|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
24.9.2010 10:08:51   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz mam pa dons turbo vklopljen. Sem že prah pobrisala in posesala, Žigu sem iz komode prebekslala cunje v drugo omaro, pralni in sušilni delata na polnouser posted image . Sedaj mam eno kapučino pavzico potem morm pa še premajhne cunje od Žiga drugam dat, pa seveda me hot lover vabiuser posted image user posted image user posted image

vau, kok si pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..si mi kr slabo vest nardila...bo treba kej poštimat...sam dopoldne jz ful rada izkoritim za Majčija...no, če gre...popoldne me ful nerad deli...sam je tok prjatlčkov k me vabijo, da bo treba mau zaštartatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
24.9.2010 10:09:40   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DRAGA BRKN!!!

user posted image

Naj te sreča in nasmeh spremljata
v dneh in nočeh.
a če sonce kdaj zakrije ti obraz,
ne obupaj,
saj dan dnevu ni enak.
Ob rojstnem dnevu ti želimo
vse lepo
in vedno rada "pridi" med svoje prijatelje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Brkn še mi se pridružujemo čestitki, lepo praznujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
24.9.2010 10:11:35   
Urša08
Sjmm ne mej slabe vesti, ti si vsak dan pridna user posted image user posted image user posted image Pa edino prav da dopoldan posvečaš Majčijuuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam oba v vrtcu tko da se lahko malce še stanovanju in pripravi na user posted image posvetim.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
24.9.2010 10:11:43   
sjmm
AJVY...PO PRELEPEM TAMIKINEM VOŠČILU...NAJ TI ZAŽELIMO SAMO VSE NAJ NAJ, VELIKO DRAGOCENIH DRUŽINSKIH TRENUTKOV, ZDRAVJA IN LJUBEZNI, PA SEVEDA, DA SE TITU IN TAM URESNIČI TUDI KAKA GLOBOKO SKRITA ŽELJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA LEPO PRAZNOVANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
24.9.2010 10:24:17   
Čebel@
dan

se samo na hitro javimuser posted image

ajvy,brkn.....še tukaj vse najbolše za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla še z dvema mamicama na kavo in je bilo 2 uri okrog ko bi migniluser posted image .....danes je Hana po 1 tednu pogumno zakorakala v igralnico(kljub temu da je ena punčka jokala),se je šla takoj igrat-nobene solzeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da pri tem tudi ostaneuser posted image

zdele se pa preoblečem in grem polagat stiropor po spalnici-me čaka veliko delauser posted image .....samo še čaj si bom skuhala za s sabo,ker na gradbišču je kar mrazuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
24.9.2010 10:33:55   
Čebel@
naj povem še,da se je ena od tehdveh mamic,ki smo skupaj kofetkale,ponudila da mi posodi angel care-tko da bom lahko skos našga bejbija poslušalauser posted image user posted image user posted image ......pa v vrtcu razsaja slinovka-dobil jo je bratec od enega fantka,ki je v naši skupini-upam da uidemo temu user posted image user posted image

katjuša.....še malo,še malouser posted image user posted image user posted image

sjmm......lepe supergiceuser posted image user posted image user posted image ......uživajta z Majčijem v vajinem dopoldnevuuser posted image user posted image user posted image

škornji.....tok časa jih bom iskala,da bo prej sneguser posted image user posted image user posted image

urša.......malo tudi počivaj,ker imaš miruser posted image .......pa upam,da ne bo kriza z vrtcem trajalauser posted image

tamika......vav čist ste delovniuser posted image user posted image user posted image

baki.......lepo da se javljašuser posted image user posted image user posted image še zdej ne vem,kako kaže s službo?user posted image

