|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
23.8.2010 13:54:44   
sonček33
Gapi, živjo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.8.2010 15:58:06   
lučka 25
Ohoj user posted image

Najprej čestitam bit-ki za malega korenjaka user posted image  user posted image  user posted image

sonček, za petek opravičilo sprejeto user posted image  Vidim, da bo šel L. 1.  vrtec. En lep začetek želim njemu in tebi z novim šolskim letom

gapi, helov. Ste se naužili gorenjskega zraka?

Reby, res gre hitro eno leto naokoli. Prehitro. A o ta vikend žurka za T?

bibončkova mama, kaj na zalogo...... Jaz bi kakšen krožniček, skodelico, žličke sem imela jaz najprej une od Tammpe... ki se ob prevroči hrani obarvajo, iz Aventovega magičnega lončka mi znala piti, mogoče kkšne dva tedna, zdaj pa od iste firme kot žličke uporabljam steklničko na slamco (tako kot ima od Reby T), pa rabiš kakšne slinčke (vsaj 7), ma jaz sem kar veliko dobila. Pa jaz sem že prej imela od Aventa lončke za shranjevanje mleka, ki jih imam zdaj za not spravit kakšno sadno kašo ali jogurt s sadjem (kar doma pripravim9, pa prej sem za v skrinjo spravila zelenjavne kašice. Kaj več pa se ne spomnim.

Drugače pa je za mano prvi delovni dan, Jutri sem frej, potem mam pa ta teden še 2 sestanka pa mal grem igralnico uredit. Sem pa vidla svojo igralnico, ki je v novem delu vrtca in...uau. Toliko velika kot moje stanovanje. Zdaj pa ne vem, a e moje 3-sobo stanovanje premajhno, al je ta igralnica ogrooomna. Po moje to drugo.
Ja, pa včeraj zvečer in danes zjutraj sem par (no ja veliko) solzic spustila. A ne, saj to e normalno. Čeprav sem na seminarju uživala, ampak čas z mojo pupo je pa še vseno najlepši user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 527
23.8.2010 16:30:35   
gapii27
ja gorenjskega zraka smo bolj malo zadihali....  nismo vedeli,prvo, če gremo al ne gremo.... no potem smo šli, pustili tamal pr babici in dedku ter via Avstrija-Ikea pa Metro..... zapravli celo porodniško in šli domov user posted image

v nedeljo pa smo po kosilu šli domov in danes se počasi vračamo na svoje tire user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 528
24.8.2010 10:18:39   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

bibončkova mama, kaj na zalogo...... Jaz bi kakšen krožniček, skodelico, žličke sem imela jaz najprej une od Tammpe... ki se ob prevroči hrani obarvajo, iz Aventovega magičnega lončka mi znala piti, mogoče kkšne dva tedna, zdaj pa od iste firme kot žličke uporabljam steklničko na slamco (tako kot ima od Reby T), pa rabiš kakšne slinčke (vsaj 7), ma jaz sem kar veliko dobila. Pa jaz sem že prej imela od Aventa lončke za shranjevanje mleka, ki jih imam zdaj za not spravit kakšno sadno kašo ali jogurt s sadjem (kar doma pripravim9, pa prej sem za v skrinjo spravila zelenjavne kašice. Kaj več pa se ne spomnim.

Lučka, super hvala - bomo šli v šoping. A žihr pred tem še dve mini podvprašanjci:

- od katere firme je lonček na slamico, ki ga imata obe z Reby?
- a tele žličke od Tammpe gredo torej v barvo? A se katere bolje obnesejo?

Pa, Luček zlati, čim manj solzic in čim več smehcauser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.8.2010 10:20:02   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ja gorenjskega zraka smo bolj malo zadihali....  nismo vedeli,prvo, če gremo al ne gremo.... no potem smo šli, pustili tamal pr babici in dedku ter via Avstrija-Ikea pa Metro..... zapravli celo porodniško in šli domov user posted image

v nedeljo pa smo po kosilu šli domov in danes se počasi vračamo na svoje tire user posted image

Jupi za Ikeo! Kaj ste pa nabavili?
Ja, saj vem, firbec babji....user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.8.2010 10:44:07   
BarbiG
Pozdravček mamicam po zelooooo dolgem času še od mene. Za nazaj nisem nič brala. Čestitam pa novima mamicama Bitki in Tanji_Jes. user posted image user posted image user posted image  

