|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
30.7.2010 9:50:13   
sunny24
Jutro!
Zajtrk popapcan, zdej pa madam gleda risanke.

sjmm, ma, a tebi se zdi milupa kašica iz 5 žlic premalo za Maja??? Ker jst Gaji nardim kašico vedno iz 4 žlic, včasih sploh ne poje vsega, ker tega full rata...5 žlic si ponavadi dam zase...user posted image

čebela, ja slikice...Mamo malo foto maniakov v familiji, pa te slej ko prej okužijo...user posted image user posted image user posted image

surf, to pa ni blo lepo od tebe, da nisi v NG pršla...H meni bi na kafe pršla pa bi blo! user posted image   Veš za naslednjič!!!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 926
30.7.2010 9:55:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

midve sva si naštimale otroške pesmice in pospravljavauser posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem pa včeraj cociije pekla pa sta mi tamala dva ze za zajtrk pol zmazala in zdej spet pečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kruh bom spekla že imam vse zamešano sam čakam da se kekseki spečejo pol dam pa kruheka v pečico.... za kosilo bo pa boranja in svež kruhuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 927
30.7.2010 9:58:43   
Katjusa
sjmm očitno res niso dnevi za zakonceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj mi2 imame smolo......
moj se dela k da nič ni me lupčka nagovarja z lubi.... jst pa hladnauser posted image user posted image user posted image ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sma skočla v vitanje za uro in pol in sma odtok v kuhinji zrihtala.... vsaj neki aja pa lovila sma se to je bil smeh v zadnjih 2 mesecih da me je trebuh boleluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj neki..... sej sem rekla kaj si kej sosedje mislijouser posted image sma tekala okol kopalnice se pravi hodnik- kuhinja- dnevna in spet hodnik se da fino v krogu tekatuser posted image user posted image user posted image user posted image sem rekla da sem misla da bosta sam otročka tu tekala ne pa da boma mi2 tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.7.2010 10:11:03   
kayica24
no vidiš Katjuša, potem pa le ni vse v tako velikem razsulu..Saj bo...
Naj gre trmica čimprej vstran, da se boš lahko prepustila možeku...user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.7.2010 10:37:18   
Katjusa
kayica o vsem ne morem tule govorit zakaj se mu ne morem prepustit so eni čudni razlogi o katerih pa nebi..... upam, da se bo uredilo...
sej drgač mi2 vse dneve OK funkcijonirama in se pogovarjama sam.... ufff težko je razložit.....
sej bo mal sem žalostna zato mi je včeraj tisto lovlenje kr pasalo.....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.7.2010 10:51:23   
sunny24
Pa kej se vse skrivate?

katjusa, naj se stvari z dragim čimprej pošlihtajo!!! user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.7.2010 11:16:43   
SURF
Sunny...sem študirala nate,včeraj ko sem imela v mislih da nebo takole vlivalouser posted image user posted image user posted image ok,drugič sto procentno!!!!Ker pot nas bo še gotovo nesla tja,ali pa malo nižje med Ajdovceuser posted image ...
Katjuša-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Aja,si vprašala kdaj gremo na morje...11 pa do 18user posted image
Majchy-uživatauser posted image tudi v pospravljanjuuser posted image

Sjmm-vremeuser posted image

Imam še par vprašanj..pa bom kasneje...ker čmrla me podi z računalnika...sitko utrujen................user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.7.2010 11:28:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

sej nisva kej veliko naredili oz. je spet podobno stanje kot je bilo prejuser posted image

Hana je pojedla sadno malico-je med drugim tudi borovnice jedla in ima čist vijolične prste in  ustniceuser posted image user posted image user posted image .....zdej že pančkauser posted image user posted image user posted image  ....mene pa že cel dopoldan full trebuh boliuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 30.7.2010 11:29:00 >

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.7.2010 12:09:21   
SURF
Čebela(bom zdej tako pisala,čeprav se bom še ziher kdaj zmotlauser posted image )Moja mišola je tudi jedla borovničke,potem sva se pa nekaj objemale vmes in vse razsule po tleh...štorasteuser posted image ...zdele še pomalca in gre ajo,ajo...
Sva šle na en tak mini sprehodek...pa se je za nazaj dol vsedla in ni hotla it naprej,je kazala,da jo škorenjčki tiščijo pa pogledam in res ...tako da se je važička nazaj na rokah šlepalauser posted image kar naenkrat je vse,ma vse prerastlauser posted image

Imam nekaj vprašanj za vas,prosim za kak nasvet...
@  Še vedno prekuhavate vodo za AM? Nekak se mi zdi da ni treba,ker jo tudi drugače pije,je pa izvirska,kontrolirana..bi jo mogla vseeno?Sem sedaj kupila tistega od Novalac(vaniilja)3...za probo...ker bom na morju tega uporabljala,drugače pije domačega...kako pa na morju prakticirate to z AM...vodo prekuhate,jo kupite????

