|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
23.8.2010 13:02:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kam gremo danes popoldne ?

fuzbal time user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no to še ne bi...mi se vidimo v nedeljo...a ne????

jap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi pridemouser posted image user posted image user posted image

jjjjeeeeee...glej da me pocukaš za rokav...

Onasiss bo po mojem tut tam.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
23.8.2010 13:03:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

mi2 verjetno v millerja in BC

so plenice v akciji...pa Ariel...a ne ?

nisem vedlauser posted image

a v Milerju al bc?

Muller -ju...ta teden cel...traja akcija..no od pon- do petka

MI gremo jutr

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
23.8.2010 13:03:35   
Čebel@

fuzbal time user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image no to še ne bi...mi se vidimo v nedeljo...a ne????

jap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi pridemouser posted image user posted image user posted image

jjjjeeeeee...glej da me pocukaš za rokav...

Onasiss bo po mojem tut tam.....

bomuser posted image .....drugače te pa pokličemuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
23.8.2010 13:04:14   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

mi2 verjetno v millerja in BC

so plenice v akciji...pa Ariel...a ne ?

nisem vedlauser posted image

a v Milerju al bc?

Muller -ju...ta teden cel...traja akcija..no od pon- do petka

MI gremo jutr

hvala za info ajvy-moram po zalogo plenicuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
23.8.2010 13:04:23   
Urša08
Ajvy sem ti poslala ZS. Dej mi ti tvojo telefonsko pošlji. Drugače je pa nam glede ure ok, kadarkoliuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 13:07:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
23.8.2010 13:09:30   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

v nedeljo bo pa moja tamala(sestra) praznovala RD in iščem izgovor da nas ne bo,ker gremo na Čarobni danuser posted image user posted image

ODGOVOR:

Ej fuuuuul sory, res bi fuuuuuuul pršli, sam smo že  dalj časa nakam povabljeni in mi je čist iz glave ušlo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 13:10:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2133
23.8.2010 13:10:51   
Čebel@

v nedeljo bo pa moja tamala(sestra) praznovala RD in iščem izgovor da nas ne bo,ker gremo na Čarobni danuser posted image user posted image

ODGOVOR:

Ej fuuuuul sory, res bi fuuuuuuul pršli, sam smo že  dalj časa nakam povabljeni in mi je čist iz glave ušlo
a ti povem kako nas je povabila?poslala mi je sms:29. popoldan si vzemita čas....in sem ji napisala da če sem samo jaz vabljenauser posted image user posted image user posted image user posted image ....študiram da ji v petek dostavim darilo kar med vrati in me ni dokler ne rodi in pridem pogledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2134
23.8.2010 13:11:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy sem ti poslala ZS. Dej mi ti tvojo telefonsko pošlji. Drugače je pa nam glede ure ok, kadarkoliuser posted image

ok....superca...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
23.8.2010 13:11:32   
Čebel@

Jst sm koma, vročina me ubija....komi sm prvlekla cotke iz podstrehe......sploh jih ne morem pošlihtat, ker sm dala un not za molje in mi tooook smrdi d mi gre nauser posted image user posted image user posted image ....morm mal Šimčeta poklicat
počaki da se razsmrdi

Neposredna povezava do sporočila: 2136
23.8.2010 13:11:50   
Ajvy

Jst sm koma, vročina me ubija....komi sm prvlekla cotke iz podstrehe......sploh jih ne morem pošlihtat, ker sm dala un not za molje in mi tooook smrdi d mi gre nauser posted image user posted image user posted image ....morm mal Šimčeta poklicat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2137
23.8.2010 13:12:09   
Ajvy

počaki da se razsmrdi

dej na balkon mal...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
23.8.2010 13:12:31   
Ajvy

ODGOVOR:

a ti povem kako nas je povabila?poslala mi je sms:29. popoldan si vzemita čas....in sem ji napisala da če sem samo jaz vabljenauser posted image user posted image user posted image user posted image ....študiram da ji v petek dostavim darilo kar med vrati in me ni dokler ne rodi in pridem pogledat user posted image

naredi tko ,da bo VAM prav user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.8.2010 13:12:56   
Čebel@

počaki da se razsmrdi

dej na balkon mal...

pa tukaj z nami počakaj da neha smrdetuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.8.2010 13:13:22   
Čebel@

ODGOVOR:

naredi tko ,da bo VAM prav user posted image user posted image user posted image user posted image

mi ni za ituser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.8.2010 13:14:02   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image
a za user posted image  uporabljate zobne paste?katere?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.8.2010 13:18:13   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image
a za user posted image  uporabljate zobne paste?katere?

