Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 11:49:29
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...vidim da ste orenk čvekale... jst tut , na kavi.... Katjuša..naj bo stanovanje čimprej fertik Tancy....iiiiiiiiiiiiiiii..kar solzne oči se dobila, ko sem brala o vašem novem domeku....zelo zelo zelo sem vesela za vas..... za Erikov prehod in na novo uvajanje......da bo ćim lepše steklo... Urša...upam ,da je kavica prijela....če ne pa , kr še počivej... TAmika...jutro...v Tivoliju ke bilo krasno, ker ni bilo popolnoma nobene gužva in smo imeli skoraj vsa igrala zase....prej smo še račke , pa ptičke futral..sta bili čist navdušeni...in obisk smo zaključli s sladoledom in je bilo fantastično....res....hvala na vprašanju.... ojej..Maj....bogec mali.... da bo vse ok...pa da vse ok zrihtate pri P.... sjmm...jst sem bla tut čist utrujena od vikenda....se mi zdi, da je treba poleti izkoristiti vikende maksimalno...ker se jih pozimi ne da tolk....tko da te čist razuemm....obenem , pa me veslei ,da je bilo pestro.... Lepo opravi na vrtu petrušk....ojej...to pa so bile kalvarije.....samo da je vse ok Čebela....ne skrbi glede ležalnikov...to ne moreš verjet, kako se naučio na njih ležat in to takoj....glede uvajanja bi ti pa svetoval ,da čimprej spelješ situacijo, da se ne bi preveč razvleklo...pa ne ven pa not hodit...al bodi notri al pa zunaj...brez zamere...samo svetujem...pa čimprej ....res na srce ti polagam, da ne zavlečevat...jokaj zunaj vrtca .....in verjami.---da je tebi težje kot njej.....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 11:53:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kaj potrebuje otrok v vrtcu? copatke, ruzak (v njem so rezervna oblačila), palerina? škorenčki? ?????? dejte izkušene mamice mal povedat Jaz grem ta teden v šoping in si morm mal spisek narest kaj kupit ninico-- če jo ima copatke..mi imamo Ciciban...se najbolj obnesejo in najveš prenesejo dudo- če jo ima flaško- če jo ima mokre robčke (za rito brisat) za vsaj 2 za preoblečt.....gatke, hlače, majčke, bodi...nogavičke vse mora biti podpisano (jst oblek nisem podpisovala)...glej da flaške in dude ne bodo ganz nove, naj ima te ki jih doma uporablja- zaradi občutka domačnosti.... Obleke imajo v omarici...če omarice ni jih imamo v ruzačku (poleti), pa copatke imamo v vrečkah Upam,da sem ti kaj pomagala....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 23.8.2010 11:54:21 >
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 11:56:51
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...kakšno krasno opravilo vas čaka...nakup pisalnega materiala jst to komaj čakam
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 11:57:22
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o, sm vs komi dohitela super za vse nosečke, posebej zate petrušk, da se je dobro izteklo in srečno za naprej,naj lepo raste mala pikica!!!!!!! jz sm obdelala vrt, maj je pomagal, k sta mi ga po 15 minutah že nazaj prpelala, je pa moj umes uletu in je urša...voziček spucal u nulo, tak d sam povejte kdaj pridete zdej pa ukuhavam paradajz, pa stročjega fižola sm nabrala, da bom buranjo za ju3 skuhala in še za dons bo za solato, no, zdej se grem pa lotit bučkine juhe, pol pa bomo kr torteline s smetanovo omakco in stročji fižolv solatki zvečer pa morm še marmelado iz breskvic skuhat, sm domače dobila in bojo fuč, če ne bom neki ščarala k pojest se jih pa tud ne da tolk pridna pridna...pa hvala :) ej.....še men recept za marmeladko k mam isto situacijo kt ti
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 11:58:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela....ne skrbi glede ležalnikov...to ne moreš verjet, kako se naučio na njih ležat in to takoj....glede uvajanja bi ti pa svetoval ,da čimprej spelješ situacijo, da se ne bi preveč razvleklo...pa ne ven pa not hodit...al bodi notri al pa zunaj...brez zamere...samo svetujem...pa čimprej ....res na srce ti polagam, da ne zavlečevat...jokaj zunaj vrtca .....in verjami.---da je tebi težje kot njej..... sem študirala da bom vsaj 1. dan skos z njo,da jo ne bo panika med tujci....drugi dan bi šla pa že ven iz igralnice....bom hodila tukaj gor po moralno podporo,ker kar ne dojamem da je moja mala dojenčica že tako velika da gre že v vrtec
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 11:59:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kaj potrebuje otrok v vrtcu? copatke, ruzak (v njem so rezervna oblačila), palerina? škorenčki? ?????? dejte izkušene mamice mal povedat Jaz grem ta teden v šoping in si morm mal spisek narest kaj kupit ninico-- če jo ima copatke..mi imamo Ciciban...se najbolj obnesejo in najveš prenesejo dudo- če jo ima flaško- če jo ima mokre robčke (za rito brisat) za vsaj 2 za preoblečt.....gatke, hlače, majčke, bodi...nogavičke vse mora biti podpisano (jst oblek nisem podpisovala)...glej da flaške in dude ne bodo ganz nove, naj ima te ki jih doma uporablja- zaradi občutka domačnosti.... Obleke imajo v omarici...če omarice ni jih imamo v ruzačku (poleti), pa copatke imamo v vrečkah Upam,da sem ti kaj pomagala.... to je tudi meni po telefonu rekla-da naj kar kupim še 1 flaško in copatke,ampak da naj ima v vtrcu tiste od doma,doma pa nove
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:00:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm...kakšno krasno opravilo vas čaka...nakup pisalnega materiala jst to komaj čakam te bo minilo veselje ko boš videla račun
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2010 12:01:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:06:36
