|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
16.7.2010 12:04:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke.
Pri nas pestro vsak dan,vsak dan sva do sedme,osme same...vsak sleherni dan..zvečer sem zmatrana bolj kot bi nevem kaj delala...se pa potrudim,da se ji vsak dan kej dogaja,trenutno aktualn bazenček in vodni parkec...v vodi zelo,zelo uživa...ampak mami se mora pa zraven igrati,da lohka posname kakšno vragolijouser posted image evo že alarm...user posted image no danes imam nekaj uric zase,mislim da bo kakšna masaža...mogoče tudi kavica s  prijatelcami..bom videla...hja sva imela dolge govorilne ure...in prišla do spoznanja da živimo samo enkrat...in da se mora kdaj pa kdaj najti čas tudi zase,pa za nas in naju...ja to midva večkrat lajnava,ponavadi takrat ko sva že čisto skurjenauser posted image

Kolumbo-pošiljam pikepoke,joj upam,da boste kmalu doma.
Dopustniškim želim,da izkoristijo vsak sleherni trenutek in si ne dovolijo da jim ga kvari niti sekunda pomisleka da bo kmalu konecuser posted image
Nosečke,vse ste tako pridne...a so to hormončki?user posted image Čim več brcikuser posted image .
Petrušk,lepa kuhinja,nimaš kajuser posted image napa mi je zelo všečuser posted image .
Katjuša-super,dobili ste vrtec,mami bo pa kmalu službouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo te je brat in tale stavek bi se ga mogli vsi poslužituser posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa ja vem kako je ko imaš 1 otročka morš pač vse z njim počet no pri drugem je mičkano lažje ker hodi skos za prvim in njega oponaša pride pa kak dan ko ne velja nič druga k mami.......
iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.7.2010 12:11:31   
Urša08
Kok je vroče user posted image

Dons mam en turbo dan čeprav kej dosti ni narejenegauser posted image user posted image user posted image . Dopoldan sva meli s prijateljico depilacijo tko da mave obe noge tip top user posted image . Pa eno pecivo se že hladi v hladilniku, sem kr tako varianto brez peke izbrala, da se bo možek lahko pocrkljal na svoj dan. Proti večeru dobimo še obiske in je treba mal pripravit. Sedaj Žiga spančka, Nejc je mal z babi, jaz grem pa neki v lonc vršt.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.7.2010 12:14:18   
Urša08
SURF prav resnično si tole napisala, da si je potrebno vzeti čas samo zase in v dvoje s partnerjemuser posted image user posted image user posted image

Ajvy res so lepi spomini na rojstvo naših user posted image , na tiste prve dotike, kar srce zapoje user posted image Uživajte danesuser posted image

Katjuša kako si? Še vedno čist v delu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.7.2010 12:16:37   
Urša08
sem še tole pozabila povedat - Včeraj sem govorila s Kolumbo in je Maj še vedno na infekcijski, nč boljše. Ima pa virusno angino. user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem držim pestke da je danes boljši, da je začel pit in da bosta šla lahko kmalu domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 479
16.7.2010 12:23:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sem še tole pozabila povedat - Včeraj sem govorila s Kolumbo in je Maj še vedno na infekcijski, nč boljše. Ima pa virusno angino. user posted image user posted image user posted image user posted image V glavnem držim pestke da je danes boljši, da je začel pit in da bosta šla lahko kmalu domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 480
16.7.2010 12:27:45   
Katjusa
urša dons ne gremo v vitanje k ima moj pol neko drugo delo...(logotip za neko firmo) drgač pa ja ju3 delamo na polno in drug teden bo moj imel mal dopusta in bomo delali.... sam upam, da bom imela varstvo za otročke mamico nekaj pri srcu boli je bila danes že ne EKG-ju in more it na nadaljne preiskave na katere bo čakala 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image pa bojda je napisal gor nujnouser posted image user posted image user posted image tak da nimam čist pojma kako bomo speljal dela....

