Sempervivum
|
Ojla! Jaz sem imela računalniški mrk Mi je crrknila, uboga mašina Sedaj pa lahko spet veselo tipkam Imam novega Ampak tudi služba se je začela, tako da ne vem, kako mi bo šlo tole ... Vsekakor spet en lep pozdrav vsem, ko pa si uredim še slikice, pa itak eno pripopam gor Barbi, punčki sta najlepšejši Jih ne daš, kaj Reby, T pa kar že hodi? Je res ta pravi dec, res Je bilo kar za pričakovati! Čestitke Lučka, 95 kvadratov Ja, kaj pa je potem vse tam Držim pesti, da se spet spravite v stare tirnice Pa uspešno špikanje Anci, čuvaj malega/malo, no pa velikega tudi Kako ste sicer? Sonček, helou Jaz imam tudi rada češnjevca ... njami Letos tolk paradajza pojem, kot ga že dolgo nisem. Med polnim dojenjem je malemu škodilo, pa sem se mu mogla odpovedat Gapii, čimprej se poštimajte Meni je pa mali prejle za spanje joško zavrnil Je malo pocuzal, pa izpljunil, pa spet in spet. Zdaj mi pa ni nič jasno ... Me je mogoče začetek službe kaj iztiril , mu kaj drugega ni všeč , je čas, da zaključiva z dojenjem , ali pa sem mogoče noseča Tale zadnja možnost mi je še najbolj všeč Mi je ravno pred dnevi prijateljica razlagala, kako jo je mali čist zavračal nekaj dni, da je že skoraj živčnega fasala, potem pa je izvedela, da je noseča (M niti dobila še ni) Aja, Biba, če imaš bone odveč, lahko kupiš tudi kakšen poganjalček, tricikel ali kaj takega ... še malo, pa boste že naokrog skakljali, tako hitro gre čas Vmes smo praznovali tudi 1 RD, pa pregled pri P smo tudi že imeli: naš sonček ima 12,7 kile in 86 cm. Naš P mu je samo kri vzel, pa malo pregledal. Kaj so pa kaj vaši P počeli pri pregledu enemu letu??? Rdeča ritka: jaz sem dajala gor bepanten plus. Pa tudi sudokrem občasno. Ampak naš tudi nima preveč občutljive kože, HB. Goldy, še tebe pozdravim, čeprav si na zasluženem dopustu ... upam, da uživaš Oh, pa mala Zarjica je imela vmes RD. Nanjo pa res ne smem pozabiti ... vse lepo ti želim ... pa mamici in očku seveda tudi Slikice??? Torta??? Poročilo??? Zgoraj neimenovanim prav tako en simpatičen pozdravček, pa mirno nočko in lep jutrišnji dan!!!!!
|