|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
12.5.2011 18:56:46   
Cameleon
diana79 juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
12.5.2011 18:59:36   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

OJLA!midva sva danes videla user posted image user posted image srčka ki veselo bijeta!vse je ok,velika sta:plod A 4,9mm in plod B 3,4 mm!tako sva vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote

Brao Diana......čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Mirno nosečnost in dva zdrava otročka.

Mi lahko poveš kdaj si imela punkcijo???? JAz sem tudi danes imela prvi UZ, vidi se rumanjakov mehurček, neke odboja plodka, srčka pa ne. Mam kontrolo čez 14 dni. Sej ne vem, če je še kej upanja????user posted image ]

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
12.5.2011 19:36:32   
diana79
srečica:jaz sem imela punkcija 12.4 ET pa 17.4!

ne se obupat mogoče pri tebi je pozneje vgnezdil zato tudi pozneje bo videl srček!ziher ni nič narobe ker bi ti tam povedali če kaj ni vredi!ziherr je vse ok!!držim pesti!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
12.5.2011 19:43:23   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

srečica:jaz sem imela punkcija 12.4 ET pa 17.4!

ne se obupat mogoče pri tebi je pozneje vgnezdil zato tudi pozneje bo videl srček!ziher ni nič narobe ker bi ti tam povedali če kaj ni vredi!ziherr je vse ok!!držim pesti!

Hvala Diana !
Sem imela punkcijo 11.4. ET pa 14.4. Pomoje bi se moralo že videti srčka.......JOJ, kako bom zdržala še 14 dni?????

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
12.5.2011 20:00:56   
diana79
jaz bi na tvojem mestu čez par dni bi šla k svojemu ginekologu!pač lakho se malo zlažeš da ti je fejst slabo itd...pa te bo pregledal!res 14 dni je predolgo za čakat(jaz bi znorela)
držim pesti!vse bo ok!user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
12.5.2011 21:53:02   
ninocka26
Diana čestitke, sem vedela, da bosta dva. user posted image user posted image

Srečica ne še obupat, konec koncev si imela ET 3. dan. Jaz bi naredila tako kot je rekla Diana (tudi jaz ne vem če bi zdržala 14 dni). Srečno!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
13.5.2011 8:58:15   
mala06
Jutro!

Da se mal javim. Diana user posted image user posted image user posted image user posted image za dva user posted image user posted image .

srečica vse bo ok, samo pozitivno naprej.

Za vse ostale pa držim pesti, da čim prej pridete do željenega cilja user posted image ali user posted image user posted image .

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
13.5.2011 14:36:13   
beba75
Da se javim!
Pridelala sem 11celic, ampak kljub temu imam et v pon. na tretji dan. Sem jih vprašala kako to pa so rekli da se bo odločalo v pon. ko bojo videli kako se razvijajo. Pa da sedaj stremijo k tem da jih čimprej vstavijo.
nič več mi ni jasno, zakaj se greuser posted image .

No upam na najboljše.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
13.5.2011 14:58:15   
Cameleon
beba75 bravo za 11kouser posted image user posted image pol se pa v ponedeljek vidiva.
Me smo zadnjič bile 3 na punkciji in je ravno ena vprašala na podlagi česa se odločijo na 5ali3 dan in ji je sestra odgovorila, da na podlagi števila punktiranih celic in na predhodnih postopkov. Ena je imela več celic kot jaz pa je vseeno imela na 3dan ET, ker jih je v prejšnjem postopku dosti zarodkov propadlo do 5ga dne.

Nič skrbet, tokrat bo uspešnouser posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
13.5.2011 16:36:38   
Smejka11
Beba!! user posted image user posted image za pridelane celice. Glede ET, ne skrbi... Morda bodo v ponedeljek tako lepe novice, da celice lepo napredujejo in te bodo poslali nazaj domov in ponovno čez dva dni... Ena je imela danes tak primer...
A si bila morda v prebujevalnici na drugi postelji? Midve z Latko sva bili med tistimi štirimi za ET, sva pa bili na prvih dveh posteljah pri vratih... Nisem bila čisto sigurna, da si bila ti...

Prenesli in v gretje so mi zaupali dva , ki sta ostala od 7. Kako se bosta razvijala in če jima bom odgovarjala, bomo videli 26. maja, ko imamo krvnega... Kje je še to?!!!!

Srečica, le pogumno naprej!

Diana, user posted image za lepe informacije!!!

Latka - kako pa si mi ti?

Punce, mejte se maksimalno in se tipkamo...

