|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
24.9.2010 20:30:17   
birdy
Evo, moje punčke že spita. Dons smo bile čist same, tašče in tasta ni bilo doma in sta bile neverjetno pridne. Se vidi da izkoriščata ta spodnja kadar sta in se skoz neki mulata. Jst čakam uro deset da moj pride domov. Mela sem neke blazne plane kaj bom delala, pa se mi nič več ne dauser posted image
Katjuša, jst držim pesti za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se pa tiče stanovanja in tega... Še mal pa boste na svojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A pol ne boste Kolumbinega 1.10 počakal?user posted image
Evo, ementaler, sem že pozabila kaj sem prebrala...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
24.9.2010 20:57:34   
Ajvy
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr---

HVALA VSEM ZA ČESTITKE

lepo je imeti nekoga ki te ima rad in se spomne nate, ko se počutiš pozabljenega.....
lepo je biti v družbi, čeprav si sam.....
lepo je imeti podporo in nasvete ljudi ,ki jim ni vseeno.....
lepo je kadar ti srce zaigra ob besedah
lepo je biti vaš prijatelj.......
in predvsem lepo je .....ko mi tako polepšate dan .....

hvala vsem.....res.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
25.9.2010 6:58:10   
baki
jutro.sem hitra a neuser posted image nik se je glih kar zbudil zdej pije svojo jutranjo flaško.GLEDE SLUŽBE-me niso se kaj klicali tk da se nič ne vem,nik pa se je lepo navadil vrteca.je cel teden spal tamko ga oddam še malo joka pol se pa potolaži pa je vredu.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
25.9.2010 7:01:25   
baki
vidim da še vse spite zato se bom kr lotila kuhinje.se mi včeraj ni dalo pospravit zvečer pa me je vse počakalo.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
25.9.2010 8:02:44   
baki
tk cote se perejo,posoda je pomita,kosilo je dons pri mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
25.9.2010 8:06:07   
Čebel@
jutro

user posted image

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
25.9.2010 8:10:48   
baki
jutro čebel user posted image hvala za zajtrkuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
25.9.2010 8:20:31   
Urša08
jutro

Čebela hvala za kavico in zajtrkuser posted image

Baki jutro, super da se je Nik navadil vrtca user posted image user posted image user posted image Pa kok si ti že na vsezgodaj pridna user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa včeraj nacrklala z dojenčico, sem jo kr dve urci cartala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image občutki prečudovitiuser posted image . Sedaj bomo počasi naredili zajtrk in pojedli potem pa k mojim. Mamo tam danes all inclusive razvajanje. Zjutraj je moj z Žigom vstal potem me je pa Nejc prišel zbudit da je jutri da gremo k dediju in babiuser posted image user posted image user posted image je reku da če ne mom vstala bodo šli kar sami user posted image user posted image user posted image .

Grem zajtrk pripravit.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
25.9.2010 8:21:16   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr---

HVALA VSEM ZA ČESTITKE

lepo je imeti nekoga ki te ima rad in se spomne nate, ko se počutiš pozabljenega.....
lepo je biti v družbi, čeprav si sam.....
lepo je imeti podporo in nasvete ljudi ,ki jim ni vseeno.....
lepo je kadar ti srce zaigra ob besedah
lepo je biti vaš prijatelj.......
in predvsem lepo je .....ko mi tako polepšate dan .....

hvala vsem.....res.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si imela včeraj lep danuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
25.9.2010 8:26:44   
Čebel@
baki.....si že čist pridnauser posted image user posted image user posted image jaz sem še v pižamiuser posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image za  cartanje-še malo pa boš svojo user posted image  cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image .....faca Nejc bi te kar doma pustiluser posted image user posted image user posted image lepo se imelte na razvajanjuuser posted image user posted image user posted image

jaz sem včeraj do konca položila spalnico in je full fajn videt,da sta 2 sobi že čist fertikuser posted image user posted image user posted image ......danes popoldan bo možek položil do konca po zgornjem štuku(3 sobe),jaz bom pa se lotila kuhinje in jedilniceuser posted image user posted image user posted image ....sicer bi moj rad,da bi bilo čez vikend narejeno,ampak močno dvomim da bo,ker Hana skos visi na meni in noče biti nil pri tašči v varstvuuser posted image user posted image

Hana že po stanovanju hodi z ruzačkom za v vrtecuser posted image ......no  me že vleče stran od računalnikauser posted image .......se grem preoblečt,pol bova pa skupinsko pucaliuser posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
25.9.2010 8:29:28   
Ajvy
jutro.......kako smo kaj.....