user posted image za mlajša

za starejša
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 23.8.2010 13:19:18 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.8.2010 13:19:52   
TAMIKA3

počaki da se razsmrdi

dej na balkon mal...

pa tukaj z nami počakaj da neha smrdetuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.8.2010 13:19:53   
Čebel@
tamika....pa je to za izpirat iz ust?mam filig da ne bo šlo pri Hani da bi splaknila z vodouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.8.2010 13:21:07   
TAMIKA3

tamika....pa je to za izpirat iz ust?mam filig da ne bo šlo pri Hani da bi splaknila z vodouser posted image

naš posnema ostale user posted image user posted image user posted image in špuka vse naokrog user posted image user posted image user posted image user posted image ... potem se pa vprašam zakaj je vse belo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.8.2010 13:22:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

o, sm vs komi dohitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super za vse nosečke, posebej zate petrušk, da se je dobro izteklo in srečno za naprej,naj lepo raste mala pikica!!!!!!!

jz sm obdelala vrt, maj je pomagal, k sta mi ga po 15 minutah že nazaj prpelala, je pa moj umes uletu in je urša...voziček spucal u nulo, tak d sam povejte kdaj prideteuser posted image

zdej pa ukuhavam paradajz, pa stročjega fižola sm nabrala, da bom buranjo za ju3 skuhala in še za dons bo za solato, no, zdej se grem pa lotit bučkine juhe, pol pa bomo kr torteline s smetanovo omakco in stročji fižolv solatki

zvečer pa morm še marmelado iz breskvic skuhat, sm domače dobila in bojo fuč, če ne bom neki ščarala k pojest se jih pa tud ne da tolk

pridna pridna...pa hvala :)

ej.....še men recept za marmeladko k mam isto situacijo kt ti user posted image user posted image user posted image user posted image

jz dam pol kg sladkorja..kr navadnega na dobr kg olupljenega sadja, lahk tud mal manj, če je sadje ful sladko, kak vanili sladkor, malo cimetka in potem počasi kuham, da gre sadje lepo narazen, lahk tud s paličnim zmiksaš,če imate radi ful gladko marmelado...v tem primeru pa je mogoče celo bolje, da uporabiš želirni sladkor za kuhanje marmelad ipd, ker ne bo tako zelo tekoča, mi imamo rajši še mau v koščkih...bol domače deluje...aja, pa tej breskovi jz na koncu, ko je že kuhana primešam veliko žlico sesekljane mete....odličen okus..pač za tiste ki jim odgovarja...naš Miha zmer pravi...mami, a je še tiste marmelade s peteršilomuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.8.2010 13:22:51   
Ajvy
grem počasi na sestanek s Tisino novo vzgojiteljico...me prav zanima kako jo bo Tisa sprejela...matr matrajo te otročke , ko jih iz skupine v skupino šaltajo 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.8.2010 13:32:49   
sjmm

sjmm...kakšno krasno opravilo vas čaka...nakup pisalnega materiala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst to komaj čakam 
te bo minilo veselje ko boš videla računuser posted image user posted image

ja, sploh k ga pomnožiš s 3, kasneje s 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.8.2010 13:40:50   
birdy
Evo, jst sem mojga na šiht odpakirala, Kristi se igra z Nelijinimi supergami. Še dobro da sem v soboto pospravljala tud eno omaro k je že dolg nisem in vidla da ma Nelči še ene ganz nove superge in sandale za zdeleuser posted image Upsi, pa mam drgač tok dober sistem pospravljanja da nikol nič ne prerastemo preden uporabimo, no, razen če tok šparamo da prerastemouser posted image Po Nelči bom šla čez kako uro, me je že kr strah da bom mogl po tej vročini letatuser posted image K sreči sam dons, jutr bo doma pa v sredo tud k jo itak že našedva prideta iskat da pičijo na morje.
Kar se pa tiče pospravljanja... Tamika, jst rade volje pridem omare pospravt, to je men največji užitek. Kok pa jst uživam v tem, ne maram sesanja pa pomivanja pa tega ampak to je pa luksuz, sproščanje. No sam ta vikend je blo prov čiščenje na vrst i.
Za sobo...Spet spremembeuser posted image Bomo kr dokupl sam eno ta velko pojstlo za Kristi. V roku 10 let bomo zagotovo dobil še zgornji štuk in bota mele tamalidve tam sobe. Ampak res najkasnej čez 10 let tako da bomo kr počakal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.