|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
29.7.2010 11:21:50   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

katjusa, jst tudi zmiri, ampak res zmiri, najprej v post napišem majchy, pol se spomnem na čebelo in popravim...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .....me ne moti če me nazivate pod tastar nickuser posted image .......ti si komaj ustala,moje dete pa že spi opoldansko rundouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......ena virtualna user posted image  zate

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 901
29.7.2010 11:23:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

a veste kdo je majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očitno mi je še ta nick ostaluser posted image user posted image user posted image user posted image se opravičujem:)
jaz ne vem kdo je to?user posted image user posted image user posted image

ena velika čvekica, ki je tok čvekala, da si je mogla nik zamenjat in  ki jo imam jst zelo radauser posted image user posted image user posted image user posted image tole je pa za njo ziher se bo prepoznala:)

ah k bi ti njo zdele vilda polno solzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da sam nosečnost svoje dela

ja hormoni nagajajouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 902
29.7.2010 13:19:36   
Katjusa
kosilo uspelo..... sem mela dons atija pa mamico na jetrcahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da jih bom kmalu spet delala ker se hitro pripravijo in so zelo dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa pri nas tud dežujeuser posted image sem upala, da ne bo da bi lahko šla pol mal na zrak z otročkoma.... no sej mogoče si damo gor palarine in škornčke pa gremo mal v gozd verjetno zdej ne bo klopovuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 903
29.7.2010 13:21:49   
sjmm
Naš mišek je po slabem zajtrku pojedel xxl malico...na mamino veselje

zdej ma 2 dcl čaja v ritki, pa sterimar v nos našiban, pa naflosala sm ga z materino dušco...zdej spančka...sam sm v pripravljenosti kdaj bo treba na ponovno uspavanje k ga bo kašelj zbudil...sam P je reku nič sirupa, če ima mokr kašelj, da se mora izkašljat..pa bo...hope souser posted image

drgač sm mela zellooo uspešen zmenk s pegleznom...sva se lepo sporazumela in 90 % cot je poštimanih

zdej pa juhco zakuham, pa maso za palačinke skup fliknem...še prej bom pa eno breskvo napadlauser posted image ...k glih ni mojga pr rokuser posted image user posted image

no, takle mamo...pol pa naprejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 904
29.7.2010 13:25:28   
sjmm

kosilo uspelo..... sem mela dons atija pa mamico na jetrcahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da jih bom kmalu spet delala ker se hitro pripravijo in so zelo dobreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa pri nas tud dežujeuser posted image sem upala, da ne bo da bi lahko šla pol mal na zrak z otročkoma.... no sej mogoče si damo gor palarine in škornčke pa gremo mal v gozd verjetno zdej ne bo klopovuser posted image

super za kosilo in obisk!!!!!!!

pa naj vam potepanje v palerinah prinese veliko veselja!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 905
29.7.2010 13:29:06   
Katjusa
sjmm sem prebrala meso namesto maso pa sem kr debelo pogledala, od kdaj se pri vas meso kuha....

ne dvomim, da ne bosta mulčka uživala na dežjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že zadnič k je malo škropilo sta hotla imet palarine na sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

z mojmu sma se sinoči pogovarjala do 1 zjutri pa stvari ne pridema do dnauser posted image ah ja bo že kakorkoli če ne tak pa drugač..... življenje gre naprej............. sicer mi ni vseeno sam sem mal brez energije za take stvari....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 906
29.7.2010 13:35:57   
sjmm

sjmm sem prebrala meso namesto maso pa sem kr debelo pogledala, od kdaj se pri vas meso kuha....

ne dvomim, da ne bosta mulčka uživala na dežjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že zadnič k je malo škropilo sta hotla imet palarine na sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

z mojmu sma se sinoči pogovarjala do 1 zjutri pa stvari ne pridema do dnauser posted image ah ja bo že kakorkoli če ne tak pa drugač..... življenje gre naprej............. sicer mi ni vseeno sam sem mal brez energije za take stvari....

no, fajn, da sta vsaj začela pogovore...pol bo že...sej veš...mogoče pa bo slab začetek...pa toook bolši konc...pogovorov mislimuser posted image

pridejo taki cajti, pa se še sami ne zavemo, kako hitr potonemo z našim odnosom, če ga ne negujemo sproti...sam kva čmo, če je čist premal cajta...sam, sej bo...boš vidla...že zato k me na rr-ju navijamo za vaju in vse vas..pa še za tistega user posted image ..k še prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 907
29.7.2010 13:36:47   
sjmm
grem palačinke sčarat!!!!