POzabila sem vam povedat, da mi je včeraj Tarja po nesreči s kocko  razbila sdpodnjo ustnico....mam čist prebit...smo se smejal...dobr da se enka- zobek drži..ostalo se bo že lepo zacelilo.....

Spet ta dež..pa ubogi ljudje.....res revčki.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
25.9.2010 9:24:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan sem priletela domov pripeljala otročka spakirala nekaj oblačil in svežo posteljnino, brisače in nekaj za osebno nego in grem na vikend dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image fajn se sliši kaj..... no grema z mojmu v vitanje vrata so včeraj odrezal in je bojda fino šlo tak da dons jih damo gor in potem postavimo v kopalnici umivalnik z omarico in v kuhinji še kljuke manjkajo...... pol pa zaključne lejšne in stropi pa smo konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s ponedeljkom bomo ostajali tam mi2 boma sicer verjetno še imela kej za dokončat ampak v grobem bo res konec.... dnevno in ostalo pa selimo verjetno naslednji vikend.... ko bodo prišli električarji bo v dnevni samo še en konec stene za poflikat in zbelit to pa bo vse kar bo ostalo do nadaljnega.... na žalost sma tam odvisna bolj od drugih kot od sebe.......

lepo se imejte lep vikend in držte pesti, da nama rata čim več nardit..... ta vikend še potrpim brez mojim dveh mišk pol pa cartanje do onemoglosti...... mi je ful hudo čeprav vem da jih puščam v dobrih rokah sam drugače ne gre, če sta polek potem ne morem mojmu nič pomagat in pol nikamor ne pridemo tak da kljub slabi vesti pač morem ta vikend speljat.....

verjetno bo moj prinesel službeni računalnik in se vam kej javim......

aja pa držte pesti drug teden se začnem dogovarjat tudi za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, da grem v službo upam, da projekt oz. ponudba ne pade v vodo.

papa punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bejba nedolgo nazaj se ti je še takooooo daleč zdela selitev in bilo je prisotne en kup slabe volje.....tok sem vesela,da ste tik pred ciljem,da ti povedat ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......pestke za službo pa itak držimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
25.9.2010 9:44:07   
sjmm
včeraj zvečer po kar dolgem zmenku s hot ljubimcem, je pa tud mene zdelal, tak d sm okol 10h na kavču zakomirala...ne za dolg k je bil alarmuser posted image

no, ponoči pa smo še kr nekako spali...sam zju3 ob 6h je bil že zbujen..lačennnn....sm šla mleko nardit in je tulu k vrag, mojga sploh ni šmerglov...no, pol sm nazaj uletela...se je pomiril, spil in sta z očijem do 9h drnjohala, tko kot Miha in Jan, saške še ni na spregled...jo pričakujemo okol 11h...glede na vremeuser posted image

Petrova sestra nas sicer dons pričakuje na enem praznovanju, menda bo 80 folka...zunaj...pod enim nadstreškom, v hišo ne bo smel noben, ker bo 20 mulčkov, da ne razturajo vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a glede na vreme smo se mi odločili, da ob tako postavljenih pogojih ne gremo nikamor...naši so glih vsi zdravi in hvala lepa d bi se izpostavlal...bomo že bratrančku voščili k bo imel 29tega rojstni dan, otrokom itak se ni šlo k bo velik neznanga folka...tak d sledi crkljalni dan domauser posted image

jz sm zju3 ko je bil še mir kopalnico poštimala, pa posodo...tko d je kr fajn...me paše vedno vroči ljubimec vabi v svojo družbouser posted image

v glavnem novica tedna...tašča in tast zapolnila ta spodnji štuk....no,bo spet pestro od cajta do cajtauser posted image

urša...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za crkljanje user posted image user posted image ...sm ti kr mau foušuser posted image , pa fajn za moževo in mamino razvajanje...nas čaka ju3 tak dan, ko gremo u Litijo

katjuša....vau, tok ste že daleč...JA SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelc@
...lepo skupinsko pospravlite...pridna Hanči, pa ti tud pridna na gradbišču, pazi na bušija!!!user posted image

ajvy...super za praznovanje in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za poškodbo..naj se hitro poceli

baki...ma ti si super turbo že navsezgodajuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 10:09:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4339
25.9.2010 14:40:56   
baki
se vidi da je vikend.ni nobene nikjer.nik spi že 2,5 ure.po mojem mu manjka malo spanja od celega tedna,ker v vrtecu nikoli ne spi tk dolgo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
25.9.2010 14:46:46   
simonakr
Dan! DDeeeeežžžžž! Sovažim dež! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo - uživejte na zabavi!

