|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
25.8.2010 13:02:15   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bibon - lonček je od Nuby-ja. Drgač pa smo mi kupl v Pikapolonci eno ful lušno potovalno posteljico. Če boste kam šli, je super zadevca, pri nas pride prav tudi če grem k moji mami ali pa če bo kdaj pri tašči prespal, vzamemo jo tudi vedno na morje.

Katero pa?

Mi smo sicer eno že nabavli (jap, opet na zalogouser posted image ) ravno v te namene - ampak ni baš nekaj luštna ... pa menda rabimo zdaj še potovalni jogiuser posted image

Pa še tukaj: Tomi je CARuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 551
25.8.2010 14:48:23   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

bibon - lonček je od Nuby-ja. Drgač pa smo mi kupl v Pikapolonci eno ful lušno potovalno posteljico. Če boste kam šli, je super zadevca, pri nas pride prav tudi če grem k moji mami ali pa če bo kdaj pri tašči prespal, vzamemo jo tudi vedno na morje.

Katero pa?

Podobna je tej, ampak imamo piščančka, je bila zelo ugodna in super se zloži, tik tak.
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki/otroske-postelje/ap-tranzitna-postelja-metuljCek/542793830032054279

Mi smo sicer eno že nabavli (jap, opet na zalogouser posted image ) ravno v te namene - ampak ni baš nekaj luštna ... pa menda rabimo zdaj še potovalni jogiuser posted image

Joj, iz evforije sem pozabla še tukaj napisat, da je naš mišek včeraj shodil user posted image
Danes pa ponavljamo vajo, ful je smešn user posted image

Ja, tist potovalni jogi - zložljivo blazino sem pa jaz nabavla v BC-ju.

< Sporočilo je popravil Reby -- 25.8.2010 14:50:27 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 552
25.8.2010 15:07:09   
sonček33
Zarja, vse najboljše.user posted image

Tomi, superca. Reby, zdaj bo šele akcija :) Pa fajn majčko si si naročila..jaz sem tako dolgo oklevala, da je zdaj ni več :(

mojsonček je pa tako delovna, da se več ne javi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 553
25.8.2010 15:09:35   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Tomi, superca. Reby, zdaj bo šele akcija :) Pa fajn majčko si si naročila..jaz sem tako dolgo oklevala, da je zdaj ni več :(

mojsonček je pa tako delovna, da se več ne javi?

Aaaa, naš sonček vse zvoha. Je super a ne? Sej cena tut, ampak se mi zdi, da je ta še najugodnejša od vseh :)
Bom prišla z njo na naš randi, če bo enkrat v prihodnosti user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 554
25.8.2010 15:21:57   
sonček33
Aaaa, naš sonček vse zvoha. Je super a ne? Sej cena tut, ampak se mi zdi, da je ta še najugodnejša od vseh :)

zdej glih tko zgleda, kot da špijonam za teboj, pa sploh ne..le tole majčko hodim gledat že nekaj dni ... ja cene so kar..sam ko veš, da noben take en bo imel...pa ta je res res lepa.

velja...obljubim, da srečanje bo! jaz sem ti itak dolžna tortico in kavo x2

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 555
25.8.2010 15:27:30   
biba007

zdej glih tko zgleda, kot da špijonam za teboj, pa sploh ne..le tole majčko hodim gledat že nekaj dni ... ja cene so kar..sam ko veš, da noben take en bo imel...pa ta je res res lepa.

Aaaaaaaa, majčko? Kakšno majčko?
Mah ja, Bibon poskuša intezivno delat, potem ga pa takole medeteuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 556
25.8.2010 15:30:39   
sonček33
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=490989&fbid=151495868199274&id=145613412120853

tole bibonček ..intenzivno si oglej :)

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 25.8.2010 15:31:16 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 557
25.8.2010 21:17:49   
lučka 25
anci banci, super za pingota. Lepo ga grej,pa da bo potem tako še en prelep IVF otroček več. user posted image

Reby, še tu. Bravo za T. A ne, kako so smešni, ko so kot robotki.user posted image

No, pri meni je pa končno prišla M, tako da grem jutri k Rešu po prvo špiko in municijo. Zdaj pa se je začelo zares. Sploh ne dojemam. Vrjamem v zmago.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 558
26.8.2010 7:26:27   
kimsy
anci banci - bravo za pingota! user posted image   user posted image  user posted image  
lučka - držim pesti za nov boj! Zmaga bo! Itak! user posted image
Reby - a T uživa zdaj, ko raca?
biba - kaj si nabavila za dobropis? Jst še nč, pa sm šča že ene 2x pogledat. V najslabšem primeru bom vzela plenice in  plenice... Mam enih 60 evr za pokurit.
Še eno vpr. A ste kdaj ugotovile, da je na rč od Pikapolonice včasih manjši znesek nakupov, kot je bil na predhodnem računu? Men se to velikokrat zgodi. Pa sm omenila v trgovini in ni vrjela. Pol sm ji pa dva računa pokazala, ji je pa kmal sapo vzelo... Je rekla, naj kličem na upravo, pa nism...

