|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
6.5.2011 19:37:54   
beba75
latka bravo za lepe rezultate, no pa se bo vseeno lepo končalo!user posted image user posted image user posted image user posted image

smejka  tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
6.5.2011 20:56:17   
andreja83
Čestitke punce za dobre novice na uz-jih user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pestke še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.5.2011 8:11:34   
latka
Jutro!user posted image

Punce, hvala za lepe želje, res so pomagale!No včeraj je padla stopka, jutri pa akcija!user posted image Moram priznat, da me je strah!user posted image Kako sploh izgleda punkcija, imela bom narkozo, potem pa še 2 uri poležim, ali kako?A se po punkciji še kaki UZ opravlja, in kdaj izvem rezultat?

Upam, da mi folikli ne popokajo vmes, pa da bodo polni in primerni za oploditev!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.5.2011 8:39:53   
andreja83
Dan vsem!!

Kako lepo sonce. Latka pri meni je blo tak in mislim da tudi pri vseh ostalih. Ob 7.30 sva bla spodi. Najprej so bli moški na vrsti in so opravili prvi, kasneje pa so nas punce vzeli. Ker je bla nedelja ( delano v mb ) so nas peljali gor, no oz. smo same šle za sestro. Pol smo pa počakale, in kasneje smo hodile ena za drugi v operacijsko, sej zdi se mi da se tak reče user posted image in pol se pač tam uležeš, te dajo na spanje za 20 min. Se prebudiš in še preležiš dve uri. Ko pripelajo drugo, ti pa pride zdravnica povedat koliko celic si imela, kasneje pa dobiš datum kdaj priti na et al 3 al 5 dan. Sam da men je blo prvo rečeno da pridem na et 5 dan, sam so me klicali 3 dan in sva šla dol.

Madonca sm se razpisala zdej, pa rajtam tak ko je v moji navadi zakomplicirala full user posted image user posted image

Ni tak strašno, držim pesti

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.5.2011 8:52:33   
latka
andreja, hvala, vse si opisala odlično, zdaj mi je vse jasno!user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.5.2011 9:44:20   
mala06
Jutro punce!!

Tistim, ki imate jutri punkcijo želim čim več celic, ki bodo zmagovalne in bodo čez 9 mesecev prijokale na svet!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.5.2011 10:04:33   
Cameleon
Evo mene z UZ, desno 15,13,13,12,12. Jutri imam spet ob 8ih, joj kok se mi ne daaaaaauser posted image pa palica od UZ je bila danes ledeno mrzlauser posted image
Zdej pa user posted image

Smejka in latka, držim pesti za jutri!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.5.2011 10:07:04   
ninocka26
Tudi če imaš kratek postopek si na KT, to je zaradi tega, da imajo punce v skupinah usklajene cikluse. Kratek postopek pomeni, da se začneš špikati drugi dan cikla (pri dolgem pa začneš z enimi injekcijami 20. dan cikla, druge dobiš pa drugi dan cikla in se potem špikaš z obema).

Punce srečno, naj bo že kaj dobrih novic!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.5.2011 13:06:24   
beba75
cameleon kako pa tebi uspe da dobiš zako zgonjo uro za uz? Jaz jih skozi prosim( no zadnjič sem) pa so mi za danes dali uro ob 9.30, sem pa vseeno mogla čakati dobro ueo. ker so vseeno jemali po vsrti kako smo bile tam.
No pa vseeno ti želim čim lepše rezultate!

Tudi jaz imam uz jutri ob 10.30. današnji rezultat pa je 11foliklov user posted image user posted image user posted image user posted image , 10,11,11,12,12,12,13,13,15,15,16(vsaj mislim da je bilo tako), vseh si nisem zapolnila, je pa bilo približno tako. Endometrij pa 12c. Upam da to ni predebelo. je pa dr. Došen rekel da je to zeeloo lepi rezultatuser posted image .Sestra Marija je rekla da lahko jutri pričakujem stopko, če ne pa v sredo 100%.

