latka
|
Punce, držim pesti za vse ki čakate na ET, da je za vas petek 13. bil srečen dan, za mene je pač bil zelo nesrečen! Včeraj, na 5 dan so me počakale 3 blastociste, midva zelo srečna, čakava, končno me pokličejo da sem na vrsti za ET, potem pa šok!!!Dr. Gavričeva ni mogla nikakor opravit ET, vedno se je kateter nekje zaustavil, poklicala je na pomoč dr. Reljiča, pa tudi no mogel, nič, sem dobila dve inekciji v rit, pa smo pozneje poskusili ponovno, spet isto, ko je že kazalo, da so prišli do maternice, se ga na UZ ni videlo, torej skoraj 2 uri so mi delali ET na vse možne načine, na koncu vseeno odločitev G, da zarodek zamrznemo!Ne gre! jaz sem bila v takem šoku, da nisem mogla govorit, ne vem vam opisat bolečine(psihične), ki jo čutim, še dr. Gavričevi je solza pritekla, tako sta oba G upala do zadnjega, me je stiskala za roko, res prijetna G!dejala pa sta, da kaj takega še nista ne videla ne doživela, da ne moreta opravit ET, pa da je moj maternični vrat na 90 stopinj , moral pa bi se na koncu zaoblit!najverjetneje gre za brazgotine na maternici, ki so ostale po carskem rezu! Zato sedaj moram počakat M in takoj poklicat, da mi napravijo diagnostično histeroskopijo, da točno vidijo, kaj je tista ovira bila včeraj!Mene je tako strah, kaj me še vse čaka, preden lahko grem po pikico, pa kdaj, spet se mi bo vse zavleklo, meni se vedno na koncu nekaj zalomi, kaj je z mano! Smejka11, tebi pa želim veliko sreče,lepo božaj pikici, vem da ti bo tokrat ratalo, boš videla, vsem vam bo, ki ste bile včeraj z mano!Samo pozitivno!
|