user posted image  user posted image  user posted image  rabim POMOČ! Naša punči ma mal rdečo ritko. Najprej je bil sam flekec, zdaj pa je že mal več. Kaj mi svetujete? Sm probala sudocrem, ampak ni nč bolš. Mate še kake druge alternative? user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 559
26.8.2010 7:48:56   
sonček33
kimsy, evo, včeraj zvečer kar naenkrat jok...ful... ga odvijem rdeča ritka...ful...sumim paradižnik, ker ga svežega poje neomejene količine ... namažem s praško pasto... pomaga.... zdajle zjutraj sem pa namazala natanko s canestenom.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 560
26.8.2010 8:17:12   
gapii27
jutro

slaboooo spali,zeloooooo.... smo Jakoba mal pozdravli, pa je Ažbe fasal še hujši prehlad, no pol pa še mami od samga vstajanja ponočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby majčka lepa še pa jošuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 561
26.8.2010 8:19:36   
Reby
Jutro!

Coffee anyone? user posted image

user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 562
26.8.2010 8:23:15   
Reby
gapii - ojo, bogica. Saj bo. Sedaj samo ponovi vajo in bosta oba čez 2 dni že zdrava. Mi smo spali celo noč, sem šla zjutraj ob 7 gledat, če še diha...
kimsy - tut jaz mam praško pasto, je res zakon, čeprav mi nimamo problemov z rdečo ritko. Trkam. Mu pa tu pa tam namažem. Je mel zdej tak rdeč flekec ob strani - najbrž od pleničnega traku, sem kupila Bepanthen plus (mi je svetoval v lekarni), pa ni nič pomagal, sem namazala s praško in je po 2 dneh izginil.
sonček - a vi ste pa paradajzarji? user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 563
26.8.2010 8:23:38   
gapii27
hvala za koffy...sem že tri ruknlauser posted image no to je četrtauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 564
26.8.2010 11:34:55   
sonček33
gapi pikapoke za fantina in zate
reby..jap...ko vidi češnjev paradižnik se mu kar strga ...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 565
26.8.2010 21:33:53   
lučka 25
Ohoj

Za mano naporen dan. Že od 4.40 v pogonu. K Rešu po prvo špiko in municijo za naprej, zdaj pa špikanje in 1.UZ 1.9. Potem pa v službi urejanje 95 kvadratov velike igralnice (ma res, še stanovanje mam manjše), pol pa še popoldan sestanek. Neža ga serje o konca in naprej, že 2 dan zapored ni hotla spat ob 13h user posted image  Včeraj je mojima v vozičku za eno urco, danes pa sem jo jaz dala popoldan spat....sem bla prav žalostna. Namesto, da bi bili takrat skupaj, je pa spala. No, še dobro, da bom zdaj 3 dni doma in bom  upam da vzpostavila red nazaj.

gapi, ojoj a tai bacili so vas napadli. Šc šc, šc...stran in hitro nazaj mirno spanje.

kimsy, nam je pomagala praška pasta, če ne to pa sigurno šentjanževo olje. Enako pri mojem nečku.

Reby, a veš da sem jaz danes popila 4 kofete, jih nisem že vsaj 2 leti user posted image  Še malo pa bo mali veliki T praznoval 1. RD.user posted image

sonček, a vaš L pa tako rad je paradižnik. Poznam še enega, oj nečak tudi obožuje češnjev paradižnik. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 566
27.8.2010 14:08:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Katero pa?

Podobna je tej, ampak imamo piščančka, je bila zelo ugodna in super se zloži, tik tak.
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/postelje-in-dodatki/otroske-postelje/ap-tranzitna-postelja-metuljCek/542793830032054279

Joj, iz evforije sem pozabla še tukaj napisat, da je naš mišek včeraj shodil user posted image
Danes pa ponavljamo vajo, ful je smešn user posted image

Ja, tist potovalni jogi - zložljivo blazino sem pa jaz nabavla v BC-ju.

user posted image user posted image  mi imamo tudi tako, super zadeva, če dosti laziš okrog...in isto sem tudi jaz zložljiv jogi kupila v BC. Se pa splača počakat akcijo, vsaj mesec je kakšna in tudi ta posteljica je bila v akciji 34 eur.

Še tukaj Tomiju čestitke, bravo in da še Rebiča obenem pohvalim za super nakup, majčka je fenomenalnaaaa!!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 567
27.8.2010 17:08:55   
BarbiG
Hojla. Da še vam pokažem moji princeski:

Ela

user posted image

Eneja

user posted image

Se mi zdi, da še vedno sanjam sanje, iz katerih ne želim, da me kdajkoli prebudijo. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 568
27.8.2010 22:58:02   
Sempervivum
Ojla!

Jaz sem imela računalniški mrk user posted image  Mi je crrknila, uboga mašina user posted image  Sedaj pa lahko spet veselo tipkam user posted image  Imam novega user posted image  Ampak tudi služba se je začela, tako da ne vem, kako mi bo šlo tole ...

