|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
2.5.2011 21:34:03   
andreja83
Mala to sem se tud sama začudla, da 4 ure za rezultat, sam tak baje je!!! Sam tega pa nisem vedla da morš sam nest v labaratorij, kam pa to?? Midva bova v četrtek mal hodla po mb, ker baje fajn je da počakaš spodaj!!!

Lepo opravi jutri in držim pesti za spremembo!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
2.5.2011 23:40:18   
ananaska78
Hojla!
Žal mi je za vse, ki vam ni uspelo v tem krogu. Kolikor vidim vas rezultat ni preveč potrl ter ste polne energije in verjamete, da naslenjič pa bo. BRAVO PUNCE user posted image  user posted image  user posted image !!!

Danes je moj osmi dan po ET (3.dan)... Me je pa danes začelo po jajčnikih špikat in nimam dobrega feelinga.
Test nameravam delati v sredo na 10.dan (če ne bo že prej user posted image ). Mislite, da je prehitro glede na to da je bil ET na 3.dan?

Lep delovni dan jutri :)

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
3.5.2011 6:47:44   
srečica17
Ananaska jaz sem delala test 11.dan po ET (ET je bil 3. dan po punkciji), pa je lepo pokazalo dve črtici. Pa nisem delala z jutranjim urinom.
Držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 3.5.2011 6:48:05 >

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.5.2011 12:31:08   
andreja83
No jst sm delala test na 12 dan ( et je bil 3 dan ),
pa mi je digitalni clerblue pokazal minus. Kolk sm pa na netu zasledila, če ti 12 dan tak kot v mojem primeru pokaže minus ga moraš v nekaj dneh ponovit, ker baje ni realno! user posted image

Jst sm se odločla da ne bom delala nobenga testa več, bom raj na krvni tets počakala, pa bomo pol vidli

Držim pesti za vse

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.5.2011 14:47:52   
mala06
Živijo punce!

Moj rezultat je takšen, kot sem predvidela tak, da en velik --------------. Čez nekje tri mesece grem v nov boj in hvala vsem za pestke, jih tudi jaz držim za vas vse, da bo tako kot je treba.

Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.5.2011 15:43:34   
Cameleon
Evo me z UZ-ja, endometrij 3, folikli 9,8 in 7. Bolj revšasto vse skup, upam, da bo na naslednjem UZ-ju drugačno stanje.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.5.2011 15:47:45   
andreja83
Mala zlo mi je žal, upala sm da bi bla kakšna sprememba pri teb. Vidim pa da nisi izgubila upanja, kar je zlo prav. Tud jst upam da bom v četrtek tolk močna kot ti in da nama naslednjič uspe. user posted image user posted image user posted image

Zaka punce se je men tud pokazo minus, če pa nimam nobenga izcedka, mislim kakega rdečega, mam upanje da mi v četrtek pokaže vsaj kanček upanja, sam verjetno da ne bo,a ne?

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.5.2011 16:12:13   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Mala zlo mi je žal, upala sm da bi bla kakšna sprememba pri teb. Vidim pa da nisi izgubila upanja, kar je zlo prav. Tud jst upam da bom v četrtek tolk močna kot ti in da nama naslednjič uspe. user posted image user posted image user posted image

Zaka punce se je men tud pokazo minus, če pa nimam nobenga izcedka, mislim kakega rdečega, mam upanje da mi v četrtek pokaže vsaj kanček upanja, sam verjetno da ne bo,a ne?

andreja ne zgubit upanja. Lahko, da nisi imela dost povišanega hormona in ti bo v četrtek pokazal en velik user posted image . Držim močno, močno pesti!!! Kar se pa izcedka tiče, ni pa nobenega pravila. Za ene, če se pojavi pomeni konec, za druge pa plus. Ti samo pozitivno naprej!!!!
Jaz bom pa zdaj brez skrbno uživala v poletju, športala in kakšno pivo več spila user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.5.2011 16:17:58   
ninocka26
Mala žal mi je za negativen rezultat. user posted image user posted image

Imava pa iste plane, jaz sem že na dieti, včeraj sem pa začela še teči. Sem se odločila da poleg 10 km, ki jih prehodim s psi, še vsak večer sama tečem. Moram priznati, da mi res paše (samo upam, da se bo tudi na moji maščobi to kaj poznalo). Jeseni greva pa v nove boje!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.5.2011 17:02:22   
vesper

