|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
12.9.2010 11:51:14   
Čebel@
dan

še ena nočka brez vročine tko da jutri via vrtecuser posted image user posted image user posted image .......ponoči se je le 1x zbudila,ker je izgubila dudo,pa sem kar atija naterala k njejuser posted image user posted image .....zunaj tooooooook lep sonček,tko da gremo danes spet v kamnik(še dober da smo blizuuser posted image ) po ene kremice za taščo......dopoldan sva bila pa na rudniku-sem malo gledala nosečniške hlača-joj kok je pa to vse dragouser posted image .....bom počakala na plačo-pol pa šopinguser posted image ......za nečaka(tamlajšega) sva vzela eno plišasto pižamico in pa malo žogico z zvončkomuser posted image .......ati je "ušel" na kavo,Hana spančka opoldansko rundo,jaz pa kuham zelenjavo za francosko solatouser posted image .....JUTRI PA NS!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
12.9.2010 14:26:46   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutrouser posted image

Včerajšnji dan je bil enkraten. Smo šli na Bled in okol jezera. Tamaledva uživala, midva pa tudi. No v Zaki smo mel pavzico k je taka lepa "plaža" in je Nejc kamenčke not metal. Kar naenkrat pogledam in je šel kar s čevlji v jezerouser posted image user posted image user posted image . Potem smo šli pa še k mojim na vikend na kosilo in kavico. Je pasalo bit ves dan na sončku. Nejc je včeraj ostal na vikendu z mojimi in ga danes po kosilu pripeljeta. Nama je pa nazajgrede z vikenda Žiga ob pol šestih zaspal v avtu in kr spal tko da sva šla midva sama na praznovanje. Domov prišla ob 10 - jaz 100% da se je Žiga že zbudil ampak on je kr spal. Lumpek mali se je zbudil ob 1 in smo 1,5 ure bedeli z njim. Smo pa zjutraj potegnili do pol devetih - jupiuser posted image .

Sedaj bomo šli na sončka, opoldan ko dam Žigca spat vas pa preberem in pokomentiramuser posted image

Ce prav razumem si Ziga samega pustila v hisi? Ce je tko svaka cast za korajzo,jaz se do trgovine ne upam ,ko spi,da se ne bi zbudil in da je sam...sem panicaruser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
12.9.2010 14:55:01   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jutrouser posted image

Včerajšnji dan je bil enkraten. Smo šli na Bled in okol jezera. Tamaledva uživala, midva pa tudi. No v Zaki smo mel pavzico k je taka lepa "plaža" in je Nejc kamenčke not metal. Kar naenkrat pogledam in je šel kar s čevlji v jezerouser posted image user posted image user posted image . Potem smo šli pa še k mojim na vikend na kosilo in kavico. Je pasalo bit ves dan na sončku. Nejc je včeraj ostal na vikendu z mojimi in ga danes po kosilu pripeljeta. Nama je pa nazajgrede z vikenda Žiga ob pol šestih zaspal v avtu in kr spal tko da sva šla midva sama na praznovanje. Domov prišla ob 10 - jaz 100% da se je Žiga že zbudil ampak on je kr spal. Lumpek mali se je zbudil ob 1 in smo 1,5 ure bedeli z njim. Smo pa zjutraj potegnili do pol devetih - jupiuser posted image .

Sedaj bomo šli na sončka, opoldan ko dam Žigca spat vas pa preberem in pokomentiramuser posted image

Ce prav razumem si Ziga samega pustila v hisi? Ce je tko svaka cast za korajzo,jaz se do trgovine ne upam ,ko spi,da se ne bi zbudil in da je sam...sem panicaruser posted image user posted image
mislim, da sta ga mirkala tašča in tast v spodnjem štuku user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
12.9.2010 15:00:14   
TAMIKA3
dan user posted image
mi pri šolskih opravilih, formuli, v deželi sanj, zunaj in pri kapučinu in RR user posted image user posted image user posted image user posted image

