|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
22.8.2010 22:47:46   
tanci29
good evening laydies

kako kaj?
mi smo...super, bliža se čas popolne selitveee...ta vikend smo montirali pohištvo, sicer ga bo treba še kar nekaj naročit, ampak to potem ko bomo notri, da vidimo kako in kaj.
smo imeli težave z vnosom, ker sem jest k se zmer križam kako si fol ne more zmert doma kaj jim gre v stanvanje, naročila postlo k je spodn konc u celem kosu 180x200 in valda ni šlo čez štenga k so zavite...tko da smo vlačli dve postelji čez balkon in je šlo na milimetr notri...uf sem bla čist iz sebe.
sem hotla ta teden met tri dni dopusta da doma spakiram stvari in znosimo tja, pa je padlo v vodo ker ga ne dobimuser posted image ..drug teden ga mam pa za erikovo uvajnje v novo skupino in nov vrtec, tko da ne bom nč nardila...upam da nam vseen ta teden rata zlifrat vse stvari u bevke...pol sva pa rekla da se bomo mi 4je nakonc z bicikli odpeljali v novi domek...
morm se pohvalit da imamo tako lepoooo..men je tolk dobr da se kar sama hvalimuser posted image ...no pa sej boste se prepričale in vidle na lastne učke, katere boste prišle k meni..danes nas je res zadel filing da to pa je res naš samo naš domek. zdej sploh k so spalnice opremljene, se nam je bilo kar težko odpeljat domov, ampak še malo pa res bo.
malo mi je žal za erika ker bo imel čisto preveč novih stvari naenkrat. me pa tako stiska ker menja skupino da se že dva tedna tolčem po glavi zakaj smo ga prepisali. upam da se bo lepo vpeljal in da ne bo prehudo zanjga...mah ja sem vam natroblezljala zdele...

uglavnem MEJTE SE

BARBARA-čestitke še enkrat za malega korenjaka, pa nej vam bo čimlepše v štiri

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
23.8.2010 7:22:05   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
23.8.2010 7:28:08   
Urša08
Pijem kavico in upam, da prime. Ma sem spala od pol desetih do 7 pa bi še kar. Je pa res da se skoz premetavam, pa wc in podobnouser posted image .

Včeraj sem jaz bolj malo naredila, sem bolj kot ne počivala. Bo treba danes nadoknaditiuser posted image .

Sjmm vidim da si bla spet pridna in si vse pocrkljala user posted image user posted image user posted image

Barbarags veliko, veliko lepih trenutkov v štiri user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo ne pozabi počivat danes user posted image user posted image user posted image

tanci iiii kok sem vesela za vas, da ste sedaj pa res že tik pred selitvijo user posted image user posted image user posted image user posted image Glede Erika pa mislim, da se ni treba sekirat, otročki so prilagodljivi in si bo takoj našel novo družbo. Kam pa si ga prepisala?

grem počas zajtrk narest

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
23.8.2010 8:24:52   
Čebel@
dan

tanci.....juhuuuuuuuu za stanovanje-komaj čakam fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbara.......še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša.....upam da user posted image  primeuser posted image

grem Hano dat malo tašči,da opravim par klicev

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
23.8.2010 8:33:00   
TAMIKA3
jutro user posted image
urša... hvala za kafe user posted image ... super za day off user posted image user posted image ... kako sta user posted image user posted image ?
tanci... iiiiiii nov domek user posted image user posted image ... super res, sem vesela, da uživate tam ... user posted image so zelo prilagodljivi, tako da se glede Erika ne sekiraj... a gre Hana tud v nov vrtec?
barbara...user posted image user posted image čestitke... uživajte in se razvajajte user posted image ... pa kakšno fotko korenjaka nam pokaži user posted image ... še se kaj oglasi user posted image
birdy, sjmm... vedno preveč pridne... prideta še k nam?
katjuša... super za napredke v stanovanju... še malo pa greste v nov domek user posted image user posted image user posted image user posted image
simona... slikice so user posted image , pa manekeni tudi user posted image
čebel@... kako si?
ajvy... kako je bilo v Tivoliju?
kolumbo... POČIVAJ, si navsezadnje le user posted image
baki... držimo pest za novo službo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
23.8.2010 8:41:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@... kako si?
zdej ko sem že objemala školjko,zaenkrat okuser posted image ...me pa črvinči glede vrtcauser posted image .....čakam da se mi oglasijo,da me malo pomirijouser posted image .......pa vi kako ste?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
23.8.2010 8:42:12   
TAMIKA3
pri nas
petek... popoldan vsi na turbo user posted image user posted image user posted image user posted image ... ati je začel dela v kurilnici...

