![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.2.2011 19:06:20
|
|
|
|
drejčy
|
mala06 hvala, upam da vse čim prej zagledamo ta magični plusek.Mogoče je meni malce lažje čakati, ker imam doma že dvoletnega lumpeka, dobljenega v prvem poskusu. Sicer pa ne vem kako bo, spodaj se je začelo danes nekaj dogajati, sedaj pa ne vem če se ta p..... ne najavlja.No jaz bom to zadnjega verjela, da sem noseča
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.2.2011 17:12:33
|
|
|
|
ananaska78
|
Drejči, držim pesti, da ne bo . Mami mi je naknadno povedala, da je ta ista šlogarca povedala tudi, da si moj ne želi otrok. To sigurno ni res, tako da dvomim v njeno napoved dveh otrok ... Kako grozna nedelja je danes. Tako vreme je, da sem cel dan pred TV .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.2.2011 15:19:22
|
|
|
|
mala06
|
Ja res kakorkoli upam, da čimprej zagledamo . Imam pa eno vprašanje. Jutri bi morala začet jemat tabletke za sprožitev . Kaj če nama je po nekem čudežu uspelo ( malo verjetno) ampak je še vedno malo upanja, za delanje testa je pa prezgodaj. Verjetno ni kaj za naredit ali pač?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.2.2011 19:14:17
|
|
|
|
drejčy
|
mala06 kdaj pa bi morala dobiti ?Ker ti novi CB ti baje pokaže že 4dni prej.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.2.2011 19:40:16
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: drejčy mala06 kdaj pa bi morala dobiti ?Ker ti novi CB ti baje pokaže že 4dni prej. drejčy v tem je problem,ker imam neredne in ne vem, če jo bom dobila do 1.3.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.2.2011 21:02:51
|
|
|
|
beba75
|
mala06 jaz imam iste težave kot ti in sem vedno pred postopkom dobila tbl. za sprožitev. Jaz sem se vedno držala tistega kar smo se dogovorili na razgovoru. Saj sem tudi jaz imela pomisleke kaj pa če se je zgodil čudež. Pa sem šla po test in z tbl. pričela en dan kasneje( več ne). Saj če do zdaj ni "ratalo" po naravni poti, da bi pa ravno sedaj? Zdravnikom tudi moremo malo zaupati. Te pa popolnoma razumem. Jaz sem lani v oktobru imela postopek in po neg. izvidu sem imela tisto prvo M še normalno potem pa do zdaj samo 2x izcedke. Tudi jaz vedno upam v čudež in sem tudi že v tem času nareduila dva testa. Tudi mene je prav "strah" ko bom spet v postopku bom spet mogla si M sprožit z tbl. Pa si rečem zaupaj zdravnikom, saj ti drugega tako ne preostane. No pa gre pač lažje pogoltnit prvo tbl in potem še drugo in kmalu je mimo z tbl. Težko je ampak saj tako kot pravijo Kdor ne riskira ne profitira.
< Sporočilo je popravil beba75 -- 14.2.2011 21:05:02 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.2.2011 21:29:20
|
|
|
|
andreja83
|
Hay hay, tudi jst sm mala 06 zmeri čakala na čudež, pa na vsako špikanje v jačnikih sm si delala iluzijo da morda nama je ratalo, sam je blo zmeri razočaranje ker ni blo nič Zdej sm končno pojedla tablete in pričakujem da se pojavi da lahk nadaljujem s kt Kaj ti beba si že bla na zunajtelesni??
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.2.2011 22:59:37
|
|
|
|
mala06
|
hvala za odgovor in da ste delile svoje izkušnje z mano! Saj vem, da je mal upanja, ampak vedno se pojavi tisti kaj pa če... Trudiva se pa tudi že tako dooolgo, da ni možnosti, da bi zdaj ratalo. Nič, jutri začnem s tabletkami, da dobim tega in nato s KT in potem v akcijo za magičnim in da vidim, kako to sploh zgleda na testu.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 7:16:33
|
|
|
|
beba75
|
andreja83 ja za mano so že 4iui in 3ivf. Kar nekaj sem že dala skozi, vse skupaj teče sedaj 5leto in resnično upam da se kmalu mi uresniči želja.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 8:35:27
|
|
|
|
drejčy
|
Punce mislim da mi je uspelo 8dan sem naredila krvni test in je bil hormon 52 - že 40 je dovolj da pomeni nosečnost.Danes zjutraj pa sem naredila test CB - 10dan in je se je pokazal močen + še preden se je kontrolna črtica pokazala do konca Tako zelo sem vesela. Včeraj pa sem po šestih mesecih intenzivnega iskanja tudi dobila službo, katero bi nastopila tam po 15.3 Služba je zame sanjska, niti pet minut od doma.Kar ne morem verjeti, da je vse naenkrat prišlo.Ker gre za starega prijatelja, upam le, da me bo vzel ko mu bom povedala da sem nepričakovano zanosila, ker tajiti mu ne mislim.Ne bi bilo fer, ker delala bi do konca, porodniško pa bi potem koristil mož.Upam le da se bo vse tako izšlo Ampak seda sem srečna!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2011 9:45:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 10:11:10
|
|
|
|
september1
|
drejčy iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 11:22:01
|
|
|
|
mala06
|
drejčy čestitke tudi z moje strani