@Recept za kokije prosim,Katjuša ti jih tak glih pečeš,pa so m izadišaluser posted image user posted image sem potem zgrešila vse skp,ker nisem takoj kopirala.

@Katero kremico uporabljate za malčke na morju,poleg tiste SENCAuser posted image ???

oooo...nekaj sem še hotela,pa zdele ne spomnem...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.7.2010 12:10:14   
sjmm

sej nisva kej veliko naredili oz. je spet podobno stanje kot je bilo prejuser posted image

Hana je pojedla sadno malico-je med drugim tudi borovnice jedla in ima čist vijolične prste in  ustniceuser posted image user posted image user posted image .....zdej že pančkauser posted image user posted image user posted image  ....mene pa že cel dopoldan full trebuh boliuser posted image

počivaj mami...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.7.2010 12:11:33   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

počivaj mami...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.7.2010 12:14:08   
SURF
...ja Sjmm...glede knjig...ja js jih tudi jemuser posted image pa še dišijo miuser posted image Rada berem ma vse...se pa prej pozanimam o čem,zakaj in na kak načinuser posted image v nosečnosti sem prebrala ogromno popotniških knjig,priporočam Pocestnicouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.7.2010 12:14:21   
sjmm

Čebela(bom zdej tako pisala,čeprav se bom še ziher kdaj zmotlauser posted image )Moja mišola je tudi jedla borovničke,potem sva se pa nekaj objemale vmes in vse razsule po tleh...štorasteuser posted image ...zdele še pomalca in gre ajo,ajo...
Sva šle na en tak mini sprehodek...pa se je za nazaj dol vsedla in ni hotla it naprej,je kazala,da jo škorenjčki tiščijo pa pogledam in res ...tako da se je važička nazaj na rokah šlepalauser posted image kar naenkrat je vse,ma vse prerastlauser posted image

@  Še vedno prekuhavate vodo za AM? Nekak se mi zdi da ni treba,ker jo tudi drugače pije,je pa izvirska,kontrolirana..bi jo mogla vseeno?Sem sedaj kupila tistega od Novalac(vaniilja)3...za probo...ker bom na morju tega uporabljala,drugače pije domačega...kako pa na morju prakticirate to z AM...vodo prekuhate,jo kupite????

* jz doma vodo prekuhavam..še vedno..za am...sem take ziher sorte, tudi pije prekuhano in ohlajeno, na morju pa sem ustekleničeno samo segrelauser posted image

@Recept za kokije prosim,Katjuša ti jih tak glih pečeš,pa so m izadišaluser posted image user posted image sem potem zgrešila vse skp,ker nisem takoj kopirala.

@Katero kremico uporabljate za malčke na morju,poleg tiste SENCAuser posted image ???

* jz sm imela od bubchen30, pa just in mustela za sončenje....je pa zelo temne polti..tko, da je bil kar dosti na sončku, seveda s klobučkom na glavi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.7.2010 12:16:18   
sjmm

...ja Sjmm...glede knjig...ja js jih tudi jemuser posted image pa še dišijo miuser posted image Rada berem ma vse...se pa prej pozanimam o čem,zakaj in na kak načinuser posted image v nosečnosti sem prebrala ogromno popotniških knjig,priporočam Pocestnicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj pravi, da bi lahk njega kdaj mal prežvečla tko k knjige žvečmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom probalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se da še avtorja dobit??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.7.2010 12:20:58   
Katjusa

