|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
23.2.2011 14:29:13   
miklarom
Matejčika - super za ETZ  saj petek naslednji bo kmalu, itak pa da bosta preživela

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
23.2.2011 21:33:06   
drejčy

Matejčika držimo pesti že zdaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.2.2011 14:34:29   
diana79
sporočam da sem danes dobilauser posted image ,tako da čez 7 dni štartam z KT.!zdaj pa že počasi gre zares!ponavadi ko sem čakala na user posted image ,mi vedno nagajala zamujala zdaj pa me prijetno prersenetila!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
24.2.2011 17:08:21   
mala06
diana79 user posted image , da je prišla pravi čas. Jaz pa danes zadnjo tabletko za sprožitev in potem upam, da v naslednjih dneh pritečeuser posted image in da grem naprej z KT. 

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
25.2.2011 14:21:26   
latka
Spet je končno vikend pred nami, sem pa malce žalostna, ker še vedno nisem prejela pošte, saj verjetno bo drug teden prispela pošta, samo to čakanje me že počasi utruja!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
25.2.2011 15:00:10   
zaljubljena23
Ojoj..Na tejle temi pa že dolgo nisem bila...Težko pridem do neta, je naš mali kar zahteven fantič, saj skozi potrebuje nekoga, ki bi ga animiral :)

Drejči, iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Matejčika, zate pa stiskam pesti, da bo ETZ uspešenuser posted image user posted image

športnica..me veseli, da se je tudi pri vama spet premaknilouser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.2.2011 19:58:07   
mala06
latka boš videla, da boš dobila pošto, ko boš najmanj pričakovala. Držim pesti, da čimprej. Jaz sem pa danes dobila tečkouser posted image in lahko jutri začnem s KT in upam, da mi marec čim prej mine in potem akcija po imenu user posted image Diana midve sva pa verjetno skupaj v skupini. Punce uživajte in se tipkamo!!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.2.2011 20:58:42   
andreja83
Super mala06, si kar za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa že kr pridno jem kt, kaj jih mormo jest do 27.3, to pa pomeni da tist dan ne vzamemo več a ne??

Če si mislim jst prav

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.2.2011 12:25:21   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Super mala06, si kar za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa že kr pridno jem kt, kaj jih mormo jest do 27.3, to pa pomeni da tist dan ne vzamemo več a ne??

Če si mislim jst prav

Jz sem ga vprašala, če 27. neham, pa so mi rekli, da takrat naj vzamem zadnjo, čeprav pa že zdaj tud nisem prepričanauser posted image , ker je takrat polno info in si mal zmeden. Drugače pa poklič in jih vprašaj mogoče jih bom pa jaz in da vidiva, kaj je prav in kaj narobeuser posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.2.2011 14:48:01   
miklarom
andreja83 - KT ješ vse do takrat kot ti piše, torej če jih moraš jemati do 27.3, jih do takrat ješ in tudi še ta dan vzameš zadnjo , potem pa prenehaš.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.2.2011 16:16:22   
mala06
miklarom hvala za hiter odgovor! Se mi je zdelo, da je tako, ampak nisem pa bila sto procentnauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.2.2011 21:02:53   
andreja83
Hvala miklarom za odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja mala 06 takrat je blo res preveč info, al se je pa men tak zdelo. Ker mi2 še papirjev nisva čist izpolnila naji je pa zdravnik kar klical noter. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da res čimprej mine še ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.2.2011 21:37:55   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Hvala miklarom za odgovor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja mala 06 takrat je blo res preveč info, al se je pa men tak zdelo. Ker mi2 še papirjev nisva čist izpolnila naji je pa zdravnik kar klical noter. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da res čimprej mine še ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, vem kako je to in prideš ven čisto zmedenuser posted image user posted image . Nekako se morava zamotit, da bo mesec čim hitreje tekel in potem naju pričaka akcijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.2.2011 21:55:59   
Zojatisa

Pozdravljene punce
Imam eno prošnjo če se je katera srečala že s tem,
kajti kak teden nazaj me je nekaj ur močno špikalo in bolelo v levem predelu jajčnika.
Sedaj me pa že dva dni bolijo brdavičke. Prosim za svoja mnenja če se je že katera srečala s tem.
najlepša hvala in čimprej user posted image .
lp

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
1.3.2011 9:49:10   
miklarom
Zojatisa - a si naredila kakšen testek CB

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
1.3.2011 10:35:03   
latka
Ali lahko CB test nosečnosti zazna ovulacijo?user posted image Kakšni so znaki za IMN?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
1.3.2011 11:16:13   
Zojatisa
Živjo
Ne nisem delala še nobenega testa kerr se mi zdi še prekmal,bom še malo počakala in potem naredila test.
Mislih da bi lahko bila "nosečnost",  joj to bi bila novica leta in jaz najsrenejši človek.
Lp vse!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
1.3.2011 16:36:24   
beba75
Pozdravljene!

