|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2010
30.7.2010 8:41:49   
zvezdan
Megi20 tebi je pa še kar tako grozno slabo ali kaj? Upam, da zaradi bebikeuser posted image

Amapk tale tema se je pa prima začela...še avgusta nismo pa imamo že nosečkouser posted image user posted image no pri meni vsekakor ne bi nič avgusta, ker je moj dragi moral na pot v tujino in je moral podaljšati še za dodatne par dniuser posted image Tako da bo moja o. 100% mimo ko se moj dragec vrneuser posted image No sej bom pa tok bolj veselo navijala za vse vas punce mojeuser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.7.2010 8:55:28   
MEGi20
Ja zelooo slabo mi je ... nočem prehitevati dogodkov ampak iz radovednosti sem ponucala še en trakec FS in je zopet tako slabo vidna črtica....potem grem v mesto po BC (ki baje zazna že zelo nizko količino hormona) user posted image  in bom potem primerjala trakce pa popala slikice... upam pa seveda da sem user posted image  in za vse ki upamo držim pesti!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 202
30.7.2010 8:58:18   
latka
Megi držim pesti, da bo črtica še močnejša!user posted image
Kaj pa drugi znaki?

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.7.2010 9:03:29   
mojamura
jaz sem včeraj šla v lekarno pa sem hotelqa BC mini....pa ga niso meli user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 204
30.7.2010 9:26:06   
MEGi20
latka bolečine v trtici, utrujenost (noči so prekratke),mozoljčkov nimam kot pred vsako user posted image  , nimam apetita, prsi so normalne najhujša pa je slabost ki me ubija....

mojamura ...  hmmm upam da v NM imajo dovolj BC na zalogi

mamica in očka...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 205
30.7.2010 9:30:51   
latka
Joj, prav si boga!Upam, da se ti vse stokrat poplača z debelim+!

Jaz sem tudi utrujena, neznosno me boli križ, pa rano se zbujam!user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 206
30.7.2010 9:37:22   
MEGi20
Ja najhuje je sedaj v tem času - dopoldan me najbolj zvijauser posted image  sam si pomagam tako da pijem veliko vode in malce popusti ... poleg vsega pa potihoma upam, da bo konkreten plus oz. konkretni dve črtici, kar bi me zelooo razveselilouser posted image

Pa ti kdaj ne pričakuješ??

mamica in očka...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 207
30.7.2010 9:45:17   
latka
Pa nekje drugi teden, samo točen datum ne vem!user posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 208
30.7.2010 9:58:43   
florecita
user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.8. latka (37. krog)

user posted image 1.8. anonimna user posted image (1. krog) user posted image user posted image user posted image
user posted image X.8. RAKICA2007 (4. krog)
user posted image 1.8. Meba (1. krog)
user posted image 2.8. Arual (34. krog)
user posted image 2.8. Norica (x. krog)
user posted image 2.8. didi82 (x. krog)
user posted image 2.8. *viva* (x. krog)
user posted image 2.8. anonimnaD (x. krog)
user posted image 4.8. mojamura (10. krog)
user posted image 4.8. MEGi20(8. krog)
user posted image 5.8. bučkabb (1. krog)
user posted image 6.8. jacki (5. krog)
user posted image 9.8. twetka ( x.krog)
user posted image  12.8. ajtak (3. krog)
user posted image  12.8. Ula33 (x. krog)
user posted image 12.8. pikicaa25 (2. krog)
user posted image 14.8. coris (2. krog klomifena)
user posted image 15.8. lily32 (4. krog)
user posted image 18.8. witch (7. krog)
user posted image 20.8. mladika (10. krog)
user posted image 20.8. Klaraklara30 (1. krog)
user posted image 20.8. Nitkica11 (2.krog)
user posted image 23.8. ToTally (4. krog)
user posted image 26.8. anonimnauser posted image (5. krog)
user posted image  28.8. Florecita (4.krog)
user posted image 29.8. Meba (2. krog)
user posted image 30.8. Monstera (x. krog)

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

user posted image

NOSEČK: ____1____

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

witch, AniR, jacki, lananai
zaljubljena23, twetka
mag3, S*, zvezdan,

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
30.7.2010 10:01:36   
florecita
Sem se kr napisala pod 28.8., ker imam kratke cikluse ( danes se je začelo nekaj spodaj odvijat) pa je 26. dan... 

kakšno je vaše mnenje,kater dan štejete za 1. danuser posted image ...???
jaz vem, da bom imela zdaj 2 dni tak rahel rjavo rdeč izcedek, pol na 28.dan se bo pa vlilo.

Nikdar točno ne vem kateri dan naj štejem za 1.dan...user posted image  

zdaj bom štela kot da je danes 1. dan + 28. dni ( moje zlato povprečjeuser posted image )

morda vas konec avgusta še dohitim user posted image user posted image user posted image   s kakšnimi user posted image  

srečno ostalim

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 210
30.7.2010 10:04:52   
zvezdan
1. dan user posted image se šteje ko se le ta ulije...ne ko imaš le ta izcedek. Tako so meni povedali. Se pravi user posted image mora teči.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

Neposredna povezava do sporočila: 211
30.7.2010 10:08:59   
Rina2
Živjo drage moje!