sobota... delovna user posted image ... ati kopal jamo za zalogovnik 1,5x1,5x1,5... pol pa vozi zemljo... zvečer k sosedovim na torticouser posted image user posted image

nedelja... user posted image na nogometno tekmo, mami pa kosilo, cunje, sesanje... po kosilu so šli user posted image user posted image user posted image user posted image počivat, nato pa smo šli s kolesi na dobrodelni koncert... bilo je ful lepo... user posted image user posted image user posted image user posted image so se zdivjali in naš Mai ne bi bil Mai, če se mu spet ne bi kaj zgodilo user posted image user posted image user posted image ... stopil je na iglo user posted image ... upam, da ni bila okužena user posted image user posted image ... greva danes do P

no, to je na kratko naš pestri vikend

aja, hvala vsem za user posted image in dobre želje... saj spolh ne ve, da si je kaj razbil user posted image ... ustrašila se je bolj mami... konec koncev je pa glava le glava... sem upala, da bo kaj stopilo na svoje mesto - pa sem se očitno uštela user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
23.8.2010 8:42:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@... kako si?
zdej ko sem že objemala školjko,zaenkrat okuser posted image ...me pa črvinči glede vrtcauser posted image .....čakam da se mi oglasijo,da me malo pomirijouser posted image .......pa vi kako ste?
pestro user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
23.8.2010 9:08:57   
sjmm
dan!

jz sm bla učeri zvečer morto...sm čakala, da bo ob dobre pol11h stroj opral in grem še obest....to se ni zgodil, sem mal pred tem zadrnjohalauser posted image ...no, zame je to kr zgodiuser posted image

dons je kr bolš...sam neki bo treba spremenit glede vikendov...k mene čist zmozgajouser posted image

tanči.....SUUUUPPPEEERRRR D BOSTE KMAL ZARES SOSEDJE, PA FUL LEPO D VAM JE TOK VŠEČ HIŠKA, PA ŠE VSE NA NOVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hja, štorije glede že sestavljenga pohištva znajo bit kr zanimiveuser posted image

urša....a si vidla, da sem se pohvalila d že imamo Zappa???'' tko d k boste pr volji....vabljeni!!pa upam, da tvoje noči ne bodo tko slabe vse do koncauser posted image

čebelc@...joj, še kar školjko objemaš...jz sm bla taka pr Mihcu, tko d smo ta velka 2 sred leta dal v vrtec za 4 ure....k je blo zju3 nemogoče d me gledata in čakata kdaj bom tokpr močeh d bom kej za njiju prštimala....ampak to itak mine in držim pesti, da pri tebi kar najhitreje mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....a zdej moraš Hanči uvajat v vrtec al kako??

tamika..delavni...pridni...itak tko k zmeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...držim pesti da Mai postane bol previden...njegov skoraj soimenjak iznaše hiše tudi ne pozna nobenega strahu in se jz kr naprej tresem kam bo z bučo zadel pa kje bo dol paduuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša
...SUUUPPPEERR,  DA TKO FAJN NAPREDUJETE!!!!!!

