Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:12:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kako si? si še na bolniški? Nč nisi povedala kako so starši sprejeli novičko o novem članu? danes HB za preživet .......bolniško imam do ponedeljka,pol bomo pa videli-nekak bi rada da bi bila takrat doma ko gre Hani v vrtec(nimam več dopusta)-bomo videli kako bo .....joj ne govor o moji familiji-totalen polom .......našedva sta že 14 dni na morju in z mami se nisva slišale že 1 mesec...naša tamala me pa kliče itak samo takrat ko me rabi .....no in me par dni nazaj tamala kliče,pa nisem bila pri volji se z njo pregovarjat,in se nisem oglasila....in je ženščina šla k meni v službo,kje sem in so ji tam punce povedale da sem na bolniški,ker mi pač salama smrdi in bruham......no in tko je ona zvedla da sem ,klicala mati na morje,pol je mami mene klicala,zakaj nisem povedala......sem čist ven padla,da take stvari se povejo v živo in da v službi itak zmeraj vsi vse vejo(poveš šefu,pa ve 100ljudi ).....no uglavnem jaz nisem zasledila kaj prevelikega veselja,le zaželela mi je da naj veliko bruham(WTF?!) in pa da se ji je uresničila želja da bom imela tudi sama ovna(jaz sem bila kao full težaven otrok)-kar nekaj uglavnem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:14:47
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla mihailo.... itak smo te pogrešal, ampak najvažnejš je to, da ste vi užival.... spanje???....hmmm pojma nimam....mi smo mogl enkrat bit malenkost kruti, pa se je izplačalo, ker sonček spi in je tud čez dan zlo dobre volje, k je naspana....sm si pa v ta namen prov kupila knjigico kako naučimo dojenčka zaspati.... welcome back....jst sm pa tafrišna v klubu nosečk....zvedla včeri, noseča pa že 9 tednov
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:16:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kako si? si še na bolniški? Nč nisi povedala kako so starši sprejeli novičko o novem članu? danes HB za preživet .......bolniško imam do ponedeljka,pol bomo pa videli-nekak bi rada da bi bila takrat doma ko gre Hani v vrtec(nimam več dopusta)-bomo videli kako bo .....joj ne govor o moji familiji-totalen polom .......našedva sta že 14 dni na morju in z mami se nisva slišale že 1 mesec...naša tamala me pa kliče itak samo takrat ko me rabi .....no in me par dni nazaj tamala kliče,pa nisem bila pri volji se z njo pregovarjat,in se nisem oglasila....in je ženščina šla k meni v službo,kje sem in so ji tam punce povedale da sem na bolniški,ker mi pač salama smrdi in bruham......no in tko je ona zvedla da sem ,klicala mati na morje,pol je mami mene klicala,zakaj nisem povedala......sem čist ven padla,da take stvari se povejo v živo in da v službi itak zmeraj vsi vse vejo(poveš šefu,pa ve 100ljudi ).....no uglavnem jaz nisem zasledila kaj prevelikega veselja,le zaželela mi je da naj veliko bruham(WTF?!) in pa da se ji je uresničila želja da bom imela tudi sama ovna(jaz sem bila kao full težaven otrok)-kar nekaj uglavnem
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:17:15
|
|
|
|
Čebel@
|
a bi imela katera zibko za posodit,ko se bo bližal moj PDP???