a tvoj dons praznuje?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 481
16.7.2010 12:27:56   
sjmm
TARJA...TUDI OD NAS KUP LEPIH ŽELJA, ZANIMIVIH IN VESELIH DNI V KROGU DRUŽINICE IN MNOGO LEPIH OTROŠKIH DOGODIVŠČIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi danes odhajamo, zvečer...k mormo ju3 do 10h ven, pa se nam prav blesav zdi d bi se spet po vročini cjazli

sem pa čistuser posted image user posted image user posted image user posted image ..k Majči z levo nogico neki čudno šepa k da bi na niter hodil...pa skoz sva mu dobre čeveljčke kupovala.....me ful skrbi, upam, da naš P ni več na dopustu, da se gremo pokazat...pa kr ene cicibanke mu šibava ju3 kupit....mu je nogica na 23 zrasla na morju...pa je imel glih nove sandalčke...ma sej nima veze...dam 100e ...sam d bo ok hodil

no, zdej pa mali mal počivat, mi bomo kosilčke vkup vrgli, pol pa v avto nabašemo po ta velkem, pol pa še na en švim...okol 8h...pa odhod

katjuša.....mi smo kr zainteresirani za prkolo v prvi polovici avgusta, če bo kaka možnost...boš povedala kolk računata....sej se kej slišmo k damu pridemouser posted image

kolumbo
...FUL MISLIMO NA VAS...POSEBEJ NA MAJKLA IN NATE...NAJ HITRO MINE

urša..
..dej mal u izi...a ti veš d si noseča???? PA VSE NAJ NAJ TVOJEMU...SEJ MEN SE ZDI, DA SPLOH NE RABI KEJ VELIK DARIL...SEJ IMA ČUDOVITO ŽENO IN MULČKE

SURF.....poznam filing...skor samohranilke...zato, pa skoz govorilne pojejo...sam res poskušava kak trenutek tud zase odtrgat...UPAM, DA VAMA TUDI USPE...ŠE KAJ VEČ KOT TRENUTEK!!!!!!!!!!!!!!!

BYE!!!!SE ČUJEMO V SLOVENIJI!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 482
16.7.2010 12:28:24   
Katjusa

o jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 483
16.7.2010 12:30:04   
Katjusa
sjmm se zmenmo.... previdno vožnjo....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
16.7.2010 12:34:05   
petrušk_

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 485
16.7.2010 12:34:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

da bi vam čimprej uspelo pridt dam pa same veliiiikeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za maja, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 486
16.7.2010 12:35:48   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

TARJA...TUDI OD NAS KUP LEPIH ŽELJA, ZANIMIVIH IN VESELIH DNI V KROGU DRUŽINICE IN MNOGO LEPIH OTROŠKIH DOGODIVŠČIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi danes odhajamo, zvečer...k mormo ju3 do 10h ven, pa se nam prav blesav zdi d bi se spet po vročini cjazli

sem pa čistuser posted image user posted image user posted image user posted image ..k Majči z levo nogico neki čudno šepa k da bi na niter hodil...pa skoz sva mu dobre čeveljčke kupovala.....me ful skrbi, upam, da naš P ni več na dopustu, da se gremo pokazat...pa kr ene cicibanke mu šibava ju3 kupit....mu je nogica na 23 zrasla na morju...pa je imel glih nove sandalčke...ma sej nima veze...dam 100e ...sam d bo ok hodil

no, zdej pa mali mal počivat, mi bomo kosilčke vkup vrgli, pol pa v avto nabašemo po ta velkem, pol pa še na en švim...okol 8h...pa odhod

katjuša.....mi smo kr zainteresirani za prkolo v prvi polovici avgusta, če bo kaka možnost...boš povedala kolk računata....sej se kej slišmo k damu pridemouser posted image

kolumbo
...FUL MISLIMO NA VAS...POSEBEJ NA MAJKLA IN NATE...NAJ HITRO MINE

urša..
..dej mal u izi...a ti veš d si noseča???? PA VSE NAJ NAJ TVOJEMU...SEJ MEN SE ZDI, DA SPLOH NE RABI KEJ VELIK DARIL...SEJ IMA ČUDOVITO ŽENO IN MULČKE

SURF.....poznam filing...skor samohranilke...zato, pa skoz govorilne pojejo...sam res poskušava kak trenutek tud zase odtrgat...UPAM, DA VAMA TUDI USPE...ŠE KAJ VEČ KOT TRENUTEK!!!!!!!!!!!!!!!

