|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
4.8.2010 21:20:46   
Katjusa
čebela lepo ajaj in se tipkamo jutri.....

jst tud grem počasi se mi zdi da je moj rpišel mu grem mrzle palačinke postrečtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč punce

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
5.8.2010 7:02:30   
Urša08
jutro

Mi počasi šibamo.user posted image

še jutranja kavica za vas
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
5.8.2010 7:22:59   
baki
jutrooooo.mi smo na vikendu.sta šla bica in deda na morje pa smo prišli gor da malo živali nahranimo..imata psa pa kokoši pa ribe-smo tule prespali,da se nam ni trba vozit sm in tja.edvin se more peljat u službo k ima nočno.sem spala kot angelček.je tak mir da ne moreš verjt.pravi balzam za živce..nik še spi,katja pa je že vstalakaj bo za kosilo še ne vem.mislim da bomo zunaj pekli meso,pa krompir.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
5.8.2010 7:53:23   
Ajvy
jutro........
S TIso sva ostali danes še doma , upam,da dan pokaže da gremo lahko jutri po službah.....

Drgač....ne vem ,kaj naj vam napišem....

Urša...lepo se imejte na morčiju.....

BAki..uživaj v miru...naj ti prinese notranji mir......

ČEbela.
..upam ,da te ne tišči več....

KOlumbo..kako je kaj pr vas.....

Tamika
..zares je krasna hiša- vila.....

KAtjuša
..upam,da speglata vajin odnos.....

Birdy.
.kje si.....

Simonakr.
..uživljej še naprej......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
5.8.2010 8:09:34   
simonakr
Jutro!
Mi imamo vročino - je tamala ponoči zakuhala, trenutno drži lekadol in spančka. user posted image user posted image user posted image

Urša uživej na morju!

Katjuša, Tamika - k se vidve tlele v corel drawju zafrkavata - eden v sosednji vasi ima prav tako hišo - modro-zeleno-rumeno-rdečo fasado in bele okvirje okrog oken - se smeješ ko prvič vididš, samo se pol navadiš.

Grem kofetkat da ne bom zaspala user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
5.8.2010 8:36:51   
petrušk_
jutro punce....

urša....prijetno vožnjo in super dopustek
čebela...upam, da si že predelala obilno večerjicouser posted image user posted image
simona, sjmm, katjuša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki...super za fenomenalen oddih na vikendu....kosilce se pa tud fajn sliši

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
5.8.2010 9:10:19   
sjmm
jutro, dan!!!

smo mau bolje spali, moj možek tud neki kreha..ma ne vemkva je zdej to za en vrag....

Majči tooooook sitkanuser posted image

baki...super za oddih na vikenduuser posted image user posted image

ajvy..lepo, da se še mau pocrkljate domauser posted image

simona....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bejbiko...naj hite mine

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
5.8.2010 9:37:06   
Katjusa
jutro....

vročina očitno pada danes je blo 38,5 v ritki tako, da dala sem mu še eno svečko in če ne bo več naraščala pol ne bomo šli k zdravniku.... zdej se s florijem lovita po dnevni in hodnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image pa s čist tamalimi legokockami se igratauser posted image user posted image user posted image user posted image je dedi včeraj dal floriju € da si nekaj kupi in si je zbral tako škatlo k je not helikopter, hiška in avto (na šparove točke) in zdej so lego kocke glavna atrakcija za obauser posted image user posted image user posted image user posted image

z mojmu sma pa včeraj neki delalauser posted image user posted image user posted image user posted image se kr boljše počutim, čeprav me je blo strah kak mi bo ampak je OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
5.8.2010 9:37:25   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

jutro, dan!!!

smo mau bolje spali, moj možek tud neki kreha..ma ne vemkva je zdej to za en vrag....

Majči tooooook sitkanuser posted image

baki...super za oddih na vikenduuser posted image user posted image

ajvy..lepo, da se še mau pocrkljate domauser posted image

simona....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bejbiko...naj hite mine

sjmm...taki smo bli mi 14 dni nazaj...od enga do druzga...doklerr ni cela bajta skoz dala....tko da se seli....ta zdrave kr od doma pošlji čene 14 dni naute skoz k vas je tolk :)

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
5.8.2010 9:43:24   
Katjusa
sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole poletje pa res ni za nikamor....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
5.8.2010 11:06:06   
Čebel@
dan

urša.......uživajteuser posted image user posted image user posted image

baki.....super za uživanje na vikenduuser posted image user posted image user posted image

ajvy........držim pestke da se kmalu vsi vrnete na delovna mestauser posted image ......jah tišči me itak skosuser posted image

simona.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lariso

petrušk....ja,sem jo predelalauser posted image user posted image user posted image

sjmm.......joj no,revčkiuser posted image ......jaz bi tudi tavečja dala na počitnice,da ne pokasirata še onadvauser posted image ......pa milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

katjuša......user posted image user posted image user posted image za legice.......pa še bolj bravo za vajuuser posted image user posted image user posted image

pogrešam kolumbo in pa tanci

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
5.8.2010 11:11:17   
Čebel@
pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talnouser posted image