[andreja ne zgubit upanja. Lahko, da nisi imela dost povišanega hormona in ti bo v četrtek pokazal en velik user posted image . Držim močno, močno pesti!!! Kar se pa izcedka tiče, ni pa nobenega pravila. Za ene, če se pojavi pomeni konec, za druge pa plus. Ti samo pozitivno naprej!!!!
Jaz bom pa zdaj brez skrbno uživala v poletju, športala in kakšno pivo več spila user posted image user posted image user posted image

[/quote]

mala user posted image user posted image Drugače pa, vska ti čast, da si tako pozitivna, res user posted image user posted image Tako kot si rekla, ti zdaj kar lepo uživaj poletje in si vzami čas zase, jeseni pa v nove boje user posted image user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.5.2011 17:24:37   
curkica
mala06 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.5.2011 17:28:29   
latka
Kaj ste ve uporabljale za rast foliklov?Koliko morajo biti veliki, da se dobi stopka?

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.5.2011 17:54:51   
ninocka26
Folikli naj bi bili veliki nad 20 mm. Jaz sem tokrat vsak večer pila pivo in jedla jajca. Pri meni je delovalo. Sem imela stop injekcijo po 9 dneh gonala.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.5.2011 18:01:33   
latka
Jaz sem danes 8 dan Gonala, s tem, da imam zelo nizko dozo!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.5.2011 18:31:57   
mala06
latka jaz mislim, da sem imela na 13. dan največji folikl komaj 18mm pa so rekli, da je ok in da še bo mal zrastu. Tak, da očitno tud ni nujno, da je večji.  

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.5.2011 18:52:12   
ninocka26
Tudi jaz sem imela v prvem postopku stop injekcijo po 15 dneh gonala. Tukaj, ko sem prakticirala pivo in jajca pa po 9 dneh (doza obakrat 150). Po mojem je važno samo, da rastejo. Pri tebi so pa itak še bolj previdni, da se ne ponovi scenarij iz tvojega prvega postpka. Ti samo potrpežljivo. Pri meni je bil pri obeh postopkih vodilni folikel nad 20 mm, je pa res, da po stop injekciji še zrastejo. Srečno!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.5.2011 19:43:24   
Zojatisa
Živjo punce samo tok da vam dam malo pozitivnih misli, držim pesti za vsako posbej.
Je bilo pa pri meni tako sicer sem bila samo na hormonskih tabletih Klomifen ampak hočem povedat to glede foliklov kako je bilo pr men.
Vsake par dni sem hodila v Mb na Uz da so me spremlal kako rastejo folikli in če bo uvolacija.
In je bilo tako prvi Uz so mi rekl da sploh ne reagiram da sploh ni foliklv in da vsak sločaj glede na to da mam dalše cikle naj šepridem čez par dni, in res čez par dni se pojavi en samcat folikl, ter mi reče G da zdej pa redne odnose in to je to ter me naročil spet čez nekaj dni no čez nekaj dni pridem spet na  Uz in spet razočaranje ker je folikl bi velik 27 mm in je G predvideval da je prazen da še ni poknu in da še ni bilo ovulacije.
in reku naj pridem čez dva dni če še slučajno pride do ovulacije in čez dva dni mi res potrdijo da ovulacija ja bila in sem bila zadovolna da smo prišli do tega dosežka da je ovulacija in čez mesec dni grem kr tk za foro nardit test ki sem ga dobila ker namena nisem imela ga kupovat ker sem bila vedno razčaran ker je vedn bil minus, in naredim zvečir test ki mi pokaže velik plusek.
Nisem mogla verjet in sva z mojim komaj dočakala jutro da je šel iskat še ed test da vidma če tudi ta pokaže plus in res je tudi ta je bil pozitiven no in sedaj sem že v 12 tednu.
Tako da punce pogumno naprej, jz sem mela enega in edinega folikla in ta je bil tapravi.
lp in držim pesti za vse

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
3.5.2011 19:59:20   
latka
Hvala punce, upam da bojo še malce zrasli, pa da tokrat pridem do punkcije, upam, da čim prej!
mala06, si dolgo čakala na test, sva se mogoče videli?jaz sem bila tam ob 10.30h!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
3.5.2011 20:08:41   
mala06
čakat sva mogla do 12h ampak nisva bla nič tam, ker sva šla v mesto in šele mal pred 12h prišla nazaj. Tak, da mislim da ne. Škoda! Moj je skor znorel, ker se mu je mudilo nazaj, a je mogu čakat tak, kot jaz user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
3.5.2011 20:59:39   
andreja83
Hvala mala za vzpodbudo!!!

