Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.7.2010 22:04:05
|
|
|
|
BarbaraGS
|
hvala vam vsem za lepe zelje :) birdy v sredo me sprejmejo v P in pol ne vem kaj delajo, sam inzulin mi bodo menjali iz retard v nekaj drugega cez noc in me spremljali... pol pa sprozili porod. Ne vem al takoj v cetrtek al v petek. Bomo vidli kak bo nas malcek in ce bo dovolj zrel za it takoj iz porodnisnice. Upam, da ja in da pridem cimprej domov. Posteljica je namrec ze stara in bo kmalu prenehala dovajat vse potrebno, pol pa raje malo pohitijo preden so komplikacije.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.7.2010 22:28:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS hvala vam vsem za lepe zelje :) birdy v sredo me sprejmejo v P in pol ne vem kaj delajo, sam inzulin mi bodo menjali iz retard v nekaj drugega cez noc in me spremljali... pol pa sprozili porod. Ne vem al takoj v cetrtek al v petek. Bomo vidli kak bo nas malcek in ce bo dovolj zrel za it takoj iz porodnisnice. Upam, da ja in da pridem cimprej domov. Posteljica je namrec ze stara in bo kmalu prenehala dovajat vse potrebno, pol pa raje malo pohitijo preden so komplikacije. srečno in zdravega korenjakca želiva tudi mi2 z Majčijem!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.7.2010 22:29:52
|
|
|
|
sjmm
|
še mal preberem ...zdej že ta druga knjiga...joj, kolk lahk človk prebere, če morenočnega čuvaja špilat...pol pa upam, da kej spimo to noč NOČKO VSEM!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 8:20:11
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sem imela že ob 6.00 obisk WCja ......pri Hani se je kasneje začelo,ta me bo pa zdgleda malo bolj matral .....se greva z malo preoblečt in ven
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 8:44:03
|
|
|
|
Ajvy
|
jutrooooooo... Otroci v vrtcu, kuža nasprehajan....sedim in papcam zaslužen zajtrk..... Kolumbo...he he ...pr vas res ni nikoli dolgčas BarbaraSG..o jej....to pa je res novička....želim ti ,da vse uspeš pripravit...in en krasen ekspresen porod Izkoristi čas v P za cartanje novorojenčka.....samo vajin čas...lepo bo..ne skrbi... Čebela...ti kar lepo počivaj...tudi to je delo....najtežje sjmm.... Tamika..welcomeeeeeeeeeeeee back
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 8:44:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro sem imela že ob 6.00 obisk WCja ......pri Hani se je kasneje začelo,ta me bo pa zdgleda malo bolj matral .....se greva z malo preoblečt in ven joj...revčka
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 9:12:30
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! nočka kar ok...med pokašljevanjem in pitjem čaja in crkljanjem jutro...semmu dala čaj...pa je hotel mlekca...ki ga je potem tud vn pljunil, ko je kašljal...zgleda, da bomo mal slabše jedli te dni , da se pocajtamo....še dobr d mam velik juhce kuhane ...pa se bom spet lahk sekirala glede hrane in Majčkove teže...drek vročine ima sam za vzorc...je reku P, naj ga kr doma pocajtamo, razn, če bi se ful vlekl no, pa še vreme...kislca
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 9:13:59
|
|
|
|
sjmm
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 9:41:54
|
|
|
|
SURF
|
..oj,oj... O Barbara želim ti čim lažji porod,da bo malček palček že dovolj močan,da boste lohka šli kaj kmalu domov...uff...kako hitro je minilo teh devet mesecev,se mi zdi kot da si šele včeraj napisala,da si nosečka mislim nate,držim pesti . Sjmm-PIkepoke za majčija Si se vrgla med knjige ko začneš ne moreš nehat,js tudi čisto noter padem,jo pojem v enem dnevu(no to pred porodom )Kaj pa bereš? Majchy-Do nadalnjenga uživajte trenutke skupaj Kolumbo-Pikepoke za Roksota Tamika-Dobrodošla nazaj,sem tudi jaz pogrešala tvoje poste tebe .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 9:43:06
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Mi smo se naspali, najedli....moj je sel neki v harveya, pol pa gremo v nas domek.... BarbaraGS- waau.....zeeee.... Zelim ti cim lazjii in najlepsi porod......in zdravega korenjaka,seveda!!!!!!! Cebela.....naj slabosti hitro minejo....so pa dober izgovor da si doma s Hanci Sunny Kr se enga ..... Mi2 tud nc nisva pazla zadne cajte,ampak se ni nc prjel, sm dons dobila in me boli k .....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 9:53:00
|
|
|
|
SURF
|
Js še kar v pižami ,da me vid spodnji štuk,uf bi bilo komentarjev Sej nevem,zgleda tudi mene luna daje,tako počasi delujem...čisto kontra od Kolumbo...do dopusta čisto komot,po dopustu pa zopet v peto .. Grem se očedit ...pa vse lepo po vsrti... Danes gremo v shopinng,rabimo nekaj stvari za na morje....pa za darilo pogledat....Kosila ne kuham,bo menda moj častil ...Tamala še kar aja...tudi pod vplivom lune ...zgleda jo je včeraj zmatralo...sem jo kar zraven na sestanek,ki smo ga imeli zveze prijateljev mladine pelala...bil je šele ob osmih...mojega itak ni bilo..pa sva kar šle...Čeprav je ob pol desetih že spala sva šle prej domov... Lepo se imejte drage moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 9:54:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ..oj,oj... O Barbara želim ti čim lažji porod,da bo malček palček že dovolj močan,da boste lohka šli kaj kmalu domov...uff...kako hitro je minilo teh devet mesecev,se mi zdi kot da si šele včeraj napisala,da si nosečka mislim nate,držim pesti . Sjmm-PIkepoke za majčija Si se vrgla med knjige ko začneš ne moreš nehat,js tudi čisto noter padem,jo pojem v enem dnevu(no to pred porodom )Kaj pa bereš? Majchy-Do nadalnjenga uživajte trenutke skupaj Kolumbo-Pikepoke za Roksota Tamika-Dobrodošla nazaj,sem tudi jaz pogrešala tvoje poste tebe . helov...o ti tud knjige ješ....jz tud not padm, ne znam nehat...trenutno se ubadam bol z lahkotnimi romantičnimi temami...zgodovinski romantični romani...Amande Quick...drgač pa sem za vse leposlovje..ni blema