dopolden je ati že imel bizi dej ... je drek mešal, ker se je pri enih zamašilo in so klicali že 0b 7:30 na nedeljsko jutro user posted image user posted image user posted image user posted image ... jaz, Marin in Tian pri sv. maši ob 10 -ih, ati pa je bil z user posted image user posted image zunaj na sončku, ki se je pa zdaj že spet skril user posted image ... kosilo se je pa samo kuhalo user posted image
popoldan... mogoče kakšen kolesarski izlet, kot včeraj user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
12.9.2010 15:02:33   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
12.9.2010 15:37:25   
SURF
Oj....
Včeraj smo malo shopingirali.....nekatere ste spraševale kje dobiti spodnje dele trenerkic...pri nas jih imajo ogromno v Alliani(mislim,da se tako reče trgoviniuser posted image ,če se kateri sanja kaj mislim,naj me popravi prosim)imajo pa res pestro izbiro,tudi tiste malo debelejše,s fliskom podložene so že....js sem v bistvu iskala kako jaknico za sedaj...pa nisem nič našlauser posted image sem pa našla eno cjut trenerkico,tako pisano prav v tej trgovini,tako,da sedaj ima omaro nafilano...pa žabice sem našla v HM...imajo take luštne....samo še jaknco...sicer ima en plašček,pa termosflis,pa eno vetrovko za doma...če nebo druge...bom pa malo pokombinirala...če katera ve kje prodajajo kakšne jaknce,mogoče kaka soft-shel varinata naj mi javi,prosim.

Drugače pa je jutri dan,ko bo moja mišola prvič sama nekaj časa tam....nekaj časa je bila tako vmes doma,zaradi vročine....no upam,da ji bo vseeno tako všeč in bo našla tudi v vzgojiteljici zavetje...

Ati bil danes na sejmu,iščemo peč na sekance......midve sva pa imele dopoldan en mini izletek...sva šle do jezera,kamenčki v vodo..to je zakonuser posted image potem sva bile pa še dobro uro okoli konjušnice...kako je navdušena nad temi bitji,pa tako veliki souser posted image in potem tako povdari da so veeeeeeeeeeeeeeeeeeelkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Trenutno stanje:Pati  aja...malo zakasneli lepotni spanec...
                     Ati na travniku obrača...
                     Mami visi na rr-u...in se psihično pripravlja na eno čistilno turo....
                      pa ravno danes ste mi odstopile tegale našega ljubimca,da me najeda in
                      mi dela slabo vestuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
12.9.2010 15:41:17   
Urša08
Mihailo ne Žiga nisem pustila samega doma, ga je tast čuval. user posted image

Tamika imate pa pester danuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
12.9.2010 15:43:52   
Urša08
SURF držim pesti da bo Patricija uživala v vrtcuuser posted image

čebela super da je Hana zdrava user posted image user posted image user posted image Jutri pa uživaj na nuhalni

Sjmm ojej kok si bla včerej pridna, dej mal na izi vsaj med vikendi ko maš vse svoje otročke na kupu pa še možauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
12.9.2010 15:46:53   
Urša08
Jaz sem pa danes zelo na izi. Smo bili dopoldan zunaj na sončku, na udobnih stolih s kapučinčkom, Žiga je pa okol skakal in se igraluser posted image . Kosilo smo meli čist na hitrco, Žiga špinačo in pire, midva pa pečen krompir in kranjsko. Edino pralni dan imam danes in rezultat sta dva lavorja cunj že porovnana, dve rundi na stojalu in ena se pere. Sem končno poiskala št.92 in jo dala prat tko da bo Žiga mel spet zalogo cunjuser posted image .

Sedaj grem pa na kavč malo dokler pikec še spančkauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
12.9.2010 16:18:52   
SURF
...js še kar tu...

Urša-dober počitek ti želim....ja res,upam,da ji bo všeč...bomo videli....

Zdele sem na Nextu našla eno jaknco z motivi pujse Pepe,pa dežni škorenjčki prav tako v tem motivu....tok so mi všeč...........koliko imajo vaši št. tiste,ki naročate na nextu?ste tudi škorenjčke naročile tam?Št?
Bi bila mogoče katera pripravljena naročiti v mojem imenu,predčasno pošljem denar,se tudi primerno oddolžim....ker meni nikakor ne steče naročilo...mah sploh se ne znajdemuser posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S primerno nagrado sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
12.9.2010 16:20:30   
SURF
http://www.nextdirect.com/si/en/shopping/girls/youngergirls/25/1

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
12.9.2010 16:36:57   
MIHAILO
URSA aha to je pa ze druga zgodbauser posted image ...

