno lepo, s soncem obsijano leto. Lepo je z vami deliti uspehe in poraze, ki nas spremljajo na naši poti.
RVM
user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
1.1.2011 17:04:46   
lana70
Dragi moji, malce z zamudo, vendar iz srca vam želim vsaki posebej in vaši družini obilo sreče, zdravja in osebnega zadovoljstva! Mi smo končno prišli domov iz pediatrične bolnišnice, kjer je bila Živa na infuziji zaradi dehidracije. Izvidi so pokazali nora virus, tako da je šlo vse ven iz nje, je bila prav boga. Danes je že boljša in kot kaže, smo dali najhujše skozi.

A pa naši Reby iz srca čestitke za user posted image ! Srečno do konca! To leto bo pa res otročkov user posted image user posted image user posted image . Nosečke božajte bušije, bolančkani hitro ozdravite in vsem ostalim pa : uživajte v tem prazničnem vikendu kolikor ga je še ostalo!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
1.1.2011 17:06:01   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Lep pozdrav

Sedaj se pa vam lahko še jaz pridružim,če me sprejmete.V pondeljek se rodila najin zakladek Žana težka 3470 g in velika 49 cm.

Čestitke in dobrodošla med nami! user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
1.1.2011 19:17:29   
Reby
lana - super, da sta z Ž že doma. Upam, da čimprej pridete k sebi.
gapii - vi plezalca, mi pa pravega norca doma, kaskader, akrobat, krotilec divjih živali al kako mu je že rekla mismis user posted image
lučka - ah ja, ti virusi. Upam, da se N čimprej pozdravi. Pikapoke. Naš T je že boljši, mal mu še iz noska teče.
Kako si pa ti? Si zdrava?
špica - čestitke za pupiko user posted image
bibon - lupčke nazaj user posted image
Se* - evo, leto je že tu user posted image
Goldy - a slabo ti je? Ja, to pa prinaša double sreča - double slabost.
sonček - že dolgo nam nisi prvošla kakšne slikce našega L

Bejbe moje in otročki - vsem eno lepo in nepozabno leto, ki je pred nami, da bi bili otročki predvsem zdravi in malo navihani. Pa da bi se kmalu spet dobile na kakšnem čveku. Vas pogrešam, takole v živo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
1.1.2011 21:01:26   
Sempervivum
Nimam nobene prave volje, nobene energije user posted image  Mali je ČIST bolan, k dežurnemu P ne bi rada šla, ima ful vročine (preko 39), pa še svečk mi je zmanjkalo, kašlja grozljivo, iz nosa mu itak cel čas teče ... user posted image user posted image user posted image  Meni je tudi kar nekaj slabo, pa ne zaradi nosečnosti user posted image  Tako da, punce, glavo gor ... slabost bo šla, otroček pa ostal user posted image  

Super Reby za beto, pozdravček Lučki, Goldy, pa malima lepotičkama, čimprej se pozdravite, Hermy, mala je res sladka, Se* hvala za prvo novoletno voščilo - super si to napisala, zdaj pa še v slovenščini zapiš user posted image user posted image  Hec, hec, meni je ful luštno poslušat prekmurščino (samo brat jo je pa res malo težje), Sonči33 ti maš pa res dar - da privabiš solzice na učke. Vse kar si napisala, je tako zelo res, Lana, uboščika Ž, kar srh me spreletava ob tem, ko berem, kaj prestajate ... jaz sem že ob tej naši situaciji čist fertik, če bomo mogli kdaj v bolnico, me bo kar pobralo, Špica lepo pozdravljena med nami. Seveda te sprejmemo - si že naša user posted image , Gapii, Biba, mismis, jonaklara, Urschy, S*, druga Lana, hvala za lepe želje in en kolaž vsega skupaj želim tudi jaz vam. Večinoma smo virtualne prijateljice, vendar tudi meni tole naše druženje veliko pomeni, predvsem da smo druga drugi v oporo in pomoč in da si delimo dobre in slabe trenutke. Super ste! Ostanite še naprej okrog tega foruma. Pa čeprav bolj poredko. Saj nam je vsem jasno, da nam časa kronično primanjkuje ...

Srečno v 2011 torej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
1.1.2011 21:09:20   
Fargesia
Naj v srcu prijatlejstvo živi in naj bo ljubezen vodnik vseh poti! SREČNO!!!!user posted image user posted image user posted image

zanemarjam tale RR...sej z večino sem v drugačnih stikih...

sonček33, si ti na fb?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
1.1.2011 21:47:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sonček33, si ti na fb?

Sem ti jo poslala kot predlog. Sonči saj ne zameriš? Itaq da ne user posted image user posted image user posted image

reby - ulala ja ja - pa je res že tu! user posted image user posted image Čestitam za beto!

špica84 - ISKRENE ČESTITKE & DOBRODOŠLA!

lana & semper & lučka (sem še katero izpustila???) - pikepokice za vaše bolančke! Semper* uh, če bi lahko bi ti kakšno svečko takoj poslala! *hugs* in mirno nočko vam želim. Kaj pa kakšna kopel?

