|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
23.8.2010 10:33:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

petrušk......sem ti rekla da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midve malicava in sicer čokoladni pudinguser posted image

Kako si Cebel?a se kaj bruhas?
še ja-kakšen dan nič,kakšen dan pa 5x v enem dnevuuser posted image

boga,drzim pesti da cimprej mine...sej vem da je hudo ampak naj te tolazi da bo kmal mim in da je tko na zacetku....user posted image
sej bilo pri Hani podobno,ampak sem že pozabila kako je ko ti je skos slabo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.8.2010 10:33:50   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela v kerem si pa ti?

poglej na tickeruser posted image

Uvau že v 10 user posted image user posted image user posted image Kdaj maš nuhalno?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.8.2010 10:34:06   
MIHAILO

Mihailo jaz danes zaključujem 27 teden , to se pravi sem začetek 7 meseca. Kako sem? Joj tko tko, tale križ me malce daje, pa seveda noči k sploh ne vem kako nej se dam da bom spalauser posted image se pa tolažim da je to moja zadnja nosečnost in morm v vsakem gibu, brciki uživatuser posted image user posted image user posted image Kako si pa ti? Trebušček kej raste? Kateri teden si?

čebela
v kerem si pa ti?

19.teden...sem vredu sam ne morem kaj prevec ven hodit z mihailom ker mi je slabo,ne prenesem sonca...grema zjutraj en krog ob 8h pol pa se proti veceru ce ati pride kmal...danes pa tko dedi in babi pridetauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.8.2010 10:34:44   
Čebel@

čebela ne tamaledva sta šla s taščo na igrišče se mal zletatuser posted image user posted image tko da mam res pavzicouser posted image Sem prepričana da bo Hana uživala v vrtcu med svojimi vrstnikiuser posted image . Jaz glede Žigca še pojma nimam kako bo uvajanje zgledalo - pomoje podobno kot pri vas. Z Žigom štartam oktobra. Z Nejcem pa sedaj. Je pa pri Nejcu uvajanje drugačno. Pripeljem ga in ga tam pustim, prvi dan ga pripeljem ob 7.45 in pridem ob 10 iskat, ostalo se bomo pa sproti dogovarjali. 
user posted image user posted image user posted image user posted image za taščo......kako pa to da Žiga šele oktobra?.......sej bo šlo-sej otroci so prilagodljiviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 10:34:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
23.8.2010 10:35:25   
Čebel@

čebela v kerem si pa ti?

Uvau že v 10 user posted image user posted image user posted image Kdaj maš nuhalno?

13.9.-komaj čakamuser posted image ......kdaj se naj bi pa začutile brcike?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
23.8.2010 10:35:56   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj potrebuje otrok v vrtcu?

copatke, ruzak (v njem so rezervna oblačila), palerina? škorenčki? ?????? dejte izkušene mamice mal povedat

Jaz grem ta teden v šoping in si morm mal spisek narest kaj kupituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
23.8.2010 10:37:27   
MIHAILO
Cebel zakaj te skrbi glede lezalnikov?Da ne bo padla?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
23.8.2010 10:37:45   
Čebel@
kolumbo.......vav do minute imate začrtan urnikuser posted image .......user posted image user posted image user posted image  za Maja da se je odločil biti brez pleničke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
23.8.2010 10:38:20   
MIHAILO

čebela v kerem si pa ti?

jaz pa 16.9. morf.mogoce zvem kaj bouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
23.8.2010 10:38:38   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

copatke, ruzak (v njem so rezervna oblačila), palerina? škorenčki? ?????? dejte izkušene mamice mal povedat

Jaz grem ta teden v šoping in si morm mal spisek narest kaj kupituser posted image

meni je rekla plenice,pa rezervne cunjice,dudo in pa najljubšo igračko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
23.8.2010 10:39:25   
Urša08
čebela Žiga gre oktobra ker čakamo da postavijo mobilne vrtce. Lahko bi ga dala v drugo enoto že s septembrom samo rajši vidim da sta oba user posted image user posted image v istem vrtcu, mi bo precej lažjeuser posted image

Mihailo ti kr počivaj, pa super da tvojedva prideta , ti bo koj lažjeuser posted image

Kolumbo naslednji pregled mam šele 9.9

Kolumbo, Birdy kaj je s kavico ta teden?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
23.8.2010 10:39:35   
Čebel@

ne,je rekla da so tko založeni da ne morejo pasti,ampak da bo dol lezla in da ne bo hotla zaspat,ker bo preveč zanimivega okroguser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
23.8.2010 10:39:56   
Čebel@

čebela v kerem si pa ti?

jaz pa 16.9. morf.mogoce zvem kaj bouser posted image
bosta vprašala za spol?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
23.8.2010 10:40:56   
Čebel@

čebela Žiga gre oktobra ker čakamo da postavijo mobilne vrtce. Lahko bi ga dala v drugo enoto že s septembrom samo rajši vidim da sta oba user posted image user posted image v istem vrtcu, mi bo precej lažjeuser posted image

pa še lažje bo uvajat enega po enegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.8.2010 10:41:49   
Urša08

ne,je rekla da so tko založeni da ne morejo pasti,ampak da bo dol lezla in da ne bo hotla zaspat,ker bo preveč zanimivega okroguser posted image

