Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 19:33:32
|
|
|
|
TAMIKA3
|
pri nas tudi dežuje pridna ... mene tudi čaka kuček za likat ti si/vama kar privošči ... boš kasneje skrbela za kilce ... jaz jih imam tudi viška, pa kar nočejo stran noč žiga ... sladke sanje kdaj se vidimo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 19:36:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ojla urša hvala ... mai se tudi zahvaljuje za čestitko Tamika ma sej me je kr sram k sem čist pozabla, včerej sem še mislila na to dons pa tema . In kaj si je zaželel za roj. dan? Me mal firbček matra k bo Nejc čez pol leta 4 . A je ati tud z vami praznoval? ne obremenjuj se, saj si moram priznati, da so vsi zelo skromni in jim je čisto dovolj ... tako da... ne, atija žal ni, sta pa prišla moja mami in brat, pa bratranec z ženo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 19:56:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
pri nas tudi dežuje pridna ... mene tudi čaka kupček za likat ti si/vama kar privošči ... boš kasneje skrbela za kilce ... jaz jih imam tudi viška, pa kar nočejo stran noč žiga ... sladke sanje kdaj se vidimo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 20:20:20
|
|
|
|
sjmm
|
čer! šoping opravln, zaloge nafilane Maj toooooooooooooooooook tečkan ...se mi že kr meša...sam cmenka skoz po malem...gremo kr v kupatilo..pa šlafn kolumbo...sedežna 5+, ...tako mi rabmo..JES ...ja štacuna vaša je pa zlo obiskana...sobice pa so sploh kjut tamika...tudi mi voščimo Mai-ju vse naj naj..veliko srečnih otroških dni in lepih družinskih trenutkov, pa naj brezskrbnost traja kar se da dolgo surf...tenx za naslov..jo bom pojedla zdej pa grem mal red nardit, dons so otroc tečn k muhe..skoz morm neki zjat....joj, sm že kr sita tega tedna, pa se je šele začel...a je kej takega u luftu al kva katjuša....moj glih nad ploščicam ni najbolj navdušen, sam če je to treba zrihtat...bo rade volje prstavu kako roko...nej ga kr tvoj narufa....041 462 115
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 21:16:21
|
|
|
|
sjmm
|
sm podabu ....tamika in čebel@.....slikce in vsi na slikcah...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 3.8.2010 21:54:48
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela kaka frajerka je Hana..... držim pesti še za eno punčko (imam pol oba fanta poženjena:)) Tamika kako ste luštni ti kar žariš kako ti rata? Zmenjeno sem mojmu omenla je reku da bo šel zraven tak da se mormo zment med vikendom ampak najboljše na nedeljo..... sam povej katera ti bolj paše ta al naslednja...:) Mi imamo še vedno vročino..... sjmm sma prišla prepozno domov ga bo ju3 poklical pa se bosta zmenla..... hvala za telefonsko grem na špagete in spat:) lahko noč:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2010 22:10:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 7:57:16
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce...ena virtualna kavica za začetek slikc spet ne znam prlimat kolumbo...hudoooooooo...ful dobra sobica, da o supermarketu niti ne govorim :) pa super za počitek pri mamici in sandalčke tamika...upam, da niste mel spet kakšne toče....pa breavo za tortico!!! - BTW super zgledate čebela....kakšna huda bejba....pa bravo za tollk fajno malco kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda urša...pr nas je pa na žalost celga kupa cunj včer zdržalo vreme do pol 10h zvečer, pol se je pa ulilo, ko sm šla spat....heheheh....bo pa dons treba mašinco zalaufat sjmm bravo za šoping...tale tečnitis nej pa res čimprej mine :) ej kolk ste mel cifro hiške v straškem...mi je ful znana tale vaša terasica :) a stolček ste pa s sabo peljal?? katjuša
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 8:45:42
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Meni pa kar paše tole spanje do 8 . Sedaj sem si kavico nardila, Žiga je zajtrk že pojedel, možek pa še spi. petrušk hvala za kavico Tamika plan je bil med tem dopustom pridt v vaše konce, so se pa plani malce spremenili, ker je Nejc skoz na morju, no sej mi dost ne zaostajamo . Pridemo še predno grem rodit a prov Sjmm upam, da se je Majči lepo naspančkal in bo danes dobre volje. kolumbo spet ste mel pestro popoldan
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 8:58:50
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro..... bi mogla nujno v trgovino pa ne morem, ker ima Beni spet oz. še kr vročino 39,5 bošček moj mali ne vem kaj ga muči sicer je boljše volje, kot pretekle dni pa tud spal je od 21 do 8:30, ko ga je verjetno Florjan zbudil, ko je vrata odpru..... za vse bolančke in ze vse mamice dejte tiste k imate punčke še kako fotko gor, da se ne bdo vsi fantje za čebelino Hano tepli verjamem, da imamo več februarskih lepotičk
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 4.8.2010 8:59:07 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:05:28
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro no je že alarm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:10:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša imaš mail... please help
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:11:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda plastična vrtna hiška-take kot imajo pri gostilnah
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:16:56
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda plastična vrtna hiška-take kot imajo pri gostilnah sj jo mamo mi tud sam ni tolk huda kt vaša http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198591
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:18:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda plastična vrtna hiška-take kot imajo pri gostilnah sj jo mamo mi tud sam ni tolk huda kt vaša http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198591 ta vaša je mani full huda .....bom slikala Hanino in ti jo pokazala
