Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:01:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Mi smo se popoldan malce potepali, smo šli k mami in atu od mojga, pa potem še v trgovino po par malenkosti. Spakirano je po večini vse tko da zjutraj šibnemo prvo v laboratorij (mam cuker test) potem pa via morje . Tamika uvau kaka bajtica aja rumeno - siva kombinacija je Katjuša a tvojedva sončka se sama kopata? o, lepo urša...hja, fajn uživejte!!!!pa srečno pot!!!!pa mal zdravilnega morčija k nam pošljite!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:07:01
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša fajn zrihtaj s cuker testom pol pa lepo potujte in fino se imejte sjmm a maj še bruha?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:07:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a tvojedva sončka se sama kopata? ja jst sem na hodniku pa imam vrata odprta..... tko da sem 3 metre stran
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:16:19
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm držim pestke da se stanje pri vas izboljša . Na tvojem mestu bi starejše kar dala na počitnice da si vidva z možekom mal spočijeta. Držte se Katjuša tud pri vas naj zdravje pride nazaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:17:30
|
|
|
|
Urša08
|
Grem še mal popedenčkat stanovanje, da me ne bo kap k bom domov prišla Uživajte pa se v nedeljo tipkamo. papa
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:24:45
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika če ni skrivnost v katerem delu hišice mate vi svoj domek? zgornji štuk ...zakaj bi pa bila skrivnost saj boš kmalu sama videla
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 4.8.2010 20:31:08 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:30:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 ojla Mi smo se popoldan malce potepali, smo šli k mami in atu od mojga, pa potem še v trgovino po par malenkosti. Spakirano je po večini vse tko da zjutraj šibnemo prvo v laboratorij (mam cuker test) potem pa via morje . Tamika uvau kaka bajtica aja rumeno - siva kombinacija je Katjuša a tvojedva sončka se sama kopata? cuker test ti sploh ne zavidam, morje pa...maximalno uživajte meni je tudi najbolj všeč ta kombinacija... čakam še kolumbo - ona ma filing za te stvari
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:46:17
|
|
|
|
Ajvy
|
ČEr..... Tisa še vedno driska, ati je bolje in gre jutri v službo.... S Tarjo sva bili na sistematiki, je dobila knjigico za nagrado...je bila zelo vesela....15 kg ima in 95.9 cm..po Jusu ..edin fina motorika nam šepa....to pa že od majhnega...tko je.... Shuka...čestitaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm Maj- krasno za napredovanje in premike
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:51:29
|
|
|
|
Katjusa
|
evo moja v potlcah... sem skoraj pozabla povedat, da prej k sme palačinke pekla in k sem jih šla iskat kje sta sta bila oba na Florjanovi postelji kako je benjamin gor prišel nimam pojma tiste, ki ne veste al pa pozable Florjan ima poteljo na višini okrog 120cm....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 20:55:32
|
|
|
|
Katjusa
|
za Tiso pa njeno mamico in za Tarjo sej finomotoriko bo pa še osvojila kot je treba
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:02:37
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela greš na morje?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:06:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela greš na morje? grem v kratkem nazaj v službo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:08:21
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy....moj PDP ti čist točno sporočim po NS,ker mi ga bojo ziher prestavili drugače pa Hanči že 2 uri pančka,midva sva bila pa v trgovini in na pici
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:10:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela greš na morje? grem v kratkem nazaj v službo sej vem,da ne moreš.... sam tko lušta se mi morja pa smo se imel lani fletno in bi kr ponovila..... hmmm mogla bi jst mal pohitet pa bi ble drugo leto obe na porodniški......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:11:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ajvy....moj PDP ti čist točno sporočim po NS,ker mi ga bojo ziher prestavili drugače pa Hanči že 2 uri pančka,midva sva bila pa v trgovini in na pici
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:11:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela greš na morje? grem v kratkem nazaj v službo sej vem,da ne moreš.... sam tko lušta se mi morja pa smo se imel lani fletno in bi kr ponovila..... hmmm mogla bi jst mal pohitet pa bi ble drugo leto obe na porodniški...... bejba pol pa kar AKCIJA
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:12:06
|
|
|
|
sjmm
|
jz se poslavlam za dons nas je več slabih..jan še ful kašla...smo dons sirup dobili verjetn bosta šla Miha in saša na počitnice...še ni odločeno, ker bi v bistvu šli rajš vsi skupaj...bomo vidl ata neki pokašljuje..je že lekadol c u rit stresu in spi...itak k je mel ponoč uro primanklaja mama.....čist za en drek...grem zdej majčija uspavat...in upam, da bo skor do jutra držal ajvy.... za princesko in očija....pa super za Tarjo d je tko po jusu , naj se tudi k vam hitro vrne zdravje katjuša...Maj bruha ko zakašlja in se mu packarija iz grla dvigne...a ni čudn...iz nosu pa zaenkrat še nič...mislm...sm tok jezna ...kake butaste viroze...grrrrr......pa naj se tud pri vas zdravje hitr udomači urša.....te že pogrešam, čeprav zdej k maš možeka si nas kr mal zapostavljala ...lepo se imejte...cmokce za mala borca!!!pa pazi na bušija!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:13:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela greš na morje? grem v kratkem nazaj v službo sej vem,da ne moreš.... sam tko lušta se mi morja pa smo se imel lani fletno in bi kr ponovila..... hmmm mogla bi jst mal pohitet pa bi ble drugo leto obe na porodniški...... bejba pol pa kar AKCIJA morem enga kandidata najt
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:14:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša...Maj bruha ko zakašlja in se mu packarija iz grla dvigne...a ni čudn...iz nosu pa zaenkrat še nič...mislm...sm tok jezna ...kake butaste viroze...grrrrr......pa naj se tud pri vas zdravje hitr udomači bošček mali lepo noč in spočijte si pa seveda na tone zdravja naj vas ponoči obišče
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:15:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela greš na morje? grem v kratkem nazaj v službo sej vem,da ne moreš.... sam tko lušta se mi morja pa smo se imel lani fletno in bi kr ponovila..... hmmm mogla bi jst mal pohitet pa bi ble drugo leto obe na porodniški...... bejba pol pa kar AKCIJA morem enga kandidata najt sej ga imaš-ti sam navali najn
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:17:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sjmm katjuša...Maj bruha ko zakašlja in se mu packarija iz grla dvigne...a ni čudn...iz nosu pa zaenkrat še nič...mislm...sm tok jezna ...kake butaste viroze...grrrrr......pa naj se tud pri vas zdravje hitr udomači bošček mali lepo noč in spočijte si pa seveda na tone zdravja naj vas ponoči obišče podpis
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:18:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela greš na morje? grem v kratkem nazaj v službo sej vem,da ne moreš.... sam tko lušta se mi morja pa smo se imel lani fletno in bi kr ponovila..... hmmm mogla bi jst mal pohitet pa bi ble drugo leto obe na porodniški...... bejba pol pa kar AKCIJA morem enga kandidata najt sej ga imaš-ti sam navali najn ne morem.... se veš..... je še kr kriza:(
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:19:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela greš na morje? grem v kratkem nazaj v službo sej vem,da ne moreš.... sam tko lušta se mi morja pa smo se imel lani fletno in bi kr ponovila..... hmmm mogla bi jst mal pohitet pa bi ble drugo leto obe na porodniški...... bejba pol pa kar AKCIJA morem enga kandidata najt sej ga imaš-ti sam navali najn ne morem.... se veš..... je še kr kriza:(
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 21:19:59
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz grem v posteljo-moj se je nekje izgubil ........sem se malo preveč najedla in me tišči pa pa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.