:S
Smejka11

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
13.5.2011 16:44:52   
nitaje
Ojla Cameleon. V ponedeljek se vidimo!
Danes na punkciji je bila srednja žalost... sem pridelala samo dva folikla. Ne vem zakaj z enim ni blo ničuser posted image
Upam da je vsaj od teh kateri tapravi in da ne bom hodila v ponedeljek zastonj.
V glavnem - se vidimo!
Diana Bravo!!!user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
13.5.2011 21:11:57   
Anonimen
Punce malo me razsvetlite prosim! user posted image

Kaj se "dogaja" na prvem posvetu v mb? Je to samo pogovor ali tudi že kakšni pregled? Z mojim greva oba, on ima svojo napotnico,....

Hvala in držim pesti za vas.

LP

(odgovor članu nitaje)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.5.2011 21:39:56   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce malo me razsvetlite prosim! user posted image

Kaj se "dogaja" na prvem posvetu v mb? Je to samo pogovor ali tudi že kakšni pregled? Z mojim greva oba, on ima svojo napotnico,....

Hvala in držim pesti za vas.

LP

anonimna prvi posvet je samo pogovor. Izprašali vaju bodo osebna vprašanja in potem vama dajo napotke za naprej. To pomeni tebi napotnico za pregled krvi za klamidijo in še dva pregleda krvi, za katera sem jaz pozabila zakaj sta že user posted image Za tvojega pa napotki za spermiogram. No, meni so edino še nardili kar UZ na prvem pregledu. Zdaj ne vem, če to vsaki!?
Mogoče še ti katera pove svojo izkušnjo. Pri nama je bilo tako prvič user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.5.2011 7:55:43   
beba75
cameleon se vidima v pon. Tudi nitaje pride v pon. Jaz imam uro ob 8.45.
Povejte mi kaj to se spet javimo vpritličju( tak kot smo se za punkcijo)?. Kati na lisstu piše v amb. za nepolodnost.

smejka jaz sem bila tista ki je imela najvijše dvignjeno vzglavje , druga od stene proti vratom. Sem pa non-stop govorila, pa še na odhodu sem rekla da se z vsemi vidim tudi z tisto ki ima et na 5dan. Se pa vaju tak bežno z latko spomnim.
No pa saj bo še čas in se bomo videle, če ne prej pa ko bomo vozičkale naokoli.

nitaje ej punca bodi pozitivna. Glej če si prestala punkcijo brez narkoze, bosta tudi ta dva folikla se razvila-oplodila in te pričakala v pon. Jaz imam za vse nas dober občutek in nam bo ta petek13  kar pomagal.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.5.2011 8:08:11   
nitaje
Beba 75 Hvala za vzpodbudo. Saj ostajam pozitivka. Več kako zdajle rastejo vse tiste oplojene celice... kar poka tam po laboratorijuuser posted image .
Midva imava uro ob 8:50.
Joj kdaj bo že mimo ta vikend...
Cameleon - kdaj imaš pa ti uro v ponedeljek?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.5.2011 9:26:52   
Cameleon
Dobro jutro vsem, js mal kofetkam pol pa na sončkauser posted image
Mene še ful jajčnik boli (desni Nitaje), samo do ponedeljka bo mimouser posted image
Nitaje za naše celice so pa morali večje epruvetke (al pač v čem jih imajo) pripraviti, ker so jim običajne premaleuser posted image
Jaz imam uro 8:30, pridem zvem, da se je vseh 6 šolsko razvilo in odnesem domov enega srčkauser posted image
Se vidimo tamuser posted image
Beba75 v pritličju se javimo kot za punkcijo.

< Sporočilo je popravil Cameleon -- 14.5.2011 9:28:04 >

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.5.2011 9:31:15   
Smejka11
Ja Beba, oglasiš se v pritličju. Mi niti kartic nismo oddali, pa so nas klicali...
Pol si bila ti tista, katero sva "sumile". user posted image

Vsem želim mirne živce in čimveč user posted image user posted image konec maja!!!!

LATKA - KAK JE?!!!!