< Sporočilo je popravil sjmm -- 23.8.2010 9:09:39 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
23.8.2010 9:13:58   
sjmm
zdej bom pa napokala Majčka d ga fanta peljeta en krog...jz morm pa vrt mau u red spravt...d me tašča ne obglavi k prideta kak dan čist nenapovedano u kontrolo...morm fižolček pobrat, pa med eno solatko mau dodatn šavje vn potrgat...sej je fajn k mamo kako malenkost pri roki na vrtu in ni treba za vsak drek u štacuno...sam jz nimam cajta še za vrt skrbet d bo u nulo..

no, sej se še kej oglasimuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
23.8.2010 9:16:15   
Čebel@
tamika......vav to pa je naporen vikenduser posted image .......mi boš sporočila kako se vam obnese zalogovnik,ker ga bomo mi tudi imeliuser posted image

sjmm......sej prav da si en dan malo prej zaspala-sej vse počakauser posted image .......ja slabosti so kar nore-čez cel dan in večkrat na dan grem školjko objetuser posted image ...ma sej bo monilo,če ne prej marcauser posted image .....jaz bom Hano uvajala v vrtec in bo pomoje z mano več težav kot pa z njouser posted image user posted image

uglavnem sem klicala na CSD in moram do konca meseca dat novo vlogo za dodatek-še dober da sem klicalauser posted image .......pol sem se pa ene 20 minut pogovarjala z ravnateljico vrtca-me je skoraj čist pomirilauser posted image user posted image user posted image user posted image ......moram kupit še ene copatke(je rekla da tok mali še ne hodijo po kopalnici tko da naj ima iste kot doma),pa še eno flaško.....bo pa Hana medvedekuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
23.8.2010 9:32:23   
petrušk_
jutro punce!!!!

evo se oglašam....urša hvala k si me pogrešila :)
tamika in čebel vama pa tud hvalauser posted image

prebrala sm vas, komentirat žal ne bo cajtauser posted image gužva v službi k sm bla 2 dni na bolniški.....
...no pa da še upravičim moj izostanek:

sreda, 11/8 - 1. pregled
štala...ničesar v maternici....
1.sum na poznoo ovulacijo in posledično še zelo zelo zgodnjo nosečnosti in se plodek še ni spustil v maternico
2. najslabši možni scenarij pa izvenmaternična nosečnost
...čakanje, čakanje, čakanje......
petek, 20/8 - 2.pregled
na uz lepo viden plodek v maternici, nosečnost 4-5 tednov, tako da smo se pomirili....ampak je pa res še zeloooo zgodnja nosečnost.....zdaj pa s pozitivnimi mislimi naprej :)user posted image user posted image user posted image user posted image

no toliko o nas....drugače smo ok, ve ste pa itak tolk načvekale da vas je nemogoče vse pokomentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
23.8.2010 10:21:43   
Čebel@
petrušk......sem ti rekla da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midve malicava in sicer čokoladni pudinguser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
23.8.2010 10:23:23   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro punce!!!!

evo se oglašam....urša hvala k si me pogrešila :)
tamika in čebel vama pa tud hvalauser posted image

prebrala sm vas, komentirat žal ne bo cajtauser posted image gužva v službi k sm bla 2 dni na bolniški.....
...no pa da še upravičim moj izostanek:

sreda, 11/8 - 1. pregled
štala...ničesar v maternici....
1.sum na poznoo ovulacijo in posledično še zelo zelo zgodnjo nosečnosti in se plodek še ni spustil v maternico
2. najslabši možni scenarij pa izvenmaternična nosečnost
...čakanje, čakanje, čakanje......
petek, 20/8 - 2.pregled
na uz lepo viden plodek v maternici, nosečnost 4-5 tednov, tako da smo se pomirili....ampak je pa res še zeloooo zgodnja nosečnost.....zdaj pa s pozitivnimi mislimi naprej :)user posted image user posted image user posted image user posted image

no toliko o nas....drugače smo ok, ve ste pa itak tolk načvekale da vas je nemogoče vse pokomentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O PETRUSK smo te pogresali...Samo da je vse ok in da tako ostane...cuvi se...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
23.8.2010 10:24:26   
MIHAILO

petrušk......sem ti rekla da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si Cebel?a se kaj bruhas?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
23.8.2010 10:25:18   
Urša08
Jaz sem si en kapučinček naredila, sedaj pa upam, da ga še v miru popijemuser posted image user posted image user posted image

