Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:20:46
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela lepo ajaj in se tipkamo jutri..... jst tud grem počasi se mi zdi da je moj rpišel mu grem mrzle palačinke postrečt lahko noč punce
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 7:02:30
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi počasi šibamo. še jutranja kavica za vas
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 7:22:59
|
|
|
|
baki
|
jutrooooo.mi smo na vikendu.sta šla bica in deda na morje pa smo prišli gor da malo živali nahranimo..imata psa pa kokoši pa ribe-smo tule prespali,da se nam ni trba vozit sm in tja.edvin se more peljat u službo k ima nočno.sem spala kot angelček.je tak mir da ne moreš verjt.pravi balzam za živce..nik še spi,katja pa je že vstalakaj bo za kosilo še ne vem.mislim da bomo zunaj pekli meso,pa krompir.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 7:53:23
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro........ S TIso sva ostali danes še doma , upam,da dan pokaže da gremo lahko jutri po službah..... Drgač....ne vem ,kaj naj vam napišem.... Urša...lepo se imejte na morčiju..... BAki..uživaj v miru...naj ti prinese notranji mir...... ČEbela...upam ,da te ne tišči več.... KOlumbo..kako je kaj pr vas..... Tamika..zares je krasna hiša- vila..... KAtjuša..upam,da speglata vajin odnos..... Birdy..kje si..... Simonakr...uživljej še naprej......
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 8:09:34
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Mi imamo vročino - je tamala ponoči zakuhala, trenutno drži lekadol in spančka. Urša uživej na morju! Katjuša, Tamika - k se vidve tlele v corel drawju zafrkavata - eden v sosednji vasi ima prav tako hišo - modro-zeleno-rumeno-rdečo fasado in bele okvirje okrog oken - se smeješ ko prvič vididš, samo se pol navadiš. Grem kofetkat da ne bom zaspala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 8:36:51
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce.... urša....prijetno vožnjo in super dopustek čebela...upam, da si že predelala obilno večerjico simona, sjmm, katjuša... baki...super za fenomenalen oddih na vikendu....kosilce se pa tud fajn sliši
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 9:10:19
|
|
|
|
sjmm
|
jutro, dan!!! smo mau bolje spali, moj možek tud neki kreha..ma ne vemkva je zdej to za en vrag.... Majči tooooook sitkan baki...super za oddih na vikendu ajvy..lepo, da se še mau pocrkljate doma simona.... za bejbiko...naj hite mine
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 9:37:06
|
|
|
|
Katjusa
|
jutro.... vročina očitno pada danes je blo 38,5 v ritki tako, da dala sem mu še eno svečko in če ne bo več naraščala pol ne bomo šli k zdravniku.... zdej se s florijem lovita po dnevni in hodniku pa s čist tamalimi legokockami se igrata je dedi včeraj dal floriju € da si nekaj kupi in si je zbral tako škatlo k je not helikopter, hiška in avto (na šparove točke) in zdej so lego kocke glavna atrakcija za oba z mojmu sma pa včeraj neki delala se kr boljše počutim, čeprav me je blo strah kak mi bo ampak je OK
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 9:37:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm jutro, dan!!! smo mau bolje spali, moj možek tud neki kreha..ma ne vemkva je zdej to za en vrag.... Majči tooooook sitkan baki...super za oddih na vikendu ajvy..lepo, da se še mau pocrkljate doma simona.... za bejbiko...naj hite mine sjmm...taki smo bli mi 14 dni nazaj...od enga do druzga...doklerr ni cela bajta skoz dala....tko da se seli....ta zdrave kr od doma pošlji čene 14 dni naute skoz k vas je tolk :)
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 9:43:24
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm tole poletje pa res ni za nikamor....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:06:06
|
|
|
|
Čebel@
|
dan urša.......uživajte baki.....super za uživanje na vikendu ajvy........držim pestke da se kmalu vsi vrnete na delovna mesta ......jah tišči me itak skos simona..... za Lariso petrušk....ja,sem jo predelala sjmm.......joj no,revčki ......jaz bi tudi tavečja dala na počitnice,da ne pokasirata še onadva ......pa milijon za vas katjuša...... za legice.......pa še bolj bravo za vaju pogrešam kolumbo in pa tanci
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:11:17
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlake malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talno še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiran
