|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.7.2010 14:00:45   
talika81
sej bom najino G vprašala, kdaj se je najbolje naročit za morfologijo. sej v bistvu bi se kao lahko že danes, ker itak moraš povedat, kolko T je in te verjetno pol oni sami naročijo, kdaj menijo, da je najbolje, a ne?  vsak tako mislim.

a je tvoj user posted image  že doma al ga še čakaš?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 151
19.7.2010 15:29:35   
september1
ti jim poveš 1.dan zadnje M in ti potem dajo datum, vmes pa omeniš da bi pr dr.Završnikovi rada bila.

jutri pride moj user posted image domov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 152
19.7.2010 21:02:13   
zaljubljena23
Punci, a vajin G ne dela morfologije? Ker koliko vem morfologijo delajo osebni G...Jaz jo imam čez mesec dniuser posted image user posted image

Meni moj G je tudi do zdaj vsakič naredil UZ, ravno danes spet, še za spol smo gledali in zaenkrat kaže na ?user posted image user posted image Drugače pa ti v sklopu N po novem zavarovalnica plača samo dva UZ (prvega potrditvenega in morfologijo)...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 153
20.7.2010 7:25:40   
september1
zaljubljena glede morfologije za svojo G nevem, možno da jo dela, sam mene je poslala v P(mogoče tudi zaradi tega ker sem mogla na amnicintezo).

no v četrtek bo talika povedla kaj in kako user posted image

a ti pa že tud na morfo počasi šibaš? lepo to lepo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 154
20.7.2010 8:41:22   
talika81
bom vprašala v četrtek, kako je s tem in bom poročala. ker tudi jaz ne vem, ali moja G dela morfologijo.

zaljubljena, kako je zdaj s spolom? se ne vidi točno? midva sva se odločila, da ne bova vprašala. se bova pustila presenetiti. ker nama je itak vseeno, kaj bo, samo da je dete zdravo.

september,  pol se pa le stisni k svojmu user posted image  in naj te zdaj samo crtlja.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

Neposredna povezava do sporočila: 155
20.7.2010 21:28:53   
zaljubljena23
September, ja mi tudi že šibamo počasi na morfo...Sicer sem ravno danes ugotovila, da bomo jutri stopili v peti mesec nosečnosti..

Talika, spol se je videl, ker je G gledal, je tudi povedal kaj je, ampak z mojim sva se odločila, da bova tole vedela samo midva, ostali boste zvedeli ob rojstvu user posted image user posted image je preveč firbec zadnje čase, ki samo šnofajo, ko pa jih kaj vprašaš o njih, pa samo temo obrnejo...In sem se odločila, da potem oni tudi ne rabijo vsega vedeti...Tako, da niti na forumu ne morem izdati, žal...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 156
21.7.2010 8:59:12   
talika81
zaljubljena, sej je čisto vajina stvar, če povesta ali ne. je pa tudi pri nama tako, da bi morala vse na dolgo in široko razlagat, ko pa jaz kaj vprašam, pa je tudi vse tiho.
tko da sva tudi midva rekla, da ne bova nič preveč razlagala okrog, sploh tašči moji ne. tako da te čisto razumem.
jaz pa bom počasi zaključila 4. mesec. madonca, ko gre tako hitro. danes se je začel 16. teden.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 157
21.7.2010 9:21:54   
september1
zaljubljena tudi prav če bo spol ostal skrivnost. saj ni važn kaj je sam da bi bil user posted image zdrav.

saj še malo pa bomo izvedeli.user posted image

sem včeri bla na ctg-ju in je dete naše skoz spalo komi smo ga malo prebudili, že je zaspal nazaj. popadkov še zaenkrat nič.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 158
21.7.2010 13:34:21   
miklarom
september1 - še en teden pa boš srečna mamica, z lepo štručko v naročju, sporoči mi ko boš rodila prosim, a boš šla rodit v Celje

talika, baby, zaljubljena , pikachu in ostale nosečke, kako kaj počutje sedaj v teh peklensko vročih dnehuser posted image

jaz pa še dva tedna delam pol pa končno mal na dopust in na morjeeeeeeeeeeeeeeuser posted image , komaj že čakam, mam že poln kufer vsega na šihtu

bodite mi lepo, počasi bom mogla v službouser posted image i to kar do polnoči delamuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 159
21.7.2010 14:10:44   
september1
oooo miklarom lepo da si se javila.

bosta hitro minila ta dva tedna in že boš šibala na morčka.

ja res je drug teden mam rok, komi čakam , me je pa prejtle začelo vse dol tiščat in križ me je začel bolet

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 160
21.7.2010 14:18:32   
miklarom
o, ti je že začelo dol tiščat, potem se pa zna zgodit da bo kar kmalu, po mojem boš že za ta vikend mamicauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 161
21.7.2010 14:36:08   
september1
nebi bla nič jezna, moj je doma, tast in tašča sta pa romala na morje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 162
21.7.2010 14:52:10   
talika81
o, pol pa se mogoče že začenja, september.
ampak, a veš, da sem mislila, da si mi ti malo prej poslala SMS, da ste rodili. pa sem pol videla, da je rodila moja kolegica. tudi fanteka. user posted image

miklarom, kako se kaj držiš? kdaj greš v nove boje?
jaz pa delam sam še v petek, pol pa sem dva tedna doma. jutri sem doma, ker imam pregled. jupi, komaj čakam, da spet vidim mojega user posted image . upam, da lepo raste.

