Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.2.2011 20:50:28
|
|
|
|
andreja83
|
Pol pa mislim da bom raj šla pod narkozo!! No sej zdej mam še čas, se odločat!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 12:34:58
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Še en dan pa greva na razgovor v Mb in upam, da čim prej začneva s postopkom Bom poročala, kaj bova jutri izvedela in kaj naju čaka! Lep sončen dan vam želim
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 16:24:18
|
|
|
|
latka
|
mala06, fajn opravi jutri, čimprejšnji začetek ti želim! Tiste, ki imate že nekaj poskusov za sabo, bi vas vprašala, od česa je odvisno ali bo dolg ali pa kratek postopek?Tudi če je kratek, začneš najprej s KT? Ne vem kaj naj sedaj pričakujem pri naslednjem postopku, da ne bo spet preveč foliklov in hiperstimulacije!Ali je možno, da bom imela kratek postopek, ali pa samo drugačna zdravila?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 18:04:30
|
|
|
|
ananaska78
|
Hojla! Tudi jaz sem končno dobila pošto . Razgovor imam 17.2., juhuhu. Napisali so, da se bodo priprave za poseg začele februarja ali marca. Imam sicer marca rezervirano smučanje in upam, da se ne bo to vse prekrivalo ... Mala povej kaj ti bodo povedali, da se znam malo organizirat glede počitnic .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 18:37:12
|
|
|
|
latka
|
Ananaska, bravo za pošto!Začetek postopka pomeni, da boš februarja, marca začela s KT, odvisno od tvoje M, punkcijo boš pa verjetno imela proti koncu aprila, boš dobila list, kjer imaš vse datume gor, pa še tam ti vse lepo razložijo!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 18:42:43
|
|
|
|
ananaska78
|
Latka hvala. Verjetno so KT kontracepcijske tablete? Teh se malo bojim, ker jih nikoli nisem prenašala. Po njih sem vedno bruhala, tako da sem vsa leta uporabljala kondom za zaščito... Verjetno pa so v vseh teh letih tudi KT malo napredovale... No, torej glede počitnic me ni treba biti strah... . Vsem veliko .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 18:52:36
|
|
|
|
mala06
|
Ja mislim, da je tako kot je Latka napisala. Drugače ti bom pa jutri poročala kako in kaj Mislim pa, da glede smučanja nimaš kaj bat in samo da uživaš, tako ko sem jaz en teden nazaj Bi še enkrat šla smučat
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 19:34:32
|
|
|
|
ninocka26
|
Ananaska zakaj pa tega nisi zdravniku povedala. Jaz sem jim povedala, da imam potem z ledvicami probleme (dobim vnetje ledvic) in mi tablet ni potrebno jesti.
< Sporočilo je popravil ninocka26 -- 9.2.2011 19:35:08 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 21:34:37
|
|
|
|
ananaska78
|
Ninocka, bom povedala, ko bom imela pogovor :) Naročena sem "šele" 17.2. Vseeno hvala za info!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.2.2011 22:18:59
|
|
|
|
andreja83
|
Čestitke ananaska78 , vidiš da niso pozabli nate !! Tak drage punce zdej pa počas nadaljujemo s temi našimi terapijami in upam da kmalu zagledamo !! Mam pa eno vprašanje. Danes sem si kupla v lekarni folno kislino, in mi je farmacevtka rekla da bi blo fajn jest 2 na dan. Zdej pa mi naj kdo svetuje al res al je 1 na dan čisto dovolj??
