biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka v tem je smisel, da vidiš, a je hrana prevroča. zelo praktično! v paketu so 4, več ne potrebuješ Aha, torej abšlezanje po dizajnu . Sem čisto mimo trofla Talepe porceanaste zadevice za otročat smo pa tudi pri nas že nekaj gledali ... ja, saj vem, čisto preuranjeno IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Pozdravček mamicam po zelooooo dolgem času še od mene. Za nazaj nisem nič brala. Čestitam pa novima mamicama Bitki in Tanji_Jes. Sploh nimam nobenga časa več odkar moj dragi spet hodi v službo. Ko porihtam obe princeski, sta tukaj namreč še razbojnika, ki me tud rabita. Tko da nam ni čisto nič dolgčas. Včeraj pa sem mislila, da me bo kap. Še pred dvema dnevoma sem imela nekaj čišče (ja, imela sem jo skoraj 6 tednov ), od včeraj pa imam že . Še dons ne dojamem čist. Zgleda, da nimam te sreče, da bi bila dalj časa brez , kljub polnemu dojenju. Drgač pa se imamo fajn, sam tile krči nam živčke parajo. Je pa malo težje vse skupaj, ker princeski ne marata dude. Se matram, da bi kakšno sprejele, ampak se ne data. Ela tud dodatka po flaški noče pit, tko da se raj tud na eno uro doji, sam da je vse natur. Eneji pa uspem na vsake kvatre za kakšno minutko mal dudo dat, dodatek pa dobi 1-2 krat v dnevu, pa še to samo takrat, kot sem ugotovila, ko zraste želodček in rabi malo več kot pa ima mami. Pa še to potem bolj cuclja kot pa pije. Ponoči sta pa tud pridne, dvakrat se dojita - okoli polnoči in potem še med 3 in 4 uro, pa takoj nazaj zaspita. Upam, da tako ostane še naprej. Barbi, super mama si
|