Midva z Mihailom sva doma,mozek dela v stanovanju ravnajo stene in jih pripravljajo za beljenje...gretje je vceraj narejeno,tko da zdaj se ostane kopalnica,polaganje ploscic na balkonih,v kuhinji(,pa kamen po polimal po sanku in v spalnici bo polimal kamen na en del stene-to pride moj stric naredit ,upamo ,da bo lahko konec tega tedna)...nato se en mojster naredi nekaj knaufa za lucke ki bodo po stropu,kuhinjo pridejo zmontirat,laminat in notranja vrata pa SELITEVuser posted image user posted image Komaj cakam...

CEBEL dobro opravi na ns ,uzivaj in takoj nam porocaj....a bos vprasala za spol??Super ,da je Hana cisto zdravauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
12.9.2010 19:50:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
12.9.2010 20:38:37   
sjmm
čer!

pred pol ure uletel iz Litije....Maj je že mau zašlafal v avtu, tak d dons bo kr pestro zvečer

smo se mal crkljal s hrano..joj,joj..pri mami seveda

novica dneva..tast in tašča že na poti nazaj na vikend....smo se nekaj menili, če bi lahk spodaj v veliki pralnici imeli še mi sušilca, ker pri nas v kopalnici, ki nima okna...se stroj pozimi dobesedno duši...ampak...sta seveda fuuul zakomplicirala..ker bo potem not v pralnici toplo..pa bojo kaktusi pocrkaluser posted image user posted image user posted image user posted image sva kr hitro opustila miseluser posted image

evo, ta velki so zrihtani,še kako urco pa upam d bojo počas vsi popadal dol..zdej morm še en par nohtov poštrišt in pa nekaj ušes pregledat, če so se ok opraleuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3514
12.9.2010 20:44:25   
sjmm
urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izi vikend!!!

kolumbo...lepo d še nisi odpotvala u rimuser posted image

mihailo....ful fajn d dela tko dobro potekajo!!! kako si kaj ti in kako je kaj mali šarmerček????

čebel@..vau že nuhalnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...dobro opravi in nam poročaj, sevedauser posted image

tamika...super za družinski vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je kaj pecivo uspelo???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
12.9.2010 20:45:01   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
12.9.2010 20:46:16   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
tamika...super za družinski vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je kaj pecivo uspelo???

sem brez sestavin user posted image ... ju3 nabavim, pa tokom tedna upam, da bo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
12.9.2010 21:18:55   
Ajvy
čer....vidim ,da je bilo pri vseh kar pestro.....

Mi smo bli pri bratu, so se otročki naigrali...je bilo res fino.....jutr...jutr pa he he ....jst počivam....
Oprala sem dva stroja en se zdejle obeša user posted image ......

Salt...škoda k nisi malo prej rekla...sem v petek naročila pr eni prjatlci..pa bi se lahko še ti priklopla....k jst tut nimam kartice..žal mi je,,,...

Čebela....uživaj na nuhalni

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
12.9.2010 23:20:07   
sjmm
smo imeli kar pestro do 10h...k se je vavtu nadremuckaluser posted image

sva se pa na ful stiskala na ta velki pojstli, pol je pa kr zaspančkal...moj srček...zdej ima obdobje k se sam k men stiska, pa sam jz lupčka dobim...če ga kdodrug prosi...sam reče...ne...mamic...pa steče k men in hoče lupčkauser posted image

zdej pa en čajček pospijem...pol pa mau na stiskanje in šlafanjeuser posted image

NOČKO VSEM....TAKO DOLGO IN SLADKO!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
12.9.2010 23:21:34   
sjmm
SURF...jz sm si tud neki ogledvala na nextu...ti sporočim, če bom kej naročala..pa lahk se še ti pridružišuser posted image ...če želiš

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 6:37:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
13.9.2010 7:05:08   
Urša08
jutrouser posted image

Pijem kavico, Nejc na poti v vrtec. Je pa danes komaj čakal, je bil še v pidžami ko je reku da gre superge gor datuser posted image user posted image user posted image . Sem vesela da nimamo več joka. Včeraj popoldan sta mojedva pripeljala Nejca nazaj. Smo skup še kavico popili, mal počvekali tko da je blo luštno. Aja pa javila sta se da kupta jogi za našegauser posted image ,  midva ga samo izberevauser posted image .

