|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 8:33:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
23.9.2010 8:49:12   
petrušk_
jutro punce...

sam hitro javljanje....sm v službi za par urc...mam neki stvari za podelat pol pa gasaaaa domov k moji miški :)
vsem vam želim lep dan.....komentiranje pa drugič

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4252
23.9.2010 9:09:52   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

Rokso še spi....učeri je ful težko zaspal, očitno ga je luna mal drmala, pa ponoč je neki jamral. Majkl gleda dvd od najine poroke- to je baje najboljša risankauser posted image user posted image user posted image

Men se spet bl nč ne da....ponoč sm mela skos ene paranoje zarad lune....kr neki....zdej sm ok. Upam d me pokliče frizerka d grem na eno pranje glave in masažo pa fenanje k se mi ne da še s frizuro ubadat.....v vrtec bomo šli pomoje glih ob 10h.

evo Roksi uletu ga grem zrihtat

user posted image user posted image user posted image Majkl,Majkluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4253
23.9.2010 9:37:02   
sjmm
dan!

večer ful lepuser posted image

NOČ PA ZA KOZLATuser posted image ......a ga luna meče al pa trojke...spodnji 2 obe vn rineta....v glavnem en sam jamranje in stokanje, pa premetavanje...pol sm ga maubožala poglavci..paje končno mal zadrnjohcal..pa ponavadi zju3 ko svojo dozo mleka stanka..pol lepo zaspi...dons ni blo te srečeuser posted image

v glavnem....sva sama, vsi ostali na delovnih mestih, mkvin pa se že vrti...zdej bo pa treb kej za jest naštimat...je mlek že popustuuser posted image

urša......spočij se!!!

kolumbo ...fajn uživaj pr frizerju!!

tamika...uspešno trgatev in lep dan!!!

ajvy...načofajte se!!!!

petrušk...naj ti hitro mine čas, potem pa lep dan s pupo!!!

evo...Maj že jogurt s pulta včeče...grem nahrant piščančkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
23.9.2010 10:07:04   
sunny24
Jutro!
Joj, ku je Gajo metalo danes ponoči...Luna nardila svoje...JE zaspala, se čez 2 uri zbudi, pa sem jo dala nazaj spat, pol čez pol ure uleti ko duhec v dnevno, pa spet spat...Vsakič ista štorja...

Zdej se pa igra z dojenčkom, k se kliče Maš (Tomaž-tko ku tatauser posted image ), pa ga oblači, česa, ritko preoblači,...No, in zdej je pršla na idejo, da bi ga okopala...Mislim...user posted image user posted image user posted image Uf, na, pa ga je okopala...v školki...user posted image Bogi Maš...user posted image

Aja, da vam povem...Mi nismo več na čakanju, ker je firma kršila zakon...Dobila cela 2000 kazni...No, čakanja v zakonu od marca sploh ni več...Očitno so malo na nas pritiskali, k se je neki štrajk obetal...

sjmm,
kako se je kaj Saška navadla na šolo? Ji je všeč?
lilcha, čestitke za sinčka!!! user posted image user posted image user posted image

Nč, gremo z madam malo h moji noni, da se zlaufa po vrtu...Lep dan!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
23.9.2010 10:14:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Jutro!
Joj, ku je Gajo metalo danes ponoči...Luna nardila svoje...JE zaspala, se čez 2 uri zbudi, pa sem jo dala nazaj spat, pol čez pol ure uleti ko duhec v dnevno, pa spet spat...Vsakič ista štorja...

O, O VAŠO TUD TKO PREMETAVA PONOČ..K BI NAŠO ŠTORIJO BRALAuser posted image
Zdej se pa igra z dojenčkom, k se kliče Maš (Tomaž-tko ku tatauser posted image ), pa ga oblači, česa, ritko preoblači,...No, in zdej je pršla na idejo, da bi ga okopala...Mislim...user posted image user posted image user posted image Uf, na, pa ga je okopala...v školki...user posted image Bogi Maš...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, da vam povem...Mi nismo več na čakanju, ker je firma kršila zakon...Dobila cela 2000 kazni...No, čakanja v zakonu od marca sploh ni več...Očitno so malo na nas pritiskali, k se je neki štrajk obetal...

user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm,
kako se je kaj Saška navadla na šolo? Ji je všeč?