Kajtjuša - user posted image user posted image user posted image  za stanovanje! Ampak res, ko bomo mi tolk deleč bom tebe za finese poklicala! user posted image

Šibam čololado jest! Delat se mi itak ne da več! user posted image  

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
25.9.2010 15:14:24   
Čebel@
pavzauser posted image

sem prišla nov liter čaja naredituser posted image .....Hana je pri babi-jo tera po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image .....midva z descem sva pa pri sosed na gradbišču-sem še skoraj celo kuhinjo in jedilnico položilauser posted image user posted image user posted image .......križ mi bo po moje vsak čas padel stranuser posted image ....ampak delam na iziuser posted image

sem se podprla usput z manner-jevimi napolitankami)k simona neki omenja čokoladouser posted image )user posted image

user posted image čaoooo

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
25.9.2010 16:06:23   
baki
evo nik se je zbudil    Z VROČINOOOOOOO  38,5 sploh nisem mogla verjet.a je spet kakšen virus?ker drgač pa mu ni kaj.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
25.9.2010 18:40:01   
sjmm
helov!

pri nas je dan kr nekam odfrčal...dež..bljak ...fuj...smo vsi po malem tečni in k nas je dost na kupu...zanimivo ni kejuser posted image

Maja resno daje tečnitis...zdele je bil en obdobje k ni bil ne trmast , ne tečkan...dost pa kr nekiuser posted image user posted image

Jan je šel s prijateljevo familijo v kino, ga ravno pričakujemo

drgač pa čakamo na pito....še 10 minut pa bo spečena..mi pa mau bol okrogli..hja v temle vremenu nam drugega ne kaže

upamo samo, da ne bo več hudih nalivov, saj so nekateri res že dosti nastradali pretekli vikend

ajde...mejte se radi!!!

čebelc@....super za delo, pazi na buškota!!!

baki...za Nika...če ne drugače pa preventivno nekaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

simona...veselo sladkanje!!!!!d ne bomo sam mi kak gramček težjiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
25.9.2010 18:44:46   
timy
Pozdravček,

že tako dolgo nisem pisala, da mi je kar malce nerodnouser posted image  Eva lepo raste in je zdaj velika že 91,5 cm ter 12600 g. Tudi vrtec sem po vseh mukah na koncu dobila, tako da smo z uvajanjem pričeli 1. 9. Je bilo kar mučno oz. je še. Poleg tega, da zjutraj full joče, potem naj bi se tam umirila in bila super fajn, se zbuja še ponoči na vsake pol ure in neutolažljivo joče. Danes ponoči pa je dobila vročino in jo ima tudi zdajle 38,8. Ji bom dala svečko.

Aja, 19. aprila pričakujem še enega srčkauser posted image  Sem vas malo prebirala, priznam, da bolj slabo in čestitam vsem nosečkamuser posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vse zdrave in zadovoljne ter da vam vreme ne povzroča prevelikih težav.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
25.9.2010 21:09:27   
sjmm
bejbe moje...sm morto...je pršla user posted image naobisk..buuu...sem se pejnkilerjev najedla, zdej bom pa kavč zavzela

LAHKO IN MIRNO NOČKO VSEM !!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
25.9.2010 22:30:37   
Ajvy
sjmm....o revčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

timy...lepo da si se oglasila....zares..čestitke za user posted image ....lepa in mirna naj bo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
26.9.2010 6:02:03   
baki
jutro.dones sem še pa bolj hitra.nik se je zbudil ob 5.30.vročino še ima sam nizko.nazadnje sem mu dala svečko ob sedmih zvečer.upam da bo dons bolje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
26.9.2010 8:13:12   
Urša08
jutro

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
26.9.2010 8:17:34   
Urša08
Mi smo včeraj bili do večera pri mojih. Vmes sa z mojim mal izkoristila in šla mal v šoping. Jaz mam nove superge, pa za Nejca sem eno bundo in velurček kupila. Je pa sedaj prehlad še mene dobil, sem čist fučuser posted image .

Sjmm ojoj tale m te pa vedno zdela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy da se ustnica čim prej poceli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki jutro, vi ste pa res zgodnji user posted image , Niku pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravi.

timy čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si se nam malce javila

čebela vidva z možekom mata tud delovni vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa vseeno malce počivaj

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?