sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm o, sm vs komi dohitela super za vse nosečke, posebej zate petrušk, da se je dobro izteklo in srečno za naprej,naj lepo raste mala pikica!!!!!!! jz sm obdelala vrt, maj je pomagal, k sta mi ga po 15 minutah že nazaj prpelala, je pa moj umes uletu in je urša...voziček spucal u nulo, tak d sam povejte kdaj pridete zdej pa ukuhavam paradajz, pa stročjega fižola sm nabrala, da bom buranjo za ju3 skuhala in še za dons bo za solato, no, zdej se grem pa lotit bučkine juhe, pol pa bomo kr torteline s smetanovo omakco in stročji fižolv solatki zvečer pa morm še marmelado iz breskvic skuhat, sm domače dobila in bojo fuč, če ne bom neki ščarala k pojest se jih pa tud ne da tolk pridna pridna...pa hvala :) ej.....še men recept za marmeladko k mam isto situacijo kt ti jz dam pol kg sladkorja..kr navadnega na dobr kg olupljenega sadja, lahk tud mal manj, če je sadje ful sladko, kak vanili sladkor, malo cimetka in potem počasi kuham, da gre sadje lepo narazen, lahk tud s paličnim zmiksaš,če imate radi ful gladko marmelado...v tem primeru pa je mogoče celo bolje, da uporabiš želirni sladkor za kuhanje marmelad ipd, ker ne bo tako zelo tekoča, mi imamo rajši še mau v koščkih...bol domače deluje...aja, pa tej breskovi jz na koncu, ko je že kuhana primešam veliko žlico sesekljane mete....odličen okus..pač za tiste ki jim odgovarja...naš Miha zmer pravi...mami, a je še tiste marmelade s peteršilom