še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
5.8.2010 11:39:09   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas se pri hiški spet malo premika-jutri pride štromar do konca narediti,drug teden bo vodovodar končal s talnim in radiatorji,v septembru pa pridejo zaliti tlakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

malo gruntam da bi povsod dala ploščice(razen spalnic),ker bo itak talnouser posted image

še vedno sprašujem če pozna katera kakšnega ki bi odkupil parket(tak ki so včasih polagal)-še zapakiranuser posted image user posted image user posted image

jst mam povsod ploščice pa se ful dobro obnese...sam mal bolj redno jih bom mogla začet ribat :)
pa super, da se premika naprej....mi smo konč fertik, k ne vem kako bi še kaj zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

parket probej pa na bolhi prodat

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
5.8.2010 11:40:41   
Katjusa
čebela men ploščice niso všečuser posted image ne vem zakaj ne ampak mi ne potegnejo tak, da se jih izogibam na celi črti..... je res da če imaš talno so pozimi tople sam poleti je pa vseeno mrzlo po tleh in jst k sme rada skos bosa...... pa na živce mi grejo fuge

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
5.8.2010 11:44:33   
sjmm

mojga zanima ..k je pač parketar..kakšen parket, kolk, po kolk...itd

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
5.8.2010 11:50:05   
sjmm
 z Majčijem sva se kr lepo navozičkala, pol sva na igriščupotičke delala, zdej se pa še mau guga z Mihcem in Janom...je bil groznnnn tečen ---sm se komi oblekla, da sva šla lahk vn...se vidi d se zdej tok zgodi zbuja...skor uro in pol prej, ker je pač lačn..knimlekca ob 6h...joj, komi čakam, da gabo lahk spet pil in bo v želodčku ostal....je že tak k en pajkec..no, za zajtrk je vsaj nekaj pojedel...nekaj kroglic v mleku in mu skuto s sadjem

zdej bom hitr cote za Mihca in Sašo vkup zmetala, smo se odločili, da gresta nekje do nedelje mal na počitniceuser posted image

moj je še slab...sam prav, da je imel včeri trapast jedilnik...kar njega takoj iztiri k ma z želodcem težave..no,pa je še dons mal slab...bo zdej prišel na eno zdravilno malco....sm čist vesela k mam še korenčkovo juhco in ješrenčkovo za dons...pa ene njokce in porovo omakco bom nardila..pa bo

no...user posted image kej pošlihtat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.8.2010 11:51:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jst mam povsod ploščice pa se ful dobro obnese...sam mal bolj redno jih bom mogla začet ribat :)
pa super, da se premika naprej....mi smo konč fertik, k ne vem kako bi še kaj zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

parket probej pa na bolhi prodat

se mi je po tvojih slikah zdelo da imaš le ploščiceuser posted image ......jih ima tudi svakinja in je noro hudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.8.2010 11:52:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mojga zanima ..k je pač parketar..kakšen parket, kolk, po kolk...itd

ga bom magari slikala in zmerila koliko kvadratov ga je,ok?user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.8.2010 11:53:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela men ploščice niso všečuser posted image ne vem zakaj ne ampak mi ne potegnejo tak, da se jih izogibam na celi črti..... je res da če imaš talno so pozimi tople sam poleti je pa vseeno mrzlo po tleh in jst k sme rada skos bosa...... pa na živce mi grejo fuge
jaz sem se pa čist zagrela za ploščiceuser posted image .......bo po moje full hudouser posted image user posted image user posted image .......pri nas smo vsi skos v copatih ali vsaj v nogavicahuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.8.2010 12:03:31   
Čebel@
sem prestavila uro za NS tko da bo šel user posted image  lahko zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.8.2010 12:04:26   
Čebel@
zatišjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.8.2010 12:06:18   
Katjusa

sem prestavila uro za NS tko da bo šel user posted image  lahko zravenuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.8.2010 12:08:48   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se je zabunil vešuser posted image .....je rekel:halo če že dam 60€,hočem bit vsaj zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.8.2010 12:10:01   
Čebel@
se bašem z

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.8.2010 12:27:03   
Katjusa

se je zabunil vešuser posted image .....je rekel:halo če že dam 60€,hočem bit vsaj zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čist prav imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.