Sploh nimam nobenga časa več odkar moj dragi spet hodi v službo. Ko porihtam obe princeski, sta tukaj namreč še razbojnika, ki me tud rabita. Tko da nam ni čisto nič dolgčas. Včeraj pa sem mislila, da me bo kap. Še pred dvema dnevoma sem imela nekaj čišče (ja, imela sem jo skoraj 6 tednov user posted image ), od včeraj pa imam že user posted image . Še dons ne dojamem čist. Zgleda, da nimam te sreče, da bi bila dalj časa brez user posted image , kljub polnemu dojenju.

Drgač pa se imamo fajn, sam tile krči nam živčke parajo. Je pa malo težje vse skupaj, ker princeski ne marata dude. Se matram, da bi kakšno sprejele, ampak se ne data. Ela tud dodatka po flaški noče pit, tko da se raj tud na eno uro doji, sam da je vse natur. user posted image Eneji pa uspem na vsake kvatre za kakšno minutko mal dudo dat, dodatek pa dobi 1-2 krat v dnevu, pa še to samo takrat, kot sem ugotovila, ko zraste želodček in rabi malo več kot pa ima mami. user posted image Pa še to potem bolj cuclja kot pa pije. Ponoči sta pa tud pridne, dvakrat se dojita - okoli polnoči in potem še med 3 in 4 uro, pa takoj nazaj zaspita. Upam, da tako ostane še naprej.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 531
24.8.2010 10:56:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lučka, super hvala - bomo šli v šoping. A žihr pred tem še dve mini podvprašanjci:

user posted image  v tem je smisel, da vidiš, a je hrana prevroča. zelo praktično! v paketu so 4, več ne potrebuješ

slinček - ima kar plastičnega, tistega s predalčkom na koncu, da hrana ne pade ven. iz blaga se niso dobro obnesli. za zunaj pa za enkratno uporabo.

M. še kar ne zna pit po slamici, zato pa pije iz steklenice in kozarca. Pri nas so bile super Doidy cup, to je tak plastičen, nagnjen lonček, da lažje pije iz njega. magičnih lončkov ni maral. lončke za zmrzovanje sem kupila kar v MUllerju. krožnik uporablja pa kar navaden, nisem kupovala posebnih. plastični mi niso všeč, ko bo malce večji, bo dobil kake lepe otroške porcelanaste zadeve.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.8.2010 11:16:13   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  v tem je smisel, da vidiš, a je hrana prevroča. zelo praktično! v paketu so 4, več ne potrebuješ

Aha, torej abšlezanje po dizajnuuser posted image . Sem čisto mimo troflauser posted image user posted image
Talepe porceanaste zadevice za otročat smo pa tudi pri nas že nekaj gledaliuser posted image ... ja, saj vem, čisto preuranjenouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Pozdravček mamicam po zelooooo dolgem času še od mene. Za nazaj nisem nič brala. Čestitam pa novima mamicama Bitki in Tanji_Jes. user posted image user posted image user posted image  

Sploh nimam nobenga časa več odkar moj dragi spet hodi v službo. Ko porihtam obe princeski, sta tukaj namreč še razbojnika, ki me tud rabita. Tko da nam ni čisto nič dolgčas. Včeraj pa sem mislila, da me bo kap. Še pred dvema dnevoma sem imela nekaj čišče (ja, imela sem jo skoraj 6 tednov user posted image ), od včeraj pa imam že user posted image . Še dons ne dojamem čist. Zgleda, da nimam te sreče, da bi bila dalj časa brez user posted image , kljub polnemu dojenju.

Drgač pa se imamo fajn, sam tile krči nam živčke parajo. Je pa malo težje vse skupaj, ker princeski ne marata dude. Se matram, da bi kakšno sprejele, ampak se ne data. Ela tud dodatka po flaški noče pit, tko da se raj tud na eno uro doji, sam da je vse natur. user posted image Eneji pa uspem na vsake kvatre za kakšno minutko mal dudo dat, dodatek pa dobi 1-2 krat v dnevu, pa še to samo takrat, kot sem ugotovila, ko zraste želodček in rabi malo več kot pa ima mami. user posted image Pa še to potem bolj cuclja kot pa pije. Ponoči sta pa tud pridne, dvakrat se dojita - okoli polnoči in potem še med 3 in 4 uro, pa takoj nazaj zaspita. Upam, da tako ostane še naprej.