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:39:09
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlake malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talno še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiran jst mam povsod ploščice pa se ful dobro obnese...sam mal bolj redno jih bom mogla začet ribat :) pa super, da se premika naprej....mi smo konč fertik, k ne vem kako bi še kaj zdržala parket probej pa na bolhi prodat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:40:41
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela men ploščice niso všeč ne vem zakaj ne ampak mi ne potegnejo tak, da se jih izogibam na celi črti..... je res da če imaš talno so pozimi tople sam poleti je pa vseeno mrzlo po tleh in jst k sme rada skos bosa...... pa na živce mi grejo fuge
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:44:33
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlake malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talno še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiran mojga zanima ..k je pač parketar..kakšen parket, kolk, po kolk...itd
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:50:05
|
|
|
|
sjmm
|
z Majčijem sva se kr lepo navozičkala, pol sva na igriščupotičke delala, zdej se pa še mau guga z Mihcem in Janom...je bil groznnnn tečen ---sm se komi oblekla, da sva šla lahk vn...se vidi d se zdej tok zgodi zbuja...skor uro in pol prej, ker je pač lačn..knimlekca ob 6h...joj, komi čakam, da gabo lahk spet pil in bo v želodčku ostal....je že tak k en pajkec..no, za zajtrk je vsaj nekaj pojedel...nekaj kroglic v mleku in mu skuto s sadjem zdej bom hitr cote za Mihca in Sašo vkup zmetala, smo se odločili, da gresta nekje do nedelje mal na počitnice moj je še slab...sam prav, da je imel včeri trapast jedilnik...kar njega takoj iztiri k ma z želodcem težave..no,pa je še dons mal slab...bo zdej prišel na eno zdravilno malco....sm čist vesela k mam še korenčkovo juhco in ješrenčkovo za dons...pa ene njokce in porovo omakco bom nardila..pa bo no... kej pošlihtat
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:51:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlake malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talno še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiran jst mam povsod ploščice pa se ful dobro obnese...sam mal bolj redno jih bom mogla začet ribat :) pa super, da se premika naprej....mi smo konč fertik, k ne vem kako bi še kaj zdržala parket probej pa na bolhi prodat se mi je po tvojih slikah zdelo da imaš le ploščice ......jih ima tudi svakinja in je noro hudo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:52:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlake malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talno še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiran mojga zanima ..k je pač parketar..kakšen parket, kolk, po kolk...itd ga bom magari slikala in zmerila koliko kvadratov ga je,ok?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 11:53:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela men ploščice niso všeč ne vem zakaj ne ampak mi ne potegnejo tak, da se jih izogibam na celi črti..... je res da če imaš talno so pozimi tople sam poleti je pa vseeno mrzlo po tleh in jst k sme rada skos bosa...... pa na živce mi grejo fuge jaz sem se pa čist zagrela za ploščice .......bo po moje full hudo .......pri nas smo vsi skos v copatih ali vsaj v nogavicah
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 12:03:31
|
|
|
|
Čebel@
|
sem prestavila uro za NS tko da bo šel lahko zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 12:04:26
|
|
|
|
Čebel@
|
zatišje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 12:06:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem prestavila uro za NS tko da bo šel lahko zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 12:08:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem prestavila uro za NS tko da bo šel lahko zraven se je zabunil veš .....je rekel:halo če že dam 60€,hočem bit vsaj zraven
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 12:10:01
|
|
|
|
Čebel@
|
se bašem z
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 5.8.2010 12:27:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sem prestavila uro za NS tko da bo šel lahko zraven se je zabunil veš .....je rekel:halo če že dam 60€,hočem bit vsaj zraven čist prav ima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.