Neposredna povezava do sporočila: 163
   [Brisano sporočilo]
21.7.2010 15:24:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
22.7.2010 9:08:06   
september1
registrirana user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled. tudi na NS bo vse bp.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 165
22.7.2010 9:59:25   
talika81
Registriranauser posted image  user posted image  user posted image super za uspešen pregled. tako kot je rekla september, tudi na NS bo vse ok.

september, kako si nam ti kaj?

jaz pa še malo in bom tudi imela danes pregled. še dobre pol ure. že komaj čakam, da spet vidim svojega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 166
22.7.2010 10:01:15   
miklarom
talika - jaz sem vredu, sem veliko delovno v službi pa še vroče mamo noter da za znoret, prek 40 stopinj, imam zastonj savnouser posted image , mi smo se odločili da ne bomo prej štartali kot decembra, pa še za praznike bom lahk doma, mi ne bo treba delatuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   [Brisano sporočilo]
22.7.2010 10:38:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
22.7.2010 10:43:57   
september1
talika jst se zaenkrat še dobr držim. sam moj user posted image ne zastopi in me "krega" zakaj se kr naprej iz enga boka na drugega prestavlam, da tamali nima miru. halooooo ja ti dam trebuh za pol urce in si boš hit premislu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečno na pregledu in javi nam lepo novičko.

miklarom december bo hitro tu in tudi ti nam boš javila lepo novičko. že zdaj sem z mislimi pr teb.

kar se pa tiče vročine v službi pa raje ne bom komentirala. pa ko bi še vsaj svež zrak meli, tak pa še tega nimate.

registriran  ja res sem že v nizkem štartu.in hvala za lepe želje. tile pregledi na začetku se mogoče včasih res mal vlečejo ko so na 4-5 tednov, sam na koncu ko so pa na 14 dni, pa še kak ctg vmes, pa jst sem šla na akupunkturo mi je zlo hitr minilo.

< Sporočilo je popravil september1 -- 22.7.2010 10:49:37 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 169
22.7.2010 12:39:52   
talika81
evo mene, punce ... sem že nazaj .. pregeld: vse je okej, user posted image raste, srček bije 100 na uro ... tako da je vse vredu. je bilo spet lepo malo videt user posted image , kako premika noge, rokice itd. ... mi je šlo kar na jok.

glede morfologije: delala mi jo bo moja G. če pa ne bo kaj vredu videla, me bo pa poslala v MB v porodnišnico. tako mi je rekla. tako da očitno ima vredu aparate, da si bo lahko vse ogledala.
naslednji pregled imam konec avgusta. pa sej to bo hitro minilo. zdaj grem mal na dopust, pol spet mal na šiht in to je to ..

miklarom, super. ja, sej to je pa rex. boš mela vsaj malo lepše praznike, ker boš lahko doma.

september, sam pa res ... me zanima, če bi  naši deci tolko pretrpeli za naše user posted image kot to delamo mi ...

Neposredna povezava do sporočila: 170
22.7.2010 15:01:42   
september1
talika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in user posted image .

ja pol pa super da ti bo kr ona nardila morfologijo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 8:23:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 172
23.7.2010 8:36:49   
baby1978
čestitke talika.......Tudi meni se zdi da čas tako hitro leti, komaj smo se bodrile pred punkcijo, zdaj pa že 15 teden nosečnosti.eni še glede Morfologije niso nič rekli, verjetno mi bodo 06.08. 2010 ko se vrnem iz dopusta in imam pregled. Trebušček je že kr pošteno zrastel, zato sem včeraj veselo nakupovala oblačila za nosečnice.

september- tvojemu bejbiju je verjeno tako fajn v tvojem trebuščku, da .......

pikachu- kako kaj?
miklaron, športnica, zaljubljena in beba- tudi na vas nisem pozabila. Lepo vas vse pozdravljam...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.7.2010 8:46:23   
talika81
baby, sam 6.8. bo verjetno še malo prehitro za top, da bi se delala morfologija. ker morfologija se dela med 21. in 24. tednom user posted image . tako da te bodo za morfologijo verjetno naročili posebej. po moje vaj.
drugače pa ja, čas hitro beži.

jaz bom pa cunje kupovala, ko pridem z dopusta. včeri se mi enostano ni dalo, ker je bilo tako vroče.

Registrirana, škoda, da nisi prej rekla, ker sem ravno v ponedeljek čistila omarico za zdravila in se vrgla vstran utrogestan, ki mi je ostal.
a ti ga bo zmanjkalo? pol pa pokliči svojega G in reči, da rabiš recept. in naj ti ga napiše.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   [Brisano sporočilo]
23.7.2010 8:55:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?