Jst tud upam da bi bila kakšna sprememba še v četrtek, sam sem danes mojemu rekla, da greva v četrtek tak na izi v mb. Če bo pozitivno, bova definitivno ful sam res full vesela. Če pa bo negativno, ne bova vrgla puške v koruzo in bova šla naprej in v nova poskušanja. Tk da zdej sm brez testov in se prepuščam naključju kaj bo v četrtek. Midva bova tud šla mal po mariboru, in pol se vrnila nazaj.

Dej mi mala povedat si mogla sama nest kri v labaratorij al je nesla sestra marija? In če si mogla sama nest kam si to nesla??

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
3.5.2011 20:59:49   
zaljubljena23
Talika..sem pokula v album..Imate pravo lepotičko doma...

mateja_goljev in miklarom...Ostala sem brez besed, ko sem videla vajine podpise...Res ne razumem zakaj se narava tako poigrava...Želim vama obilo moči, da bosta dali tole skozi..Držita se...Se opravičujem, ker tako pozno pišem, ampak že dolgo nisem bila na RR-ju...

db..zelo mi je žal, da se nosečnost ni končala tako kot si si želela...Punca pogumno v nov boj

diana..iskrene čestitkeuser posted image user posted image

zojatisa...user posted image user posted image pol si takšna kot jaz..vedno pridelala samo 1 folikel

Vsem, ki vas je obiskala tečka in postopki nisi bili uspešni, želim velikooo sreče v novih bojih in naj tudi za vas posije sonček...

ps..bolj redko kukam na rr, ker mi moj 4,5 mesečnik vzame ogromno časauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
3.5.2011 21:09:28   
ananaska78
Halo!
Mala, svaka ti čast za pozitivo user posted image user posted image .
Andreja, držim pesti v četrtek!

Imam pa še eno vprašanje. Danes 9.dan po ET sem pozabila vzeti 2 tableti utrogestana. Morala bi si jih vstaviti okoli 15.00 ure, jaz pa sem si jih ob 19.30. Sedaj ne vem ali si naj ob 23.00 (ko imam uro za tretjo dozo v dnevu) spet vsavim dve tbl ali naj uro premaknem?
Upam, da ni to prevelika panika?!?

To je moj prvi ET, pa sem bolj nevedna...

Hvala vam za odg, papa

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
3.5.2011 21:31:05   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78

Halo!
Mala, svaka ti čast za pozitivo user posted image user posted image .
Andreja, držim pesti v četrtek!

Imam pa še eno vprašanje. Danes 9.dan po ET sem pozabila vzeti 2 tableti utrogestana. Morala bi si jih vstaviti okoli 15.00 ure, jaz pa sem si jih ob 19.30. Sedaj ne vem ali si naj ob 23.00 (ko imam uro za tretjo dozo v dnevu) spet vsavim dve tbl ali naj uro premaknem?
Upam, da ni to prevelika panika?!?

To je moj prvi ET, pa sem bolj nevedna...

Hvala vam za odg, papa

Jaz mislim, da je najbolje, da nadaljuješ ob uri kot do zdaj. Če si pač popoldansko dozo prestavila za par ur, mislim, da nima veze, če nadaljuješ naprej kot običajno.user posted image

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
3.5.2011 22:10:17   
ananaska78
Se strinjam s tabo curkica :). Hvala ti.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.5.2011 7:43:11   
beba75
Pozdravčki!

Vsem puncam ki je uspelo user posted image ,čestitam!!

Ostalim pa pogumno v novi boj. Saj enkrat nam bo pa ja uspelo!!!

Jaz pa imam v petek drugi uz, upam da bojo folikli lepi in da jih bo veliko. Vsaki dan spijem malo piva, jem koruzo in jajčka. Me pa kar precej pika v jajčnikih, danes ponoči sem se celo zbudila od tega. Upam da je to dobri znak in da folikelčki rastejo. To je moj že 4ivf in si res želim lepe rezultate!

talika res imate prelepo princesko doma!!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?