SURF
|
evo...mladiček moj aja...sem jo malo potuširala preden sem jo dala spat,ji je tok vroče,ima čisto rdečo pod vratom (samo voda pomaga,nobena kremica)je čisto malo,samo kaka juhica ji odgovarja,pa sadje,pa mogoče kak jogurt...zdej se spravim še nad kuhinjo,potem grem pod tuš in počakam,da pride moj...potem pa grem malo na frjuks Punce moje,tako sem vesela,da vem da ste...že od nosečnosti dalje...ker ste ,je svet še lepši . Urša-lepo praznjte ja...kot je napisala sjmm,tvoj ima doma najlepšo darilo . Katjuša-seveda se bo našlo nekaj zate,prav gotovo...ena moja prijateljica se je dolgo iskala v svetu tekstila,mode,zaradi izobrazbe in veselja...sedaj pa je pristala v domu za ostarele,v smeri medicine bolj kot ne...in je tolk zadovoljna,pravi,da ni vedela,da se tok najde v tem,da ji je tok super..se bo čisto prekvalificirala...sj veš kaj sem hotela napisat...da se bo gotovo nekaj našlo,ko boš lahko rekla to je pa to vem! Sjmm-ja...veš da me res kdaj obide tale občutek samohranilke,potem pa govorilne apmak sej se zavedava,se pogovoriva,pa je boljše,potem pa...ene konstante tu ni bomo,bomo furali,tak da bo prav Samo ti si tu še v bolj zahtevni vlogi,dobra si. Lepo in mirno vožnjo. Kolumbo-joj...upam in želim,da boste kmalu doma... zdej pa turbo diesel............ čao.
|