|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
4.5.2011 9:00:19   
andreja83
Beba držimo pesti tudi zate, da bi foliklčki lepo zrastli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud ostalim ki ste v fazi pikanja user posted image user posted image user posted image user posted image , enim pa v čakanju da čimprej mine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
4.5.2011 9:13:18   
curkica
Zanima me, če katera ve, kaj se dogaja v Mb. Klicarim že 2 dni na št. 02/321 24 62 za UZ, pa je nonstop zasedeno, kot da so slušalko sneli s telefona!!!! user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
4.5.2011 10:11:12   
Cameleon
Eno vprašanje za tiste, ki ste imele cetrotide inj., koliko inj. ste dobile? Jaz imam samo eno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2128
4.5.2011 10:14:36   
Cameleon
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Zanima me, če katera ve, kaj se dogaja v Mb. Klicarim že 2 dni na št. 02/321 24 62 za UZ, pa je nonstop zasedeno, kot da so slušalko sneli s telefona!!!! user posted image

Poskusi še na tel. 02/321 24 90. Verjetno imajo gužvo, vsaj včeraj so jo imeli.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
4.5.2011 11:51:51   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Eno vprašanje za tiste, ki ste imele cetrotide inj., koliko inj. ste dobile? Jaz imam samo eno user posted image

Men je prvo pa še eno vmes dala sestra Marija, potem pa sem tri dobila za domov tak, da skupaj sem se piknala petkrat.

< Sporočilo je popravil mala06 -- 4.5.2011 11:58:14 >

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
4.5.2011 13:46:48   
andreja83
Mislim punce da sta mene moji dve pikici tudi zapustili user posted image , pojavila se je verjetno user posted image , ker 14 dni po et bi bil pa res ena umetnost da bi šlo se za ugnezditev. Tk da ta user posted image se mi pojavi zdej, ko pa bi mogla hodit vsak mesec je pa sploh ni od kje, če ne jem tablet pol vsaj kolker tolk pride!!!! Grozno je to življenje res no.

Tk da jutr grem v mb sam po potrditev; žal niste noseči!! user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
4.5.2011 14:21:54   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Mislim punce da sta mene moji dve pikici tudi zapustili user posted image , pojavila se je verjetno user posted image , ker 14 dni po et bi bil pa res ena umetnost da bi šlo se za ugnezditev. Tk da ta user posted image se mi pojavi zdej, ko pa bi mogla hodit vsak mesec je pa sploh ni od kje, če ne jem tablet pol vsaj kolker tolk pride!!!! Grozno je to življenje res no.

Tk da jutr grem v mb sam po potrditev; žal niste noseči!! user posted image

Ooooo Andreja žal mi je, da se je tako izteklo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Mogoče se je pa sam eden poslovil, drugi pa še vztraja. Ti bodo jutri vse lepo povedali. Mogoče pa je še kaj upanja. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image za jutri in držim pesti, da bi se kaj spremenilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2132
4.5.2011 14:39:15   
andreja83
Mala hvala zlata si, vedno mi daš nazaj upanje.
Res nisem pričakovala krvavitve en dan prej no, čist sm na tleh. user posted image user posted image Gledam po netu in se sprašujem zakaj mormo ženske tolk dat skozi, ki tolk hrepenimo po želji da bi končno lahk objeli svoje otrokece. Nimam odgovora. Imela sem še upanje, zdej je še tisto šlo..... Poskušam bit optimist in si pravim, " sej vem ko so me klicali 2 dni prej da sm mogla prit v mb na et, so mi zlo tekle solze in sm mislila da je vse prepozno in vsega konec, pa so mi vstavli 2 srčka, pa bla zlo happy. Danes pa to in ....  ma poskušala bom pozabit in jutr it na test. Potem pa ponovno v postopek!!!!!

Držte se mi ostale punce

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
4.5.2011 15:35:16   
latka
andreja83, mogoče še ni vse izgubljeno, srečno jutri!

Moj UZ danes že boljši, folikli so zrasli(med 17 in 14 so ta večji), danes sem spet dobila Centrotide, zvečer še Gonal, jutri ob 9.30h spet UZ(bi si lahko šotor postavila pred zgradbo, kot ti mala06user posted image ), ob 13h si še dam Centrotide, zvečer bi pa naj padla STOPKA, v soboto pa punkcija!