NA NAJINO VELIKO VESELJE JE ŠOLO FUUUL DOBR SPREJELA, PA TUS SOŠOLCE...SE FUL POŠTEKAJO...MISLMD V 9 LETIH NI ŠLA NIKOL TKO Z VESELJAM V ŠOLO KOT HODI ZDAJ IN UPAVA, DA BODO TUDI REZULTATI TEMU PRIMERNIuser posted image
lilcha, čestitke za sinčka!!! user posted image user posted image user posted image

Nč, gremo z madam malo h moji noni, da se zlaufa po vrtu...Lep dan!user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 23.9.2010 10:16:23 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
23.9.2010 10:31:09   
Čebel@
dan

sem peljala Hani v vrtec,pol sva šle pa z eno mamico na kavico-sva se tok poštekali,da sva 2 uri debatiraliuser posted image user posted image user posted image ....Hana je spustila solzo,ampak se je pol kar k vzgojiteljici stisnila v naročjeuser posted image .....zdej sem pa že sestradana,tko da si bom kar eno solato naredilauser posted image

pridem še kej okroguser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 10:33:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4258
23.9.2010 10:41:23   
Urša08
Sem si privoščila urco počitka na kavču, je pasalo sam očitno je ena ura premalo. Sem še vedno čist user posted image . Mi je ratalo vsaj kuhinjo pospravit, pa eno rundo cot obesit. Za kosilo bomo meli pa palačinke - sem jih Nejcu obljubla. Maso sem že naredila, spekli jih bomo pa skupaj. user posted image Sedaj sem si en kapučin naredila, čez urco pa via vrtec po moja miška. 

Neposredna povezava do sporočila: 4259
23.9.2010 10:44:11   
Urša08
Čebela super za Hano user posted image user posted image user posted image vedve sta zmagali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm si bom probala dons odpočit, bom popoldan mal mojmu tamaledva prepustila pa bouser posted image

Kolumbo
torbo pa le pripravi user posted image Glede prehladov je pa letos noro, se že sedaj vlečejo k jara kača. Pri nas situacija istauser posted image

Sunny super novička glede službe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
23.9.2010 10:45:43   
Urša08
Sjmm kako si pa ti glede na vaše nočke? Naj zobki čim prej pokukajo na plano, da se boš končno mal naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
23.9.2010 10:55:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm kako si pa ti glede na vaše nočke? Naj zobki čim prej pokukajo na plano, da se boš končno mal naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, sploh ne vem....sm že kr imuna na spanje...pol k ta mau končn zaspi..pa jz še zmer ne mormuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 10:58:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
23.9.2010 11:17:39   
sjmm

še kr na RR bluzimuser posted image

Urša naj ti tekne kapučino.....glede roditeljskega sm ti hotla še napisat, d se ne sekeri, če ti bojo kej pametoval, kako in na kakšen način razvajamo naše mulčke.....sej so vsi dost dobr navihani in točn vejo kaj zmorejo in kako zmorejo, pa pr komu se loh mal švercajouser posted image .......Majkl je tazadn začel sam jest, pa še dons doma najrajš vidi d mu jst kruh u roki držim, on pa sam usta odpirauser posted image , pa še zmeri mu zvečer dostikrat pomagam pojest čokolino....tut pr plenici smo bli zadnji.....ampak ti povem, d sm pa 100% d je prvi nehal uporablljati slinček, ker je zlo picajzlast in ne prenese ene pikice svinarije po majci in je zelo precizno in natančnouser posted image , z lulanjem nimamo nobenih težav, prav tako ne s kakkanjem......se je že 2krat zgodilo, da smo mu zarad bolezni dal preventivno gor plenico in je blo njemu čist kristalno jasno, da jo ma zato k je prehlajen in bolan, da tut če ga lulat tiši jo komot da dol in gre na WC......tko d.......delej tko kot do zdej!
Rokso je itak čista kontra.....on papca sam, sam bomo mel pomoje slinček do 5. leta, ker njega ne gane če je od las do kolen od čokolinotauser posted image , sam čakam d bo plenico dol vrgu in ignorantsko lulal po celi bajtiuser posted image . Zdej si on že sam nos briše (kokr si ga obriše, bl samo robce razmetava)...pa boh ne daj d slučajno jst vržem njegov robc u kanto, ker ga gre iskat, si še enkrat obriše nos, in ga potem ON VRŽE V KANTOuser posted image user posted image user posted image .......no tko, zdej pa res gremuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sta face vaše 2 mulčka!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4264
23.9.2010 11:21:18   
sjmm
tko mi2 sva nafilala prjatlčke, včer speglane cote so našle svoj plac v omarah, skuhala sva puding...dons sam še pico nardim, pa solatko..pa sm frej kuhe....jz sm si bučo oprala in pofenala...tko d zdej sm spet za med folk....user posted image