i be back!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 908
29.7.2010 13:42:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

no, fajn, da sta vsaj začela pogovore...pol bo že...sej veš...mogoče pa bo slab začetek...pa toook bolši konc...pogovorov mislimuser posted image

pridejo taki cajti, pa se še sami ne zavemo, kako hitr potonemo z našim odnosom, če ga ne negujemo sproti...sam kva čmo, če je čist premal cajta...sam, sej bo...boš vidla...že zato k me na rr-ju navijamo za vaju in vse vas..pa še za tistega user posted image ..k še prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo si napisala in sem vam hvaležna za navijanje.... itak da neki bo:) tist tretjiuser posted image hmm bomo videli zdej v takih pogojih ga ziher ne bo....  se bo moglo marsikaj spremenit..... ko bo če bo boste pa itak prve zvedle...:) ampak zdej mi je bolj k misel na to uredit to kar imamo in tema 2 zagotovit srečno otrroštvo in srečna starša..... mogoče imamo pa preveč vsega in ne znamo cenit drobnih stvariuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 909
29.7.2010 13:42:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

grem palačinke sčarat!!!!

i be back!user posted image

kr mal več jih speč pridemo še mi:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 910
29.7.2010 14:09:57   
Čebel@
Hana in ati jesta čufte,jaz sem pomila posodo,zdej pa študiram če čva it z malo malo v šopinguser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 911
29.7.2010 14:23:13   
Katjusa

Hana in ati jesta čufte,jaz sem pomila posodo,zdej pa študiram če čva it z malo malo v šopinguser posted image

pridite sem gremo po lužah skakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 912
29.7.2010 17:47:53   
Deja
Živijo dekleta!!!

Kako ste kaj? Sej jaz vas redno berem, sam nimam velik časa da bi vse pokomemtirala...

no da se pohvalim, danes sem dobila pogodbo v roke - za novo šolsko leto...imam v ponedeljek podpis!user posted image

aja pa na morje z nami gre moja mami!!!user posted image sem full vesela, ker to pomeni, da bova jaz in možek lahko malo bolj uživala

no to je to... fajn se mejte!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 913
29.7.2010 17:51:23   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Živijo dekleta!!!

Kako ste kaj? Sej jaz vas redno berem, sam nimam velik časa da bi vse pokomemtirala...

no da se pohvalim, danes sem dobila pogodbo v roke - za novo šolsko leto...imam v ponedeljek podpis!user posted image

aja pa na morje z nami gre moja mami!!!user posted image sem full vesela, ker to pomeni, da bova jaz in možek lahko malo bolj uživala

no to je to... fajn se mejte!

čestitke za pogodbo!!!!!user posted image user posted image user posted image

pa super za kej frej cajta u dvoje!!!!user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 914
29.7.2010 17:54:45   
sjmm
dan!

ekola...mamo mal u izi popoldne

Majči se je kr dobre volje zbudil iz opoldanskega počitka...pojedel veliko juhce in eno in pol palačinko...je kr kazal...še..še....

sam kašlja pa kr....zravn pa se naliva s čajem, tko, da kr gre

smo glih atija domov dobili...pa smo ga mal s palačinkami pocrkljali

zdej pa Maj in MIha na youtubu gledata video od carsov pa od rorija...naš Maj je nor na avte vseh vrst in oblik in še ponoč sanja...avto...avto

no, tkole je dons pri nas...upamo, da bo še kej sončka spet kmal user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 915
29.7.2010 21:22:41   
BarbaraGS
katjusa sicer ne vem kako dolgo sta vidva z mozekom ze skupaj, jaz imam naju ze za mlajsa veterana, ker  bo letos 10 let in ni bilo malo kriz skozi katere sva sla. Zelo nama je pomagalo, da sva si vzela cas za naju in se ob romanticnih vecerih pogovarjala. V tem hitrem tempu zivljenja in obveznostih in otrocih, velikokrat ne najdes casa za V DVOJE, ki pa je zame najpomembnejsa stvar za ohranjanje harmonije v druzini. Midva nisva le mama in ata ampak tudi moz in zena in otroci so najbolj srecni, ce vidijo da se imajo starsi radi. Ne vem no...upam, da ti kaj pomaga, da nisi edina in da gremo vsi skozi taksna obdobja. Aja pa se to... midva greva vsaj 1x na mesec, ce imamo varusko doma se veckrat, na romanticen randi, kjer se razvajava.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 916
29.7.2010 21:30:07   
TAMIKA3
ČEBEL@... končno user posted image
evo slikice zbitega Galaxyja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

cena 2000€

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.7.2010 21:35:17   
TAMIKA3
barbara... držim pesti za hiter in neboleč porod, krepkega in zdravega user posted image user posted image , ter čimhitrejšo vrnitev med domače user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 918
29.7.2010 21:45:33   
claud
Cer!

Katjusa upam da se selimo konc avgusta...no vsaj takrat so nam obljubil kuhinjo....

Smo pa ostalo vecinoma za kr postimal, tko da je ze precej domace,pa zdj ko mava oba dopust smo velik tam pa uzivamo, pa tko da se tamala mal navadi...je ze kr udomacena tam...user posted image

Bom pa ju3 prlimala slikce gor od sobice.....sm dons poslikala.....se mal za dokoncat pa bo super....