BYE!!!!SE ČUJEMO V SLOVENIJI!!!!!!!

sjmm...ja tud mi smo šli na petek zver dam....ob 9h na trajekt, pa j blo glih prov...ni blo vročine pa še eva je ceu cajt u avtu spala :)
dobr pakirejte pa še mal se načofotejte....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 487
16.7.2010 12:36:53   
petrušk_

Kok je vroče user posted image

Dons mam en turbo dan čeprav kej dosti ni narejenegauser posted image user posted image user posted image . Dopoldan sva meli s prijateljico depilacijo tko da mave obe noge tip top user posted image . Pa eno pecivo se že hladi v hladilniku, sem kr tako varianto brez peke izbrala, da se bo možek lahko pocrkljal na svoj dan. Proti večeru dobimo še obiske in je treba mal pripravit. Sedaj Žiga spančka, Nejc je mal z babi, jaz grem pa neki v lonc vršt.

ti s res 100 na uro preveč pridna ursa....svaka ti čast....res kapo dol....pr dveh mulčkih pa še nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse naj naj tvojmu....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 488
16.7.2010 12:38:12   
petrušk_
ej katjuša....
dj mi pliz povej kako se sliko k s jo objavu na forumu dol skensla, k b kuhno rada zbrisala zj k ste jo vidle :)

pa bravo zate in prjatlco pr stanovanju, pa upam, da z mami ni kej hujšga

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 489
16.7.2010 12:51:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ej katjuša....
dj mi pliz povej kako se sliko k s jo objavu na forumu dol skensla, k b kuhno rada zbrisala zj k ste jo vidle :)

pa bravo zate in prjatlco pr stanovanju, pa upam, da z mami ni kej hujšga

mislim, da je treba kontaktirat administratorja ker sama to ne moreš....
pa sej a misliš da bo kdo po temi gledal k nebi smel al kako?

ja prjatlca je pa zdej šla na bolniško in mi ne bo mogla več pomagat.....:( imela je na roki neko bulo in zdej more počivat z roko sej sem ji rekla, da bo pol prišla na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image

za mami pa tud jst upam, d ani nič hujšega.... sam k se nič ne pazi pol pa takoleuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 16.7.2010 12:53:22 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 490
16.7.2010 12:58:45   
SURF
evo...mladiček moj aja...sem jo malo potuširala preden sem jo dala spat,ji je tok vroče,ima čisto rdečo pod vratomuser posted image (samo voda pomaga,nobena kremica)je čisto malo,samo kaka juhica ji odgovarja,pa sadje,pa mogoče kak jogurt...zdej se spravim še nad kuhinjo,potem grem pod tuš in počakam,da pride moj...potem pa grem malo na frjuksuser posted image

Punce moje,tako sem vesela,da vem da ste...že od nosečnosti dalje...ker ste ,je svet še lepšiuser posted image .

Urša-lepo praznjteuser posted image ja...kot je napisala sjmm,tvoj ima doma najlepšo darilouser posted image .

Katjuša-seveda se bo našlo nekaj zate,prav gotovo...ena moja prijateljica se je dolgo iskala v svetu tekstila,mode,zaradi izobrazbe in veselja...sedaj pa je pristala v domu za ostarele,v smeri medicine bolj kot ne...in je tolk zadovoljna,pravi,da ni vedela,da se tok najde v tem,da ji je tok super..se bo čisto prekvalificirala...sj veš kaj sem hotela napisat...da se bo gotovo nekaj našlo,ko boš lahko rekla to je pa touser posted image vem!

Sjmm-ja...veš da me res kdaj obide tale občutek samohranilke,potem pa govorilneuser posted image apmak sej se zavedava,se pogovoriva,pa je boljše,potem pa...ene konstante tu niuser posted image
bomo,bomo furali,tak da bo pravuser posted image Samo ti si tu še v bolj zahtevni vlogi,dobra si.
Lepo in mirno vožnjo.

