|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
31.7.2010 9:04:45   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

evo me melo nazaj.čakam da se cote operejo da jih obesim.sonček tudi ze kuka iz za oblakov tk da ob enih devetih pičimo ven.

pridna
pri nas user posted image user posted image ... hočem sonček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.7.2010 9:05:47   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@...sorči za lušte o polpetkih...vabljenakadarkoli, če nisi samo za mesne polpetkeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pol gremo pa še k tamiki na banana splituser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da enkrat pa čisto zares user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.7.2010 9:07:02   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Čer!

No evo mal obljubljenih slikic....ni še dokončano.....ampak za firbce bo okuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

wwwwwwwwaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.7.2010 9:08:18   
TAMIKA3

jutro

user posted image

Hana še pančka,jaz pa tukaj že strašimuser posted image

tenx for cofe
si kaj boljše?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.7.2010 9:09:24   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan! evo mene čist dopustniška! Se mi nič ne da pospravit user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživejte v sončku! Baje bo!

saj imaš DOPUST... počivaj!!!!!!!! bo vse počakalo... preverjeno user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.7.2010 9:11:07   
TAMIKA3
itak da ni nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

bo treba kaj postorit, ker se noče samo user posted image

pa še v nabavo bo treba... nimamo mleka ....

bye bye

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.7.2010 9:30:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

itak da ni nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

bye bye

jst sem tu.....
jst sem tud čakala če se bo kej postorilo pa tud ni blo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

fajn nabavljajte... pa super za počitnikarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a so zdej prvič?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.7.2010 9:32:48   
Čebel@
baki.......uf sem vidla tole sranje na TVuser posted image .......ČE KARKOLI POTREBUJEŠ-POVEJ!

katjuša.....joj babe pa ve veste da jaz samo na hrano mislim,ti mi pa lušte že na vse zgodi delašuser posted image user posted image user posted image ........pridno delajteuser posted image user posted image user posted image

simona.......pa si dočakala dopustuser posted image user posted image user posted image .....včeraj sem tvojga srečala v Domžalahuser posted image

kolumbo.....iskoristi dan za počitekuser posted image

tamika.....itak da trem kraljem ni hudegauser posted image user posted image user posted image ....ma nisem kaj preveč super-ampak kaj bi jamrali-važno da je user posted image  okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.7.2010 10:00:12   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

bye bye

jst sem tu.....
jst sem tud čakala če se bo kej postorilo pa tud ni blo ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

fajn nabavljajte... pa super za počitnikarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a so zdej prvič?

user posted image user posted image
ja prvič.. no razen Marina (2X) in Tiana (1X), ki sta z vrtcem preživela eno noč v Kraščih
user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.7.2010 11:29:30   
Katjusa
čebela kaj se ti lušta palačink al lazanje? imam še oboje na razpolago tak da sam povej kaj pošlem...:)

tamika luškano jezerceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.7.2010 12:19:05   
Katjusa
lepo popoldne.... šibam delat..... da se mi itak ne, ne vidim več nobenga smisla sam se bom potrudla, da mi ne bo kdaj žal......

uživajte, če pa je kje sonček ga pa še sem mal pošlteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.7.2010 12:30:11   
Čebel@

čebela kaj se ti lušta palačink al lazanje? imam še oboje na razpolago tak da sam povej kaj pošlem...:)

lazanjeuser posted image .....samo pri meni mora biti obvezno mesna in s veliko sira(jo kupujem v ludju-mjami)user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 987
31.7.2010 12:35:45   
sjmm
dan!

mi smo imeli juhuhu noč, Majči kašlja k star atauser posted image

zdej sva bla zuni, ta velki pa so bli fuuul pridni ..so vse posesali in po dnevni poštimali

jz zgledam bl ko avion...sm odpovedala ju3šnje praznovanje...smo prestavli za en teden, ker je tud Jan neki kilav

mojga itak d ni...sam upam, da nama dons uspe mal do štacune letet, ker imamo vse zaloge čist prazne...sm bla zgleda u tork preveč skromna z nakupovanjemuser posted image

no, zdej grem paeno zelnasto juhco nardit, pol pa testo za domače tortilje...so se Saški zaluštaleuser posted image

pa, da ne rečem, da me en veeellliiikk kup cunj čaka...sam na srečo so že oprane..user posted image

se tajpkamo later!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 988
31.7.2010 20:31:18   
Katjusa

lazanjeuser posted image .....samo pri meni mora biti obvezno mesna in s veliko sira(jo kupujem v ludju-mjami)user posted image

ja točno taka je naša... mleti mesek in veliko sira... imam rada da se ful vleče... sam zdej sem jo drugič delala iz palačink se nem ful dopade....
mi2 sma pravkar prišla otroke dama spat tačas se pa tele lazanja peče v pečiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 989
31.7.2010 20:32:26   
Katjusa
sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa drug teden boljše in še bolj zabavno pa mogoče kaka stopinja več, da ne bo tako jesenskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.7.2010 20:49:42   
Ajvy
oi.....