Barbi, super mama siuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 533
24.8.2010 11:26:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ne vem al je Nuby, al pa Tomme Tipee

Biba, te spremenijo barvo, če je prevroča hrana in te s tem opozori, da jo moraš še malo ohladiti. So pa takele http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168025 A ha, saj je že ajsi nekaj povedalauser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 534
24.8.2010 11:57:59   
gapii27
jah  bibon, a nismo vse bolj firbčne?user posted image   sicer poznam dost moških, ki so velik bolj firbčni in velike čenče kot babnceuser posted image

nabavli smo z hiško neke "malenkosti"  ... lustre, pa krnise, pa za kopalnice pribor, pa ogledala,pa za tamala one rovčke, pa igrače....  pa v metroju te večje pakunge detegentov, praškov, šamponov...vse za novo hiškouser posted image

selitev se nam še kr vleče, ker še zdaj niso prišli popravit vratuser posted image   zdej sem jih odpovedla in tud dnarja ne bojo vidli,mi pa bomo to sami porihtali in bouser posted image   tak,da zdej pa resno-do kraja septembra bomo notuser posted image

jutr se gremo menit za krst-se še nismo neuser posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.8.2010 18:34:28   
Fargesia
hej...po dolgem času se spet tukaj malo oglašam...(madonca, res bi bil že čas da preklopim)user posted image

danes sem šla dr.Vju kazat podvozje in pravi da je vse bp. lahko se imamo radi, lahko se kopam...ko se bova odločila za bratca ali sestrico, če ne bo ratalo v treh mesecih, gremo na IVF.user posted image

A je imel krče (sem mu probala dajat ad3 kapljice) in je po prvi kapljici imel grozne krče, tak da smo jih ukinili do nadaljnega. a vi jih dajete?

barbi, si klicala uno gospo za colikind?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.8.2010 19:23:30   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
A je imel krče (sem mu probala dajat ad3 kapljice) in je po prvi kapljici imel grozne krče, tak da smo jih ukinili do nadaljnega. a vi jih dajete?

Z ad3 smo štartali šele pred tednom dni. Prej smo imeli d3 - in je bilo kar solidnouser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.8.2010 19:36:47   
BarbiG

barbi, si klicala uno gospo za colikind?

Ja, fargi in mi bo poslala. Tko da še enkrat hvala za številko. Upam, da bo tud nam pomagal. user posted image Če želiš, ti eno stekleničko oleovit d3 pošljem, da probaš, če gre brez krčev, sam naslov mi pošlji. Drgač pa zdej čez poletje ni take panike za d vitamin, ker je poletje in ga na sončku otroček dobi dovolj. 

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 24.8.2010 19:38:27 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.8.2010 21:06:09   
lučka 25
Barbi, vidim, da imate kar pestro. Važno je, da ste srečni, dela pa vrjamem da je ogroooomno, še posebej sedaj, ko je šel mož v službo. Bodite dobro user posted image

Fargi, ja lepo da si prišla spet mal pokukat k nam. user posted image  No, mi smo imeli D3 kapljice, pa smo zaradi krčkov prešli kar na Oleovit d3, ki pa so bile in še bodo zakon (zdaj čez poletje jih ne jemljemo). Nam pomagajo, da ni bilo krčkov.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.8.2010 21:12:09   
Fargesia
barbi, bi te pa res prosla za oleovit. ker sem slišala da tale d3 k ga pri nas dobiš na recept tud krče povzroča. ti pošljemnaslov po gms.

biba, jaz tudi razmišljam da če bo potrebno, da bi mu jih šele po 3 mesecih začela dajat.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.8.2010 22:10:32   
lana70

barbi, bi te pa res prosla za oleovit. ker sem slišala da tale d3 k ga pri nas dobiš na recept tud krče povzroča. ti pošljemnaslov po gms.

biba, jaz tudi razmišljam da če bo potrebno, da bi mu jih šele po 3 mesecih začela dajat.

