|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
3.8.2010 10:28:40   
petrušk_
bravo bravo rok!!!!
ja super, kar na tavelki pojstli....pa nč te ni zbudu k je vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.8.2010 11:32:10   
Čebel@
dan
se na hitro javim-moje počutje je čist na psu...Hana pančka,jaz grem pa tudi malo počivat ker me vse tiščiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki jih potrebujete

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.8.2010 11:50:31   
Ajvy
jutro....

Sva bili s Tiso pri P...trebušna viroza.....čine nima več, driska pa kar še..tko da bova še kar malo doma....MOžek je šel zdejle do zdravnice...
Tarja pa veselo razgraja v vrtcu....

Hvala vsem za pikepoke.....res...

katjuša...revčki.....čimprejšnje celjenje vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr..kako te je lepo brat, da se imaš fino ne dopustku...uživaj....

Baki.
..kako si?..o jej....razumem, da je vse to skupaj ena živčna vojna...ta država nas vleče v propad...ni čudnga , če se  v vrhu na veliko zapravlja...mi...mi pa plačujemo njihov luksuz in napake....resnično upam,da se stvar čimprej razreši, da vsaj veste kje ste in kako ste....potem pa še eno luštno službico za naprej.....

sjmm.
...he he ...jst sem v ler dala danes...kaj me briga...otroc so pošlihtani...to je pa tut to user posted image user posted image

Urša-
...thx for the kofi....

KOlumbo....waw...to je pa res neprecenljivo....bravo Rok!!!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.8.2010 11:50:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan
se na hitro javim-moje počutje je čist na psu...Hana pančka,jaz grem pa tudi malo počivat ker me vse tiščiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki jih potrebujete

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.8.2010 12:58:34   
Urša08
Ajvy naj se Tisa in možek čim prej pozdravita in držim pestke, da se vedve s Tarjo ne nalezeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image počivaj in se pusti razvajati, še malo pa bodo tudi te začetniške "radosti" nosečnosti minile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika lepo te je brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj s svojimi kralji še zadnji mesec počitnicuser posted image A za Tristana si dobila vrtec?

Petrušk lepo te je brat user posted image

Kolumbo uvau kok je bil Rok priden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej. A ste Maju tud že sestavili novo postelco? Pa slikice čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.8.2010 13:00:59   
Urša08
Mi smo imeli tako na izi dopoldan. Možek je posesal stanovanje, pomivanje še slediuser posted image user posted image user posted image . Pa ene obiske smo imeli tko da je bilo prav luštno. Smo tudi kosilo že pojedli in kuhinja se že šajnauser posted image . Sedaj še Žigec zaspi in mam jaz pavzico - bom šla malo knjigo brat.  Likanje pa zvečer. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
3.8.2010 13:09:48   
sjmm
Maj spi...sm mislila, da bom kej nardila dopoldan...nč, nada, zero...se me je mali držal k klop...ok, je treba prvo bolezen pregurat, pol bomo pa glancaluser posted image

zdej spet kuham špinačno juho...je bla prejšnji teden taka senzacija, da je treba ponovit vajo...sam sm spet kupla sam 1 paket špinače...pa že zadnč je blo mal mal....moj mi skoz pravi, da naj se že navadim bol na veliko skuhatuser posted image

sm včeri eno roladico spekla iz 6 jajčk....namazala kr z domačo marmelado....potresla s sladkorjem v prahu...sem jo zrezala....še dobr d sm krajčke probala...ker potem k sm naslednič pršla u kuhno....prazn krožnik...sm že mislila, da mamo kake miške pri hiši....Maj sploh za probat ni dobil, revček...tko, da zdej že gledam une ta velke štedilnike k majo tud pečico velikooooouser posted image

no, grem še kej postorit, dokler je mir...pa en kapučino bi seduuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.8.2010 13:26:42   
petrušk_
čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ni kej, to pa je sladkih user posted image user posted image user posted image , misl sam na to kaj te čaka na koncu te potiuser posted image user posted image user posted image

ajvy...user posted image user posted image user posted image za tiso...sj bo minil...vse mormo dat skoz user posted image user posted image

urša...hvala..user posted image .pa vi ste res čist na turbo...sesal pa kuhal, pa pospravlal pa še obiske meluser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...al bo še cajt glancat...mene že 14 dni cunje pa tla čakajo :) no ja sj ni tko hudo....
ja ruladico pa lepo iz 2 mas, pa v dva pleha pa bo tud kej za majčija pa zate ostalo....
špinačna juhca...njamiiii...midve z evo jo obožujeva, oči pa žal ne mara špinačke....sj boš pa mal več greska dala pa jo bo dost user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 13:48:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 13:49:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.8.2010 13:51:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA še zateuser posted image user posted image user posted image user posted image .....a si pomislna d je treba mal jestuser posted image  čist po mal pa skosuser posted image
sej skos meljemuser posted image ......pa hvala vsem za pikepokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.8.2010 13:58:43   
petrušk_

Petrušk a že kuhaš u tanovi kuhni

uuuuu si se pa razpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image
jjaaaa valjda.....itak da kuham...vse dela k norc - superca je....
le glej da slikaš....pa prlimej user posted image user posted image

sj bo u moravcih glih tko fletn...pa še prijetno s koristnim, pa je.....šime se je že aklimatiziral?? ta tvoj šime je tud skoz leteči, k moj, ane user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.8.2010 14:08:15   
TAMIKA3

dAN

Rokso spi, Majkl na Tom in Jerryuser posted image , prej smo iz duplotov nardil eno orto štacunouser posted image , pa vse une človečke smo zbrskall, d smo gužvo pred blagajno nardiluser posted image .....pol je pa sam naenkrat blagajna zginla, jo je zgleda lopov Rokso nekam utaknu, k tko fajn cingla in je ne najdem za noben dnar....pomoje si jo je pod poušter daluser posted image user posted image user posted image

