|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
27.8.2010 11:39:47   
Urša08
Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.8.2010 11:40:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aja no včeraj sva mal avtosedeže gledala in sedaj so v igri: Maxi cosi Tobi, Be save, Concord, Recaro, pa ne vem če nism enga pozabla. SEdaj bova šla mal pogledat v živo, pa mal cene primerjat in potem enga vzamemo.
to rabita za Nejca?....mi imamo recarota in jeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
27.8.2010 11:40:55   
Urša08
čebela helov user posted image super za sprehodek s Hano, lepo da sta uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.8.2010 11:42:05   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga user posted image user posted image user posted image Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtcauser posted image . A mata recarota 9-18?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
27.8.2010 11:43:28   
Čebel@

V bistvu sva mislila za Žiga in kasneje za tega ta novga user posted image user posted image user posted image Zaenkrat pa za Žiga za drug avto do vrtcauser posted image . A mata recarota 9-18?

ahauser posted image .....ja......a si dobila kupone od BC?notr je tud za sedeže za 10%user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
27.8.2010 11:43:57   
sjmm
kolumbo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Šimeta , cote...itak...to se nam ne bo kmal končaluser posted image user posted image user posted image

urša....zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tečnitis...pri nas je tud v najlepšem razcvetu..naša tečkica...kadar sm jz kej slaba..ploh noče, da bi ga kdo drug kej porihtal...ni šans...kok so to čudn naštimani naši srčkiuser posted image

po sprehodu sva šla z Majčijem mau potičke u mivko delat, pa mau po ulici gor pa dol tečt, pa na vrt po zelje...za zelnasto solatko....vroče, vroče...vroče...sva kr not ušla...se bomo zdej mau z jogurtki in sadjem pohladili....pol pa boš šla mogoče kr mau z Majčijem zalešt, pa en lekadol c u rituser posted image

user posted image ...a vas user posted image kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve????...k jz, če nebi mojga poklicala vsak dan...pol se od jutra do večera nebi ne slišala, ne vidla...pa bi bla jz pol žalostna on pa sploh nebi vedu za kva se greuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
27.8.2010 11:44:08   
Urša08

ahauser posted image .....ja......a si dobila kupone od BC?notr je tud za sedeže za 10%user posted image

Sem ja. Bova šla jutri najbrž kr v btc v bc pogledatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
27.8.2010 11:45:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image ...a vas user posted image kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve
če ga ne pokličem do 9.00,me pokliče on....se pa dopoldan vsaj 2x slišiva

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
27.8.2010 11:46:11   
sjmm

Kolumbo super da te Šime razvajauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj kok bi men s4edl k bi me en peljal na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

men tud dons...mau za spremembo...tale Šime je res iz drzga planetauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
27.8.2010 11:46:13   
Urša08
Sjmm midva z mojim se po telefonu slišiva bolj malo, ponavadi pokliče ko gre domov. Se pa prek google talka mal pogovarjava. A veš k so oni v delu pozabijo na svet okol sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
27.8.2010 11:47:12   
Čebel@

Sem ja. Bova šla jutri najbrž kr v btc v bc pogledatuser posted image

tam je velika izbirauser posted image .....mi bomo tudi verjetno mogl še enega kupit,ker se velikokrat zgodi,da nam tast odpelje sedež

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.8.2010 11:47:35   
sjmm

user posted image ...a vas user posted image kej pokličejo k so u službi al to delate samo ve

zelo pohvalno!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.8.2010 11:47:51   
Čebel@

Kolumbo super da te Šime razvajauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj kok bi men s4edl k bi me en peljal na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

men tud dons...mau za spremembo...tale Šime je res iz drzga planetauser posted image

takih ne delajo večuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
27.8.2010 11:47:53   
reckova
Jah saj želja je Urša, samo moram še diplomirat, pa kako leto delovne dobe, da bo vsaj porodniška normalna. Pa saj veš kak je to, bolje da te preseneti pa da ne razmišljaš o tem. Ne vem, bomo videli...zdaj sem dala Jureta ajat. Se mu pozna, da je ponočeval, meni pa tudi. Danes sem mojemu rekla naj kar prinese nekaj iz McDonaldsa, potem pa obiski in upam, da bo noč mirna. Pri nas je pa tak vroče, da to ni za verjet. Komaj čakam jesen in bolj znosne temperature. Babuške lep vikend pa se beremo kaj. Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.8.2010 11:48:52   
Čebel@

zelo pohvalno!!!user posted image

jaz ratam živčna če se nič ne slišiva,ker on je za volanom in sej veš da so norci na cesti

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.8.2010 11:50:11   
Čebel@
reckova.......jaz držim pestke da vas user posted image  enkrat lepo presenetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.8.2010 11:51:03   
baki
haj punce da de malo javim.sem bla na razgovoru za drugo službo jeeeeeeeee.zdej čakam da me pokličejo na testiranje.nik je imel včeraj zadnjo posvetovalnico ima 12 kg in 600 gramov

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
27.8.2010 11:51:45   
Čebel@
za ohladitev

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.8.2010 11:52:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

haj punce da de malo javim.sem bla na razgovoru za drugo službo jeeeeeeeee.zdej čakam da me pokličejo na testiranje.nik je imel včeraj zadnjo posvetovalnico ima 12 kg in 600 gramov
juhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
27.8.2010 11:53:09   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

Baki držim pesti da ti rata dobit službico user posted image user posted image user posted image user posted image A kej potrebujete? A ma Katja vse za šolo? Dej povej če kaj rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.8.2010 11:55:13   
Urša08
Sedaj grem pa vsaj osnovno popedenat - me čaka sušilc, pa pralni stroj je za spraznt, pomivalc tud, kuhinja bomba, no sej ostalo tuduser posted image . Grem mal pošlihtat. Vmes vas bom pa itak še kej prebralauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.8.2010 12:02:44   
Čebel@
jaz grem pa malo vodoravnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 12:07:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
   [Brisano sporočilo]
27.8.2010 12:09:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.8.2010 13:33:56   
Čebel@
do zdele sva spali,zbudila naju je pa tašča z GLASNIM trkanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.