|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
5.3.2011 10:06:49   
latka
Beba75 super, da si dobila pošto, še prej kot so ti rekli!Sem ti včeraj pisala ZS!user posted image
Punce hvala, da se spomnite tudi name, res upam, da me niso pozabiliuser posted image in te dneve prejme tudi jaz to težko pričakovano pošto!!user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.3.2011 12:54:17   
Matejčika
Hvala vsem za pesti! Jaz res upam, da bo v tretje uspelo!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.3.2011 15:27:51   
Zojatisa
Lep pozdravček!
Pa sem postala mala teta!
Upam da bomo tudi me kmalu držale svoje štručke v rokah!
lp

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
6.3.2011 19:38:37   
drejčy

No punce jutri grem na zadnji UZ v MB.Upam, da mi povejo da je vse ok, da se bo plodek videl in da krvavitev ni pomenila nič.Čeprav sem malce slabše volje, ker sem včeraj spet imela rjav izcedek user posted image Sedaj pa ne vem,če je to še od tiste krvavitve v torek,....Danes sicer nič več.

Mislim pozitivno,...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
6.3.2011 19:50:21   
Matejčika
Drejč, držim pesti! Pa čimprej nam javi. user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
6.3.2011 20:41:15   
andreja83
Drejčy držim pesti zate da zveš jutri same lepe stvari !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se, pa javi nam kaj zveš

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.3.2011 7:50:47   
beba75
latka nisem dobila zs!

Držim pesti za matejčiko in dreyčy!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.3.2011 11:21:17   
mala06
Drejčy upam, da je bilo vse OK na UZ in držim pesti.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.3.2011 12:46:30   
latka
drejčy, upam, da je vse ok!

Punce, končno sem dočakala pošto!user posted image user posted image user posted image Razgovor 16.3.!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.3.2011 13:01:05   
Anonimen
No, vidiš. user posted image

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.3.2011 13:02:50   
mala06
latka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pošto! No pa le niso pozabili na tebe. Sem vesela za tebe in zdaj pa v uspešno akcijo.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.3.2011 13:05:59   
latka
Hvala punce, res sem vesela in olajšana!!Sedaj pa gremo vse optimistično v nov boj!user posted image
Suzi, ti pa mogoče po OP sploh ne boš rabila v postopek!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.3.2011 13:11:31   
Matejčika
Latka, super za brif!!! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa vso srečo naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.3.2011 13:18:56   
drejčy

Punce pravkar prišla iz MB.Povedala na UZ kaj se mi je zgodilo in mi je že v samem štartu rekla da je pikici nič ne manjka.Da je vse v najlepšem redu, da smo veliki 5,5mm (6t2d) in videl se je že srčekuser posted image user posted image user posted image

Imam pa tudi en hematom, ki je še kar velik, zato je rekla, da se ve zgoditi da bom še imela te izcedke, da pa ni nič nevarno - razen če pride do zveže,svetle krvi.Hematom pa se bo sam spucal, delno z izcedki nekaj pa bo izvenel, kot potpludba, ko se kje udarimo.

Res sem presrečna,....

latka pa tudi zate sem še posebej vesela, da si končno dočakala to pošto, saj smo bile že vse ostale pošteno živčneuser posted image

Pa hvala vsaki posebej, ki ste mislile nameuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.3.2011 13:23:03   
latka
Super, da je vse ok!user posted image user posted image user posted image

mala06, ti si imela na razgovoru mogoče s seboj to potrdilo za vračilo potnih stroškov?To moram oddati sestri skupaj s kartico vsakič, ko pridem v MB?user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.3.2011 13:34:24   
mala06
drejčy super, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image saj sem vedla in zdaj da bo do konca vse tako kot je treba.
latka ja, jaz sem nesla sabo in sem po razgovoru vprašala sestro, kje mi lahko napišejo datume in mi jih je tudi za lani vpisale. Zdaj bom pa vedno imela sabo in naj mi sproti pišejo, da ne bom na koncu komplicirala še s tem.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.3.2011 14:04:23   
Matejčika
Drejč, super!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.3.2011 15:42:47   
Cameleon
dreyči user posted image user posted image user posted image
latka evo vidiš, da je prišlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.3.2011 17:36:28   
curkica
Da se še jaz malo tle gor pofočkam user posted image .

Drejčy, drži se in brez negativnih misli. VSE bo OK!!!!! user posted image

Matejčika, ki greješ dva pingvinčka, me zanima, a to si sama hotla, da ti vstavijo 2, al so sami tako rekli. Ker men' je blo ful čudno pri prvem IVF, da me noben ni nič vprašal, koliko jih hočem, da mi jih vstavijo in so mi samo enega. No ja, saj po drugi strani, imam vsaj še 3 "v dobrem" user posted image .

Drugače pa tudi jaz trenutno čakam user posted image , da se prikaže, da pokličem in začnem s tabletami. Prejšni ciklus sem namreč bila v spontanem postopku, ampak ni nič kaj kazalo na kakšno ovulacijo, tako da smo prekinili in zdaj čakam naslednjo M, da gremo naprej. Ampak kot nalašč, se tokrat noče in noče prikazat. Po oktobrskem neuspelem IVF je bila skorajda redna nekje na 36 dni, zdaj pa... Prav bedno, no.

