Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 15:01:45
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......si danes popoldan? Jap, dons sm pop Enkrat na 2 tedna mam četrtke pop
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 18:29:10
|
|
|
|
petrušk_
|
evooo...jst sm od zobarja...zobni kamen spucan...kontrola pa čez eno leto malček boljš, sam je pa še vedno ne tko kt je prov!!! kolumbo...pol pa le še mal odpri torbico, če more šime še u zagreb urša sj bo kmal boljš
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 20:01:15
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.....plavanje in čofotanje....waw...res je bilo fino......Tarja od celga navdušenja čist skoz plavala....pol se je kar malo tunkala ..sem jo kar gledala...čist pogumna je bila....res the best..... Pa skoraj prazen bazen smo imeli.....tko da res...super.... Vidim ,da ste več ali manj lepo preživele dan...... Sunny....zares zares sem zelo zelo srečna za vašo družinico....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 20:03:42
|
|
|
|
sjmm
|
čer! pa smo le mau zapravlal ....Majči ima nove Lonsdejlke..23...so ble celih 16€...,pol sm pa v benetončke za 47€ kupla trenirkico, jopčko s kapuco in majčko..dolg rokav...sm bla kr hepi....pa še za Mihca ful dobro jakno..tak k en bomberček..je bil pa 29€...no, zdej pa za1x dost zapravlanja...Majčku sm vzela cifro 90..so hlačke en mičken še dolge...sam sej tok rastejo zdej smo posodo poštimal..še en čajček spijemo..pa počas vsak u svoj brlogec
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 20:05:14
|
|
|
|
birdy
|
Hoj hoj. Najprej komentiranje... Škorenjčki... Moja mami jih je nazadnje iskala za Kristi (glih takrat k so se začele poplave- v soboto) in jih nimajo sploh menda. Takrat so vse pokupil, vsaj tko so v trgovinah rekli. Se sicer strinjam da so ful nepraktične za hodit, dostikrat tud padajo v njih, ampak, pri Neli nobene niso ostale neponošene. Odkar jo jst pešakam v vrtec in je kdaj tud dež... No, za v dež je to res še najbolj pametno. Glih mal nazaj sva ji mogla nove kupit (pa so ji ble stare še dost prav) ker so ji dobesedno razpadle, počle. Sam to je pri nas, jst nimam možnosti da jo zapeljem z avtom. Pozimi ko je mraz pa seveda zimske škornje, ne več gumijastih. Današnji dan je bil super. Kristi se je zbudila kot prerojena, sem pa vidla da ji še ena trojka ven leze in je mela verjetno celo od tega vročino. Vsaj upam. Delal nismo pa nič pametnega, zjutri je moj vstal z tamalima, pol k sem še jst vstala sva kofe pila, mal smo se igral, pojedli, dal Kristi spat, Neli ni hotla. Z Neli smo pol sestavljal, čist se je vrgla v sestavljanje. Res ji gre čedalje bolje tko da bo treba še kako sestavljanko kupit. Pol je pa moj šel in ob dveh smo že jedle polento. Pol sem dala kuhat juho za jutri pa delala sem rolado, ajde, rečmo da mi je kok tok ratal, kar je čudež ker sem totalna antikuharica Ob pol štirih so ble moje babe že sestradane. Tko da je bla una juha za jutri načeta že danes . Pol pa ven pa not, pa umit, še lase odkar Neli celo lase rada umije ji upam tud sama. Zdej pa spita, mami pa koj na RR. Hot lover me že tretji večer zaporedoma kliče, me bo očitno danes uspel celo priklicat, baraba mala
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 20:34:18
|
|
|
|
Čebel@
|
čer sjmm....samo take škorenčke je meni škoda za po blatu in po lužah ...... za šoping....kaj so/je Lonsdejlke? urša......par za tvoje živčke....upam,da si se spočila popoldan kolumbo......sem se nasmejala Šimetovim komentarem ...ubogaj moža in odpri zadrgo na torbi,da ne bo ves živčen hodil po Zagrebu simona...upam,da ti je hitro minilo petrušk......avč zobar ....imaš pa 1 leto mir ajvy......joj kok te je lepo brat tako navdušeno ........ za tak lep dan birdy.....hvala za komentar o škornjčkih ......upam,da bo šlo zdravje samo še navzgor .....štofelčke daj v ušesa,pa ne boš slišala loverja sem izmučena .....tko da grem le še via postelja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 21:52:09
|
|
|
|
Katjusa
|
Čer... moj pelje vrata rezat potem pa sledi jutri delovni vikend mi2 tam otročka tu...... mah je hudo sam mal še mormo zdržat pol bomo pa užival in se cartal še vse za nazaj Jst tud iščem škornje z muco k navadni se mi zdijo že mal hladni.... mi jih tud zdej dosti nosimo ker hodimo peš v vrtec (50m) in so mi zakon oba super hodita v njih celo tekata in skačeta..... (sploh po lužah) zadnič so jih imel v lidlu pa sme zamudila za en dan in potem niso več imeli.... tud za pozimi k je tuista snežna brozga so fini in ziher ne premočijo tak, da čebela, če jih najdeš mi javi kje da jih tudi mi nabavimo..... kolumbo še malo ooo vidim, da boste delali sjmm sem ful vesela za saško ajvy za uživancijo, licha iskrene čestitke veliko cartanja in spanja birdy vidim, da imaš pridne pupe zdej si grem pa eno kopel pripravit nočka
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 22:13:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer sjmm....samo take škorenčke je meni škoda za po blatu in po lužah ...... za šoping....kaj so/je Lonsdejlke? Please waitImage not available urša......par za tvoje živčke....upam,da si se spočila popoldan kolumbo......sem se nasmejala Šimetovim komentarem ...ubogaj moža in odpri zadrgo na torbi,da ne bo ves živčen hodil po Zagrebu simona...upam,da ti je hitro minilo petrušk......avč zobar ....imaš pa 1 leto mir ajvy......joj kok te je lepo brat tako navdušeno ........ za tak lep dan birdy.....hvala za komentar o škornjčkih ......upam,da bo šlo zdravje samo še navzgor .....štofelčke daj v ušesa,pa ne boš slišala loverja sem izmučena .....tko da grem le še via postelja