..mi smo tudi imeli oleovit, nam ga je full ostalo in smo šele sedaj pričeli z AD3..ga pa imajo v Škofji Loki, lekarna Arnika, ti jih pošljejo po pošti.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 541
25.8.2010 8:01:26   
anci banci
ojla

moram povedat veselo novico...včeraj sem bila na transferju zamrznjenčkov , eden je preživel odmrzavanje in ga grejem... 7.9 moram narest test...

in kako ste bejbe in otročki?

mi mal krehamo in vnete učke imamo, samo ni nič hudega

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 542
25.8.2010 9:13:24   
biba007
Anči, SUPER! Naj se tale pingo greje pri tebi še 9m. Držim pestke za SUPER VELIK PLUSEK v septembru.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 543
25.8.2010 9:26:20   
gapii27
jutro

anči super za pingota in držimo pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi mi smo začeli z AD3 po 4 mescu in zelo počasi, no po treh tednih smo prišli komi na 10,,,pa ni blo problemov

ja drugače pa je naš jakob prehlajen, ma noska zabasanega in nisma spala skoraj nič ponoč...je skos cendral... no zdej je oba vrglo in upam,da se naspita

je tetka Reby dala nekaj nasvetov in že delujejouser posted image   hvala še enkrat

cawci

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 544
25.8.2010 9:43:19   
biba007
Gapi, user posted image user posted image user posted image za Jakoba. Boš povedala, kakšen je recept tetke Reby?

A vi ste na 10 kapljicah? Najbrž tole povečujejo s starostjo, kajne? Pri nas smo na 7, pa tudi ni nobenih problemčkov. Mali je pravi junak. Pri D3 je bilo takole - do 2m so bili krčki, pa če smo dali D3 ali ne, če je mami kaj jedla ali nič (no ja, se mi zdi, da je bilo pri mlečnih zadevah še malo huje, pa smo jih v celoti izločili), po dopolnjenih 2m pa, evo, kot bi odrezal, ga ni zmotilo čisto nič večuser posted image

Bravo za šoping - torej se kmalu seliteuser posted image . Tele vratarji so vam pa res prav vražje zagodliuser posted image . No, samo da je mimo in da greste kmalu v nobl novo hišicouser posted image . Boš RR tetkam postala kakšno fotko?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 545
25.8.2010 10:05:49   
gapii27
slikce itak bodo, ste/boste pa tudi vabljene, da to čudo v živo pogledateuser posted image

na fb je recept tetke R , če ga prepišem, lahk kaj narobe napišemuser posted image   sam čajček  za vlago v zraku, čiščenje noska...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 546
25.8.2010 10:06:39   
ledenka
anči user posted image user posted image user posted image  naj bo čez 12 dni na CBju en velik user posted image user posted image user posted image  

sicer pa dobro jutro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 547
25.8.2010 12:05:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla

moram povedat veselo novico...včeraj sem bila na transferju zamrznjenčkov , eden je preživel odmrzavanje in ga grejem... 7.9 moram narest test...

in kako ste bejbe in otročki?

mi mal krehamo in vnete učke imamo, samo ni nič hudega

*pikepoke* , da bo veeelik plusek! user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 548
25.8.2010 12:16:04   
Reby
Se* - vse najboljše še tukaj mali miss za 1. svečko. Da bi bila vesela, zdrava, zvedava, razigrana pupika user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 549
25.8.2010 12:21:38   
Reby
gapii - pikapoke za Jakoba, naj se čimprej pozdravi user posted image  user posted image  user posted image
bibon - lonček je od Nuby-ja. Drgač pa smo mi kupl v Pikapolonci eno ful lušno potovalno posteljico. Če boste kam šli, je super zadevca, pri nas pride prav tudi če grem k moji mami ali pa če bo kdaj pri tašči prespal, vzamemo jo tudi vedno na morje.
barbi - ti si ena super mamica, kapo dol. Obljubim, da pridem kaj naokrog spet princeski pocartat. Potem, ko bo T v vrtcu, bo še lažje user posted image
lučka - super za novo igralnico. Upam, da se boš dobro počutila v službi in N v varstvu.

anci - držimo pesti in navijamo za plusek

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.