Malo bom še počakala, potem pa, če ne bo drugače, si jo bom spet sprožila s tabletkami. Kaj pravite ve?!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.3.2011 18:13:34   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: curkica

Da se še jaz malo tle gor pofočkam user posted image .

Drejčy, drži se in brez negativnih misli. VSE bo OK!!!!! user posted image

Matejčika, ki greješ dva pingvinčka, me zanima, a to si sama hotla, da ti vstavijo 2, al so sami tako rekli. Ker men' je blo ful čudno pri prvem IVF, da me noben ni nič vprašal, koliko jih hočem, da mi jih vstavijo in so mi samo enega. No ja, saj po drugi strani, imam vsaj še 3 "v dobrem" user posted image .

Drugače pa tudi jaz trenutno čakam user posted image , da se prikaže, da pokličem in začnem s tabletami. Prejšni ciklus sem namreč bila v spontanem postopku, ampak ni nič kaj kazalo na kakšno ovulacijo, tako da smo prekinili in zdaj čakam naslednjo M, da gremo naprej. Ampak kot nalašč, se tokrat noče in noče prikazat. Po oktobrskem neuspelem IVF je bila skorajda redna nekje na 36 dni, zdaj pa... Prav bedno, no.

Malo bom še počakala, potem pa, če ne bo drugače, si jo bom spet sprožila s tabletkami. Kaj pravite ve?!

curkica vem, kako je to, ko user posted image čakaš ga ni, ko je pa nočeš, pa pride zato, sem si jo jaz zdaj kar sprožila z tabletkami. Po moje nima bi kaj narobe.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.3.2011 18:58:47   
Cameleon
Jaz sem si pa včeraj vzela čas in prebrala nasvete ostalih forumašic za pripravo na postopek.
Moko, grickalice, sladkarije, riž, krompir....sem črtala, danes je že bilo zdravo kosilo-riba in zelenjavauser posted image
Nabavila sem matični mleček in  Q10, v fitnes že kakšen mesec hodim, začela sem piti čaj ingver+cimet.
Prebrala sem tudi eno ameriško študijo, ki jo je prilimala ena, pride pa v poštev za tiste, ki imajo povišan FSH, kamor sama na žalost sodim in tudi naročila te kapsule, da še to vidimuser posted image

Ve se kaj pripravljate, spremenite kaj pred postopki?

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.3.2011 19:34:54   
julija30
Pozdravček vsem skupaj
V četrtek pa grem tudi jaz po špike in potem se bomo spet pikali.
Drejčy to kar si pisala o izcedkih, je pravi user posted image , dobro vem saj me je to pred tremi leti spremljalo pet mesecev nosečnosti. Pri meni so hematom opazili bolj pozno. Sem pa vsaki dan hodila s strahom na WC. Ob koncu 3. meseca sem ful zakrvavela, toda naša pikica je bila OK in nam sedaj frka lase. Če se ti kaj takega zgodi, ker lahko da se hematom ful sprosti, šibaj takoj v bolnico (bognedaj da bi se, nič ne strašim).
Zelim ti, da lepo mirno - seveda kolikor se le da, preživiš trenutke ob obžanju bušija in ob opazovanju njegove rasti.

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.3.2011 19:43:36   
mala06
Cameleon jaz grem sedaj v prvi postopek in zaenkrat ne bom nič spremenila. Mislim, da, če zdaj, mesec pred postopkom, drastično spremenim prehrano, verjetno tudi ni vredu. Vsaj mislimuser posted image   Drugače pa pretiravala ne bom in bo tudi vredu. Verjetno pa bi tako ali drugače bilo potrebno mal gledat na prehrano ( beri: preveč kilogramov) user posted image user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.3.2011 19:50:15   
Matejčika
Jaz tudi nisem imela svojega ciklusa, ker imam PCO in stanjšano sluznico, torej sem dobila za ETZ estrofem, pa so mi posebej rekli, da si ne smem sama sprožat M z nobenimi tabletami, da naj počakam na svojo M in takrat začnem s tabletami in propravo na ETZ.

Drugače pa so mene vprašali, koliko jih odmrznejo in sem rekla, da 2, ker imam genetsko okvaro in s tem za polovico zmanjšano možnost zanositve. Pa mislim, da bi se tudi drugače odločila za 2, čeprav si ne želim dvojčkov, ker me je preveč strah, da bi šlo kaj narobe. Že pri enem, kaj šele pri dveh!!

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
7.3.2011 20:16:12   
curkica
Hm, zdaj sem pa res zmedena. Tudi jaz imam namreč PCO, kar je seveda vzrok, da user posted image  ni. Edino na zadnjem UZ februarja se mi zdi, da je dr. omenila naj si jo sprožim, če ne bo šlo drugače. Sam sem res tko zmedena, da nisem zihr. Haha... Ne vem no, mal bom še počakala, pa bom vidla.

M imam drugače res ful poredko, oziroma je sploh nimam. Mi je že dr. Reljič rekel, da ni "zdravo" in če ne drugače, si jo moram vsake toliko vsaj s tabletami "priklicat". user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.