Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:39:47
|
|
|
|
Urša08
|
Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:40:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo. to rabita za Nejca?....mi imamo recarota in je
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:40:55
|
|
|
|
Urša08
|
čebela helov super za sprehodek s Hano, lepo da sta uživali
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:42:05
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo. to rabita za Nejca?....mi imamo recarota in je V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtca . A mata recarota 9-18?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:43:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo. to rabita za Nejca?....mi imamo recarota in je V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtca . A mata recarota 9-18? aha .....ja......a si dobila kupone od BC?notr je tud za sedeže za 10%
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:43:57
|
|
|
|
sjmm
|
kolumbo... za Šimeta , cote...itak...to se nam ne bo kmal končal urša....zate... , pa za tečnitis...pri nas je tud v najlepšem razcvetu..naša tečkica...kadar sm jz kej slaba..ploh noče, da bi ga kdo drug kej porihtal...ni šans...kok so to čudn naštimani naši srčki po sprehodu sva šla z Majčijem mau potičke u mivko delat, pa mau po ulici gor pa dol tečt, pa na vrt po zelje...za zelnasto solatko....vroče, vroče...vroče...sva kr not ušla...se bomo zdej mau z jogurtki in sadjem pohladili....pol pa boš šla mogoče kr mau z Majčijem zalešt, pa en lekadol c u rit ...a vas kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve????...k jz, če nebi mojga poklicala vsak dan...pol se od jutra do večera nebi ne slišala, ne vidla...pa bi bla jz pol žalostna on pa sploh nebi vedu za kva se gre
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:44:08
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo. to rabita za Nejca?....mi imamo recarota in je V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtca . A mata recarota 9-18? aha .....ja......a si dobila kupone od BC?notr je tud za sedeže za 10% Sem ja. Bova šla jutri najbrž kr v btc v bc pogledat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:45:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ...a vas kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve če ga ne pokličem do 9.00,me pokliče on....se pa dopoldan vsaj 2x slišiva
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:46:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo super da te Šime razvaja Joj kok bi men s4edl k bi me en peljal na kosilo men tud dons...mau za spremembo...tale Šime je res iz drzga planeta
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:46:13
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm midva z mojim se po telefonu slišiva bolj malo, ponavadi pokliče ko gre domov. Se pa prek google talka mal pogovarjava. A veš k so oni v delu pozabijo na svet okol sebe
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:47:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo. to rabita za Nejca?....mi imamo recarota in je V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtca . A mata recarota 9-18? aha .....ja......a si dobila kupone od BC?notr je tud za sedeže za 10% Sem ja. Bova šla jutri najbrž kr v btc v bc pogledat tam je velika izbira .....mi bomo tudi verjetno mogl še enega kupit,ker se velikokrat zgodi,da nam tast odpelje sedež
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:47:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ...a vas kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve če ga ne pokličem do 9.00,me pokliče on....se pa dopoldan vsaj 2x slišiva zelo pohvalno!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:47:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo super da te Šime razvaja Joj kok bi men s4edl k bi me en peljal na kosilo men tud dons...mau za spremembo...tale Šime je res iz drzga planeta takih ne delajo več
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:47:53
|
|
|
|
reckova
|
Jah saj želja je Urša, samo moram še diplomirat, pa kako leto delovne dobe, da bo vsaj porodniška normalna. Pa saj veš kak je to, bolje da te preseneti pa da ne razmišljaš o tem. Ne vem, bomo videli...zdaj sem dala Jureta ajat. Se mu pozna, da je ponočeval, meni pa tudi. Danes sem mojemu rekla naj kar prinese nekaj iz McDonaldsa, potem pa obiski in upam, da bo noč mirna. Pri nas je pa tak vroče, da to ni za verjet. Komaj čakam jesen in bolj znosne temperature. Babuške lep vikend pa se beremo kaj. Lp
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:48:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ...a vas kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve če ga ne pokličem do 9.00,me pokliče on....se pa dopoldan vsaj 2x slišiva zelo pohvalno!!! jaz ratam živčna če se nič ne slišiva,ker on je za volanom in sej veš da so norci na cesti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:50:11
|
|
|
|
Čebel@
|
reckova.......jaz držim pestke da vas enkrat lepo preseneti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:51:03
|
|
|
|
baki
|
haj punce da de malo javim.sem bla na razgovoru za drugo službo jeeeeeeeee.zdej čakam da me pokličejo na testiranje.nik je imel včeraj zadnjo posvetovalnico ima 12 kg in 600 gramov
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:51:45
|
|
|
|
Čebel@
|
za ohladitev
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:52:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj punce da de malo javim.sem bla na razgovoru za drugo službo jeeeeeeeee.zdej čakam da me pokličejo na testiranje.nik je imel včeraj zadnjo posvetovalnico ima 12 kg in 600 gramov juhuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:53:09
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj punce da de malo javim.sem bla na razgovoru za drugo službo jeeeeeeeee.zdej čakam da me pokličejo na testiranje.nik je imel včeraj zadnjo posvetovalnico ima 12 kg in 600 gramov Baki držim pesti da ti rata dobit službico A kej potrebujete? A ma Katja vse za šolo? Dej povej če kaj rabite
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 11:55:13
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj grem pa vsaj osnovno popedenat - me čaka sušilc, pa pralni stroj je za spraznt, pomivalc tud, kuhinja bomba, no sej ostalo tud . Grem mal pošlihtat. Vmes vas bom pa itak še kej prebrala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 12:02:44
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz grem pa malo vodoravno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2010 12:07:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.8.2010 12:09:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.8.2010 13:33:56
|
|
|
|
Čebel@
|
do zdele sva spali,zbudila naju je pa tašča z GLASNIM trkanjem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.