Mene prav hormoni zafrkavajo spet (pa niso nosečniški in ne ponosečniški - kateri izgovor te naj zaj koristim user posted image ) user posted image user posted image user posted image take lepe misli, želje pišete, da mi kar solzice tečejo, ko jih prebiram. Punce SUPER SRČICE STE! LE TAKO NAPREJ IN SVET BO ŠE LEPŠI!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
1.1.2011 21:50:10   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Nimam nobene prave volje, nobene energije user posted image  Mali je ČIST bolan, k dežurnemu P ne bi rada šla, ima ful vročine (preko 39), pa še svečk mi je zmanjkalo, kašlja grozljivo, iz nosa mu itak cel čas teče ... user posted image user posted image user posted image   

imam svečke, če rabiš... jih pa dobiš tud v lekarni brez recepte, tko da lahko skočite v dežurno.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
1.1.2011 22:07:59   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Nimam nobene prave volje, nobene energije user posted image  Mali je ČIST bolan, k dežurnemu P ne bi rada šla, ima ful vročine (preko 39), pa še svečk mi je zmanjkalo, kašlja grozljivo, iz nosa mu itak cel čas teče ... user posted image user posted image user posted image   

imam svečke, če rabiš... jih pa dobiš tud v lekarni brez recepte, tko da lahko skočite v dežurno.

Ajsi, lih sem študirala, da sem nate pri pisanju posta čist zgrešila user posted image  NEHOTE! Si mi kar samoumevno zraven user posted image  Hvala za ponudbo. Sem skočila v lekarno. Z mojim itak ni nič user posted image  Zaenkrat jih ne rabimo. Pričakujem pa ponoči spet akcijo user posted image  Zdele mi je od silnega kašljanja celo pojstlo pobruhal. Mah, kako je napisala Lučka ... slab začetek, dober konec ...

Pa Obi, kako ste????

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
2.1.2011 10:24:59   
biba007

Lep pozdrav

Jupi!!!! Bravo Žana in bravo mamiuser posted image
Za uradno registracijo bomo pa rabile še eno fotkico tegale zakladkauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
2.1.2011 10:27:04   
jona klara
mene pa zanima kateri hrani ste se izogibale na začetku dojenja če je vaš user posted image imel krče? jaz imam trenutno full ozek izbor hraneuser posted image user posted image , včeraj bil mali spet bogi zvečer...

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
2.1.2011 10:40:15   
betricija
dan
po 3 letih, 5 ICSI, po čudežni roki dr. Reša in njegovega Čedota se nama je 17.12. ob 4.15 rodila punčka Sara, težka 3540g in 50cm dolga. je pridna punčka, ki ponoči mami in atiju ne pusti spati, samo to je v paketu a ne...imate morda kakšne dobre rešitve...pa dojimo se tudi s težavo, ki jo sproti premagujemo. upam, da nam to zalaufa in da bo čimmanj adaptiranega mleka steklo v njen želodček...

vsem mamicam srečno novo leto, sicer z malo zamude a iz srca...

Neposredna povezava do sporočila: 1546
2.1.2011 10:40:41   
Fargesia
jona, jaz sem se izogibala praženi čebuli (po tem je mel res probleme), po paradižniku je pikice dobil.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1547
2.1.2011 11:22:09   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mene pa zanima kateri hrani ste se izogibale na začetku dojenja če je vaš user posted image imel krče? jaz imam trenutno full ozek izbor hraneuser posted image user posted image , včeraj bil mali spet bogi zvečer...

Jona, jap, jaz sem tudi pristala na kruhu in vodi. Potem ti pa še kdo zasoli, da pa ja da MORAŠ jesti, ker sicer ne bo mlekauser posted image ... Konec koncev se je izkazalo, da so bile še najbolj kritične vse mlečne zadeve. Te sem v celoti izključila (do cca 4m). Torej: nič mleka, nič sirčkov, nič skute, nič jogurtov etc. Presenetljivo ga pa npr. sveža zelenjava in sadje nista motila - je pa tudi trajalo, da smo prišli do te ugotovitve, na začetku je bil tako bogi, da nisem upala kaj dosti eksperimentiratuser posted image

Ampak saj veš, najlepše je, da tudi krčki MINEJOuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
2.1.2011 11:22:10   
špica84
Dobro jutro

Pri nas tudi za enkrat ni večjih težav.Dojenje je super steklo.Ponoči zaenkrat lepo spimo.Smo pravi zaspanci z mamico vred hehe

Evo še slikca mojga zakladka

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
2.1.2011 11:30:35   
biba007

Dobro jutro

Pri nas tudi za enkrat ni večjih težav.Dojenje je super steklo.Ponoči zaenkrat lepo spimo.Smo pravi zaspanci z mamico vred hehe

Evo še slikca mojga zakladka

Iiiiiiiiiiiiiiii. ZAKLADEKuser posted image user posted image
user posted image NAJLEPŠEJŠIuser posted image

Betricija, WELCOME. Držim pesti, da vam spanje in dojenje super-duper zalaufauser posted image

Kako so pa v novem letu kaj naše frišne nosečke? Kaj double slabosti? Ejjj, pa za vse bolančke ... ššššc viruskiuser posted image . Lanči, a ste pri vas že tipi topi? Tole je pa bilo Silvestrovo, kaj? Jah, ni kaj, prvega ne pozabiš nikoliuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.