čebela  a se teb zdi da si majchy?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očitno vsi pogrešamo majchyuser posted image user posted image user posted image

počivaj malo... verjetno se matarnica širi..... mene je v drugi nosečnosti bolj bolelo kot v prvi.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.7.2010 12:22:45   
sjmm
Majči je pomalical...mu sadno skuto + banana + 3 piškote...sej mu kr gre

zdej pa s ta velkima fantoma ene avte gleda na motors tv...itak...so čist not padl

jz sm že na pol kosilo prštimala...dons bo špinačna juhca, pa ena taka popečena enolončnica iz pora, pelatov in fižola...potem se a popeče v pečici...kao prebranec...sam lažje in bol simpl....pa eni polpetki ..zelenjavno sojini...jih bomo kar v žemljico nabasali, pa kak list solatke zravn in mau majonezice....no, glih nekalorično ni, sam bo žeuser posted image ......Maj bo itak po moje bol na juhci, čeprav ima razne polpetke ful rad...bomo vidluser posted image

aja, moj se je že skuliru...me je prej poklicu...dons bol kmalu pride, pagreva na kak kofetek, sicer z Majčijem...itak nimava varstva....sam je bil kr prijazen in zgovoren...torej so se oblaki že mau odpodil...jz pa itak ne kuham zamere...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.7.2010 12:40:07   
Čebel@
surf.....sej te jaz tudi še vedno kličem saltuser posted image ......jaz imam za Hano od musttele(že lani sem jo imela) in je res super.....vode jaz ne prekuhavam več-na morju sem pa jo....AM ima samo še za 2x za zvečer pol bo pa tudi zvečer dobivala alpsko mleko

sjmm.......sej počivamuser posted image ......o packa si mi lušte s polpeti naredilauser posted image ......uživajta na kofetkuuser posted image user posted image user posted image

katjuša.....a se ti ne zdi da je še prekmalu za širjenje maternice?user posted image ....prav tko me boli,kot da sem se preveč najedlauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.7.2010 13:01:13   
Katjusa

vode ne prekuhavamo in nekje od 8 meseca pijemo mleko iz tetrapaka..... za sok uporabljam vodo iz pipe... nikakor ti ni treba več prekuhavat itak se to priporoča nekje do 1 leta....

recept je od Urše:

cookiji

100g jedilne čokolade
75 g masla ali margarine
75g rjavega sladkorja (lahko tudi belega)
150g moke
1 jajce
ščepec soli
ščepec vanilijevega sladkorja
žlička pecilnega praška

Čokolado sesekljamo, da dobimo majhne koščke. Maslo in sladkor zmešamo,
da dobimo gladko maso. Jajce razžvrkljamo v drugi posodi, mu dodamo sol
in vanilij sladkor, to potem postopoma prilivamo k masleni masi in
neprestano mešamo. Dodamo še moko s pecilnim ter koščke čokolade. S
čajno žličko oblikujemo majhne kupčke in jih položimo na pekač - naj bo
kar nekaj prostora med njimi ker zlezejo narazen. Pečemo 10 min utk pri
180 stopinjah.

jst jajčke ne razžvekljavam posebej.....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 943
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 13:02:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
30.7.2010 13:02:46   
Katjusa

katjuša.....a se ti ne zdi da je še prekmalu za širjenje maternice?user posted image ....prav tko me boli,kot da sem se preveč najedlauser posted image

ne mene je začelo bolet že ko sem pričakovama M se poravi v 4 tednu...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 945
30.7.2010 13:06:57   
Katjusa
kolumbo je bolj zapleteno..... ne gre se za to da kompliciram...... neki čudni občutki me dajejo.... verjemi, da bi se ful rada pa ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam nebi o tem tle na netu pisala že itak preveč pišem.......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.7.2010 13:08:41   
Katjusa
aja kolumbo držim pesti za zdravjeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa za €user posted image user posted image user posted image user posted image
špar ima akcijo za lego sam moreš najprej točke zbirat mislim, da je 10€ ena točka pol pa jih menda rabiš 20 za 30-50% popusta za določen model.... al neki takega

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 947
30.7.2010 13:14:24   
Katjusa
grem mal na kavč k mi glih otročka spita.... sem imela delovno dopoldne.... in čaka me pestro popoldne.....
komi čakam spet mal poletjauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 948
30.7.2010 14:38:27   
TAMIKA3
dan user posted image
kakšen mir in tišina user posted image .... 3 kralji na počitnicah pri moji mami user posted image user posted image user posted image , Tristan pa spi user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 30.7.2010 14:40:49 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.7.2010 14:40:36   
TAMIKA3
bomo videli kdo bo zdržal dalj časa user posted image user posted image user posted image user posted image
3 KRALJI : BABI   user posted image user posted image user posted image

pobiram stave user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 30.7.2010 14:46:12 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.