|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
23.9.2010 15:01:45   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

simona.......si danes popoldan?

Jap, dons sm pop user posted image  Enkrat na 2 tedna mam četrtke pop

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.9.2010 18:29:10   
petrušk_
evooo...jst sm od zobarja...zobni kamen spucan...kontrola pa čez eno letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malček boljš, sam je pa še vedno ne tko kt je prov!!!

kolumbo...pol pa le še mal odpri torbico, če more šime še u zagrebuser posted image user posted image user posted image user posted image

uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sj bo kmal boljš

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.9.2010 20:01:15   
Ajvy
oi.....plavanje in čofotanje....waw...res je bilo fino......Tarja od celga navdušenja čist skoz plavala....pol se je kar malo tunkalauser posted image ..sem jo kar gledala...čist pogumna je bila....res the best.....
Pa skoraj prazen bazen smo imeli.....tko da  res...super....

Vidim ,da ste več ali manj lepo preživele dan......

Sunny....zares zares sem zelo zelo srečna za vašo družinico....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.9.2010 20:03:42   
sjmm
čer!

pa smo le mau zapravlaluser posted image ....Majči ima nove Lonsdejlke..23...so ble celih 16€...,pol sm pa v benetončke za 47€ kupla trenirkico, jopčko s kapuco in majčko..dolg rokav...sm bla kr hepi....pa še za Mihca ful dobro jakno..tak k en bomberček..je bil pa 29€...no, zdej pa za1x dost zapravlanja...Majčku sm vzela cifro 90..so hlačke en mičken še dolge...sam sej tok rastejouser posted image

zdej smo posodo poštimal..še en čajček spijemo..pa počas vsak u svoj brlogecuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.9.2010 20:05:14   
birdy
Hoj hoj.
Najprej komentiranje...
Škorenjčki... Moja mami jih je nazadnje iskala za Kristi (glih takrat k so se začele poplave- v soboto) in jih nimajo sploh menda. Takrat so vse pokupil, vsaj tko so v trgovinah rekli. Se sicer strinjam da so ful nepraktične za hodit, dostikrat tud padajo v njih, ampak, pri Neli nobene niso ostale neponošene. Odkar jo jst pešakam v vrtec in je kdaj tud dež... No, za v dež je to res še najbolj pametno. Glih mal nazaj sva ji mogla nove kupit (pa so ji ble stare še dost prav) ker so ji dobesedno razpadle, počle. Sam to je pri nas, jst nimam možnosti da jo zapeljem z avtom. Pozimi ko je mraz pa seveda zimske škornje, ne več gumijastih.
Današnji dan je bil super. Kristi se je zbudila kot prerojena, sem pa vidla da ji še ena trojka ven leze in je mela verjetno celo od tega vročino. Vsaj upam. Delal nismo pa nič pametnega, zjutri je moj vstal z tamalima, pol k sem še jst vstala sva kofe pila, mal smo se igral, pojedli, dal Kristi spat, Neli ni hotla. Z Neli smo pol sestavljal, čist se je vrgla v sestavljanje. Res ji gre čedalje bolje tko da bo treba še kako sestavljanko kupit. Pol je pa moj šel in ob dveh smo že jedle polento. Pol sem dala kuhat juho za jutri pa delala sem rolado, ajde, rečmo da mi je kok tok ratal, kar je čudež ker sem totalna antikuharicauser posted image Ob pol štirih so ble moje babe že sestradane. Tko da je bla una juha za jutri načeta že danesuser posted image . Pol pa ven pa not, pa umit, še lase odkar Neli celo lase rada umije ji upam tud sama. Zdej pa spita, mami pa koj na RR.
Hot lover me že tretji večer zaporedoma kliče, me bo očitno danes uspel celo priklicat, baraba malauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
23.9.2010 20:34:18   
Čebel@
čer

sjmm....samo take škorenčke je meni škoda za po blatu in po lužahuser posted image ......user posted image user posted image user posted image za šoping....kaj so/je Lonsdejlke?user posted image user posted image

urša......par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje živčke....upam,da si se spočila popoldanuser posted image

kolumbo......sem se nasmejala Šimetovim komentaremuser posted image user posted image user posted image ...ubogaj moža in odpri zadrgo na torbi,da ne bo ves živčen hodil po Zagrebuuser posted image

simona...upam,da ti je hitro minilouser posted image

petrušk......avč zobaruser posted image ....imaš pa 1 leto miruser posted image user posted image user posted image

ajvy......joj kok te je lepo brat tako navdušenouser posted image user posted image user posted image ........user posted image user posted image user posted image  za tak lep dan

birdy.....hvala za komentar o škornjčkihuser posted image user posted image user posted image ......upam,da bo šlo zdravje samo še navzgoruser posted image user posted image user posted image .....štofelčke daj v ušesa,pa ne boš slišala loverjauser posted image user posted image user posted image