mama kolumbo javi seuser posted image

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
24.9.2010 11:06:47   
Onasiss
ajvy.... vse najboljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
24.9.2010 11:13:09   
Onasiss
čebel@.... ne morem verjet, da nikjer ne dobiš škornčkov.... Jaz sem jih komi zase našla, ker so zdaj vsi prodani zaradi nalivov.   Pri nas jih otroc naravnost obožujejo, če rečem, da gremo ven jih Tyson iz omare vleče za vse.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa te sploh ne razumem kva kompliciraš, ji pač kupiš modre, bo pač še tvoj drugi bebi nosu....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
   [Brisano sporočilo]
24.9.2010 11:20:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
24.9.2010 11:24:23   
Onasiss
Kolumbo.... tiste stvari za u p k manjkata ti jih lahko tudi jaz dostavim...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
24.9.2010 11:40:24   
birdy
Kolumbo, upam da Rok ostane zdrav!!!! Če ne se pa v ponedeljek mogoče vidmouser posted image

Ajvy, vse naj naj!!!!!!! Vso srečo v ljubezni, denarju, in da bosta pupi pridni!!!!
pa oglasi se kej naslednji teden prosim. Bi te res rada vidla, tko da ti kr prid, sam kak dan prej pokliči da mal pomijem našo štalouser posted image

Mi smo spet na izi. Naslednji teden k gre Nelči v vrtec pa začnem. Grem v kevder, najprej v škatle s cunam, pa da še pakete za Uršo naštimamuser posted image Pa mal ga je treba pospravt k se tud not ne da dobro stopit. Pol pa kmal že beljenje otroške sobe in rihtanje.
Pa prosim držte pesti za nas, zaenkrat ne bom nič govorila za kaj, ker nočem bit preveč razočarana če ne bo šlo tko kot bi hotli.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
24.9.2010 13:11:11   
Urša08
Jaz sem za danes končala z delom. Sem mela zmenek s hot loverjem tko da ga sedaj do ponedeljka kateri drugi odstopimuser posted image user posted image user posted image . Sedaj grem pod tuš, potem pa mal na kavč počivat dokler ne pridejo moji trije fantje domov. Morm rečt da kr nisem navajena bit tkole sama, mi je mal še čudnouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
24.9.2010 13:12:01   
Urša08
Birdy držim pesti za vas da se vse razplete, uresniči tako kot si želite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
24.9.2010 13:12:49   
Urša08
čebela sem ful vesela, da je Hana sprejela vrtec in da sedaj ni več solzic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
24.9.2010 13:13:40   
Urša08
Onasiss sem vesela da se vsake toliko malce javišuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako ste? Sta miška zdrava? V glavnem misss you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
24.9.2010 13:53:54   
sjmm
dan!

uf, sploh ne vem kam cajt leti...se mi zdi d nism še nč pametnga naredla dons...razn en mau cot premetala in piskrov

je moj umes na malco uletu, sva mau pokofetkalauser posted image ..pol pa kr na1x ura 1 in cajt za sadje in Majčijev spanec...zadnje dni rabi fuuul cajta d se umiri in zaspi

zdej grem pa še neki sušit fliknt, pa mau kockice na kupček zložit k je cela dnevna duplotovuser posted image

pol pa seveda kosilček

upam, da se men tud rata mau s hot loverjem zmenit

ma, zdej je pa sonček..prej k sva pa mi2 okol po naselju lutala pa megla...buuu...upam, da bo še kej sončka k bomo pokosilčkali

čebelc@...super d je hana spet naj junakinja, upam, da kje ubodeš une škorenjčke, pa lepo d ste se mamice tkole povezale in kofetkate, pa pazi nase pri delih na gradbišču, si kar preveč pridna za user posted image

urša....si si prov zaslužla en počitek...uživej u miru..sej verjamem d je kr prazno,sam itak bo kmalu eno detece zapolnilo prostor za cel dopoldan, popoldan bo pa itak pestro k boste vsi na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image

onassis.
..lepo d včas mal piskrček prstaviš in se nam oglasišuser posted image user posted image user posted image user posted image ..upam, da ste zdravi in sploh fajnuser posted image

