|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
19.2.2011 16:29:47   
drejčy

Punce me tri dni ni bilo na RR tako da se šele danes zahvalim za vse čestitke.Z mojim sva res presrečna,da je uspelo.Sedaj le še čakava, da se v ponedeljek na krvnem testu v MB še uradno potrdi user posted image .

In seveda pridejo s tem nove skrbi, da bo le vse uredu.Vsem pa iskreno želim da tudi ve ugledate čimprej +

andreja83 krvnega pa sem delala samoplačniško v bolnišnici - 16eur.

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
19.2.2011 21:54:48   
miklarom
drejči - čestitke tudi z moje straniuser posted image , zdaj pa maximalno uživaj v user posted image

športnica - zate sem pa vesela, da gesta spet v postopek, saj to bo kar kmalu. Da pa gre v tretje rado pa itak da ja meni je šlo v tretje in evo smo že v 14.tednu. Držim vse pestke zate.

beba75 - dobro se zmeni na razgovoru, jaz pa močno držim pestke , da tokrat rata, itak pa da bouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
20.2.2011 11:13:03   
Matejčika
Miklarom, daj mi nekaj povej. To si jedla tudi te tablete estrofem (al kak se jim že reče), kaj imaš ti tudi PCO? Veš mogoče, kaj si imela kljub tem tabletam ciste? Ker jaz imam občutek, da meni rastejo ciste. Pa še nekaj, kaj pa stranski učinki, so tebe tudi mučli? Ker jaz sem čisto depresivna in brezvoljna.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
20.2.2011 17:45:48   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Miklarom, daj mi nekaj povej. To si jedla tudi te tablete estrofem (al kak se jim že reče), kaj imaš ti tudi PCO? Veš mogoče, kaj si imela kljub tem tabletam ciste? Ker jaz imam občutek, da meni rastejo ciste. Pa še nekaj, kaj pa stranski učinki, so tebe tudi mučli? Ker jaz sem čisto depresivna in brezvoljna.

ja jaz tudi imam PCO jajčnike na obeh straneh, da pa bi imela kljub tem tabletim ciste pa ne bi rekla, ker jaz sem imela že PCO jajčnike še preden sem dobila te tablete. Počutje po njih pa je edino to bilo a mi je bilo malo slabo po njih, pa glava me je bolela in spalo se mi je veliko to pa je tudi vse.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
20.2.2011 19:39:30   
drejčy

Jutri zjutraj pa uradno na krvni test user posted image user posted image user posted image Upam na čimboljšo beto,.....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
20.2.2011 21:37:38   
andreja83
Držim pesti drejčy user posted image user posted image user posted image !!!! Vso srečo

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.2.2011 8:54:21   
miklarom
user posted image user posted image user posted image user posted image  za čim večjo beto, pa sporoči

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.2.2011 9:39:28   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

user posted image user posted image user posted image user posted image  za čim večjo beto, pa sporoči

se podpišem, čakamo..

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.2.2011 14:49:33   
drejčy

Ojla punce!Prispeli iz MB in vam javljam svojo beto, ki je 936 in imam potrjeno nosečnost in prvi UZ 07.03 user posted image user posted image user posted image

Tako zelo sem srečna,....Hvala vam vsem ki ste mislile name.Obenem pa vam iz srca želim, da mi čimprej sledite.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
21.2.2011 15:16:06   
mausikaa
bravo Drejčy, tole pa je lepa beta, meni diši na dva user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
21.2.2011 15:16:43   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: drejčy

Ojla punce!Prispeli iz MB in vam javljam svojo beto, ki je 936 in imam potrjeno nosečnost in prvi UZ 07.03 user posted image user posted image user posted image

Tako zelo sem srečna,....Hvala vam vsem ki ste mislile name.Obenem pa vam iz srca želim, da mi čimprej sledite.

Drejčy bravouser posted image user posted image user posted image user posted image in uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.2.2011 17:10:23   
Zojatisa
Živjo punce!
Zanima me ena stavr če mi lahko kaj pomagate ali svetujete,
koliko so povprečno veliki folikli da pride potem do ovulacije in nato oploditve.
Sicer jaz sem v prvem krogu z klomifenom ker imam policistične jajčnike.
In na prvem Uz mi ni kazal kaj preveč da bi reagirala na klomifen danes sem imela spet Uz in mi je en folikl zrastu iz 5mm na 17mm.
Že vnaprej se zahvaljujem za kakršnokoli mnenje.Hvala
in lep pozdravček vsem
in čimprej user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.2.2011 18:25:19   
mausikaa
tam okoli 20 mm

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.2.2011 19:26:21   
Cameleon
Iskrene čestitke drejčiuser posted image lepo grejuser posted image
mene so pa danes klicali iz klinike, da je ena odpovedala razgovor pri dr. Reljiču in, da lahko pridem 3.3user posted image
sam, da bi še pošto dobila do takrat bi bilo pa preveč  idealnouser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.2.2011 21:37:45   
mala06
Živijo punce!
Jaz pridno papam tabletke za sprožitev user posted image   še tri dni in upam, da bo prišla. Po teh tabletkah verjetno sigurno user posted image in potem začnem s KT in upam, da mi bo marec hitro minil, da grem po municijo za akcijouser posted image
Uživajte v tem hladnem večeru!!!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.2.2011 21:48:26   
andreja83
Iskrene čestitke drejčy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.2.2011 21:54:25   
andreja83
Sem pozabla neki uprašat user posted image Naj mi ena neka pove, kaj začnem že 7 dan po user posted image jest kt za obmp al pol nasledni dan???user posted image Sm pozabla

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.2.2011 23:27:10   
mala06
andreja83 Kt začneš jesti sedmi dan in ne dan kasneje. Jaz jih bom začela pa drugi dan, ker naj biuser posted image dobila po 25.2.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
22.2.2011 8:19:16   
latka
Drejčy čestitam, lepo in mirno nosečnost ti želim!

No jaz se pa ubadam s rjavimi izcedki, ter nestrpno čakam pošto, upam da jo dobim še ta teden!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
22.2.2011 9:56:25   
miklarom
drejčy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tako lepo beto, tudi meni duši tole po dveh, uživaj sedaj maksimalno v user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
22.2.2011 16:29:32   
Matejčika
Jaz imam pa jutri UZ. Sem 10. dan, potem pa upam, da čimprej ETZ, nato se šele začne mučno čakanje. Že zdaj sem čisto nervozna.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
22.2.2011 17:38:28   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Iskrene čestitke drejčy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem!!!! Č E S T I T K E ! ! ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
22.2.2011 22:10:22   
andreja83
Držim pesti tudi zate Matejčika

da slediš drejčy, in pol se še vse ostale pridružimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ki čakamo na 31.3 na prvi ultrazvok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
23.2.2011 12:02:03   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Držim pesti tudi zate Matejčika

da slediš drejčy, in pol se še vse ostale pridružimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ki čakamo na 31.3 na prvi ultrazvok user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod to, ker tudi jaz imam 31.3. prvi UZ in prevzem zdraviluser posted image user posted image user posted image user posted image Komaj čakam!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1524
23.2.2011 13:00:06   
Matejčika
ETZ imam naslednji petek! Jeeeeej! user posted image user posted image user posted image Upam, da pingvinčka preživita odmrzovanje.

Držim pesti tudi vsem ostalim, ki še čakate na lepe novičke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.