sem izmučenauser posted image .....tko da grem le še via posteljauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.9.2010 21:52:09   
Katjusa
Čer... moj pelje vrata rezat potem pa sledi jutri delovni vikend mi2 tam otročka tu...... mah je hudo sam mal še mormo zdržat pol bomo pa užival in se cartal še vse za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud iščem škornje z muco k navadni se mi zdijo že mal hladni.... mi jih tud zdej dosti nosimo ker hodimo peš v vrtec (50m)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in so mi zakon oba super hodita v njih celo tekata in skačeta..... (sploh po lužah) zadnič so jih imel v lidlu pa sme zamudila za en dan in potem niso več imeli.... tud za pozimi k je tuista snežna brozga so fini in ziher ne premočijo tak, da čebela, če jih najdeš mi javi kje da jih tudi mi nabavimo.....

kolumbo še malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ooo vidim, da boste delaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela za saškouser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy za uživancijo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

licha iskrene čestitke veliko cartanja in spanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy
vidim, da imaš pridne pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej si grem pa eno kopel pripravituser posted image user posted image user posted image user posted image nočka

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.9.2010 22:13:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

sjmm....samo take škorenčke je meni škoda za po blatu in po lužahuser posted image ......user posted image user posted image user posted image za šoping....kaj so/je Lonsdejlke?user posted image user posted image

user posted image Please waitImage not available

urša......par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje živčke....upam,da si se spočila popoldanuser posted image

kolumbo......sem se nasmejala Šimetovim komentaremuser posted image user posted image user posted image ...ubogaj moža in odpri zadrgo na torbi,da ne bo ves živčen hodil po Zagrebuuser posted image

simona...upam,da ti je hitro minilouser posted image

petrušk......avč zobaruser posted image ....imaš pa 1 leto miruser posted image user posted image user posted image

ajvy......joj kok te je lepo brat tako navdušenouser posted image user posted image user posted image ........user posted image user posted image user posted image  za tak lep dan

birdy.....hvala za komentar o škornjčkihuser posted image user posted image user posted image ......upam,da bo šlo zdravje samo še navzgoruser posted image user posted image user posted image .....štofelčke daj v ušesa,pa ne boš slišala loverjauser posted image user posted image user posted image

sem izmučenauser posted image .....tko da grem le še via posteljauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.9.2010 22:22:56   
sjmm
pri nas končno mir...dons je blo zvečer k u panjuuser posted image user posted image user posted image

čebel@...mogoče jz ne vem dobr glede škorenjčkov...moji so bol malo v vrtec hodili, tko d jih pač niso tok rabili....so pa men tud kjut une ta barvaste zdej...vidla sm jih u ta velkmu mass-u v btc, kok pa stanejo pa žal ne vem...upam, da najdete primerneuser posted image

katjuša...super d dela res vidno napredujejo, upam, da hitro pride tud cajt za crkljanjeuser posted image user posted image

urša...upam, da ti je počitak dobro deuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy...user posted image user posted image user posted image za lep dan s punčkami!!!

ajvy...tudi za vas se mi ful fajn zdi d ste tko uživali!!!!!user posted image user posted image user posted image

kolumbo...upam, da počakate na ta fajn datum in torba ostane še mau odprtauser posted image

tkole bejbe...zdej pa še mau tv prečekiram, pa mau še mojga smrčača tlele pocrkljam, pa bo

NOČKO VSEM!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
24.9.2010 7:17:36   
Urša08
user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
24.9.2010 7:20:26   
Urša08
Jutro user posted image

Jaz mam pa dons frej dan. Otročka moj pelje v vrtec in ju tudi pobereuser posted image . Je včeraj sam predlagal glede na to, da bom mal odrezana zarad asfalta. Punce hvala za objemčke in lepe želje, srčno upam, da se danes dela končajo in imamo končno mir. Držte pestiuser posted image .

Nočka bila super, sem se naspala, tko da tud energija počasi prihaja nazaj. Mam danes plan naše gnezdece pospravit, mal hot loverja zalavfat, cunje zrihtat, da bomo za vikend frejuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
24.9.2010 7:23:25   
Urša08
Sjmm super za šoping, ste spet novi user posted image user posted image user posted image

čebela joj pojma nimam glede škorenčkov, če jih kje zasledim ti sporočim.

Kolumbo kljub temu da je torba pripravljena ti kr še mal z nami ostani user posted image

Ajvy sem tok vesela da ste uživali res user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy user posted image user posted image user posted image user posted image za lep dan s tvojima princeskamauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
24.9.2010 7:24:48   
Urša08
Sem pozabila povedat da je bil zjutraj zopet en manjši štrajk pri Nejcu da ne gre v vrtecuser posted image , morm mojga poklicat kako je šlo pri obeh. Sem smotana pa si kr neki skrbi delamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
24.9.2010 8:17:46   
TAMIKA3
DRAGA AJVY!!

user posted image

Spoznala si že ljubezen, učenje, odkrivanje,
veselje in žalost.
Toda vse to je šele okus po življenju.
Leta pred teboj so veliko bogatejša,
kot si misliš.
Sprejmi jih z radostjo,
ničesar ne odrini,
vse sprejmi sebi v prid.