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:18:40
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo welcome back glede spanja ti ne znam svetovat, jaz se po pravici povedano sploh ne ubadam, ko je zaspan zaspi - je pa to ob znosni uri med 8 in 9 sedaj poleti. Čebela ojoj čisti polom , sej sploh ne zastopim tvojih Sjmm do kdaj maš otroke na počitnicah? Bom šla pa sedaj Žigca zvagat da ti povem mere, sam men se 12 kil zdi ful
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:19:41
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a bi imela katera zibko za posodit,ko se bo bližal moj PDP??? jaz mam zibko - dej povej kdaj maš pdp? jaz mam 23.11 - če se sezide komot posodim
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:20:03
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kako si? si še na bolniški? Nč nisi povedala kako so starši sprejeli novičko o novem članu? danes HB za preživet .......bolniško imam do ponedeljka,pol bomo pa videli-nekak bi rada da bi bila takrat doma ko gre Hani v vrtec(nimam več dopusta)-bomo videli kako bo .....joj ne govor o moji familiji-totalen polom .......našedva sta že 14 dni na morju in z mami se nisva slišale že 1 mesec...naša tamala me pa kliče itak samo takrat ko me rabi .....no in me par dni nazaj tamala kliče,pa nisem bila pri volji se z njo pregovarjat,in se nisem oglasila....in je ženščina šla k meni v službo,kje sem in so ji tam punce povedale da sem na bolniški,ker mi pač salama smrdi in bruham......no in tko je ona zvedla da sem ,klicala mati na morje,pol je mami mene klicala,zakaj nisem povedala......sem čist ven padla,da take stvari se povejo v živo in da v službi itak zmeraj vsi vse vejo(poveš šefu,pa ve 100ljudi ).....no uglavnem jaz nisem zasledila kaj prevelikega veselja,le zaželela mi je da naj veliko bruham(WTF?!) in pa da se ji je uresničila želja da bom imela tudi sama ovna(jaz sem bila kao full težaven otrok)-kar nekaj uglavnem ja hudoooo...no comment....teli tvoji pa res znajo zagnojit dobro vzdušje.... itak so vedno domači najbolj hladni ponavadi.....midva sva včer povedala njegovi in moji mamici.....sva rekla da bova kar takoj , ostalim pa po nuhalni no v glavnem njegova....aja...a res, ja kako pa to...no sj...otroke je treba imet...kakor hočte...je kr prav tko....HALOOOOOO moja mami pa....wauuuu supeeeer.rr.....pol boste pa še babico rabli...dobr da grem drug let v penzijo da ti bom lohk mal pomagala...pa ful me je obbjeeelaaaa tko, da...ne sekiraj se...važn da je vama / vam cool...aneda punce!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:21:26
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm........še tebi sem dolžana en post:parketa je skoraj 51kvadratov(tistih 0,7 dam za povrh).....je star,klasičen parket,še pakiran,bil je na suhem skladiščen in pokrit,tko da ni zaprašen...na njem piše 52x300(če tvojmu to kaj pove)....nov parket(ta) je 22€/kvdrat,jaz ga dam 11€/kvadrat.....slikala ga nisem,ker sta tast in moj pozabila da ga moram slikat in sta ga že zavila in pokrila....lahko se oglasite in ga tvoj pogleda
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:21:41
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm eto žigec ima 10,6 kg oblečen v pleničko, body in spodnji el trenerkice aja pa nč se mi ne zdi preveč suh lahko se je pa Majči res ful potegnil in je šlo vse v dolžino sedaj bo pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:21:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a bi imela katera zibko za posodit,ko se bo bližal moj PDP??? jaz mam zibko - dej povej kdaj maš pdp? jaz mam 23.11 - če se sezide komot posodim 25.3.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:25:00
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala punce.....saj jaz jih tudi ne štekam....fora je zdej da tamala pač drug mesec rodi in so mi že povedali da bo njen takrat še v zibki in naj si jaz kar lepo kupim ....upam da bo katera se najdla za posodit,ker mi je res brez veze kupovat zibko
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:27:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala punce.....saj jaz jih tudi ne štekam....fora je zdej da tamala pač drug mesec rodi in so mi že povedali da bo njen takrat še v zibki in naj si jaz kar lepo kupim ....upam da bo katera se najdla za posodit,ker mi je res brez veze kupovat zibko mi nismo imeli zibke, tako da ti žal ne morem pomagat ... so takoj spali v posteljici
