|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
9.8.2010 10:12:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela kako si? si še na bolniški? Nč nisi povedala kako so starši sprejeli novičko o novem članu?

danes HB za preživetuser posted image .......bolniško imam do ponedeljka,pol bomo pa videli-nekak bi rada da bi bila takrat doma ko gre Hani v vrtec(nimam več dopusta)-bomo videli kako bouser posted image .....joj ne govor o moji familiji-totalen polomuser posted image .......našedva sta že 14 dni na morju in z mami se nisva slišale že 1 mesec...naša tamala me pa kliče itak samo takrat ko me rabiuser posted image .....no in me par dni nazaj tamala kliče,pa nisem bila pri volji se z njo pregovarjat,in se nisem oglasila....in je ženščina šla k meni v službo,kje sem in so ji tam punce povedale da sem na bolniški,ker mi pač salama smrdi in bruham......no in tko je ona zvedla da sem user posted image ,klicala mati na morje,pol je mami mene klicala,zakaj nisem povedala......sem čist ven padla,da take stvari se povejo v živo in da v službi itak zmeraj vsi vse vejo(poveš šefu,pa ve 100ljudiuser posted image ).....no uglavnem jaz nisem zasledila kaj prevelikega veselja,le zaželela mi je da naj veliko bruham(WTF?!) in pa da se ji je uresničila želja da bom imela tudi sama ovna(jaz sem bila kao full težaven otrok)-kar nekaj uglavnemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
9.8.2010 10:14:47   
petrušk_
ojla mihailo....

itak smo te pogrešal, ampak najvažnejš je to, da ste vi užival....

spanje???....hmmm pojma nimam....mi smo mogl enkrat bit malenkost kruti, pa se je izplačalo, ker sonček spi in je tud čez dan zlo dobre volje, k je naspana....sm si pa v ta namen prov kupila knjigico kako naučimo dojenčka zaspati....

welcome back....jst sm pa tafrišna v klubu nosečk....zvedla včeri, noseča pa že 9 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
9.8.2010 10:16:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela kako si? si še na bolniški? Nč nisi povedala kako so starši sprejeli novičko o novem članu?

danes HB za preživetuser posted image .......bolniško imam do ponedeljka,pol bomo pa videli-nekak bi rada da bi bila takrat doma ko gre Hani v vrtec(nimam več dopusta)-bomo videli kako bouser posted image .....joj ne govor o moji familiji-totalen polomuser posted image .......našedva sta že 14 dni na morju in z mami se nisva slišale že 1 mesec...naša tamala me pa kliče itak samo takrat ko me rabiuser posted image .....no in me par dni nazaj tamala kliče,pa nisem bila pri volji se z njo pregovarjat,in se nisem oglasila....in je ženščina šla k meni v službo,kje sem in so ji tam punce povedale da sem na bolniški,ker mi pač salama smrdi in bruham......no in tko je ona zvedla da sem user posted image ,klicala mati na morje,pol je mami mene klicala,zakaj nisem povedala......sem čist ven padla,da take stvari se povejo v živo in da v službi itak zmeraj vsi vse vejo(poveš šefu,pa ve 100ljudiuser posted image ).....no uglavnem jaz nisem zasledila kaj prevelikega veselja,le zaželela mi je da naj veliko bruham(WTF?!) in pa da se ji je uresničila želja da bom imela tudi sama ovna(jaz sem bila kao full težaven otrok)-kar nekaj uglavnemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
9.8.2010 10:17:15   
Čebel@
user posted image a bi imela katera zibko za posodit,ko se bo bližal moj PDP???

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
9.8.2010 10:18:40   
Urša08
Mihailo welcome backuser posted image user posted image user posted image glede spanja ti ne znam svetovat, jaz se po pravici povedano sploh ne ubadam, ko je zaspan zaspi - je pa to ob znosni uri med 8 in 9 sedaj poleti.

Čebela ojoj čisti polom , sej sploh ne zastopim tvojihuser posted image

Sjmm do kdaj maš otroke na počitnicah? Bom šla pa sedaj Žigca zvagat da ti povem mere, sam men se 12 kil zdi fuluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
9.8.2010 10:19:41   
Urša08

jaz mam zibko - dej povej kdaj maš pdp? jaz mam 23.11 - če se sezide komot posodimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
9.8.2010 10:20:03   
petrušk_

ja hudoooo...no comment....teli tvoji pa res znajo zagnojit dobro vzdušje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak so vedno domači najbolj hladni ponavadi.....midva sva včer povedala njegovi in moji mamici.....sva rekla da bova kar takoj , ostalim pa po nuhalni user posted image user posted image user posted image user posted image

no v glavnem njegova....aja...a res, ja kako pa to...no sj...otroke je treba imet...kakor hočte...je kr prav tko....HALOOOOOO
moja mami pa....wauuuu supeeeer.rr.....pol boste pa še babico rabli...dobr da grem drug let v penzijo da ti bom lohk mal pomagala...pa ful me je obbjeeelaaaa

tko, da...ne sekiraj se...važn da je vama / vam cool...aneda punce!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
9.8.2010 10:21:26   
Čebel@
sjmm........še tebi sem dolžana en post:parketa je skoraj 51kvadratov(tistih 0,7 dam za povrh).....je star,klasičen parket,še pakiran,bil je na suhem skladiščen in pokrit,tko da ni zaprašen...na njem piše 52x300(če tvojmu to kaj pove)....nov parket(ta) je 22€/kvdrat,jaz ga dam 11€/kvadrat.....slikala ga nisem,ker sta tast in moj pozabila da ga moram slikat in sta ga že zavila in pokrila....lahko se oglasite in ga tvoj pogledauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
9.8.2010 10:21:41   
Urša08
sjmm eto žigec ima 10,6 kg oblečen v pleničko, body in spodnji el trenerkiceuser posted image aja pa nč se mi ne zdi preveč suhuser posted image user posted image user posted image user posted image lahko se je pa Majči res ful potegnil in je šlo vse v dolžino sedaj bo pa user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
9.8.2010 10:21:46   
Čebel@

jaz mam zibko - dej povej kdaj maš pdp? jaz mam 23.11 - če se sezide komot posodimuser posted image