Kolumbo-joj...upam in želim,da boste kmalu doma...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa turbo diesel............user posted image
čao.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 491
16.7.2010 13:01:22   
SURF
Katjuša še za tvojo mami pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
misliš,da ni tale vročina?Senca in veliko piti...upam,da se ne izpostavlja soncu.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 492
16.7.2010 13:27:52   
Katjusa
surf user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te morem mal virtualno objetuser posted image user posted image user posted image user posted image tko lepo stavke slupi klamfašuser posted image user posted image

naša 2 sta tud čist mokra in jesta bolj tako hrano.... včeraj sem boranjo skuhala kr za 2 dni jo je beni jedu k noruser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa apetit na minimumu in ogromno pije.... včeraj je v uri in pol spil 4 dcl sokecauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 493
16.7.2010 13:53:17   
birdy
Hoj, hoj.
Najprej pikepoke za Maja in mamico Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem pa ugotovitev da midve z Uršo res likava sinhrono, jst sem bla tud včer za pegleznomuser posted image Drugač mi pa tašča in tast res velik pomagata pri tamalih. K grem ven tud tašča pride, da smo pol vsi skupi uzun. No, Nelči ma pa en obdobje k skoz leta za taščo in je uzuni velik z njo. Se pride k men sam mal pocrklat, kadar jo prime.
Včer pol nisem pospravla sobe, sem se odločila da bom raj v soboto zjutri. Če bi to šla popoldne delat bi me kap, sploh ker je plan še okno pomit, pa zavese oprat. Tko da je to preloženo na soboto, dons zvečer se pa še odločam med temi možnostmi: da pomijwem hladilnik, da mal presortiram igrače, da speglam en stroj cunj, al pa da prah obrišem? Kakšni predlogi kaj se najbolj spača?user posted image
Sem pa doms pomila po tleh, ma mi je kr dol teklo, sem se skor zlilauser posted image Pa zjutri sem pozabla cunje obest in sem jih šla šele okol dvanajste, jao, napakauser posted image Vroče za znoretuser posted image

Pa seveda, tarja, vse naj naj user posted image , pa seveda tud mamici!!!! Kmalu vam pa tud mi sledimouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 17:26:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
16.7.2010 21:05:20   
Katjusa
kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, da ste doma in držim pesti, da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men tud ni jasno zakaj v bolnišnicah ne uredijo ventilacije (klimatizacije) v teh časih to ni več tak podvig bi se pa vsekakor bolančki dost boljše počutili.......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 496
16.7.2010 21:24:05   
Ajvy
Hvala vsem za čestitke.....zlate ste....

KOlumbo...full sem vesela, da sta doma, v bolj humanih razmerjih....zdej pa lepo zdravju naproti.......

Katjuša...upam, da bo oz. je vse ok z mamo....

Birdy..jst vsak večer likam....in teče ..matr sploh ne vem..tolk je vroče.....

Urša...pridna punca....kako si kaj?

Surf...lepo da si se malo bolj pofočkala.......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.7.2010 23:32:56   
tanci29
hej

sej vem da Tarja že pančka ampak vseeno ji želim vseeee najlepšeeee za rojstni dan. poljubčki

kolumbo-super da ste že doma...a ste imeli mogoče eno sestro Petro..mlada pa na kratko postrižena...zdaj pa se doma do konca pozdravite in potem bo spet uživancija na turbo u novem vrtičku...

urša-vse naj naj tudi tvojemu možeku

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
17.7.2010 6:15:51   
baki
jutrooooooouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.7.2010 6:30:56   
baki
evo nik je že vstal.kk je pa ta otrok zgoden.včeraj mu je moj kupil en traktor je šel s traktorjem spat.ga ni dal iz rok.to ne moreš verjet.pol ko je zaspal sem ga vzela iz postle.sam ko ga je zjutraj videl ga je hotel met.sploh ga ne spustiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!