Cameleon, meni je v nedeljo dala sestra kar tam Centrotide, danes mi je spet ona špiknila, za jutri sem pa dobila domov, da si dam sama!

Neposredna povezava do sporočila: 2134
4.5.2011 15:40:35   
srečica17
andreja.......včasih se zgodijo tudi čudeži.....še vedno držim pesti........jutri bo vse jasno.......
Drugače pa......kmalu v nov boj......in naj bo zmagovalen!!!!!!!

latka.....lepo napreduješuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
4.5.2011 15:43:16   
ninocka26
Latka no vidiš, da lepo rastejo. Srečno v soboto!

Andreja žal mi je. user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.5.2011 15:56:46   
mala06
latka user posted image  user posted image  user posted image user posted image zdaj bo pa sobota en dva tuki in boš vidla, da bo vse ok. 

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
4.5.2011 16:02:09   
latka
Hvala punce, upam da bo šlo vse ok, da bom imela kako celico, ki jo bodo lahko potem oplodili, pa upam, da se razvije, in mi lahko opravijo ET!Danes je bil endometrij tanjši od prejšnjič, 11 mm!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
4.5.2011 16:10:45   
latka
Smejka11, kako si opravila danes na UZ?Kdaj si bila tam, sva se mogoče videli, jaz sem bila tam pred pol 12!

Beba75, srečno v petek!Jaz sem si tudi včeraj spila pivo, pa jajčka sem jedla, in glej ga zlomka, folikli so z včeraj na danes zrasli, in to zelo, včeraj je vodilni meril 14, danes že 17 mm, na desni je iz 12 zrasel na 15 mm, pa ostali večji tudi, so med 12 in 14!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
4.5.2011 16:13:37   
curkica
andreja83, najbolš da počakaš da vidiš, kaj bojo rekli jutri v Mb. Upam, da ni nič strašnega in bo vseeno plusek user posted image .

Malo vas berem okoli tega endometrija. Men ni nč jasno, je bolš da je debelejši, al bolš da tanjši. Pri meni je bil 10 dan 11mm, pa je rekla dr na UZ, da je super. Na dan ET mi ga sicer niso merili, sam... Ne vem, ne zastopim več nič... No ja, naslednjič vprašam to strokovnjake, da mi razložijo user posted image .

Sem pa končno prejle  popoldne dobila zvezo z MB in 13. maja imam UZ. Grem še po zadnja dva pingvinčka, ki sta mi ostala in čakata name (in jaz še bolj nanjuuser posted image ). Res srčno upam, da bo tokrat veljalo "v tretje gre rado" in nama končno uspe dobiti malega sončka (ali dva). Če ne pa spet od začetka. Špikanje in punkcija... user posted image

< Sporočilo je popravil curkica -- 4.5.2011 16:17:24 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
4.5.2011 16:15:32   
srečica17
curkica.........NAJ GRE v tretje res rado..........naj bosta pingvinčka prava borca, ki bosta ostala pri tebi!!!!!!!user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
4.5.2011 16:21:36   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Malo vas berem okoli tega endometrija. Men ni nč jasno, je bolš da je debelejši, al bolš da tanjši. Pri meni je bil 10 dan 11mm, pa je rekla dr na UZ, da je super. Na dan ET mi ga sicer niso merili, sam... Ne vem, ne zastopim več nič... No ja, naslednjič vprašam to strokovnjake, da mi razložijo user posted image .

za E je naj bolje, da je nekje med 8 do 12, če je pretanek se zarodek ne more vgnezditi, prav tako se ne more vgnezditi, če je E predebel.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
4.5.2011 16:34:15   
curkica
aha! hvala, mismis user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
4.5.2011 18:04:00   
Cameleon
Andreja83 upam, da bo jutriuser posted image
Latka super, da so zrastli, grem kr eno pivo spit, da bodo moji tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
4.5.2011 18:56:14   
Smejka11
Hej hoj!!!

Pa je še en dan za mano... Folikli nekaj narasli (na desni strani 15, 12, 12, 11; na levi strani 17, 12, 12). Endometrij je danes celo tanjši kot pred dvema dnevoma (9). Jutri še en UZ, pol se pa bodo odločli ali pade stopka jutri zvečer in v soboto punkcija ali bo stopka v petek - posledično punkcija v nedeljo... Vse se bo jutri okrog 14. ure izvedelo!!!