Danes je tvoj rojstni dan,
naj bo lep ta dan,
naj bo s soncem obsijan,
naj cvetke okrog tebe v veselje in radost ti cvetijo.

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
24.9.2010 8:21:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DRAGA AJVY!!

user posted image

Spoznala si že ljubezen, učenje, odkrivanje,
veselje in žalost.
Toda vse to je šele okus po življenju.
Leta pred teboj so veliko bogatejša,
kot si misliš.
Sprejmi jih z radostjo,
ničesar ne odrini,
vse sprejmi sebi v prid.

Danes je tvoj rojstni dan,
naj bo lep ta dan,
naj bo s soncem obsijan,
naj cvetke okrog tebe v veselje in radost ti cvetijo.

user posted image

Tamika tole si pa tako lepo napisala da se samo podpišem. Ajvy lepo praznuj v krogu svojih najbližjihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
24.9.2010 8:22:51   
Urša08
Me je moj klical in povedal, da je Nejc trmal da ne bi šel v vrtec, Žiga pa jokal ko ga je oddaluser posted image . Upam, da se oba potolažita. Sedaj grem pa naprej komodo praznit.

Tamika kako ste? je trgatev uspela?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
24.9.2010 8:58:13   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Me je moj klical in povedal, da je Nejc trmal da ne bi šel v vrtec, Žiga pa jokal ko ga je oddaluser posted image . Upam, da se oba potolažita. Sedaj grem pa naprej komodo praznit.

Tamika kako ste? je trgatev uspela?

hvala na vprašanju user posted image ... smo v redu
mini trgatev je uspela user posted image user posted image ... ju3 nadaljevanje user posted image ... vinograd je pa tetin, jaz oz. mi smo samo delavci user posted image

čebel@... okrog hiše sva kopala za odtok in pa za robnike, bova spomladi dala okrog hiše plošče

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
24.9.2010 9:09:20   
TAMIKA3
DRAGA BRKN!!!

user posted image

Naj te sreča in nasmeh spremljata
v dneh in nočeh.
a če sonce kdaj zakrije ti obraz,
ne obupaj,
saj dan dnevu ni enak.
Ob rojstnem dnevu ti želimo
vse lepo
in vedno rada "pridi" med svoje prijatelje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 24.9.2010 9:10:46 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
24.9.2010 9:20:42   
baki
jutroooo.TUDI JAZ SE PRIDRUŽUJEM ČESTITKAM ZA VSE KI DONS PRAZNUJETE.USE NAJ NAJ NAJ......

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
24.9.2010 9:24:36   
baki
JAUUUU.sele zdaj sem vidla kolk je ura.nik je v vrtecu, katja v šoli ,dedec je šel malo ribe lovit jst pa uživam .home alone...........kosilo-jajce na okoooooo.saj sva same s katjo,nik pa kosila v vrtcu, dedca pa itak ne bo domovuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
24.9.2010 9:41:57   
baki
meni se nič ne ljubi.s mi zdi če ni otrok doma sem še bol lenauser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
24.9.2010 10:06:18   
Urša08
Jaz mam pa dons turbo vklopljen. Sem že prah pobrisala in posesala, Žigu sem iz komode prebekslala cunje v drugo omaro, pralni in sušilni delata na polnouser posted image . Sedaj mam eno kapučino pavzico potem morm pa še premajhne cunje od Žiga drugam dat, pa seveda me hot lover vabiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
24.9.2010 10:06:41   
sjmm
helov!

mi smo ene par urc pa le spal u kosuuser posted image

sva sama...gledava mkvina, seveda in zravn se igrava kuhinjo...mi Majči skoz kavice kuhauser posted image

zdej bo treba pa mau ritko pogledat...k čaj stankauser posted image

no,pa je petek...sicer imamo ena praznovanja u planu čez vikend, sam bomo vidl kak bo vremeuser posted image

kosilo.....špinačna kremna juha s popečenimi kruhki, riž s porom in hrenovke, pesa

no, vas še kej preberemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
24.9.2010 10:06:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

meni se nič ne ljubi.s mi zdi če ni otrok doma sem še bol lenauser posted image user posted image

Baki počivaj user posted image user posted image user posted image Do kdaj maš Nika v vrtcu? A je sedaj zadovoljen?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
24.9.2010 10:07:58   
Urša08
Sjmm super za vsaj par uric prespanih v kosu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?