MI smo včeraj cel dan lepo uživali v Snoviku...ponoči pa smo imeli vesleico, saj je Tarja celo noč bruhala....seveda sem skoraj zaspala zjutraj za v službo...trenutno jo kuha čina...če jutri ne bo bolj, gremo k P.....

BAki...sem veliko mislila nate, na vas....res mi je žal ,da se je tako izteklo.....resnično upam,da kmalu posije sonček nazaj na tvoj službeni del življenja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr...pa si ga le dočakala....krasen dopust vam želim....

KOlumbo...faca...

TAMIKA....super ,da kralji tako fino uživajo user posted image user posted image  mami pa tut mal...user posted image user posted image

Claud...fantastične slike....tvoja kreacija je fenomenalna....waw user posted image user posted image

sjmm...o jej...upam,da se čimprej pocelite in znebite kašljanja user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.7.2010 21:43:07   
sjmm
čer!

no, ugotavlam, da se zdej tud čez poletje po zraku vleče en kup virusov..ma včas tega nismo poznaluser posted image user posted image

ajvy....hvala , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vas...za Tarjo...naj hitro mine

pri nas sta bolnika kar ok, ta mali je hotel samo vn..vn in vn....jedel je še kar, celo večerja...malo mlečna je u bušiju ostala...zdej spančka...ful poslušam, če zelo kašlja, da tečem k njemu še pravi čas in ga na hitro pomirim

Jan že kako uro pod kovtrom z lekadolom u riti....prav nič poletnouser posted image

Saška in Mihec sta v Saškini sobi in poslušata glasbo na kopjuterju..mata oba slušalke namontirane

jz komi čakam tuš

moj psa rihta

upam, da nama še kej ostane od sobotnega večerauser posted image

LEP VEČER VSEM SKUPAJ ŠE NAPREJ!!!!

uf, kar pogrešam tlele neki punc...d bi kako fajn debato udarileuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.8.2010 7:01:45   
baki
jutrooo.sonček sijeuser posted image user posted image .včeraj sem zaspala ob 20.00.oblečena.na postli.po mojem sem prevent malo odklopla pa spala kot hrček.jutri pa spet v službo.imamo štrajk.so nam dolžni dve plači.hvala vam za podporo.ČEBEL še posebej tebi.vidim da ti je res zal da se jtako dogaja.bom vesela če se boš pogovarjala z mano.nik še spi ,katja pa je ostala pri moji mami malo sem že pospravla po bajti,kosilo imam pri mami.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.8.2010 8:24:47   
Katjusa
jutro....

baki včerej sem neki slišala pa ne vem če sem prav razumela.... kao da še ne vejo za stečaj al ne? in da so misli, da bodo imel neka naročila, ki pa jih je naročnik zdej odpovedal????drgač pa držim pesti, da se stvari uredijo kolikor se še lahko in da delavci dobite plače in delovna mestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam gre ta naša ljuba državicauser posted image user posted image user posted image ko je blo9 treba pa ne vem kerga iz hribov reševat je bil pa kuj denar..... nimam nič pšroti hribolazcim, sam če greš v drugo državo v gore kjer veš, da je veliko nesreč je pač tko da se lahko tudi ne vrneš ampak na srečo si slovenec in bo država vse naredla, da te reši a ko gre za podjetje in za vse njene delavce, ki se 2 meseca preživljajo iz nič pa ne nardijo nič........ no pa se povedala naglas kar mogoče nebi smela....

z mojmu sma začela izglajevati stvari in sem mu že mal povedala kaj me teži..... tko da gre ne bolje se mal pogovarjama v tej smeri in upam, da bo čeprav bo trajalo mal dlje.....