zuni se neki svetli...končn...greva en krog kr pešakeuser posted image

popoldne pa upam, da gremo po najkice in mau v emporium pošnoflat  v beneton...bi ful rada Majčku kako trenerkico kupla...d ma zgornji del s kapuco, pa še za Miha kake hlače...pa za mojo mami morm en darilček najdit k je včeri praznovala rosnih 54user posted image ...pa bomo v nedeljo mau popraznovali

no, sonček vabi!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
23.9.2010 12:05:20   
Čebel@
spet jazuser posted image

danes sem čist na izi-počivam,ker me od včerajšnega sprehoda full noge bolijouser posted image .......spalnico bom jutri polagalauser posted image

da vidim,kaj ste načvekaleuser posted image :

urša....vem da imam pravuser posted image user posted image user posted image .....veš,da bom držala pestke,da se pokažeuser posted image user posted image user posted image .....a imaš 1.10. zadnji UZ?.....sej prav,da malo počivašuser posted image
ajvy.....uživajte na bazenuuser posted image user posted image user posted image

tamika...vreme bo naklonjeno trgatviuser posted image user posted image user posted image .......ali imate vi vinograd?

simona.......si danes popoldan?

kolumbo....nekaj mi je sumljivo:prištamuješ torbo pa še polna luna je-a misliš ti danes kam it?user posted image

petrušk.....naj ti hitro mine v službiuser posted image user posted image user posted image

mihailo.....si redkobesednauser posted image .....kako je Mihailo?se je že odvadil plezanja?

sjmm......joj tele vaše nočkeuser posted image dobra si da steraš čez dan in to na polno-res klanjam se ti!!!........če vam uspe pridet do trgovine-fajn šopingerajteuser posted image user posted image user posted image

sunny.....to je pol dobra novička glede službe,a ne?user posted image user posted image user posted image .....uživajta pri noniuser posted image user posted image user posted image

prehlad....pri nas se vleče od tretjega dneva vrtcauser posted image user posted image user posted image ....malo še iz noska teče in samo ene 3x na dan zakašlja,tko da upam da gre na boljeuser posted image

pa še en user posted image user posted image user posted image :
a ste kje videle škorje za v dež(gumijaste) št. 20-21???po možnosti,da imajo notr mucko???

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 12:33:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.9.2010 12:37:15   
Čebel@

Čebela glede škornov.....jst sm čist proti d jih kupšuser posted image .....mi jih mamo sam se mi zdi d telim našim mulčkom je hoja še vedno največji napor in niti pod razno itak ne hodjo po kakšni visoki travi, tko d jst mam za jesen in zimo rajš une pol gojzarčke, d se loh normalno premika...
rabi jih za v vrtec,ker bojo šli skakat po lužahuser posted image ....samo je pa težko dobit tok majhne(v pikapolonici so jih imeli,ampak čist fantovske)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.9.2010 12:52:42   
sjmm
mi2 sva se nazračila..zdej je pa nekdo lačeeennnn..zadnje ful je..pa sploh ne vem, če se mukej pozna...tale naša št. 4 bo suhec za zmer...sam res poje fuluser posted image

no, grem ptička nahrant..pol pa bo šel vodoravno...mene pa sušilc kliče,pol pa kosilce, seveda

