|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
4.2.2011 8:32:54   
andreja83
ja mala06 tak je, veš da si bova izmenjevale info  user posted image user posted image

fajn diana 79, pol se pa tak vidimo 31.3 user posted image user posted image

mala06 ktero si pa jemala folno kislino al je vseeno, po istem kopitu delano!!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
4.2.2011 9:13:11   
ninocka26
Meni je tudi isto svetoval. Samo jaz jo že tako ali tako jem, ker hkrati jem tudi tablete za pritisk. Mi je že moj G svetoval, da če nama slučajno rata naravno, je bolje, da zraven jem še folno, ki izniči negativne učinke tablet za pritisk. Jaz jem Tifol (mi odgovarja in drugega niti nisem iskala). Enim pa te tablete ne odgovarjajo in jejo mislim da Evital.

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
4.2.2011 9:35:49   
andreja83
nonocka26,

pa to tak itak kupiš v lekarni, a ne?

sam misliš da je zdej fajn če jo začnem jemat, če jem primolut??user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
4.2.2011 9:44:53   
ninocka26
Kupiš jih v lekarni. Po mojem lahko to ješ brez problema. V bistvu razlagajo tako, da tvoje telo porabi samo toliko folne kisline kot jo rabi, ostalo se izloči.

Neposredna povezava do sporočila: 1429
4.2.2011 10:00:42   
andreja83
Hvala ninocka26 za odgovore!!!

Res če ne veš je boljš da vprašaš, a ne da??

Ok lepo se mejte

Neposredna povezava do sporočila: 1430
4.2.2011 10:12:40   
ninocka26
Andreja ti kar vprašaj vse kar te zanima. Bolje vprašat prej, kot pa potem, ko je že vse prepozno.

Neposredna povezava do sporočila: 1431
4.2.2011 15:39:09   
mala06
Jaz sem jemala Elevit. Me pa zanima, kakšne so Tifol, ker po Elevit se mi zdi, da me hočejo mal zapirat in to ni OKuser posted image Bom še poskusla Tifol, da vidim njihov učinek. Mislim, da jih lahko čist komot jemlješ, ker so samo dodatni vitamini in minerali, ki jih telo potrebuje. 

Neposredna povezava do sporočila: 1432
4.2.2011 18:10:11   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: mala06

Kolikor sem jaz dobila informacije v Mb mi je sestra rekla, da oni napišjo datume tudi za nazaj. Če pa povrnejo tudi stroške, pa ne vem. Takoj, ko bom izvedela kaj novega, vam z veseljem sporočim.
Če ima pa katera druga kakšne informacije, pa na plano z njimi. Smo full radovedneuser posted image vsaj jaz.

Kar se tiče teh potnih stroškov; da, napišejo ti lahko tudi za nazaj, saj imajo vse v računalniku. Pa itak "zbiraš" te podpise dlje časa, saj je cela stran za požigosat user posted image . (odvisno kolko pač hodiš tja)

Ko pa napolniš celo stran, pa greš na zavarovalnico, oddaš tisti list in potem v nekem roku ti denar nakažejo. Vsaj pri meni je bilo tako. Pa še dosti sem takrat dobila nazaj. Se kar nabere! user posted image

Pa srečno.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
4.2.2011 18:37:08   
mala06
curkica hvala za odgovor. Saj neumno bi bilo pustiti in dobro, da obstaja ta forum, drugače sploh nebi vedela, da lahko zahtevaš povrnitev stroškovuser posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
4.2.2011 20:52:25   
curkica
Ja saj, jaz tudi nisem vedela, dokler nisem tam v čakalnici brala neke brošure... Potem sem pa takoj rekla svojemu doktorju, da mi je dal tisti list in so mi potem sestre vse za nazaj "poštampljale". Takih stvari ti res noben ne pove. Sicer je res, da za dojenčka ni "cene", ampak je pa blesavo, da ne bi tega izkoristil, če že lahko. user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
4.2.2011 22:32:43   
Cameleon
Ja super tole za potne stroške si bom jaz tudi uredila :)
Curkica ta list se dobi pri svojem ginekologu ali na neplodnosti? Pa misliš, da če letos pomladi še za lani za november napišem, da mi bodo vse priznali? Ali je kakšna časovna omejitev?