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 23.9.2010 22:22:56
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas končno mir...dons je blo zvečer k u panju čebel@...mogoče jz ne vem dobr glede škorenjčkov...moji so bol malo v vrtec hodili, tko d jih pač niso tok rabili....so pa men tud kjut une ta barvaste zdej...vidla sm jih u ta velkmu mass-u v btc, kok pa stanejo pa žal ne vem...upam, da najdete primerne katjuša...super d dela res vidno napredujejo, upam, da hitro pride tud cajt za crkljanje urša...upam, da ti je počitak dobro deu birdy... za lep dan s punčkami!!! ajvy...tudi za vas se mi ful fajn zdi d ste tko uživali!!!!! kolumbo...upam, da počakate na ta fajn datum in torba ostane še mau odprta tkole bejbe...zdej pa še mau tv prečekiram, pa mau še mojga smrčača tlele pocrkljam, pa bo NOČKO VSEM!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 7:17:36
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 7:20:26
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Jaz mam pa dons frej dan. Otročka moj pelje v vrtec in ju tudi pobere . Je včeraj sam predlagal glede na to, da bom mal odrezana zarad asfalta. Punce hvala za objemčke in lepe želje, srčno upam, da se danes dela končajo in imamo končno mir. Držte pesti . Nočka bila super, sem se naspala, tko da tud energija počasi prihaja nazaj. Mam danes plan naše gnezdece pospravit, mal hot loverja zalavfat, cunje zrihtat, da bomo za vikend frej .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 7:23:25
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za šoping, ste spet novi čebela joj pojma nimam glede škorenčkov, če jih kje zasledim ti sporočim. Kolumbo kljub temu da je torba pripravljena ti kr še mal z nami ostani Ajvy sem tok vesela da ste uživali res Birdy za lep dan s tvojima princeskama
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 7:24:48
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila povedat da je bil zjutraj zopet en manjši štrajk pri Nejcu da ne gre v vrtec , morm mojga poklicat kako je šlo pri obeh. Sem smotana pa si kr neki skrbi delam .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 8:17:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
DRAGA AJVY!! Spoznala si že ljubezen, učenje, odkrivanje, veselje in žalost. Toda vse to je šele okus po življenju. Leta pred teboj so veliko bogatejša, kot si misliš. Sprejmi jih z radostjo, ničesar ne odrini, vse sprejmi sebi v prid. Danes je tvoj rojstni dan, naj bo lep ta dan, naj bo s soncem obsijan, naj cvetke okrog tebe v veselje in radost ti cvetijo.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 8:22:51
|
|
|
|
Urša08
|
Me je moj klical in povedal, da je Nejc trmal da ne bi šel v vrtec, Žiga pa jokal ko ga je oddal . Upam, da se oba potolažita. Sedaj grem pa naprej komodo praznit. Tamika kako ste? je trgatev uspela?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 8:58:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Me je moj klical in povedal, da je Nejc trmal da ne bi šel v vrtec, Žiga pa jokal ko ga je oddal . Upam, da se oba potolažita. Sedaj grem pa naprej komodo praznit. Tamika kako ste? je trgatev uspela? hvala na vprašanju ... smo v redu mini trgatev je uspela ... ju3 nadaljevanje ... vinograd je pa tetin, jaz oz. mi smo samo delavci čebel@... okrog hiše sva kopala za odtok in pa za robnike, bova spomladi dala okrog hiše plošče
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 9:20:42
|
|
|
|
baki
|
jutroooo.TUDI JAZ SE PRIDRUŽUJEM ČESTITKAM ZA VSE KI DONS PRAZNUJETE.USE NAJ NAJ NAJ......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 9:24:36
|
|
|
|
baki
|
JAUUUU.sele zdaj sem vidla kolk je ura.nik je v vrtecu, katja v šoli ,dedec je šel malo ribe lovit jst pa uživam .home alone...........kosilo-jajce na okoooooo.saj sva same s katjo,nik pa kosila v vrtcu, dedca pa itak ne bo domov
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 9:41:57
|
|
|
|
baki
|
meni se nič ne ljubi.s mi zdi če ni otrok doma sem še bol lena
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 10:06:18
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz mam pa dons turbo vklopljen. Sem že prah pobrisala in posesala, Žigu sem iz komode prebekslala cunje v drugo omaro, pralni in sušilni delata na polno . Sedaj mam eno kapučino pavzico potem morm pa še premajhne cunje od Žiga drugam dat, pa seveda me hot lover vabi
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 10:06:41
|
|
|
|
sjmm
|
helov! mi smo ene par urc pa le spal u kosu sva sama...gledava mkvina, seveda in zravn se igrava kuhinjo...mi Majči skoz kavice kuha zdej bo treba pa mau ritko pogledat...k čaj stanka no,pa je petek...sicer imamo ena praznovanja u planu čez vikend, sam bomo vidl kak bo vreme kosilo.....špinačna kremna juha s popečenimi kruhki, riž s porom in hrenovke, pesa no, vas še kej preberem
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 10:06:58
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki meni se nič ne ljubi.s mi zdi če ni otrok doma sem še bol lena Baki počivaj Do kdaj maš Nika v vrtcu? A je sedaj zadovoljen?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 24.9.2010 10:07:58
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm super za vsaj par uric prespanih v kosu
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?