Curkica - malo sicer pozno - telefonska za UZ je res tista druga 321-24-90. Da pa je grozna gužva, sem pa se lahko danes prepričala, ko sem čakala, pa čakala... telefon pa je medtem zvonil v eno!!!! Pa se niso javli - mogoče majo določeno uro za javljanje (npr. med 14. in 15.?!). Pa vso srečo z zamrznjenčki!!! Naj bo tretjič uspešno...

Cameleon in Latka - ne bit hude - za kaj so injekcije Cetrotide? Namreč, jaz jih nimam!! Od prvega UZ se pikam z Dipherline (ki kao skrbijo za to, da folikli ne počijo) in nato imam še Menopur.

Andreja83 - user posted image resnično mi je žal... Ampak, dokler ni čisto uradno, ne obupaj! Ena mi je enkrat rekla - upanje umre zadnje...

Beba75 - srečno in naj ti folkli uspešno rastejo!

Latka - verjetno sva se zgrešile (al pa ne?!). UZ sem mela ob 11.20, a nisem uspela tisti čas prit do MB, zato sem bila tam okrog pol enih... Nato pa je sledilo ČAKANJE!!! Nobena ni pobirala kartic, tak da smo nakoncu kar vstopile in oddale kartice... user posted image

Punce - vsem vso srečo in naj nam končno rata!!!!

:S
Smejka11

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
4.5.2011 19:05:49   
andreja83
Hvala punce za podporo!!!

Res je fajn da se lahk tu pomenimo o vseh teh stvareh in smo si v podporo ena drugi!!! Hvala še enkrat!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte mi sam še povedat a morm bit jst jutr tešča na krvnem testu al mi ni treba??

Držim za vsako posebej pestke in pošiljam vam ogromno pikapok z sedmimi pikami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
4.5.2011 19:17:25   
Smejka11

Dejte mi sam še povedat a morm bit jst jutr tešča na krvnem testu al mi ni treba??

HMMMM. A veš, da to je pa stvar, ki sem jo pozabila!!! Mislim pa, da ni potrebno... Naj me kdo popravi, če se motim!!!
V vsakem primeru boš pa imela več kot dovolj časa za hrano, ker se precej čaka na rezultate!!!

Vso srečo, Andreja 83!

:S
Smejka11

Neposredna povezava do sporočila: 2147
4.5.2011 19:20:37   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: Smejka11

HMMMM. A veš, da to je pa stvar, ki sem jo pozabila!!! Mislim pa, da ni potrebno... Naj me kdo popravi, če se motim!!!
V vsakem primeru boš pa imela več kot dovolj časa za hrano, ker se precej čaka na rezultate!!!

Vso srečo, Andreja 83!

ah kje, nič tešča, sej boš dala kri. 100% da ni treba.

pa srečno

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
4.5.2011 19:44:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Smejka11

Telefonska za UZ je res tista druga 321-24-90. Da pa je grozna gužva, sem pa se lahko danes prepričala, ko sem čakala, pa čakala... telefon pa je medtem zvonil v eno!!!! Pa se niso javli - mogoče majo določeno uro za javljanje (npr. med 14. in 15.?!). Pa vso srečo z zamrznjenčki!!! Naj bo tretjič uspešno...

Za kaj so injekcije Cetrotide?

sem iz tvojega posta pobrala samo pomembne zadeve:

Za UZ res naročajo šele od 14.30 ure dalje, če pa je gužva za UZ-je, sploh ne dvignejo telefon, ker se sestra ne more istočasno pogovarjati s tabo in pisati kar ji narekuje zdravnik. Tako da, kliči šele od 14.30 dalje

Centrotid se uporablja SAMO v kratkih postopkih, njegova funkcija pa je v tem, da uravnava rast foliklov, torej da rastejo bolj enakomerno.

V dolgih postopkih tega zdravila nimaš, ker imaš Dipherline, ki preprečuje, da bi ti folikli popokali, mali folikli pa dohitijo velike v času od stop inekcije do punkcije...

pa veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
4.5.2011 19:45:29   
mismis

ne rabiš biti tešča, ker ti bodo gledali samo hormon beta hcg, na katerega pa hrana nima vpliva.

Pestke še z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?