Sempervivum
|
Nimam nobene prave volje, nobene energije Mali je ČIST bolan, k dežurnemu P ne bi rada šla, ima ful vročine (preko 39), pa še svečk mi je zmanjkalo, kašlja grozljivo, iz nosa mu itak cel čas teče ... Meni je tudi kar nekaj slabo, pa ne zaradi nosečnosti Tako da, punce, glavo gor ... slabost bo šla, otroček pa ostal Super Reby za beto, pozdravček Lučki, Goldy, pa malima lepotičkama, čimprej se pozdravite, Hermy, mala je res sladka, Se* hvala za prvo novoletno voščilo - super si to napisala, zdaj pa še v slovenščini zapiš Hec, hec, meni je ful luštno poslušat prekmurščino (samo brat jo je pa res malo težje), Sonči33 ti maš pa res dar - da privabiš solzice na učke. Vse kar si napisala, je tako zelo res, Lana, uboščika Ž, kar srh me spreletava ob tem, ko berem, kaj prestajate ... jaz sem že ob tej naši situaciji čist fertik, če bomo mogli kdaj v bolnico, me bo kar pobralo, Špica lepo pozdravljena med nami. Seveda te sprejmemo - si že naša , Gapii, Biba, mismis, jonaklara, Urschy, S*, druga Lana, hvala za lepe želje in en kolaž vsega skupaj želim tudi jaz vam. Večinoma smo virtualne prijateljice, vendar tudi meni tole naše druženje veliko pomeni, predvsem da smo druga drugi v oporo in pomoč in da si delimo dobre in slabe trenutke. Super ste! Ostanite še naprej okrog tega foruma. Pa čeprav bolj poredko. Saj nam je vsem jasno, da nam časa kronično primanjkuje ... Srečno v 2011 torej!
|