![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.3.2011 10:06:49
|
|
|
|
latka
|
Beba75 super, da si dobila pošto, še prej kot so ti rekli!Sem ti včeraj pisala ZS! Punce hvala, da se spomnite tudi name, res upam, da me niso pozabili in te dneve prejme tudi jaz to težko pričakovano pošto!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.3.2011 12:54:17
|
|
|
|
Matejčika
|
Hvala vsem za pesti! Jaz res upam, da bo v tretje uspelo!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.3.2011 15:27:51
|
|
|
|
Zojatisa
|
Lep pozdravček! Pa sem postala mala teta! Upam da bomo tudi me kmalu držale svoje štručke v rokah! lp
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.3.2011 19:38:37
|
|
|
|
drejčy
|
No punce jutri grem na zadnji UZ v MB.Upam, da mi povejo da je vse ok, da se bo plodek videl in da krvavitev ni pomenila nič.Čeprav sem malce slabše volje, ker sem včeraj spet imela rjav izcedek Sedaj pa ne vem,če je to še od tiste krvavitve v torek,....Danes sicer nič več. Mislim pozitivno,...
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.3.2011 19:50:21
|
|
|
|
Matejčika
|
Drejč, držim pesti! Pa čimprej nam javi.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.3.2011 20:41:15
|
|
|
|
andreja83
|
Drejčy držim pesti zate da zveš jutri same lepe stvari !!!!! Drži se, pa javi nam kaj zveš
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 7:50:47
|
|
|
|
beba75
|
latka nisem dobila zs! Držim pesti za matejčiko in dreyčy!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 11:21:17
|
|
|
|
mala06
|
Drejčy upam, da je bilo vse OK na UZ in držim pesti.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 12:46:30
|
|
|
|
latka
|
drejčy, upam, da je vse ok! Punce, končno sem dočakala pošto! Razgovor 16.3.!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 13:01:05
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vidiš.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 13:02:50
|
|
|
|
mala06
|
latka za pošto! No pa le niso pozabili na tebe. Sem vesela za tebe in zdaj pa v uspešno akcijo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 13:05:59
|
|
|
|
latka
|
Hvala punce, res sem vesela in olajšana!!Sedaj pa gremo vse optimistično v nov boj! Suzi, ti pa mogoče po OP sploh ne boš rabila v postopek!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 13:11:31
|
|
|
|
Matejčika
|
Latka, super za brif!!! Zdaj pa vso srečo naprej!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 13:18:56
|
|
|
|
drejčy
|
Punce pravkar prišla iz MB.Povedala na UZ kaj se mi je zgodilo in mi je že v samem štartu rekla da je pikici nič ne manjka.Da je vse v najlepšem redu, da smo veliki 5,5mm (6t2d) in videl se je že srček Imam pa tudi en hematom, ki je še kar velik, zato je rekla, da se ve zgoditi da bom še imela te izcedke, da pa ni nič nevarno - razen če pride do zveže,svetle krvi.Hematom pa se bo sam spucal, delno z izcedki nekaj pa bo izvenel, kot potpludba, ko se kje udarimo. Res sem presrečna,.... latka pa tudi zate sem še posebej vesela, da si končno dočakala to pošto, saj smo bile že vse ostale pošteno živčne Pa hvala vsaki posebej, ki ste mislile name
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 13:23:03
|
|
|
|
latka
|
Super, da je vse ok! mala06, ti si imela na razgovoru mogoče s seboj to potrdilo za vračilo potnih stroškov?To moram oddati sestri skupaj s kartico vsakič, ko pridem v MB?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 13:34:24
|
|
|
|
mala06
|
drejčy super, da je vse OK saj sem vedla in zdaj da bo do konca vse tako kot je treba. latka ja, jaz sem nesla sabo in sem po razgovoru vprašala sestro, kje mi lahko napišejo datume in mi jih je tudi za lani vpisale. Zdaj bom pa vedno imela sabo in naj mi sproti pišejo, da ne bom na koncu komplicirala še s tem.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 14:04:23
|
|
|
|
Matejčika
|
Drejč, super!!!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 15:42:47
|
|
|
|
Cameleon
|
dreyči latka evo vidiš, da je prišla
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 17:36:28
|
|
|
|
curkica
|