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 9:58:42
|
|
|
|
sjmm
|
hvala za pike poke...sej Majči je kr ok, ga vsi crkljamo...dons vsi ta velki sam okrog njega skačejo.... sam se vidi, da ga mal kuha...se je pa zdej najedel leibneiz piškotkov, pa čaja je ruknu ene 3 dcl...tko, da zdej kr na sedežni odmara....imamo pa čez 14 dni pregled pri P in upam, da mi ne shira do takrat...d me ne bo dohtar čudn gledu, d jz ta malemu vse pojem ...k me ni glih mal kuhna je kr spedenana zuni rahlo dežuje zdej grem pa eno usranko previt...pol pa cote šlihtat..juhuhu
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 10:39:29
|
|
|
|
Čebel@
|
naju je dež pregnal z dvorišča ....Hana poje še en puding,pol pa počasi počivat do kosila .....v kuhinji imam bombo,ki bo mogla žal počakat da gre mala spat .....jaz bi spalaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 10:56:04
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm kolumbo kakšno je stanje pri vas? surf kdaj šibate na morje? claud a se že selite? majchy bojda dež prihaja tud v naše konce.... zdej je mal oblačno.... jutro je bilo pa čudovito
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 10:56:42
|
|
|
|
Katjusa
|
a veste kdo je majchy očitno mi je še ta nick ostal se opravičujem:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:07:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a veste kdo je majchy očitno mi je še ta nick ostal se opravičujem:) jaz ne vem kdo je to?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:14:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a veste kdo je majchy očitno mi je še ta nick ostal se opravičujem:) jaz ne vem kdo je to? ena velika čvekica, ki je tok čvekala, da si je mogla nik zamenjat in ki jo imam jst zelo rada tole je pa za njo ziher se bo prepoznala:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:15:16
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Evo, mi2 smo lih kar ustale, pa Gajči je zajtrk že popapcala...Sm pršla malo sem počekirat, da vidim, kaj dogaja. Vreme je pa za kozlat... katjusa, jst tudi zmiri, ampak res zmiri, najprej v post napišem majchy, pol se spomnem na čebelo in popravim... sjmm, za Maja! Naj se hitro pocajta! A tudi ti žreš knjige...JSt ko not padem, jo bom tudi po par ur skupi brala...Sam zdej ko je Gaja je to malo težje, edino zvečer ko gre spat...Ampak takrat se pol zna zavlečt moje branje do 3h ponoči (tako kot zadnjič... ) barbara, en lep in hiter porod, pa da bi bil fanič zdrav!!! claud, ej se ne vemo, al delamo na še enem al ne...Sam mi2 frajerja kar na polno to prakticirava... čebela, uf, to te pa ta matra že zdej! Naj hitro minejo te slabosti! Sej sem 100% kej pozabla...Sam nism še kafeta ruknla...
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:17:59
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela glede slabosti.... veš kok je tamali si morjo znat zborit kar želijo..... in začnejo to očitno že zelo zgodaj naj hitro mine
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:18:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a veste kdo je majchy očitno mi je še ta nick ostal se opravičujem:) jaz ne vem kdo je to? ena velika čvekica, ki je tok čvekala, da si je mogla nik zamenjat in ki jo imam jst zelo rada tole je pa za njo ziher se bo prepoznala:) ah k bi ti njo zdele vilda polno solz
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:19:02
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela si mi pobegnala na FB
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:19:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela glede slabosti.... veš kok je tamali si morjo znat zborit kar želijo..... in začnejo to očitno že zelo zgodaj naj hitro mine hvala vsem
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:19:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela si mi pobegnala na FB i be back
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 29.7.2010 11:19:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a veste kdo je majchy očitno mi je še ta nick ostal se opravičujem:) jaz ne vem kdo je to? ena velika čvekica, ki je tok čvekala, da si je mogla nik zamenjat in ki jo imam jst zelo rada tole je pa za njo ziher se bo prepoznala:) ah k bi ti njo zdele vilda polno solz upam da sam nosečnost svoje dela
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.