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ meni je rekla da plenice so njihove,ampak zadnja plenica za domov je pa naša kera logika......a pol vrtec sam dopoldanske časti oz jim glih sam ena za pred spanjem pripada, ker pol predvidevam k se zbudijo ti jo že u svojo previjejo, ......ma vsak vrtec oz občina ma svoje fore Petrušk, vi kr čuvajte rezervenga zajčka, ti ji ga kr lepo dajaj v njeno postlo, da se prepoji z domačim vonjem, pa kr parkrat ga u pralni stroj vrš, d bo mal znucan, ker če unga zgubite, je to edini spas , mi smo mu uspel uturit še enga raka iz Ikee, k je isti material in se je kr precej časa samo valjal po njegovi postli....no zdej če niso vse žvali v "akvariju", sploh ne gre spat ....raka mu sicer nikol ne dam za v vrtec. ej jst dons sploh ne morem turbota uklopt ......jutr je polna luna in jst sm kr neki živčna.....cote in kastrole za silo pospravlene, zdej bi blo fajn po tleh pomit, ampak ne moreeemmmmm.....vroče mi je za znoret, noge mam čist neki zatečene....tko d dajem odpoved pucanju aha....tnx za nasvet...sj ju skoz skupi perem pa vse...sam ušesa so pri tanovem premal zdrajsana...sm že rekla, da jih bom jst začela žvečt pred televizijo zvečer no pa en muci je zj še aktualen, oziroma njegov repek....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:07:11
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.....nimam pojma v čem je fora teh plenic .......ti kar počivaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:07:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Čebela....ne skrbi glede ležalnikov...to ne moreš verjet, kako se naučio na njih ležat in to takoj....glede uvajanja bi ti pa svetoval ,da čimprej spelješ situacijo, da se ne bi preveč razvleklo...pa ne ven pa not hodit...al bodi notri al pa zunaj...brez zamere...samo svetujem...pa čimprej ....res na srce ti polagam, da ne zavlečevat...jokaj zunaj vrtca .....in verjami.---da je tebi težje kot njej..... sem študirala da bom vsaj 1. dan skos z njo,da jo ne bo panika med tujci....drugi dan bi šla pa že ven iz igralnice....bom hodila tukaj gor po moralno podporo,ker kar ne dojamem da je moja mala dojenčica že tako velika da gre že v vrtec tako je prav...prvi dan pojdita skupaj....za kaki dve uri...bo dovolj...s tem ,da naj bo ona bolj aktivna od tebe......ne ti raziskovat igralnice..naj jo ona sama in ti jo kaže....oz. naj se z vzgojiteljico poveže...ti bodi tam just in case....drugi dan jo pusti tam ,za nekaj časa...dosegljiva na telefon...prirpavljena da pritečeš..kolk r bo šlo...potem pa boš vidla...sproti.... Če jo boš nesla v naročju, naj bo obrnjena stran od tebe, ne proti tebi....povej ji da gresta v vrtec, kolk bo to fino...filaj jo s temi informacijami do prihoda...in ne pozabi povedat, da prideš po njo.....to je to... Srečno.....pa upam,da sem ti kej pomagala,
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:08:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm...kakšno krasno opravilo vas čaka...nakup pisalnega materiala jst to komaj čakam te bo minilo veselje ko boš videla račun ne to pa ne...jst sem frik na biro material...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:09:37
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo ...počivaj....mi imamo tut po 3 iste ninice.... Petrušk....kolk oni vejo...to ne moreš verjet....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:17:19
|
|
|
|
Urša08
|
evo mene Sem mogla mal cote obesit, pa kosilo dat kuhat. Ajvy kavica je prijela hvala Sjmm kdaj pa vam najbolj odgovarja - med tednom al za vikend? Punce hvala za odgovore glede vrtca. Ugotavljam da mam čudna otroka ker noben nima ninice Kolumbo ti kr počivaj. Pomivanje po tleh pa prepusti Šimetu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2010 12:19:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:20:00
|
|
|
|
MIHAILO
|
Evo me nazaj...Mihailo zaspal,krompirjeva corbica se kuha kruh je pecen i jaz ze peglam kavc...Mozek bo danes do 15h doma moj kruhek
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:24:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela v kerem si pa ti? poglej na ticker Uvau že v 10 Kdaj maš nuhalno? 13.9.-komaj čakam ......kdaj se naj bi pa začutile brcike? jaz pa 16.9. morf.mogoce zvem kaj bo bosta vprašala za spol? ja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:25:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
evo mene glava ... ...ko pa ji omenim iglo, se je kar zdrznila.... zakopala v knjige in karton...in na koncu s pomirjajočim glasom rekla:" HB, da je cepljen proti hepatitisu...tako, da smo za najhujše že zavarovani... ga bomo pa spremljali." mislim, kakšne sreče
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:27:06
|
|
|
|
TAMIKA3
|
NAŠA FASADA DOBIVA SVOJO PODOBO
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:28:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
zunaj za strokovni nadzor ...Tristan omagal in spi... mami kuha kosilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:28:33
|
|
|
|
TAMIKA3
|
kosilo: segedin zelje + vrtanik
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:32:35
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo,ajvy.....hvala vama urša....nista čudna mihailo......mmmmmm kok dober zgleda tale tvoj kruhek tamika......samo da ni nevarnosti glede igle .....a bo tok živa barva fasade?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:32:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kosilo: segedin zelje + vrtanik
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:33:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 NAŠA FASADA DOBIVA SVOJO PODOBO Superca pa slikice
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.8.2010 12:34:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kosilo: segedin zelje + vrtanik tipkarski škrat vrtanek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.