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 8:42:28
|
|
|
|
Cameleon
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka mala06, fajn opravi jutri, čimprejšnji začetek ti želim! Tiste, ki imate že nekaj poskusov za sabo, bi vas vprašala, od česa je odvisno ali bo dolg ali pa kratek postopek?Tudi če je kratek, začneš najprej s KT? Ne vem kaj naj sedaj pričakujem pri naslednjem postopku, da ne bo spet preveč foliklov in hiperstimulacije!Ali je možno, da bom imela kratek postopek, ali pa samo drugačna zdravila? Jaz sem imela kratek postopek in nisem jedla KT, na podlagi česa se odločijo pa ne bi vedela. Ananuska super za pošto in datum
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 8:55:06
|
|
|
|
latka
|
Kaj pa je pri vama vzrok za neuspeh?Imaš mogoče tudi PCO, namreč pri meni je ravno zaradi tega prišlo do hiperstimulacije!Vesela bi bila, če ne bi imela dolgega postopka!To je potem manj špikanja, ali kako to zgleda?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 15:06:23
|
|
|
|
mala06
|
Evo me iz Mb. Tudi jaz moram začet s KT do 27.3. in 31.3. imam UZ. Takrat verjetno dobim inekcije. Predvideno punkcijo imam po 13.4. Tako, da ananaska ti kar uživaj v smučanju, razen če si še 31. 3. na smučanju.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 16:11:22
|
|
|
|
ananaska78
|
U, takrat sem s smučanja že nazaj... Ampak po moje bom jaz kasneje prišla na vrsto in 31.3. še ne bom imela UZ. Sicer sem pa danes dobila menstruacijo po svojem prvem IUI - točno na 14.dan. Nisem nič žalostna, ker sem takoj po postopku vedla, da iz tega ne bo nič. Vsem veliko .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 16:53:38
|
|
|
|
latka
|
Mala06, ko imaš prvi UZ, imaš ravno M, prve špike si daješ proti koncu jemanja KT(torek KT+injekcije), po UZ pa si začneš dajati še druge špike(dvojne), ki spodbujajo rast foliklov, nato čez 1 teden ponovno UZ itd., dokler folikli ne bodo prave velikosti, odvisno, kako boš reagirala na injekcije!Potem pa sledi punkcija!Kakšna zdravila ti pa piše na listu?Jaz sem imela Diphereline+Gonal! Ananaska, če imaš naslednji teden razgovor, potem si teden dni za malo06, torej lahko pričakuješ predvideno punkcijo po 20.4.!Nekako tako si sledijo datumi, odvisno od datuma razgovora + ca. 8 tednov!Upam, da pridem kmalu za vami, do konca maja bom že jaz tudi verjetno imela punkcijo, ampak mislim da bo kaj prej!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 17:02:10
|
|
|
|
latka
|
Ananaska, mogoče bo pa pri tebi situacija malce drugačna, glede na to, da imaš težave s KT, to obvezno omeni!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 17:23:24
|
|
|
|
mala06
|
Latka hvala za poročilo. Samo kolikor sem jaz danes razumela, se potem samo s inekcijam filam. Nič več s KT. Pa saj bom kmalu vidla. Ananaska ti pa si verjetno res teden za mano, žal pa mi je, da ti ni uspel z IUI-jem
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 18:28:04
|
|
|
|
Cameleon
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Kaj pa je pri vama vzrok za neuspeh?Imaš mogoče tudi PCO, namreč pri meni je ravno zaradi tega prišlo do hiperstimulacije!Vesela bi bila, če ne bi imela dolgega postopka!To je potem manj špikanja, ali kako to zgleda? Nimam pco, pri nama je razlog partner. Dolgega postopka še nisem imela je pa zagotovo manj špikanja pri kratkem, saj sem se samo dober teden pikala.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 21:21:41
|
|
|
|
ananaska78
|
Mogoče bom pa jaz imela tudi takratkega, glede na to, da je sperma slaba... Pa da še KT ne prenašam najbolje. Bom videla kaj mi bodo povedali čez teden dni... Mala, kaj je pa pri vama težava?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.2.2011 21:52:44
|
|
|
|
andreja83
|
Čestitam mala06, evo pa imava na isti dan ultrazvok
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.2.2011 9:58:16
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Andreja očitno se bova srečevali v Mb in nama ne bo dolgčas pri čakanju Ananaska pri nama je problem v meni. Imam PCO in zaradi tega po naravni poti ne uspe. Bo pa sedaj
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.2.2011 19:50:56
|
|
|
|
ananaska78
|
Itak, da ti bo uspelo. Vsem nam bo! Je bla moja mama pri šlogarci prejšnji teden in ji je povedala, da bom imel dva otroka :)))
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.2.2011 14:31:52
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ananaska78 Itak, da ti bo uspelo. Vsem nam bo! Je bla moja mama pri šlogarci prejšnji teden in ji je povedala, da bom imel dva otroka :))) Točno tako, vsem nam bo uspelo tebi pa sploh, če je šlogarca to napovedala!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.2.2011 15:09:34
|
|
|
|
drejčy
|
meni je tudi napovedala,...pa da vidimo , danes pa je šesti dan po vstavljenem zamrznjenčku.Sem pa dobila drugi dan ful filing da se je vgnezdilo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.2.2011 15:55:37
|
|
|
|
mala06
|
drejčy držim pesti, da bo še naprej belina, celih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.