Res sem zelo vesela, kajti še nikoli (moj 4ivf) nisem imela toliko folikolov(max.6), pa tako enakomernih tudi ne. HVALA vam za vse pestke in lepe misli, prosim da še mi jih malo pošljete , da bo tudi v nsalednjih dneh tak lepi rezultat. RVM

smejka in latka držim pesti za danes in lepi rezultat in vama pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Andreja  tebi pa želim čim hitrejše minevanje teh dni do rezultata in pa da seveda bouser posted image aliuser posted image !

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.5.2011 13:07:48   
beba75
andreja to sploh ni bilo nič ko se ti razpišeš. Glej mene pa to še nisem bila v elementu. Še več in daljše je mogoče!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
9.5.2011 13:24:49   
latka
beba75, bravo za toliko lepih foliklov, zdaj bo pa hitro še stopka in pukcija!user posted image user posted image

Jaz sem včeraj na punkciji imela 11 celic, pa upam, da me katere počakajo do petka, ko imam predviden ET!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.5.2011 13:39:20   
latka
Še to me zanima glede ET, jaz ga imam predvidenega na 5 dan, torej v petek, če pa pride do spremembe, da moram že 3 dan priti, potem me tisti dan pokličejo ali pa dan prej?
Pa v primeru, da ni sprememb, se lahko zgodi, da pridem 5 dan, pa ostanem brez ET, ker ni nobena ostala, ali pa te prej obvestijo, če slabo kaže?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.5.2011 14:58:57   
vesper
punce a je bila katera danes v MB-ju na UZ oz. v čakalnici med 9.00 in 10.00 uro?
jaz sem bila, pa me zanima če katera od vas tudi. Sem si jo mogoče zapomnila user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.5.2011 16:10:20   
mateja_goljev
ojla punce.... no pa začnimo spet od začetka....
14.6 imava razgovor za zamrzjenčke.... in pogled za nazaj, kaj kako je bilo narobe..... upam da bo ata Vlaisavljević dal zeleno luč.... in da je notri zdej vse ok.....

6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.5.2011 16:15:26   
mala06
Živijo punce!

Vidim, da ste pridno v akciji in da imate lepe rezultate. Zdaj vam bom malo manj " težila " ampak, brala vas bom še naprej in za vse bom močno držala pesti!!

latka mislim, da komaj na ET-ju zveš kako in kaj je s celicami.

Mislim na vas in upam, da ne boste šle po moji poti! 

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.5.2011 16:46:54   
Cameleon
Evo danes na UZ so pa hvala bogu bili dovolj veliki v sredo punkcijauser posted image user posted image juhuhuuser posted image

beba75 med tednom sem vedno imela UZ okoli 10-te ure, čez vikend sem imela ob 8-ih?! Tut nikoli se nisem pogajala za uro, prišla sem takrat ko so mi rekli, zakaj pa ti vedno dobiš uro, ki ti ne odgovarja pa ne bi vedela. Srečno tudi tebi!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.5.2011 16:49:09   
Cameleon
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

punce a je bila katera danes v MB-ju na UZ oz. v čakalnici med 9.00 in 10.00 uro?
jaz sem bila, pa me zanima če katera od vas tudi. Sem si jo mogoče zapomnila user posted image

Vesper jaz sem bila ob 10.45 tam. Verjetno prepozno.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.5.2011 16:50:43   
Cameleon
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Še to me zanima glede ET, jaz ga imam predvidenega na 5 dan, torej v petek, če pa pride do spremembe, da moram že 3 dan priti, potem me tisti dan pokličejo ali pa dan prej?
Pa v primeru, da ni sprememb, se lahko zgodi, da pridem 5 dan, pa ostanem brez ET, ker ni nobena ostala, ali pa te prej obvestijo, če slabo kaže?

latka na licu mesta ti povejo kakšne kvalitete je, in če sploh je, nič prej žal.  Za ET, če je prej, pa mislim, da te dan prej pokličejo, ne vem pa zagotovo.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.5.2011 17:33:32   
beba75
cameleon saj ne da bi jaz dobila uro vedno ko mi ne paše, samo zaradi službe sem pač prosila za čim zgodnejšo uro. Drugače pa tudi jaz ne kompliciram,samo enkratsem zaprosila, potem pa sem tako videla da ne pomaga. Sedaj pa hodim tako kot mi rečejo.
Ja pa bravo za tebe da imaš punkcijo točno po planu z lista. Upam na čim lepši rezultat in veliko foliklov. A mi lahko poveš samo koliko je bil največji velik ko si dobila stopko?