Kolumbo naspi se danes - jaz bom čez kak mesec lahko mal izkoristila

Ajvy jee dan za počitek user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm iiii Maj je res čist tvoja mazica, pr men ni noben tok name narejen, no mogoče bo pa ta tretje deteuser posted image user posted image user posted image

čebela, tamika, petrušk, baki in vse ostale srečno v vrtcu, brez solzic

Mihailo super vama gredo dela v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

Šibam Žigu en kakavček narestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3522
13.9.2010 8:21:49   
Čebel@
jutro

Hana že v vrtcu-danes naj bi tam tudi spalauser posted image .....NS imamo šele popoldan-bom poročala-itakuser posted image ......spali smo superuser posted image ....zjutraj,ko sem jo šla budit,je še smrčala ko medouser posted image

salt.....Hana ima anorakec,iz đinsa jaknico in pa flis za prehoduser posted image

mihailo.....še ne veva če bova vprašala za spoluser posted image

sjmm......a tašča ima pa spet ene  fore?user posted image

ajvy......počivajuser posted image user posted image user posted image

kolumbo......mjami kakšen zajterkuser posted image user posted image

urša......full sem vesela da je šel Nejc z veseljem v vrtecuser posted image user posted image user posted image .....boš povedala,kakšen jogi bosta izbralauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
13.9.2010 8:57:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

še ena nočka brez vročine tko da jutri via vrtecuser posted image user posted image user posted image .......ponoči se je le 1x zbudila,ker je izgubila dudo,pa sem kar atija naterala k njejuser posted image user posted image .....zunaj tooooooook lep sonček,tko da gremo danes spet v kamnik(še dober da smo blizuuser posted image ) po ene kremice za taščo......dopoldan sva bila pa na rudniku-sem malo gledala nosečniške hlača-joj kok je pa to vse dragouser posted image .....bom počakala na plačo-pol pa šopinguser posted image ......za nečaka(tamlajšega) sva vzela eno plišasto pižamico in pa malo žogico z zvončkomuser posted image .......ati je "ušel" na kavo,Hana spančka opoldansko rundo,jaz pa kuham zelenjavo za francosko solatouser posted image .....JUTRI PA NS!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želimuser posted image

dobr opravi na ns....pa bravo da hanči nima več vročine...

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
13.9.2010 8:59:45   
petrušk_

jutrouser posted image

Pijem kavico, Nejc na poti v vrtec. Je pa danes komaj čakal, je bil še v pidžami ko je reku da gre superge gor datuser posted image user posted image user posted image . Sem vesela da nimamo več joka. Včeraj popoldan sta mojedva pripeljala Nejca nazaj. Smo skup še kavico popili, mal počvekali tko da je blo luštno. Aja pa javila sta se da kupta jogi za našegauser posted image ,  midva ga samo izberevauser posted image .

Kolumbo naspi se danes - jaz bom čez kak mesec lahko mal izkoristila

Ajvy jee dan za počitek user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm iiii Maj je res čist tvoja mazica, pr men ni noben tok name narejen, no mogoče bo pa ta tretje deteuser posted image user posted image user posted image

čebela, tamika, petrušk, baki in vse ostale srečno v vrtcu, brez solzic

Mihailo super vama gredo dela v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

Šibam Žigu en kakavček narestuser posted image

žal ni šlo brez solzic...začele so se pa že doma user posted image user posted image user posted image
joooj ne vem kdaj bo tega konc....z mojmu se že resno zgovarjava da bi jo dala šele drugo leto....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.