|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
4.5.2011 19:55:53   
andreja83
Hvala še enkrat, lepo se imejte

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
4.5.2011 20:17:48   
Smejka11
Mismisuser posted image user posted image

HVALA!!!!

:S
Smejka11

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.5.2011 12:36:41   
mala06
Živijo punce!

Kak ste kaj? Imate vse pod kontrolo? Vse, ki ste v postopku upam, da folikli lepo rastejo in da bo punkcija čim prej. Za vse trepetalke držim pesti, da bo user posted image in da ne boste slučajno šle po moji poti, vas bom našeškala user posted image

andreja preseneti nam s pozitivnim rezultatom user posted image

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.5.2011 15:59:37   
andreja83
Evo punce jst sicer z slabimi novicami, ampak grem naprej, ni druge.Enkrat bo tud za mene posijalo tako sonce pa pokazalo da je blo uspešno. Do takrat pa bo zdej naprej upanje. Vdam se ne!!!! user posted image

Imam na rezervi enga zamrznjenčka, eden se je pa že prej poslovil, tk da štartam z drugim ciklusom z enmo navihančko in upam da me tisti razveseli!!!

Kak je pa kaj postopek z zamrzjenčki??

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.5.2011 17:19:17   
mala06
andreja83 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Bo pa z zamrznjenček tisti ta pravi!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
5.5.2011 17:43:06   
latka
andreja83user posted image user posted image user posted image !Srečno z zamrznjenčkom!

Jaz sem pa danes jeznauser posted image , ker mi je včeraj bilo rečeno, da bo danes stopka, v soboto punkcija, danes pa je bil na UZ drugi G, ta pa me je za jutri spet naročil na UZ ob 11.30h, pa bo verjetno punkcija v nedeljo!Na živce mi gre, ko se ti G tako menjavajo, pa potem vsak po svoje meri in govori!Že cel teden se vozim na UZ, pa to po 200km dnevno, saj ko bom dobila povrnjeno(potne stroške) ne bo zadoščalo niti za pol benzina, koliko porabim!user posted image

Cameleon, beba75, kdaj ste jutri naročene na UZ?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.5.2011 18:05:42   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: latka

andreja83user posted image user posted image user posted image !Srečno z zamrznjenčkom!

Jaz sem pa danes jeznauser posted image , ker mi je včeraj bilo rečeno, da bo danes stopka, v soboto punkcija, danes pa je bil na UZ drugi G, ta pa me je za jutri spet naročil na UZ ob 11.30h, pa bo verjetno punkcija v nedeljo!Na živce mi gre, ko se ti G tako menjavajo, pa potem vsak po svoje meri in govori!Že cel teden se vozim na UZ, pa to po 200km dnevno, saj ko bom dobila povrnjeno(potne stroške) ne bo zadoščalo niti za pol benzina, koliko porabim!user posted image

Ja, vem kako je to. Sem bila v podobni situaciji. Ampak veš, ni odvisno tolk od zdravnikov, kot od same tebe. Zdravniki vnaprej ne morejo vedet, kaj se bo jutri dogajalo pri tebi, zato te naročijo in na UZ vidijo kaj in kako. Ker vse je odvisno od tega, kako reagiraš na zdravila. Bodi vesela po eni strani, drugače bi blo lahko tud kej narobe. Vožnja je tečna vem. Jaz sem isto vsak dan že pol na koncu hodila tja, ker sem imela nevarnost hiperstimulacije. Zato je pa tud boljše, da te spremljajo z UZ.
Nikar ne obupaj, mogoče bo punkcija kljub vsemu v soboto. user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.5.2011 18:08:05   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Evo punce jst sicer z slabimi novicami, ampak grem naprej, ni druge.Enkrat bo tud za mene posijalo tako sonce pa pokazalo da je blo uspešno. Do takrat pa bo zdej naprej upanje. Vdam se ne!!!! user posted image

Imam na rezervi enga zamrznjenčka, eden se je pa že prej poslovil, tk da štartam z drugim ciklusom z enmo navihančko in upam da me tisti razveseli!!!

Kak je pa kaj postopek z zamrzjenčki??

Z zamrznjenčki gre kar hitro vse skupaj. Zdaj počakaš ene 2-3 menstruacije, potem pa pokličeš, da bi rada šla naprej z zamrznjenčki, boš pa vidla, kaj ti bojo rekli. Če boš imela spontan ali stimuliran postopek.... itd. Pa srečno naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.5.2011 18:19:38   
Cameleon
andreja83 držim pesti za zamrznjenčkauser posted image
latka vožnja je res bedna, pa vsi ti UZ, ampak brez tega ne gre. Jaz imam ob 10uri.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.5.2011 19:20:37   
ninocka26
Andreja žal mi je. user posted image Je pa prav, da greš optimistično naprej, bo pa zamrznjenček tisti pravi. user posted image

Latka takega scenarija glede vožnje sem se tudi jaz bala, ker sem pri Rešu slabo reagirala in sem hodila en teden dnevno na UZ. V MB sem šla pa samo 3x pa je bilo (sem imela tokrat srečo in hitro reagirala). Je pa fino imeti punkcijo v nedeljo, ker ni zgoraj nobenih ljudi, pa še sestre so bolj sproščene. Boš videla, da bo vse v redu. user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.5.2011 19:36:43   
Smejka11
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Latka - imaš enak scenarij, kot jaz: sem jutri ponovno v MB na Uz, pol pa v nedeljo punkcija... Ma, pa če je treba grem še in še k njim, samo naj mi na koncu rečejo - gospa, to pa bo uspelo... user posted image

Cameleon - vso srečo jutri!!! Naj bo uspešen UZ...