25.3.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
9.8.2010 10:25:00   
Čebel@
hvala punce.....saj jaz jih tudi ne štekam....fora je zdej da tamala pač drug mesec rodi in so mi že povedali da bo njen user posted image  takrat še v zibki in naj si jaz kar lepo kupimuser posted image ....upam da bo katera se najdla za posodit,ker mi je res brez veze kupovat zibkouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
9.8.2010 10:27:46   
TAMIKA3

hvala punce.....saj jaz jih tudi ne štekam....fora je zdej da tamala pač drug mesec rodi in so mi že povedali da bo njen user posted image  takrat še v zibki in naj si jaz kar lepo kupimuser posted image ....upam da bo katera se najdla za posodit,ker mi je res brez veze kupovat zibkouser posted image

mi nismo imeli zibke, tako da ti žal ne morem pomagat user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image so takoj spali v posteljici

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
9.8.2010 10:27:47   
petrušk_

kaj bo njen user posted image user posted image pol leta u zibki al kaj...halooo...so pa res nesramni za pop.....user posted image user posted image user posted image user posted image
jst mam pdp tam nekje kot ti, tko da se žal ne bo izšlo....upam, da kje drugje dobiš user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
9.8.2010 10:28:13   
Urša08
čebela jaz ti bom pomoje lahko posodila, ker mislim da sem mela oba 4 mesece v zibki in ne večuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
9.8.2010 10:30:53   
Urša08
No pa mam kapučino pavzouser posted image . sem uspela vse odpakirat, stroj dela na polno , tamaledva še kar pridna tko da ma mami časuser posted image user posted image user posted image .
Sem skor pozabla da mam jutri pregled in sem mogla v akcijo za varstvo. Upam, da tašči rata smeno zamenjat, če ne bo pa moj mal ure koristil.

petrušk lepo so sprejeli, sploh mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
9.8.2010 10:32:06   
petrušk_

No pa mam kapučino pavzouser posted image . sem uspela vse odpakirat, stroj dela na polno , tamaledva še kar pridna tko da ma mami časuser posted image user posted image user posted image .
Sem skor pozabla da mam jutri pregled in sem mogla v akcijo za varstvo. Upam, da tašči rata smeno zamenjat, če ne bo pa moj mal ure koristil.

petrušk lepo so sprejeli, sploh mamiuser posted image user posted image user posted image

ja res je, ja user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
9.8.2010 10:40:14   
Urša08
No a sedaj pa ni nobene k mam časuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
9.8.2010 10:41:31   
TAMIKA3

No a sedaj pa ni nobene k mam časuser posted image user posted image user posted image user posted image

skoz nekje tukaj okrog user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
9.8.2010 10:42:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

In kaj počneš?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
9.8.2010 10:44:45   
TAMIKA3

In kaj počneš?

čista posoda ven - umazana not v pomivalca
cunje v pralnega, cunje iz sušilca

user posted image user posted image user posted image user posted image tečni kot vreme

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
9.8.2010 10:45:47   
TAMIKA3
pa ti ? si se klimatizirala? ali si še v morskem ritmu? buši?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
9.8.2010 10:54:08   
TAMIKA3
user posted image rečem naj gre v HOFER pa otroške zavese user posted image ...
...me kliče -  ja, kje si pa ti to videla?....ja, v reklami in danes je ta ponudba... vprašaj prodajalko...spet kliče: prelistala reklamo, tega ni!?... me spet pokliče: sem našel, imajo medvedka puja in strelo... rečem: vzemi obe...samo prej sem bil v LIDLu

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
9.8.2010 10:57:28   
petrušk_

...me kliče -  ja, kje si pa ti to videla?....ja, v reklami in danes je ta ponudba... vprašaj prodajalko...spet kliče: prelistala reklamo, tega ni!?... me spet pokliče: sem našel, imajo medvedka puja in strelo... rečem: vzemi obe...samo prej sem bil v LIDLu

heheheh...ja jst mam tud poln seznam za kupt dons u hoferju

dobr da si me spomnla bi zihr pozabla, k sm še čist oduser posted image user posted image zmešana...hehe

jst bom tud zavesce kupila :)

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
9.8.2010 10:57:30   
Urša08

pa ti ? si se klimatizirala? ali si še v morskem ritmu? buši?

a veš da sem pra vesela da smo doma, mi pašeuser posted image . Joj moj buši velik ene tok kt od prijateljice k ma čez 4 tedne rokuser posted image user posted image user posted image . so me pa moji najdražji mal v slabo voljo spravili in so šle vse kile baje v stegna in rituser posted image user posted image user posted image ma sej znajo nosečnico v dobro voljo spravt ni kejuser posted image

No sej moj dan je tud podoben tvojemu kar se strojev tičeuser posted image user posted image user posted image ne zmanjka

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
9.8.2010 10:58:16   
Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok so kjut zavesiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.