čebela naj se počutje izboljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede vrtca bomo pa drug teden skup pojokcaleuser posted image user posted image user posted image Kej veš kako boš uvajala - kakšen sistem imate?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
23.8.2010 10:26:15   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

zdej bom pa napokala Majčka d ga fanta peljeta en krog...jz morm pa vrt mau u red spravt...d me tašča ne obglavi k prideta kak dan čist nenapovedano u kontrolo...morm fižolček pobrat, pa med eno solatko mau dodatn šavje vn potrgat...sej je fajn k mamo kako malenkost pri roki na vrtu in ni treba za vsak drek u štacuno...sam jz nimam cajta še za vrt skrbet d bo u nulo..

no, sej se še kej oglasimuser posted image

Pridna si in dobra ,da uspes se vrt urejat...pa fajn da ti Majcija otroci peljejo na sprehod da lahko ti kaj naredis...to pa res fajn pride kadar mores kaj narediti pa se otroci itak uzivajo zunajuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
23.8.2010 10:26:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

še ja-kakšen dan nič,kakšen dan pa 5x v enem dnevuuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
23.8.2010 10:27:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem si en kapučinček naredila, sedaj pa upam, da ga še v miru popijemuser posted image user posted image user posted image

čebela naj se počutje izboljša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede vrtca bomo pa drug teden skup pojokcaleuser posted image user posted image user posted image Kej veš kako boš uvajala - kakšen sistem imate?

UrsA kako si ti kaj?Kateri mesec ze tece?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
23.8.2010 10:27:55   
Urša08
pa sem prehitro potrdilauser posted image user posted image user posted image

Tamika uvau pri vas je pa pestro user posted image user posted image user posted image Mogoče se pa septembra mal spočiješ ko oddaš svoje 4 kralje v šolo in vrtec user posted image

Sjmm glede vozička je mojga včerej kr neki zagrabil in mi pravi ja a ga greva kr dons iskat user posted image user posted image user posted image user posted image Se zmenimo en dan, ko bo vam odgovarjalo.

Petrušk samo da je sedaj ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
23.8.2010 10:29:33   
Čebel@

uživaj v kapučinuuser posted image user posted image user posted image ......maledva spita?
jaz sem že zdej čist presrana zarad vrtcauser posted image user posted image user posted image ......mi je rekla da naj bi uvajala 1 teden(še brez spanja) in čist po želji-lahko sem skos notr,lahko ven in notr hodim-dajo staršem proste roke....in šele po 1 tednu jih dajo v vrtcu tudi spati-imajo pa ležalnike,kar me pa skrbi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
23.8.2010 10:29:53   
Urša08
Mihailo jaz danes zaključujem 27 teden , to se pravi sem začetek 7 meseca. Kako sem? Joj tko tko, tale križ me malce daje, pa seveda noči k sploh ne vem kako nej se dam da bom spalauser posted image se pa tolažim da je to moja zadnja nosečnost in morm v vsakem gibu, brciki uživatuser posted image user posted image user posted image Kako si pa ti? Trebušček kej raste? Kateri teden si?

čebela
v kerem si pa ti?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
23.8.2010 10:30:12   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

še ja-kakšen dan nič,kakšen dan pa 5x v enem dnevuuser posted image

boga,drzim pesti da cimprej mine...sej vem da je hudo ampak naj te tolazi da bo kmal mim in da je tko na zacetku....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
23.8.2010 10:31:17   
Čebel@

čebela v kerem si pa ti?

poglej na tickeruser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
23.8.2010 10:33:17   
Urša08
čebela ne tamaledva sta šla s taščo na igrišče se mal zletatuser posted image user posted image tko da mam res pavzicouser posted image Sem prepričana da bo Hana uživala v vrtcu med svojimi vrstnikiuser posted image . Jaz glede Žigca še pojma nimam kako bo uvajanje zgledalo - pomoje podobno kot pri vas. Z Žigom štartam oktobra. Z Nejcem pa sedaj. Je pa pri Nejcu uvajanje drugačno. Pripeljem ga in ga tam pustim, prvi dan ga pripeljem ob 7.45 in pridem ob 10 iskat, ostalo se bomo pa sproti dogovarjali. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.