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:21:32
|
|
|
|
sjmm
|
dan! Majči spal od 9h do polnoči...pol sva mi2 hotla spat...je bil pa do 2.30 cel cirkus...sm mislila, da čist vse boli k se je tok jokal...pol smo šli pa v dnevno, se je pa 1 uro brez kake solzice z avtočki igral...pol smo šli pa nazaj spat...sam se je še premetaval, a jokal ni več..v glavnem zelo kašlja...ga glih s čajem nalivam, a vročine ni imel...tko, da imam prov zvezane roke in morm sam čakat, da mine Jan ne gre ju3 v Litijo, ker toooo mač kreha...grozn res, ne morš verjet, da smo sred poletja ...zdej bomo še vidl, kako bo ..al bosta ostala 2 šla al bosta počakala, da grejo vsi vkup....kar bi men bol pasalo zdej pa grem še en kofe nardit...sm ga zelo potrebna ...pa lubija grem poklicat k je en mau dežural z nama...po moje kr na x gleda dons k ni navajen, da nebi odspal svojga lepotnega spanca
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:22:47
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda plastična vrtna hiška-take kot imajo pri gostilnah sj jo mamo mi tud sam ni tolk huda kt vaša http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198591 ta vaša je mani full huda .....bom slikala Hanino in ti jo pokazala men je bla tud Hanina ful gut
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:26:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce...ena virtualna kavica za začetek slikc spet ne znam prlimat kolumbo...hudoooooooo...ful dobra sobica, da o supermarketu niti ne govorim :) pa super za počitek pri mamici in sandalčke tamika...upam, da niste mel spet kakšne toče....pa breavo za tortico!!! - BTW super zgledate čebela....kakšna huda bejba....pa bravo za tollk fajno malco kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda urša...pr nas je pa na žalost celga kupa cunj včer zdržalo vreme do pol 10h zvečer, pol se je pa ulilo, ko sm šla spat....heheheh....bo pa dons treba mašinco zalaufat sjmm bravo za šoping...tale tečnitis nej pa res čimprej mine :) ej kolk ste mel cifro hiške v straškem...mi je ful znana tale vaša terasica :) a stolček ste pa s sabo peljal?? katjuša ej, glede cifre...neki 256 al neki takega...v glavnem tam k niso ble toook lepe k une k je bla urša...sam kva čmo..k smo tok na brzake rezerviral ja, stolček smo imeli pa s seboj...iz izkušenj mi je blo znano, da je tko najlažje, da otrok pač lepo sedi in že od doma ve, da je to prostor in čas, da se poje...pol pa spet v dir...no, vsaj z mojimi "cmoki" je blo vedno tko
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 9:36:19
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce...ena virtualna kavica za začetek slikc spet ne znam prlimat kolumbo...hudoooooooo...ful dobra sobica, da o supermarketu niti ne govorim :) pa super za počitek pri mamici in sandalčke tamika...upam, da niste mel spet kakšne toče....pa breavo za tortico!!! - BTW super zgledate čebela....kakšna huda bejba....pa bravo za tollk fajno malco kaj pa je to za ena hiška k ressss hudooo zgleda urša...pr nas je pa na žalost celga kupa cunj včer zdržalo vreme do pol 10h zvečer, pol se je pa ulilo, ko sm šla spat....heheheh....bo pa dons treba mašinco zalaufat sjmm bravo za šoping...tale tečnitis nej pa res čimprej mine :) ej kolk ste mel cifro hiške v straškem...mi je ful znana tale vaša terasica :) a stolček ste pa s sabo peljal?? katjuša ej, glede cifre...neki 256 al neki takega...v glavnem tam k niso ble toook lepe k une k je bla urša...sam kva čmo..k smo tok na brzake rezerviral ja, stolček smo imeli pa s seboj...iz izkušenj mi je blo znano, da je tko najlažje, da otrok pač lepo sedi in že od doma ve, da je to prostor in čas, da se poje...pol pa spet v dir...no, vsaj z mojimi "cmoki" je blo vedno tko aha...mi smo mel 89 in je bla res super hiška.... za drugo leto pa 108...smo se pozanimal :) mi smo pa prakticiral stolček kar.....taveliko deko zvito pod ritko pa stisnt čist k mizici pa je šlo super....mogoč se ji je še bolj zabano zdelo kot pa v svojem stolčku
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 10:55:06
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša in Sjmm za vajine Ajvy kakšno je pa pri vam stanje? Jaz sem en mali kupček zlikala, sedaj pa mal študiram kaj bi imeli za kosilo. Joj pojma nimam . Po kosilu pa mal v šoping po par malenkosti za na morčija. petrušk in sjmm mi smo mel številko 112 čebela kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 11:30:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela kako se počutiš? solidno ......uživajte na morju
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 11:30:49
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka,jaz moram pa nekaj pojest pa posodo pomiti
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 12:05:37
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo tamala se sama s sabo pogovarja, upam da hitro zaspi, dons mam namen kuhinjo pospravit Sva ble zdele na obisku pri eni nosečki, ki je tik pred zdajci (39 tednov) pa je še čist poskočna tko da bomo tole bebico še čakali . Katjuša bomo dali slikce gor - takoj ko kakšno naredim, trenutno imam same stare. Če ne prej pa iz morja. tko zdej se bom pa mal relaksirala in psihično pripravila da se vržem nad kuhinjo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 12:14:05
|
|
|
|
Čebel@
|
sem se naročila na NS-komaj 13.9. ....je pa potrdila PDP 25.3.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 4.8.2010 12:25:56
|
|
|
|
sjmm
|
naš mišek toook sitkan..zdele sam še u mižule sm mu nardila banano + jogurt...sam neki žličk je pohamsal...pol sm pa željico z borovničevo marmelado ponudila, pa je kr nekaj pojedel...sam to se sploh ne da količinsko primerjat s prej pred boleznijo, zjutri pa je en gresek pojedel evo...greva pančkat
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.