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 12:36:54
|
|
|
|
latka
|
drejčy, čestitam! Tiste, ki ste imele neuspešen postopek oktobra oz. ste bile dane na čakalno listo, ste že mogoče prejele pošto? Ali katera uveljavlja vračilo potnih stroškov, to moraš nesti vsakič s seboj v MB, da ti napišejo datum in podpis, ali pa to daste na koncu, ne vem po ET? Jaz namreč v prvem postopku tega nisem vedela, da ti lahko ZZZS povrne stroške prevoza, sedaj v drugo pa bi, zakaj pa ne, če nam pripada!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 13:09:44
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka drejčy, čestitam! Tiste, ki ste imele neuspešen postopek oktobra oz. ste bile dane na čakalno listo, ste že mogoče prejele pošto? Ali katera uveljavlja vračilo potnih stroškov, to moraš nesti vsakič s seboj v MB, da ti napišejo datum in podpis, ali pa to daste na koncu, ne vem po ET? Jaz namreč v prvem postopku tega nisem vedela, da ti lahko ZZZS povrne stroške prevoza, sedaj v drugo pa bi, zakaj pa ne, če nam pripada! latka, meni je zdaj napisala vse datume, tudi za lansko leto tako, da jih lahko uveljavljaš tudi za nazaj. Koliko pa ti povrnejo, pa ne vem, ker še nisem oddala obrazca. Verjetno ga bo, ko bom zaključila s postopkom.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 13:53:57
|
|
|
|
Matejčika
|
Mala, tvoja zdravnica pa ti je izpolnila obrazec za tekoči mesec? Al kako to napiše zdravnik na list?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 14:18:17
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Mala, tvoja zdravnica pa ti je izpolnila obrazec za tekoči mesec? Al kako to napiše zdravnik na list? Pri osebni zdravnici ali ginek. dobiš obrazec, ki ti ga na sprednji strani izpolni tvoja zdravnica, na zadnji strani ima tabelo. V to tabelo ti vpišejo v Mb datume, ko si bila pri njih in podpis ter žig.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 14:50:16
|
|
|
|
beba75
|
drejčy ČESTITAM!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 15:58:26
|
|
|
|
Cameleon
|
drejčy čestitke za nosečnost in novo službo želim, da se ti vse isteče kot si planirala
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 18:11:36
|
|
|
|
športnica
|
punce živjo, vidim da ste nekatere še ta "stare" tule in vas poznam. jst se spet vračam v akcijo. včeraj sva bila na razgovoru in imava številko 7, torej planirana punkcija 20.4.. to je tretji ICSI v MB, upam da drži, da gre v tretje rado je katera tudi že v tej skupini? pa en lep pozdravček po dolgem času.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 18:13:56
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka drejčy, čestitam! Tiste, ki ste imele neuspešen postopek oktobra oz. ste bile dane na čakalno listo, ste že mogoče prejele pošto? Ali katera uveljavlja vračilo potnih stroškov, to moraš nesti vsakič s seboj v MB, da ti napišejo datum in podpis, ali pa to daste na koncu, ne vem po ET? Jaz namreč v prvem postopku tega nisem vedela, da ti lahko ZZZS povrne stroške prevoza, sedaj v drugo pa bi, zakaj pa ne, če nam pripada! latka, jaz sem bila oktobra v 2. postopku v MB in prejšnji teden dobila pošto. pogovor sva imela včeraj in sva že v akciji. čakam mesntruacijo, da začnem 2. dan s tabletami. po moje moraš dobiti pošto zelo kmalu.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 18:16:56
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: drejčy Punce mislim da mi je uspelo Ampak seda sem srečna! drejči. čestitke. to pa je very goooood news dej pa uživat, pozitivno mislit in bo vse super. papa
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 21:43:27
|
|
|
|
beba75
|
športnica lep pozdrav. Super da si že dobila pošto in da že greš v postopek. Pri tebi pa ja bo držalo da v tretje gre rado. Ziher bo uspelo! Že držim pesti. Ko boš ša kaj po mb hodila pa se javi! Jaz pa še 14dni in imam posvet(28.2) pa da vidimo kaj oni mislijo zakaj ne gre in kaj naj še naredim-pripomorem k boljšemu uspehu. In upam da bom zvedela kdaj približno bom tudi jaz na vrsti za postopek.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.2.2011 21:49:36
|
|
|
|
andreja83
|
Iskrene čestitke drejčy Joj ko bi men tud ratalo aprila Drejčy kje pa narediš krvni test, a pri osebnem al kje??? Jst še 5 dni pa začnem jest kt pa komi čakam 31.3 da grem na ultrazvok
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.2.2011 6:47:34
|
|
|
|
ananaska78
|
Drejčy ćestitke še iz moje strani . Športnica, tudi jaz imam številko 7 in je punkcija 20.4. SE bomo videli torej . To je moj prvi postopek, verjetno bom imela ICSI (slab spermiograf). Je bilo na razgovoru dr. Knez in ga ne morem ravno pohvalit... On mi je delal že IUI, pa se mi je že takrat malo "zameril" :) Veliko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.