kolumbo...
naj Rokov kašelj čim hitreje mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
24.9.2010 14:24:18   
MIHAILO
Oj punce ...Kako ste kaj? Mi smo vredu,mene nekaj boli v hrbtu ,kot bi me nekaj usinilouser posted image Sploh ne vem vecal me ledvice bolijo al hrbet...Zvecer ,ko Mihaila uspavam na nasi postelji ga sploh ne morem dvignet da bi ga v posteljico prestavila,ga zato kr mozek...v posteljici pa gre zdaj ven sam sem mu dala ven in je tok vesel...Keramika se ne bo delala ta vikend ampak se bo pa knauf do konca naredil pa moz bo ravnal stene z glet maso pa knauf tudi tam kjer se je sestavljal...Vceraj sem bila pri sestri,mozek in ati sta gletala v stanovanju ...in sem po dolgem casu videla stanovanje ,ker ze dolgo nisem bila tam in mi je prav vsec user posted image

CEBEL vcasih uspem samo prebrati ,kaj vec pa ne in sem zato kratkobesednauser posted image ...Mihailo morem potrkat da manj pleza po omari,ampak je pa zdaj parkrat sel stat na poganjalca(ga ignoriram ) in je sel nazaj dol...ampak je bolje kot je bilo,prej je to delal po cele dneve ,zdaj pa samo vcasih...se je zacel full igrati z avtomobilcki,kamioncki...

Kolumbo upam,da prehlad mine,prepreci dokler se se ni razvil kak virus...

AJVY IN BRKN vse najboljseuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
24.9.2010 14:40:46   
MIHAILO
CEBEL fajn da Hana vec ne jokca v vrtcu,naj tako ostaneuser posted image upam ,da uidete slinovki...Pa pocasi z delom na gradbiscu

SJJM ja cajt res bezi,evo jeze petekuser posted image Upam,da majci kmalu zacne lepo zaspat...Pri mihailu je to neznosno uspavanje minilo sam se pa zbujamo skoz...duda,mleko...pa mam obcutek da v posteljici ne spi vec lepo zato komaj cakam da dobi vecjo posteljo,...al so pa to zobeki uglavnem premetava se celo noc in se hoce obracat sam to n i tok placa za to v posteljici 120x60cm

URSA kako je bilo v vrtcu? Je Nejc jokal?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
   [Brisano sporočilo]
24.9.2010 14:42:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
24.9.2010 14:55:12   
MIHAILO
KOLUMBO jaz morm met tukaj hladilnik zaliman z selotepom,ker ga mihailo odpre in kr vzema stvari ven in kao da bo jedel...enkrat je pa bil kos torte in namocil prstek polizal in sel nazaj in spet...jaz sem ga pa ujelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
24.9.2010 16:09:23   
Katjusa
dan sem priletela domov pripeljala otročka spakirala nekaj oblačil in svežo posteljnino, brisače in nekaj za osebno nego in grem na vikend dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image fajn se sliši kaj..... no grema z mojmu v vitanje vrata so včeraj odrezal in je bojda fino šlo tak da dons jih damo gor in potem postavimo v kopalnici umivalnik z omarico in v kuhinji še kljuke manjkajo...... pol pa zaključne lejšne in stropi pa smo konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s ponedeljkom bomo ostajali tam mi2 boma sicer verjetno še imela kej za dokončat ampak v grobem bo res konec.... dnevno in ostalo pa selimo verjetno naslednji vikend.... ko bodo prišli električarji bo v dnevni samo še en konec stene za poflikat in zbelit to pa bo vse kar bo ostalo do nadaljnega.... na žalost sma tam odvisna bolj od drugih kot od sebe.......

lepo se imejte lep vikend in držte pesti, da nama rata čim več nardit..... ta vikend še potrpim brez mojim dveh mišk pol pa cartanje do onemoglosti...... mi je ful hudo čeprav vem da jih puščam v dobrih rokah sam drugače ne gre, če sta polek potem ne morem mojmu nič pomagat in pol nikamor ne pridemo tak da kljub slabi vesti pač morem ta vikend speljat.....