čebel@.....moje izkušnje s škorenjci....vedno so ostali neponošeni...tko d smo pol kake nepremočljive mau višje gojzarčke nosil..ala gore tex...gumijasti škornji so zelo štorasti za hodit...no, sam to je sam moja izkušnjauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 13:30:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.9.2010 13:48:09   
Urša08
Mi smo prišli z vrtca dam. Da ne povem kako sem obračala kero koli smer sem hotla it, ma adijo pamet povsod odrezani od svetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se meša ampak dobesedno mi gre na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image . Na koncu sem nekam stlačlka avto, še mal postran je ampak edin tam je blo še mal frej za parkirat. Potem sem pa Žiga napokala v vozek ker mi je zaspal v avtu, pa smo šli. Aja pa Žiga je zjutraj mal jokaluser posted image user posted image user posted image . Jutri mamo pa že spanjeuser posted image tko da bosta oba do enih pol treh v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.9.2010 13:49:01   
Urša08

še kr na RR bluzimuser posted image

Urša naj ti tekne kapučino.....glede roditeljskega sm ti hotla še napisat, d se ne sekeri, če ti bojo kej pametoval, kako in na kakšen način razvajamo naše mulčke.....sej so vsi dost dobr navihani in točn vejo kaj zmorejo in kako zmorejo, pa pr komu se loh mal švercajouser posted image .......Majkl je tazadn začel sam jest, pa še dons doma najrajš vidi d mu jst kruh u roki držim, on pa sam usta odpirauser posted image , pa še zmeri mu zvečer dostikrat pomagam pojest čokolino....tut pr plenici smo bli zadnji.....ampak ti povem, d sm pa 100% d je prvi nehal uporablljati slinček, ker je zlo picajzlast in ne prenese ene pikice svinarije po majci in je zelo precizno in natančnouser posted image , z lulanjem nimamo nobenih težav, prav tako ne s kakkanjem......se je že 2krat zgodilo, da smo mu zarad bolezni dal preventivno gor plenico in je blo njemu čist kristalno jasno, da jo ma zato k je prehlajen in bolan, da tut če ga lulat tiši jo komot da dol in gre na WC......tko d.......delej tko kot do zdej!
Rokso je itak čista kontra.....on papca sam, sam bomo mel pomoje slinček do 5. leta, ker njega ne gane če je od las do kolen od čokolinotauser posted image , sam čakam d bo plenico dol vrgu in ignorantsko lulal po celi bajtiuser posted image . Zdej si on že sam nos briše (kokr si ga obriše, bl samo robce razmetava)...pa boh ne daj d slučajno jst vržem njegov robc u kanto, ker ga gre iskat, si še enkrat obriše nos, in ga potem ON VRŽE V KANTOuser posted image user posted image user posted image .......no tko, zdej pa res gremuser posted image

Kolumbo kolk si dobr napisala, hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.9.2010 13:50:42   
Urša08
čebela sej je prov da si čist na izi user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem dons tud čist hin. Bom čez dobri dve urci kr mal mojga vpregla in bo mel tamaledva čez - bodo šli vn na sončka, jaz pa mal vodoravnouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.9.2010 14:23:02   
sjmm
zelje za solatko narezan

2 šolarja že doma, sta se mau ričeta pohamsila

Saška mi je glih telefonirala d prhaja, če je žekej za jestuser posted image user posted image

moj je reku d bo u 4 doma...to se prav d bojo skor vsi na kup..pol pa emporium vabiuser posted image ...itak mene zapravlat tiši bol poredko, sam k me zagrab pol je pa to gvišn takrat k mamo lou bađetuser posted image ..hja, kva čmouser posted image

no mali še spi, tak d grem testo nardit, pa sirčka naribat

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 14:57:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?