No ker sem se včeraj "prištulila" k tej temi in se probala na tak način malo skulirat  bom sedaj sporočila še tole:
ker user posted image tudi včeraj še ni prišla sem danes zjutraj naredila test ki je pokazal lep velik plusek!

Po skoraj 2 letih truda in napovedanem jesenskem terminu za IUI drage moje, sem končno user posted image .  Vsem torej, ki se že dalj časa trudite sporočam, nikoli ne obupat, sigurno bo tudi vam uspelo!!!!! :-)

Navijam za vse vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
30.7.2010 10:10:13   
zvezdan
pa to je noro LeJouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 213
30.7.2010 10:10:16   
MEGi20
LeJo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!!!

mamica in očka...

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 214
30.7.2010 10:12:14   
*viva*
LeJo BRAVO!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede na trajanje je bil pa res že čas za uspeh. Takšne novice mi kr polepšajo dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je za srečo.

Upam, da se ti hitro pridružimo še ostale, pa mogoče celo skupaj vozičkamo drugo leto user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 215
30.7.2010 10:16:01   
Rina2
Hvala punce za čestitke.

In resnično upam, da se mi boste čimprej in v čim večjem številu pridružile!

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 216
30.7.2010 10:23:32   
witch
oooo kako sem vesela, da sem danes spet malo na net prišla user posted image user posted image user posted image

naša sarar se je javila user posted image user posted image user posted image saraika kako si?

pa še novo nosečko imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo user posted image ti želim user posted image ko bi le bil avgust še naprej tako lep user posted image

user posted image user posted image user posted image zdaj po mladikinih besedah si te pa kar želim videti lidik user posted image user posted image user posted image da te vidim če si res tako balončkasta user posted image hja če ne, pa mi boš slikico na mail poslala user posted image user posted image user posted image
ah mladika nama pa je res počasi že čas, da bove kot balončka user posted image če bi šlo vse v prvo, bi zdaj počasi že obe cartale najine štručke....

anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LeJo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in ti želim lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

florecita user posted image user posted image user posted image user posted image

megi20 držim pesti, da bo črtica še močnejša user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 30.7.2010 10:24:38 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
30.7.2010 10:59:01   
lidik
o tetka witch, poglej jo tebe. Hmmm veš kaj, zdaj da bi se avgusta srečale bo bolj težko. No razen če prideš v Celje, ker jaz sem zdaj v službi sama za dve pisarni, tako da tudi ne bom mogla nič prej pobegnit. Po službi pa dvomim, da se mi bo dalo še v MB vozit. Možno pa da se septembra zmenima - takrat imam pa tako dva tedna dopusta, pa bom sigurno imela kaj časa tudi za MB, pa lahko greva skupaj še v kak shoping. user posted image user posted image user posted image Če ne bom bankrotirala prej. user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 218
30.7.2010 12:46:19   
jacki
LeJo.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem kar solzne oči dobila, ko sem prebrala tvoje sporočilce. WIIIII sem vesela zate. Ma je tale mati narava res čudna, ampak še vedno na naši strani, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, ni kej, prav lepo smo štartale, Jest tud upam, da bo v začetku avgusta vse lepo tudi zame user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 219
30.7.2010 13:35:40   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Živjo drage moje!

No ker sem se včeraj "prištulila" k tej temi in se probala na tak način malo skulirat  bom sedaj sporočila še tole:
ker user posted image tudi včeraj še ni prišla sem danes zjutraj naredila test ki je pokazal lep velik plusek!

Po skoraj 2 letih truda in napovedanem jesenskem terminu za IUI drage moje, sem končno user posted image .  Vsem torej, ki se že dalj časa trudite sporočam, nikoli ne obupat, sigurno bo tudi vam uspelo!!!!! :-)

Navijam za vse vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost zdravega otročka in vse naj naj naaaaaaaaaaaajuser posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 220
30.7.2010 14:27:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki ste dobile user posted image ,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse borke, ki je NE čakate in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse novopečene user posted image - ČESTITAM!user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
30.7.2010 14:28:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

1. dan user posted image se šteje ko se le ta ulije...ne ko imaš le ta izcedek. Tako so meni povedali. Se pravi user posted image mora teči.

Tudi meni so tako rekliuser posted image

________

user posted image

(odgovor članu zvezdan)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
30.7.2010 15:03:19   
Meba
Hej,
toliko da vam sporočim, da kot zgleda ne bom rabila čakat na avgust, ker so se pri meni že začeli izcedki in moja m. prihaja očitno dan, dva prej.  Pa tudi nekak sem imela občutek, da nič ne bo. No, pa upajmo na več sreče v naslednjem mesecu; vsem ostalim pa pesti, da bo avgust čim bolj roza user posted image .
LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
30.7.2010 17:27:16   
Nitkica11

IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

Živjo drage moje!

cestitam user posted image user posted image user posted image ponavadi uspe takrat ko najmanj pricakujes. Lepo user posted image ti zelim.

Prav lepo se barva ta seznam upam da bo tudi naprej tako!

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 224
30.7.2010 17:28:24   
Norica
LeJo!
ČESTITAM!!!!Lepo nosečnost ti želim pa čim manj slabosti!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes dobila user posted image  2 dni prej kot sem jo pričakovalauser posted image .
user posted image bom pričakovala spet avgusta user posted image  Navijam pa za vse vas, da bomo imeli veliko user posted image user posted image

Lp

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu Meba)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?