Zdele morm še nekak lazanjo načarat, Šime nekje na poti iz Maribora.  Ta teden bluzi d ne bo nč z dopustomuser posted image , d bomo šli druk teden za par dni v Moravce ker bo gor še moja poročna priča k ma možeka Prekmuuurcauser posted image .......mene ful vleče na morje.....sm mal gledala Umag k Slovenska obala mi je bl bul šit pa še cene so trenutno za kozlat....80 ojro za enga u Bernardinu-hotelu polpenzijonuser posted image user posted image , torej 160 pa še pomoje bi mi Majkla zaračunal 30% in bi dal za eno noč s taksam 2 zelena ojrota....no way......

Ajvy še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta velke so za atija, tamale za Tiso...... pauser posted image  ZATE

URŠA uživaj uživaj uživaj

SJMM tut za tvojga  Majčitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še mal user posted image user posted image user posted image , če kdo od tavelikih nuca. aja sedežno mamo mi iz vašega koca.....1km stran od tebe čist za cestouser posted image  LIDO narjena po meri u Uuser posted image

čak grem mal pofotkat

Petrušk a že kuhaš u tanovi kuhni

KATJUŠA še za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image  tole poletje je res za en kkkkkkkkk

pol pa še k nam na all inclusive user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1113
3.8.2010 14:39:14   
petrušk_
eeejjjj kdaj pa mihailo pride nazaj?? je pa
že dolg ni, ane

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
3.8.2010 14:41:45   
sjmm
kolumbo...ja, sva že mela eno od lidota...ful fajn...me je moj včeri spomnu..bova šla v naslednjih dneh mal prečekirat k je tam bliz tud en lušn kafičuser posted image ...ko bomo sami 3-je...joj, kok mamo planu za teh par dni k ta velkih ne bo...itak bo spet glancanje odpadu...bom mogla mau tvojga k nam povabituser posted image

upam, da se boste imeli fajn, the best oh in sploh kamorkoli boste šli, itak je najvažnej d ste skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa super, da je Roksi tok drnjohcal!!!!user posted image

petrušk...jz delam tole špinačno brez gresa, sam posebej kockice kruha popečem...sej mislim, da jo bo zadostuser posted image

katjuša...tole obvestilo prenašam z mojga na tvojga...je moj reku....če rabite kako pomoč v stanvanju...malarija, ploščice, knauf, talna obloga...moj je na voljo...kompenziramo...z izdelavo kake fajn spletne straniuser posted image

no, zdej grem pa mladičke nafutrat...k je malo pišče shujšano že vstalouser posted image

čebelc@...lepo počivaj, Hanči nej te mal zabava, papo malem kej pogrickej..pa bo...sej tud slabosti minejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 14:43:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 14:47:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.8.2010 14:52:15   
SURF
oj,oj...še osem  dni do dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iiiiiiijaaaaaaaaaaaa,bo pasalouser posted image

Kolumbo mi gremo tudi v Umag...če najdete kej prosto in če se odločte za to varianto,se vidmo,mi smo tam od 11. pa do 18user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Faconar tale Roxouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sjmm-dolžna odogovor....Pocestinca,avtor Benka Pulko....čudovito branjeuser posted image

Majchy...no čebelauser posted image user posted image user posted image razvajaj se,počivaj in papajuser posted image

Baki-brez besed sem...tu smo če boš karkoli rabila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.............

hmmmm.....dež se bo kaj kmalu ulil..........

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.8.2010 14:53:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

katjuša...tole obvestilo prenašam z mojga na tvojga...je moj reku....če rabite kako pomoč v stanvanju...malarija, ploščice, knauf, talna obloga...moj je na voljo...kompenziramo...z izdelavo kake fajn spletne straniuser posted image

opa kaka fajn ponudbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mu bom sporočilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale tvoj je pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.8.2010 14:54:28   
TAMIKA3

DUPLO ŠTACUNA:

user posted image

a so dajal kaj zastonj, da je taka gužva user posted image user posted image user posted image

SEDEŽNA ZA SJMM FAMILI K JIH JE VELIK ( se da še vn potegnt tko za spanje

user posted image

SOBICA PANORAMSKA SLIKA  MAJKLOVEGA DELA

user posted image

MAJKLOV "KOT"

user posted image

ROKSOTOV KOT Z MOJIM KAVČEM, NA KATEREM S ŠIMETOM PRESPIVA MARSIKATERI DEL NOČIuser posted image
user posted image

DELOVNI KOTuser posted image - PREVIJALKA V UPORABI ŽE SKOR 4 LETA

user posted image

svetovno user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.8.2010 14:55:03   
Katjusa
kolumbo kaka gužva je v štacuniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image luštna prava otroška sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

surff še mal pa morjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.8.2010 14:55:24   
Katjusa
tamika a bo danes torta?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.8.2010 14:56:04   
TAMIKA3
pri nas že lije user posted image ... upam, da se ne spusti z neba še kaj drugega user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.8.2010 14:57:43   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

tamika a bo danes torta?

mislim, da jo bo moja mami kupila... je bilo prevroče za pečt... kremšnitov(torte) pa več ni user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
3.8.2010 14:59:52   
SURF
Kolumbo ..superca...tist kavč bo pa imel svojo zgodbo...z naslovom ko te spanec premagauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.