LP

Smejka11

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.5.2011 21:21:49   
andreja83
Punce hvala za vsako pozitivno besedo, to mi veliko pomeni!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smejka, cameleon, latka upam da nisem ktere spustila, držim pesti za vas za vesele novice na uz in da zveste da greste na punkcijo in da so foliklčki lepo veliki. Kasneje pa držim pesti,da se vse oplodijo in da bodo uspešni etiji!!!!

Zdaj pa držimo pesti, da bo čez nekaj časa ogromno pozitivnih rezultatov;evo še veliko user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image z sedmimi pikami za srečo!!!!!

< Sporočilo je popravil andreja83 -- 5.5.2011 21:24:17 >

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.5.2011 22:17:05   
zaljubljena23
beba..močno stiskam pestke, da bo 4 postopek uspešen...Pikepoke

andreja..zelo mi je žal, da postopek ni bil uspešen.Držim pestke, da bo ta zamrznjenček zmagovalen...

navijam, tudi za vse ostale, ki ste trenutno v postopkuuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
6.5.2011 8:49:59   
beba75
zaljubljena hvala za pestke, upam res upam na lepe rezultate.

Če še katera bere od današnjih sotrpink, jaz imam uz. ob 10.10. Nas bo kar nekaj tam, upam da se bomo tudi prepoznale in spoznale.
Me pa močno zanima kakšni bodo rezultati danes, kajti jaz imam iste občutke kot pri prvem postopku pa sta bili dve zelo lepi celici. Upam da bo danes tudi tako.
Vam sporočim!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
6.5.2011 12:12:30   
mala06
Punce držim pesti, da čim prej pridete do punkcije in do lepega števila foliklov!!!!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
6.5.2011 13:04:07   
andreja83
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Punce držim pesti, da čim prej pridete do punkcije in do lepega števila foliklov!!!!

Se tudi jst podpišem pod to user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
6.5.2011 14:24:52   
beba75
Jaz pa imam same lepe novice. Endometrij je 8c, folikli pa na vsaki strani 4 od 8-12mm, 1x8,1x9,2x10,2x11 in 2x12. Res sem full vesela takega lepega rezultata. Sedaj pa naj ti še naprej tako lepo rastejo.

Hvala vam za vse pestke,lepe želje, pikapoke. Res je pomagalo, tak da prosim za še malo tega, da še naprej naviijate zame!

V pon. imam spet uz ob 9.50 uri. Če bo katera tam se lahko vidimo in malo poklepetamo!

Neposredna povezava do sporočila: 2167
6.5.2011 14:58:49   
Cameleon
beba75 jaz sem bila ob.10ih tam:)
Jaz imam tudi lepe novice na desnem imam 15, 13, 12, 12 in na levem 10 :) torej 2 več kot zadnjič+da so lepo zrastli :)
Jutri imam UZ ob 8-ihuser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
6.5.2011 15:23:47   
bibk
Pozdravljene punce!

Tudi jaz sem na čakalni listi za IVF postopek v MB, pa bi vas rada nekaj vprašala, če mi bo katera znala pomagat. Namreč midva sva bila na posvetu že 28/02/11 in sedaj sva opravila vse preizkave, 27/06/11 imava branje izvidov. Zanima me kako pa potem naprej? Kdaj lahko pričakujem da bova šla dejansko v postopek?! A kera že kej ve kako imajo kej dopuste čez poletje?

Hvala za odgovore in lep dan vsem ....

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
6.5.2011 15:54:11   
latka
beba75, cameleon, super za rezultat, le tako naprej!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam lepe novice, končnouser posted image , imam kar nekaj foliklov, ki so lepo zrasli, merijo med 15 in 22 mm, danes STOPKA, v nedeljo punkcija ob 7.30h!user posted image

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
6.5.2011 15:57:58   
latka
bibk, midva sva tudi lani junija imela branje izvidov, s postopkom sva pa začela septembra(kontrac. tabl.), začetek injekcij oktobra!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
6.5.2011 16:31:44   
bibk
Hvala Latka za odgovor, mi smo se sicer dogovorili za kratek postopek, tako da mislim da kontr. ne bom jemala... A se že kej ve kako bodo kej imeli dopuste čez poletje??

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.5.2011 18:10:41   
Smejka11
Evo tudi jaz se lahko podpišem pod Latkin post...

Mam nekaj foliklov - dovolj velikih - zato danes stopka, pol pa v nedeljo punkcija...
Ko bi vsaj še tole bilo uspešno?!!!

Beba, Cameleon - user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, bravo... Le tako naprej!!!!

Smejka11

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
6.5.2011 19:23:39   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: bibk

Hvala Latka za odgovor, mi smo se sicer dogovorili za kratek postopek, tako da mislim da kontr. ne bom jemala... A se že kej ve kako bodo kej imeli dopuste čez poletje??

Midva sva imela avgusta branje izvidov, v postopku sva bila pa zdaj aprila a žal neuspešno. Jaz mislim, da imajo julija dopuste.

(odgovor članu bibk)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
6.5.2011 19:25:48   
mala06
Punce, ki ste v postopku pa user posted image in  user posted image   za srečo in čim več foliklov in posledično celic!!!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?