zdej grem pa še cookije pečt ker eni nonstop hodi v kjuhinjo in govori keksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubezen moja malauser posted image

punce, ki imate večje otročke... florjan se mi občasno polula in to v kopalnici... prepozno hodi na wcuser posted image user posted image user posted image kak ukrep bo najboljši, če mu rečem pejt lulat noče it čez 20 minutpa pride nag pa pravi, da ga je luli polulaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.8.2010 9:00:54   
Čebel@
jutro

user posted image

mi smo na poti v trgovino-danes jaz kuhamuser posted image

baki....mislim da ne bo nič narobe če rečem,da smo ti tukaj gor vse na voljo za pogovoruser posted image

katjuša......vav ti pa že pečešuser posted image user posted image user posted image .....jaz bom danes tudi nekaj sladkega spackalauser posted image user posted image user posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.8.2010 9:39:47   
Katjusa
evo cookiji pečeni otročka pa pridno gledata risanke na pop tv.... nisem vedela da imajo tle tok luštne risankeuser posted image

čebela kaj fajnega skuhaj.... jst bom za otročka skuhala juhico s palačinkami (so mi včeraj palačinke ostale) mi2 imava pa še mal lazanje... tak da vsaj kuhat ne bo treba..... z zvečer pa razmišljam o kakih čvapčičih zunaj pečenihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.8.2010 12:43:11   
sjmm
dan!

baki...upam, da dobite, kar vam pripada, potem pa da te življenja pot pelje v kako bolšo službo, kjer te bodo cenili in pošteno plačali...držim pesti, verjamem pa, da je kar hudo takole...človek bi delal, pa mu drugi to onemogočijo...vse preveč barab...mi2 poznava to...k prideš kam delat...pa začnejo...ej, majster...dnar sploh ni problem...no, pa ti po 2 letih v oči seka še vedno neplačana faktura...v glavnem...drži se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa uživej s svojima sončkoma

katjuša...glede lulanja...jz sm pač skor vsako uro fanta preventivno peljala do wc-ja ali kahljice, ker sm rekla, da je wc žejen in nej mu pipi da kej lulnce...no, pa sta se kr sama navadla, da ke wc žejen...sej vem...mal taka fora...sam gatke pa niso ble mokreuser posted image

pa..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..za pogovore in njami za kukije

čebelc@...itak pridna.....naj ti kosilček dobr uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kako kej počutje??? a je bil oči tud tko vesel???

no, mi smo imeli kar mirno noč, Jan kreha,da streha odskakuje, Maj že mau bolš

sva z mojim končn pršla do štacune

juhca se kuha...en ogromen pisker, največji k ga mam

aja pa vago smo kupl....naš Majček ima 12,5 kg...bomo vidl kok bojo čez 14 dni pri P natehtali...itak d te dni bol švoh je, sam apetit ima...skoz ma neki željo pohamsat, sam pol zaradi packarije in kašlja tud kej vn pljuneuser posted image ....pa en poceni dvd plajer smo nabavli, da bom mal sprostila kompjuter...k je treba skoz rorija vrtetuser posted image user posted image user posted image user posted image

popoldan bomo pa eno pica žurko imeli...se nam je vsem zaluštala ena fajn domača sirčkova picoleta

vsem vam želim lepo nedeljo!!!

KOLUMBO IN ŠIME......VSE NAJ NAJ, ČE SE NE MOTIM IMATA OBLETNICO....VERJETN GLEDE NA ČAS K STA SKUPI....FAJN UŽIVEJTA Z VAJINIMI MULČKI, PREDVSEM PA V DRUŽBI DRUG DRUGEGA....DA BO ČIM VEČ ZDRAVIH DNI IN TRENUTKOV ZA LEPE SPOMINE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 997
1.8.2010 12:53:48   
sjmm
katjuša...imaš ZS!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 998
1.8.2010 13:15:04   
Katjusa
sjmm hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uživajte popoldne.... jst tud čakam da moj pride imam plan ga na zmenek peljat skupaj z najnima sončkoma, če le ne bo predolgo hodil ker zvečer imamo pa piknik doma zase za moje starše in teto + strica iz švice (ki so ravno še ta vikend tukaj)

Kolumbo če je obletnica potem vama tud jst želim veliko ljubezni in čim več časa, ki ga bosta lahko skupaj preživela s svojimi škrateki in včasih tudi v dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 999
1.8.2010 20:53:36   
Urša08
čer

Mi smo prišli z morja user posted image , no skoraj vsi - Nejc je ostal z babi in dedijem in uživa 1100 na urouser posted image .

Jutri vas bom malce prebrala za nazaj. Danes sem se samo javila, sedaj grem pa pod tuš in na kavč. Vse bo počakalo na jutri.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.