S tem se pa nikar ne obremenjuj, so vzgojiteljice tam da jih poštimajouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.8.2010 10:43:20   
Urša08
čebel@ sej men tud kr odgovarja en mesec enga, drug mesec druzga. Bova tud z Žigcem lahko mal nadoknadla in bila en mesec samo midvauser posted image Nejc pa itak komi, komi čaka da gre v vrtec. Že odštevava dneveuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.8.2010 10:48:14   
Čebel@

S tem se pa nikar ne obremenjuj, so vzgojiteljice tam da jih poštimajouser posted image

sej vem,samo jaz nebi bila jaz,če nebi skos kej kompliciralauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.8.2010 10:48:54   
Čebel@

čebel@ sej men tud kr odgovarja en mesec enga, drug mesec druzga. Bova tud z Žigcem lahko mal nadoknadla in bila en mesec samo midvauser posted image Nejc pa itak komi, komi čaka da gre v vrtec. Že odštevava dneveuser posted image
o pol z Nejcem sploh ne bo problem v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.8.2010 11:00:17   
petrušk_
hvala za lepe besede punce.....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 11:15:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.8.2010 11:19:51   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image

pri nas plenic ni treba, palerine tut nimamo, škornji mu daš ko je dež oz vrašaj vzgojiteljico, če majo navado, da se jih kar v vrtcu pušča za dneve ko je mokro. Rokso ma še dudo in flaško, Maj pa delfina-mamo 3 iste, ki so pralni v stroju, da sta 2 še doma in jih skos mal menjamo in peremouser posted image  pa še babi ma enga za vsak slučaj-ENAKEGAuser posted image ....enga smo pa že stran ruknl k je bil že čist zmahanuser posted image ,
Rezerne cotke: za Žiga vsaj 2 kompletka ( jst dam ponavadi kr 3 bodije), za Nejca enega, mogoče na začetku tudi 2, če bi mel slučajno kej težav z lulanjem ( da bi mu blo nerodno povedat al kej takega, ker je precejšna sprememba okolja in ponavadi glih pri lulanju "ven udari"..............za ostale stvari se pogovori z vzgojiteljico

ej kolumbo...kako vam je pa ratal te delfine vse 3 ufurat....pri nas mamo zajčka....pa še enga čist istega....ampak ga samo prime za ušesa in reče "NI PAV" kar pomeni ni taprav in je zgodba zaključena....tko da če ji ga v vrtcu kdo vzame alpa ga na sprehodu zgubi smo v ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kakšna ideja....????

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.8.2010 11:20:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

user posted image user posted image user posted image

pri nas plenic ni treba, palerine tut nimamo, škornji mu daš ko je dež oz vrašaj vzgojiteljico, če majo navado, da se jih kar v vrtcu pušča za dneve ko je mokro. Rokso ma še dudo in flaško, Maj pa delfina-mamo 3 iste, ki so pralni v stroju, da sta 2 še doma in jih skos mal menjamo in peremouser posted image  pa še babi ma enga za vsak slučaj-ENAKEGAuser posted image ....enga smo pa že stran ruknl k je bil že čist zmahanuser posted image ,
Rezerne cotke: za Žiga vsaj 2 kompletka ( jst dam ponavadi kr 3 bodije), za Nejca enega, mogoče na začetku tudi 2, če bi mel slučajno kej težav z lulanjem ( da bi mu blo nerodno povedat al kej takega, ker je precejšna sprememba okolja in ponavadi glih pri lulanju "ven udari"..............za ostale stvari se pogovori z vzgojiteljico
meni je rekla da plenice so njihove,ampak zadnja plenica za domov je pa našauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.8.2010 11:22:19   
Čebel@
Hana se je ulegla na tla in začela "aja aja" ,tko da že pančka opoldansko rundouser posted image .....jaz se pa s štrudlom bašemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.8.2010 11:49:26   
sjmm
o, sm vs komi dohitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za vse nosečke, posebej zate petrušk, da se je dobro izteklo in srečno za naprej,naj lepo raste mala pikica!!!!!!!

jz sm obdelala vrt, maj je pomagal, k sta mi ga po 15 minutah že nazaj prpelala, je pa moj umes uletu in je urša...voziček spucal u nulo, tak d sam povejte kdaj prideteuser posted image

zdej pa ukuhavam paradajz, pa stročjega fižola sm nabrala, da bom buranjo za ju3 skuhala in še za dons bo za solato, no, zdej se grem pa lotit bučkine juhe, pol pa bomo kr torteline s smetanovo omakco in stročji fižolv solatki

zvečer pa morm še marmelado iz breskvic skuhat, sm domače dobila in bojo fuč, če ne bom neki ščarala k pojest se jih pa tud ne da tolk

no, grem še kej poštimat, me še cote čakajo, da jih na pajka razobesim, eno rundo se jih je pa že Saška usmilila

popoldne pa moramo po zvezke in podobne zadeve...mamoneki zlko zapolnjen urnik..se mi zdi

no, sej vas še kej preberem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.