verjetno bo moj prinesel službeni računalnik in se vam kej javim......

aja pa držte pesti drug teden se začnem dogovarjat tudi za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, da grem v službo upam, da projekt oz. ponudba ne pade v vodo.

papa punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
24.9.2010 16:09:46   
Katjusa

DRAGA BRKN!!!

user posted image

Naj te sreča in nasmeh spremljata
v dneh in nočeh.
a če sonce kdaj zakrije ti obraz,
ne obupaj,
saj dan dnevu ni enak.
Ob rojstnem dnevu ti želimo
vse lepo
in vedno rada "pridi" med svoje prijatelje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse naj naj in lepo praznujuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
24.9.2010 16:10:12   
Katjusa

DRAGA AJVY!!

user posted image

Spoznala si že ljubezen, učenje, odkrivanje,
veselje in žalost.
Toda vse to je šele okus po življenju.
Leta pred teboj so veliko bogatejša,
kot si misliš.
Sprejmi jih z radostjo,
ničesar ne odrini,
vse sprejmi sebi v prid.

Danes je tvoj rojstni dan,
naj bo lep ta dan,
naj bo s soncem obsijan,
naj cvetke okrog tebe v veselje in radost ti cvetijo.

user posted image

vse naj naj in lepo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
24.9.2010 16:12:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

dons sm čist neki na gnezdenjuuser posted image ....škatle s cotam končno zapakirane......sm zdele najdla še vse jopce pa budice k sm jih zanč "pogrešila", pa še par rošad sm nardila, pa Šimetu sm listke po omarah nalepila, zdej  mu morm še nad previjalko par "ljubezenskih" sporočil pustit, kar se tiče kremic in plenic za mojga Roksita.
Sm pozabila povedat, d sm dons ponoč k sm robce iskala u moji  nočni omarci najdla 1 ZDENKA SIRčekuser posted image user posted image user posted image ....hvala bogu še v folijiuser posted image ......sej se ve, kdo ga je tja dal, ker Majkl ne odpira predalov in omaruser posted image user posted image user posted image .......očitno si moj mali hrček dela zalogo za zimo.......se spomnem d je zanč za mizo stresu celo škatlo sirčkov, očitno je en padu na tla in gospod ga je pobral in nesu u spalnico za hude cajteuser posted image user posted image user posted image .

Šime še vedno v Zagrebu....mene neki trese d bi šla mal do mojih, da hitrej mine tole popoldne......pol mam šanso d še u BTC mal skočmuser posted image .

lepo se mejte  čez vikend

kolumbo kako leto nazaj smo se smejali navihanosti florjana no zdej pa ga tvoja 2 lomita..... sploh maj s svojimi izjavamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za zimo ja men se zdi da ve, da mami odhaja v rim in tud tiste 5 dni bo treba neki jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
24.9.2010 16:23:04   
Urša08
Mojedva sončka doma. Sem mislila kako bomo šli še malo vn na sončka mamo pa že dežuser posted image .

Mihailo
Nejc uživa v vrtcu, sam zjutraj občasno mal potrmari da bi bil rajši doma user posted image user posted image user posted image , pri Žigcu je bilo pa tako, da je zjutraj mal pojokcal, pa vmes je bila ena krizica drugače pa lepo je, s spanjem tudi ni bilo težav. Sem ju pa komi čakala da ju je moj pripeljaluser posted image user posted image user posted image .

Katjuša naj vama delovni vikend čim hitreje mineuser posted image glede službice pa stiskam pesti.

Aja punce a veste kam mi ob petih šibamouser posted image user posted image user posted image na obisk pocartat dojenčico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že vidim kako se bom topila user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep popoldan želim vsem pa se zvečer tipkamo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?