Smejka11

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.5.2011 9:32:26   
latka
Punce, držim pesti za vse ki čakate na ET, da je za vas petek 13. bil srečen dan, za mene je pač bil zelo nesrečen!user posted image
Včeraj, na 5 dan so me počakale 3 blastociste, midva zelo srečna, čakava, končno me pokličejo da sem na vrsti za ET, potem pa šok!!!Dr. Gavričeva ni mogla nikakor opravit ET, vedno se je kateter nekje zaustavil, poklicala je na pomoč dr. Reljiča, pa tudi no mogel, nič, sem dobila dve inekciji v rit, pa smo pozneje poskusili ponovno, spet isto, ko je že kazalo, da so prišli do maternice, se ga na UZ ni videlo, torej skoraj 2 uri so mi delali ET na vse možne načine, na koncu vseeno odločitev G, da zarodek zamrznemo!Ne gre!user posted image jaz sem bila v takem šoku, da nisem mogla govorit, ne vem vam opisat bolečine(psihične), ki jo čutim, še dr. Gavričevi je solza pritekla, tako sta oba G upala do zadnjega, me je stiskala za roko, res prijetna G!dejala pa sta, da kaj takega še nista ne videla ne doživela, da ne moreta opravit ET, pa da je moj maternični vrat na 90 stopinjuser posted image , moral pa bi se na koncu zaoblit!najverjetneje gre za brazgotine na maternici, ki so ostale po carskem rezu!user posted image Zato sedaj moram počakat M in takoj poklicat, da mi napravijo diagnostično histeroskopijo, da točno vidijo, kaj je tista ovira bila včeraj!Mene je tako strah, kaj me še vse čaka, preden lahko grem po pikico, pa kdaj, spet se mi bo vse zavleklo, meni se vedno na koncu nekaj zalomi, kaj je z mano!

Smejka11, tebi pa želim veliko sreče,lepo božaj pikici, vem da ti bo tokrat ratalo, boš videla, vsem vam bo, ki ste bile včeraj z mano!Samo pozitivno!

(odgovor članu nitaje)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.5.2011 10:13:32   
mala06
latka pa saj ne morem verjet, kakšno smolo imaš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da te čim prej porihtajo in boš lahko šla po pingvinčka. Res mi je hudo za tebe, ker imaš tako smolo.

Za se, ki grejete močno držim pesti in seveda tudi za vse ostale user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.5.2011 10:40:48   
ninocka26
Latka pa ne morem verjeti, da se pri tebi vse zakomplicira. Močno držim pesti, da bodo težavo odpravili in ti uspešno opravili prenos eskimčkov, ki bodo pri tebi ostali vseh 9 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.5.2011 12:42:56   
Smejka11
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Latka, pa sem vseeno do ZADNJEGA upala, da vam bo včeraj uspelo!!!! Mislim, kaj takega... Še nisem slišala, da se ET ne bi dal opravit!!! Groza, groza!!!!!

Dajta se maksimalno držat. Mislila bom nate vsak dan!!! Tudi tebi bo uspelo - pač mesec kasneje!!! BO PA!!!!!

Absolutno se slišiva!!!!

Velik objem obema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smejka11

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.5.2011 13:04:51   
latka
Hvala punce vsem, Smejka11, jaz tudi držim pesti zate!
Ko sem šla drugič not, je že na začetku izgledalo, da je končno uspelo, delala sta vmes še vaginalni uz s katetrom,pa UZ na trebuhu, še Gavričeva je bila vesela, da bo uspelo, potem pa nikakor nista mogla najti katetra na UZ, tak, da sta vedno prišla verjetno do brazgotine!Saj to bodo poskušali ugotovit, ne vem pa, kako se da to odpravit, če bodo takoj to uredili med diag. histero. ali pa kasneje!Nimam pojma, v tistem šoku nisem niti uspela nič kaj spraševat, ker sta oba G bila tudi šokirana, upam, da ni kaj hujšega!
Zdaj si zamisli, kako so mi takrat opravili carski rez, pod nujno je bilo, zato so pa posledice!Jaz sem to sumila že skoz, da je nekaj takrat šlo narobe, ampak tega se na UZ točno ne da ugotovit, sem pa imela HSG, ko ti slikajo maternico, pa piše v izvidih, da je maternica bp!

(odgovor članu Smejka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.5.2011 13:56:18   
Cameleon
Oh latkauser posted image sem brez beseduser posted image
bom mislila nate in poročaj kako se stvari odvijajo. Pocajtaj se, pol pa pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.5.2011 17:54:44   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Oh latkauser posted image sem brez beseduser posted image
bom mislila nate in poročaj kako se stvari odvijajo. Pocajtaj se, pol pa pozitivno naprejuser posted image user posted image user posted image

Držim pesti da se zadeva čimprej porihta!!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
15.5.2011 13:02:59   
latka
cameleon, beba75, nitaje, srečno jutri na ET!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?