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:27:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hvala punce.....saj jaz jih tudi ne štekam....fora je zdej da tamala pač drug mesec rodi in so mi že povedali da bo njen takrat še v zibki in naj si jaz kar lepo kupim ....upam da bo katera se najdla za posodit,ker mi je res brez veze kupovat zibko kaj bo njen pol leta u zibki al kaj...halooo...so pa res nesramni za pop..... jst mam pdp tam nekje kot ti, tko da se žal ne bo izšlo....upam, da kje drugje dobiš
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:28:13
|
|
|
|
Urša08
|
čebela jaz ti bom pomoje lahko posodila, ker mislim da sem mela oba 4 mesece v zibki in ne več
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:30:53
|
|
|
|
Urša08
|
No pa mam kapučino pavzo . sem uspela vse odpakirat, stroj dela na polno , tamaledva še kar pridna tko da ma mami čas . Sem skor pozabla da mam jutri pregled in sem mogla v akcijo za varstvo. Upam, da tašči rata smeno zamenjat, če ne bo pa moj mal ure koristil. petrušk lepo so sprejeli, sploh mami
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:32:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No pa mam kapučino pavzo . sem uspela vse odpakirat, stroj dela na polno , tamaledva še kar pridna tko da ma mami čas . Sem skor pozabla da mam jutri pregled in sem mogla v akcijo za varstvo. Upam, da tašči rata smeno zamenjat, če ne bo pa moj mal ure koristil. petrušk lepo so sprejeli, sploh mami ja res je, ja
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:40:14
|
|
|
|
Urša08
|
No a sedaj pa ni nobene k mam čas
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:41:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No a sedaj pa ni nobene k mam čas skoz nekje tukaj okrog
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:42:22
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No a sedaj pa ni nobene k mam čas skoz nekje tukaj okrog In kaj počneš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:44:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No a sedaj pa ni nobene k mam čas skoz nekje tukaj okrog In kaj počneš? čista posoda ven - umazana not v pomivalca cunje v pralnega, cunje iz sušilca tečni kot vreme
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:45:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
pa ti ? si se klimatizirala? ali si še v morskem ritmu? buši?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:54:08
|
|
|
|
TAMIKA3
|
rečem naj gre v HOFER pa otroške zavese ... ...me kliče - ja, kje si pa ti to videla?....ja, v reklami in danes je ta ponudba... vprašaj prodajalko...spet kliče: prelistala reklamo, tega ni!?... me spet pokliče: sem našel, imajo medvedka puja in strelo... rečem: vzemi obe...samo prej sem bil v LIDLu
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:57:28
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 rečem naj gre v HOFER pa otroške zavese ... ...me kliče - ja, kje si pa ti to videla?....ja, v reklami in danes je ta ponudba... vprašaj prodajalko...spet kliče: prelistala reklamo, tega ni!?... me spet pokliče: sem našel, imajo medvedka puja in strelo... rečem: vzemi obe...samo prej sem bil v LIDLu heheheh...ja jst mam tud poln seznam za kupt dons u hoferju dobr da si me spomnla bi zihr pozabla, k sm še čist od zmešana...hehe jst bom tud zavesce kupila :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:57:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 pa ti ? si se klimatizirala? ali si še v morskem ritmu? buši? a veš da sem pra vesela da smo doma, mi paše . Joj moj buši velik ene tok kt od prijateljice k ma čez 4 tedne rok . so me pa moji najdražji mal v slabo voljo spravili in so šle vse kile baje v stegna in rit ma sej znajo nosečnico v dobro voljo spravt ni kej No sej moj dan je tud podoben tvojemu kar se strojev tiče ne zmanjka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 9.8.2010 10:58:16
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 rečem naj gre v HOFER pa otroške zavese ... ...me kliče - ja, kje si pa ti to videla?....ja, v reklami in danes je ta ponudba... vprašaj prodajalko...spet kliče: prelistala reklamo, tega ni!?... me spet pokliče: sem našel, imajo medvedka puja in strelo... rečem: vzemi obe...samo prej sem bil v LIDLu kok so kjut zavesice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.