latka glede et je tako če menijo da je boljše da ti ga dajo tretji dan te pokličejo, če ne počakaš na peti dan. Je pa vedno možnost da v teh dneh odmrejo in te žal ne počaka nobeden in ni transfera. Ampak pri 11celicah je tako maajhna verjetnost črnega scenarija, tak da se ne sekiraj. Sigurno te bo počakalo kar veliko blastocist! Zveš pa vse rezultate na dan et .

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.5.2011 17:37:16   
beba75
.

< Sporočilo je popravil beba75 -- 9.5.2011 17:42:14 >

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.5.2011 17:55:24   
Cameleon
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

cameleon saj ne da bi jaz dobila uro vedno ko mi ne paše, samo zaradi službe sem pač prosila za čim zgodnejšo uro. Drugače pa tudi jaz ne kompliciram,samo enkratsem zaprosila, potem pa sem tako videla da ne pomaga. Sedaj pa hodim tako kot mi rečejo.
Ja pa bravo za tebe da imaš punkcijo točno po planu z lista. Upam na čim lepši rezultat in veliko foliklov. A mi lahko poveš samo koliko je bil največji velik ko si dobila stopko?

Ne vem jaz nikoli nisem dobila zgodnje ure, vedno je bilo 10ih 11ih, mi tut tko paše. med vikendom pa kolikor vem, smo vse imele ob 8ih uro. Drugače pa jaz vedno pridem vsaj pol ure prej in do zdaj še nisem nikoli čakala dlje kot 30min.  Na današnjem UZ-ju sem imela vodilnega 19,5mm ostali pa malo manj, danes zvečer si dam stopkouser posted image Šele ko si omenila, da imam po planu punkcijo sem opazila, da resuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.5.2011 18:23:27   
Smejka11
Cameleon user posted image user posted image user posted image user posted image da si prišla tako daleč. Sedaj pa le mirno in srečno naprej!!!

Latka - ne razmišljaj v negativno stran ampak bodi pozitivna... Žal pa se črni scenarij res lahko zgodi (v prejšnjem pstopku sem imela 13 celic, pa me je na dan ET pričakala ena). Kot pa že tolikokrat rečeno - ni pravila, kak se kaj odvija... Nažalost!! V glavnem - POZITIVNO!! Pa da nama bo trinajstica srečna... user posted image

Beba - kako pa ti? Vidim, da tudi napredujete... user posted image

Mateja_goljev - že danes ti želim vso srečo in naj bo to to!!!

LP vsem! 

:S
Smejka11

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.5.2011 18:57:36   
latka
Saj poskušam biti pozitivna oz. sem pozitivna, ker vem, da nama bo tokrat uspelo, samo me skrbi to, da bom optimistično prišla na ET, potem pa šok!Zato pa sprašujem, če te prej kaj obvestijo, ker ni fajn, ko te kaj takega dočaka!Škoda, da ni tako!user posted image
Računam pa na vsaj dve lepi blastocisti, eno za vstavit, drugo za zamrznit, tako bi bilo najlepše, kakšna več pa tudi ne škodi!user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.5.2011 19:49:32   
latka
Midva imava v nedeljo 7. obletnico poroke, pa upava, da bo petek 13. srečen dan za naju in bova dobila najlepše darilo, ki si ga lahko sploh zaželiva!user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.5.2011 21:22:28   
Smejka11
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Midva imava v nedeljo 7. obletnico poroke, pa upava, da bo petek 13. srečen dan za naju in bova dobila najlepše darilo, ki si ga lahko sploh zaželiva!user posted image

Držim pesti še in še, da bo to vajino poročno darilo!!!
Midva pa imava 20. maja 11. obletnico (pa ne poroke! user posted image ) in bi tudi bilo luštno, da bi dobila takšno darilo...

Pa saj bo... MORA!!

:S
Smejka11

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?