Da se še jaz malo tle gor pofočkam . Drejčy, drži se in brez negativnih misli. VSE bo OK!!!!! Matejčika, ki greješ dva pingvinčka, me zanima, a to si sama hotla, da ti vstavijo 2, al so sami tako rekli. Ker men' je blo ful čudno pri prvem IVF, da me noben ni nič vprašal, koliko jih hočem, da mi jih vstavijo in so mi samo enega. No ja, saj po drugi strani, imam vsaj še 3 "v dobrem" . Drugače pa tudi jaz trenutno čakam , da se prikaže, da pokličem in začnem s tabletami. Prejšni ciklus sem namreč bila v spontanem postopku, ampak ni nič kaj kazalo na kakšno ovulacijo, tako da smo prekinili in zdaj čakam naslednjo M, da gremo naprej. Ampak kot nalašč, se tokrat noče in noče prikazat. Po oktobrskem neuspelem IVF je bila skorajda redna nekje na 36 dni, zdaj pa... Prav bedno, no. Malo bom še počakala, potem pa, če ne bo drugače, si jo bom spet sprožila s tabletkami. Kaj pravite ve?!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 18:13:34
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: curkica Da se še jaz malo tle gor pofočkam . Drejčy, drži se in brez negativnih misli. VSE bo OK!!!!! Matejčika, ki greješ dva pingvinčka, me zanima, a to si sama hotla, da ti vstavijo 2, al so sami tako rekli. Ker men' je blo ful čudno pri prvem IVF, da me noben ni nič vprašal, koliko jih hočem, da mi jih vstavijo in so mi samo enega. No ja, saj po drugi strani, imam vsaj še 3 "v dobrem" . Drugače pa tudi jaz trenutno čakam , da se prikaže, da pokličem in začnem s tabletami. Prejšni ciklus sem namreč bila v spontanem postopku, ampak ni nič kaj kazalo na kakšno ovulacijo, tako da smo prekinili in zdaj čakam naslednjo M, da gremo naprej. Ampak kot nalašč, se tokrat noče in noče prikazat. Po oktobrskem neuspelem IVF je bila skorajda redna nekje na 36 dni, zdaj pa... Prav bedno, no. Malo bom še počakala, potem pa, če ne bo drugače, si jo bom spet sprožila s tabletkami. Kaj pravite ve?! curkica vem, kako je to, ko čakaš ga ni, ko je pa nočeš, pa pride zato, sem si jo jaz zdaj kar sprožila z tabletkami. Po moje nima bi kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 18:58:47
|
|
|
|
Cameleon
|
Jaz sem si pa včeraj vzela čas in prebrala nasvete ostalih forumašic za pripravo na postopek. Moko, grickalice, sladkarije, riž, krompir....sem črtala, danes je že bilo zdravo kosilo-riba in zelenjava Nabavila sem matični mleček in Q10, v fitnes že kakšen mesec hodim, začela sem piti čaj ingver+cimet. Prebrala sem tudi eno ameriško študijo, ki jo je prilimala ena, pride pa v poštev za tiste, ki imajo povišan FSH, kamor sama na žalost sodim in tudi naročila te kapsule, da še to vidim Ve se kaj pripravljate, spremenite kaj pred postopki?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 19:34:54
|
|
|
|
julija30
|
Pozdravček vsem skupaj V četrtek pa grem tudi jaz po špike in potem se bomo spet pikali. Drejčy to kar si pisala o izcedkih, je pravi , dobro vem saj me je to pred tremi leti spremljalo pet mesecev nosečnosti. Pri meni so hematom opazili bolj pozno. Sem pa vsaki dan hodila s strahom na WC. Ob koncu 3. meseca sem ful zakrvavela, toda naša pikica je bila OK in nam sedaj frka lase. Če se ti kaj takega zgodi, ker lahko da se hematom ful sprosti, šibaj takoj v bolnico (bognedaj da bi se, nič ne strašim). Zelim ti, da lepo mirno - seveda kolikor se le da, preživiš trenutke ob obžanju bušija in ob opazovanju njegove rasti.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 19:43:36
|
|
|
|
mala06
|
Cameleon jaz grem sedaj v prvi postopek in zaenkrat ne bom nič spremenila. Mislim, da, če zdaj, mesec pred postopkom, drastično spremenim prehrano, verjetno tudi ni vredu. Vsaj mislim Drugače pa pretiravala ne bom in bo tudi vredu. Verjetno pa bi tako ali drugače bilo potrebno mal gledat na prehrano ( beri: preveč kilogramov)
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 19:50:15
|
|
|
|
Matejčika
|
Jaz tudi nisem imela svojega ciklusa, ker imam PCO in stanjšano sluznico, torej sem dobila za ETZ estrofem, pa so mi posebej rekli, da si ne smem sama sprožat M z nobenimi tabletami, da naj počakam na svojo M in takrat začnem s tabletami in propravo na ETZ. Drugače pa so mene vprašali, koliko jih odmrznejo in sem rekla, da 2, ker imam genetsko okvaro in s tem za polovico zmanjšano možnost zanositve. Pa mislim, da bi se tudi drugače odločila za 2, čeprav si ne želim dvojčkov, ker me je preveč strah, da bi šlo kaj narobe. Že pri enem, kaj šele pri dveh!!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.3.2011 20:16:12
|
|
|
|
curkica
|
Hm, zdaj sem pa res zmedena. Tudi jaz imam namreč PCO, kar je seveda vzrok, da ni. Edino na zadnjem UZ februarja se mi zdi, da je dr. omenila naj si jo sprožim, če ne bo šlo drugače. Sam sem res tko zmedena, da nisem zihr. Haha... Ne vem no, mal bom še počakala, pa bom vidla. M imam drugače res ful poredko, oziroma je sploh nimam. Mi je že dr. Reljič rekel, da ni "zdravo" in če ne drugače, si jo moram vsake toliko vsaj s tabletami "priklicat".
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.