Vsekakor spet en lep pozdrav vsem, ko pa si uredim še slikice, pa itak eno pripopam gor user posted image  

Barbi, punčki sta najlepšejši user posted image user posted image  Jih ne daš, kaj user posted image

Reby, T pa kar že hodi? Je res ta pravi dec, res user posted image  Je bilo kar za pričakovati! Čestitke user posted image

Lučka, 95 kvadratov user posted image  Ja, kaj pa je potem vse tam user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da se spet spravite v stare tirnice user posted image  Pa uspešno špikanje user posted image

Anci, čuvaj malega/malo, no pa velikega tudi user posted image  Kako ste sicer?

Sonček, helou user posted image   Jaz imam tudi rada češnjevca ... njami user posted image  Letos tolk paradajza pojem, kot ga že dolgo nisem. Med polnim dojenjem je malemu škodilo, pa sem se mu mogla odpovedat user posted image

Gapii, čimprej se poštimajte user posted image user posted image

Meni je pa mali prejle za spanje joško zavrnil user posted image user posted image user posted image  Je malo pocuzal, pa izpljunil, pa spet in spet. Zdaj mi pa ni nič jasno ... Me je mogoče začetek službe kaj iztiril user posted image , mu kaj drugega ni všeč user posted image , je čas, da zaključiva z dojenjem user posted image , ali pa sem mogoče noseča user posted image  Tale zadnja možnost mi je še najbolj všeč user posted image user posted image user posted image  Mi je ravno pred dnevi prijateljica razlagala, kako jo je mali čist zavračal nekaj dni, da je že skoraj živčnega fasala, potem pa je izvedela, da je noseča (M niti dobila še ni)

Aja, Biba, če imaš bone odveč, lahko kupiš tudi kakšen poganjalček, tricikel ali kaj takega ... še malo, pa boste že naokrog skakljali, tako hitro gre čas user posted image

Vmes smo praznovali tudi 1 RD, pa pregled pri P smo tudi že imeli: naš sonček ima 12,7 kile in 86 cm. Naš P mu je samo kri vzel, pa malo pregledal. Kaj so pa kaj vaši P počeli pri pregledu enemu letu???

Rdeča ritka: jaz sem dajala gor bepanten plus. Pa tudi sudokrem občasno. Ampak naš tudi nima preveč občutljive kože, HB.

Goldy, še tebe pozdravim, čeprav si na zasluženem dopustu ... upam, da uživaš user posted image

Oh, pa mala Zarjica je imela vmes RD. Nanjo pa res ne smem pozabiti ... vse lepo ti želim user posted image  ... pa mamici in očku seveda tudi user posted image  Slikice??? Torta??? Poročilo???

Zgoraj neimenovanim prav tako en simpatičen pozdravček, pa mirno nočko in lep jutrišnji dan!!!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 569
27.8.2010 23:01:43   
Sempervivum
Aja, Lučka, kaj si že rekla, kakšne sopatke je najboljš, da imajo otročki v vrtcu user posted image  Vem, da smo se o tem že pogovarjali ... sam sem že pozabila user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.8.2010 10:07:53   
lana70
Punce, kako ste zmorzovale zelenjavne osnove za GH?? V kakšnih lončkih ali kako? Dokler imam svojo zelenjavo na vrtu bi rada izkoristila, pa si kaj pripravila, počasi bomo začele uvajati GH....a korenček ste zmiksale s paličnim?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.8.2010 11:40:06   
sonček33
lana, jaz sem zamrznila v une male palstičen posodice od sladoleda, ki ga kupiš v hoferju ...mal skuhane jušne osnove, mal samo jušne zelenjave ... korenčka nisem pasirala... z vilicami pretlačila... je pa pri nas l. korenje zavračal, bučo pa takoj zagrabil...  no zdej pa itak je vse po spisku ... ni da ni

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.8.2010 14:04:23   
lana70

lana, jaz sem zamrznila v une male palstičen posodice od sladoleda, ki ga kupiš v hoferju ...mal skuhane jušne osnove, mal samo jušne zelenjave ... korenčka nisem pasirala... z vilicami pretlačila... je pa pri nas l. korenje zavračal, bučo pa takoj zagrabil...  no zdej pa itak je vse po spisku ... ni da ni

aja, pametna ideja, sem študirala, da bi kupila še tistih plastičnih lončkov s pokrovčkom od aventa..ja s čim si pa pokrila?? Z alu folijo ali s čim?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.8.2010 14:38:59   
sonček33
lana, ti lončki imajo pokrovčke..to je cca 1dcl prostornine, morda 1,5 dcl

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 574
28.8.2010 14:58:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce, kako ste zmorzovale zelenjavne osnove za GH?? V kakšnih lončkih ali kako? Dokler imam svojo zelenjavo na vrtu bi rada izkoristila, pa si kaj pripravila, počasi bomo začele uvajati GH....a korenček ste zmiksale s paličnim?

Jst sem zamrzovala kr cele gotove jedi. Če sem že skuhala, sem skuhala večjo količino. Res dobro spasira blender. Palični malo slabše.
Dajala sem pa kr v frutkove/hippove kozarčke od gotovih jedi. Pa potem še v vrečko, da se ne bi nalezlo vonja od zmrzovalnika.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.