Sunny no sj mogoce se pa naslednje dete kr samo odloci namesto vajuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 919
29.7.2010 23:58:42   
sunny24
Čer!
Sm full zgodnja, da bi katero tle gor dobila, a? user posted image
Gaja je zapala neki po 22h, moj dragi je šou en biznis rihtat, jst sem se pa malo na slike vrgla, pa neki sm jih na FB ruknla...Najdla slikice še iz časov faxa, ampak jih je na FB priromalo fulll malo...cenzura in to...user posted image user posted image user posted image
deja, čestitam za pogodbo!!! user posted image user posted image user posted image

barbara,
full si lepo napisala in se 100% strinjam s tabo!!!

tamika, a to je un avto, ko si ti kreš mela z njim? Po slikicah sodeč, je bil kar šus...user posted image    Dobro, da ste jo vi fajn odnesli!
claud, o lepo, da stanovanček napreduje! Pa da Larissa tam uživa!!! user posted image user posted image user posted image  

Grem še malo šnofat po RR, pol še kako igrco igrat, pol pa spat...Se tipkamo kej zjutri! user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 29.7.2010 23:59:07 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 920
30.7.2010 8:09:28   
SURF
Morning...
Sem že pohamsala zajtrk,popila kofi in se očedila z novo linijo kozmetikeuser posted image še na nohtke na rokah se spravim....
Moj danes pelje našo omo,njegovo mamo v Novo Gorico,najprej je bilo v planu,da gemo skupaj...pa sem si premislila,ker dežuje...in potem se nimamo kaj dosti variant kam se naj damo,gresta pa v bolnico,tam pa potem tudi ne morem s tamalo čepeti......
Bova pa imeli zopet najina danuser posted image ...če bo kej manj vlivalo...bova oblekli palerinco in čof,čof po lužah...tudi..............alarm..............

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 921
30.7.2010 8:10:38   
Čebel@
jutrouser posted image

midva sva že od 7.00 pokonci,sem že opravila jutranje delo(user posted image ),popoldan grem pa po bolniški list

vreme:dežuje in je full tugauser posted image

deja......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogodbo....a je spet za določen čas?....kdaj pa šibate na morčita?.......u bosta lahko še sama malo uživalauser posted image user posted image user posted image

tamika....uf je kar fejst kresnenuser posted image

claud.....daj pokaži slikice novega domekauser posted image user posted image user posted image user posted image

sunny......ti res razturaš fotografiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem na zajterk-se mi lušta meduser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 922
30.7.2010 8:47:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

katjusa sicer ne vem kako dolgo sta vidva z mozekom ze skupaj, jaz imam naju ze za mlajsa veterana, ker  bo letos 10 let in ni bilo malo kriz skozi katere sva sla. Zelo nama je pomagalo, da sva si vzela cas za naju in se ob romanticnih vecerih pogovarjala. V tem hitrem tempu zivljenja in obveznostih in otrocih, velikokrat ne najdes casa za V DVOJE, ki pa je zame najpomembnejsa stvar za ohranjanje harmonije v druzini. Midva nisva le mama in ata ampak tudi moz in zena in otroci so najbolj srecni, ce vidijo da se imajo starsi radi. Ne vem no...upam, da ti kaj pomaga, da nisi edina in da gremo vsi skozi taksna obdobja. Aja pa se to... midva greva vsaj 1x na mesec, ce imamo varusko doma se veckrat, na romanticen randi, kjer se razvajava.

zelo lepo si napisala hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skupaj sma 8,5 let

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 923
30.7.2010 9:24:10   
Čebel@
midve sva si naštimale otroške pesmice in pospravljavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 924
30.7.2010 9:27:18   
sjmm
dan!

pri nas je bla še kr mirna noč glede na stanje, sam vročine nima več...samo občasno tkooo zakašlja, da misliš, da bo vse iz njega skočilo...se mi prov smili...sam, menda se to mora izkašljati

zajtrk je bol slabo pojedel...iz 5 žlic eno milupa kašico...no, a je vsaj ostala v želodčku

drgač pa je že na štrom prkloplrn in teka naokol...je že ta velke iz pojstl zmetaluser posted image

grem zdej en pisker čaja skuhatuser posted image

aja, punce jz ne vem kva je u luftuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a moj je nemogočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...včeri zvečer k je pršu domov je skoz enga neki sekiral....sm bla jz tud že mau zmatrana, pa sm mislila, da bo imel Majčija ene 15 minut, da sivsaj lase operem...pa sploh ni blo mogoče...pol je pa pojedu palačinke, pa mal kasnej še tople sendviče in solato...pa je kr nekam šou....pršu nazaj...tuš...pa je adrnjohal kr sred dnevne k slon....ne bu...ne mu, sej verjetn je tud zmatran od tega malanja....sam d pa človk sploh nč ne reče....edin, če je bil užaljen k je Janu ušlo, ko je tok težil, da mogoče bi pa mogu še mal nazaj delat...ma, zgleda, da tale vreme glih ni fajn za zakonski lajf

ajde, fajn boditeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.