Včeraj sem imela  razgovor v mb, ker so za mano že 3ivf-neuspešni. Dala sem 6ampul krvi za preiskave, mislim da vse kar je mogoče, sploh si nisem zapolnila za kaj vse je šlo. V glavnem takih preiskav krvi še nisem imela in sem res vesela da jih bojo naredili sedaj da vidijo aili mi še pri naslednjem postopku morajo dodati še kakšno terapijo zraven za večjo uspešnost. Rekla pa mi je dr. da pač eni rabimo več postopkov drugim pa da takoj rata. Da tukaj ne morem ničesar spremeniti in naj se ne obremenjujem preveč z tem. Malo mi je sicer namignila da lahko še malo shujšam, imam res preveliko težo ampak to ni glavni vzrok lahko pa mogoče malo vpliva in da naj pač poskusim kakšen kg izgubiti.
latka kolikor vem si bila ti na čakalno listo dana nekje v začetku oktobra, jaz pa na koncu (25.10.2010) in mi je rekla da lahko pošto pričakujem najkasneje v treh tednih, sam postopek oz. punkcija pa bi bila v maju. Mislim da bi ti mogla dobiti pošto že v naslednjih dneh.

Lepo se imejte in ko bo kaj novega vam zopet pišem!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
1.3.2011 17:38:55   
miklarom
Zojatisa - vse je možno da bi bila noseča, znaki so že ta pravi, želim ti da ti pokaže veeeeeeelik plusek

beba75 - super da si se zmenila ina da bodo dali še podrobnejše preiskave skozi, in kdaj potem začneš s postopkom, a boš v juliju kot ti čut to govori.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
1.3.2011 19:19:57   
drejčy

Danes sem doživela totalen šok ko sem šla na wc in zagledala svežo kri.Bilo pa je je za poln mali dnevni vložek user posted image In bilo je žal točno ob 14.00 in moj G ni več delal.Sem klicala v MB pa me je sestra pomirila z besedami, da ni nujno da gre takoj za splav.Da naj grem urgentno se pokazat v bolnico.In sem šla.Tam je G naredila UZ, videla gastracijsko vrečo vendar ploda še ni bilo.Je rekla da je to še čist normalno, da se pri 5tednih še ne vidi in da se bo v ponedeljek, ko mam v MB UZ že sigurno videl.Predpisala mi je utrogesten in spasmex.Krvavitve že pri pregledu ni več bilo, bil je le rjav izcedek.

Tako da upam, da se je sedaj vse uredilo in da mi bo utrogesen pomagal, da do tega ne pride več.Še najbolj bi bila žalostna ker jutri moj sonček praznuje 2. rojstni dan in bo jutri res "big day"

Mislim pa na vsako od vas in držim pesti,...

zojatisa - naredi CB, sedaj pokažejo že štiri dni pred izostankom user posted image in močno upam, da ti pokaže velik +

andreja83 in mala06 bosta videli kako hitro bo minil ta mesec.

latka ti pa se mi že pošteno smiliš s to poštouser posted image .Si jih že kaj klicala in vprašala kako je kaj s tabo?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
1.3.2011 19:24:22   
mala06
joj drejčy to pa je šok, verjamem. Ti samo pozitivno misli in resnično upam, da je vse ok. Močno, res močno stiskam pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti prinesejo srečo.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
1.3.2011 19:59:15   
Anonimen
Latka, za zaznavanje ovulacije obstajajo drugi testi, dobijo se tudi v DM in Müllerju, so pa ponavadi zraven testov za nosečnost.
Znaki za IMN pa, vsaj pri meni je bilo tako: test normalno pokazal nosečnost, nekje v 5. ali pa 6. tednu nosečnosti pa so se pojavile zelo hude bolečine na tisti strani, kjer je IMN in krvavitev.
Drejčy, pri meni je bilo isto, je pa bil samo razpok hematoma, nosečnost potekala normalo dalje brez zapletov.

(odgovor članu mala06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
1.3.2011 20:18:05   
Anonimen
Tudi mene so izcedki prestrašili. Dobila sem Dabroston. Moja G je ugotovila vzrok izcedkov, ki so bili od rdeče do rjave barve - dve gestacijski vrečki, ena brez utripovuser posted image

(odgovor članu drejčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
1.3.2011 22:06:01   
andreja83
Drejčy pošiljam ti veliko pozitivnih misli in user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!!!

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
2.3.2011 7:15:10   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

beba75 - super da si se zmenila ina da bodo dali še podrobnejše preiskave skozi, in kdaj potem začneš s postopkom, a boš v juliju kot ti čut to govori.

nekako se mi zdi da bo sama punkcija nekje v sredini majaali pa tik pred junijem. Pa občutek mi pravi da ta postopek tisti " tapravi".
Tebi pa še dalje želim mirno nosečnost in uživanja na veliko.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.