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
5.2.2011 8:14:28   
witch
Glede potnih stroškov... jaz sem papir dobila pri G takrat ko napotnico.

Tudi jaz sem se naročila v mb. Moj fant je dobil rok že marca za ponovni spermiogram in pregled pri andrologu. Jaz pa imam prvi pregled junija. Skupnega termina pa nisva dobila user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.2.2011 9:00:16   
curkica
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Ja super tole za potne stroške si bom jaz tudi uredila :)
Curkica ta list se dobi pri svojem ginekologu ali na neplodnosti? Pa misliš, da če letos pomladi še za lani za november napišem, da mi bodo vse priznali? Ali je kakšna časovna omejitev?

List dobiš pri svojem ginekologu ali osebnem zdravniku. Jaz mislim, da neke časovne omejitve ni. Saj na listu zadaj je cel stolpec, za več obiskov, normalno, tako da po moje ni panike. Jaz si zdaj ponavadi kar sama pišem datume, če slučajno kdaj pozabim ob vsakem obisku priložiti list, pa mi potem enkrat sestra samo še poštemplja user posted image .

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.2.2011 19:12:31   
drejčy

Punce moja pikica se je danes uspešno odmrznila in se sedaj že greje pri meni user posted image user posted image user posted image
Upam le, da si najde udobno mesto in se lepo vgnezdi.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.2.2011 20:01:35   
mala06
drejčy user posted image naj pikica ostane s tabo celihuser posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.2.2011 22:16:26   
andreja83
drejčy user posted image user posted image  tudi z moje strani čestitke, naj si tvoja pikica res najde lepo mesto..

Mam pa eno vprašanje punce, zanima me če punkcija boli, ker jst razmišlam ko bom tak daleč da ne bi bila takrat v narkozi, ker mam zlo slabe izkušnje z njo.

Drejčy kda pa ti povejo da se je lepo odmrznila, a takrat ko je predvidena vsaditev al kdaj?? Ka če se pa ne združita?? Ka pa v takšnem primeru naredijo?? user posted image user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.2.2011 23:48:12   
ninocka26
Koliko bo punkcija bolela je po mojem odvisno od tvojega praga bolečine, kje imaš jajčnike (ali morajo prebosti maternico, da pridejo do njih) in koliko foliklov imaš. Jaz npr. sem jo imela pri Rešu, imela sem 7 foliklov in je bilo za zdržat (si sicer te izkušnje ne želim ponoviti, samo če bi bilo potrebno bi šla tudi brez narkoze čez).

Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.2.2011 7:52:34   
drejčy

andreja83 ne rabi se nič več združevat, ker to ti zamrznejo uspešno oplojene blastociste.Zveš pa zadnji trenutek,nič prej.Konkretno midva sva z mojim prišla ob 8.30 podpisat papirje da dovoljujeva odmrznitev in nama je rekel, da naj prideva nazaj ob 11.00 in da takrat zvema, če bo prišlo do prenosa ali ne.

To med samo punkcijo pa ni tista prava narkoza, pač pa le blažja anastezija ki te popelje v san za kakšnih 20minut.Jaz mam velik prag bolečine, a si tega brez narkoze nisem upala user posted image pa čeprav ene pravijo da ni tako hudo in se da zdržati.

Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.2.2011 8:55:39   
miklarom
drejči - čestitke za pikico, zdaj pa jo lepo čuvaj in naj pri tebi ostane še nadaljnih 8,5 mesecevuser posted image user posted image user posted image , čez 14.dni pa en veeeeeeeeelik plus

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.2.2011 9:06:06   
andreja83
Aha hvala za odgovore!! user posted image user posted image

No sej to glede anestezije te tak rajtam prej vpraša a ne?? No sej mene je zlo strah da se ne bi oplodile blastociste, je to tud možno?? user posted image user posted image
Ker praktično zdej ne pride do zanositve, ker mam policistične jajčnike in brez ovulacij sm, mogoč me je zarad tega strah?? user posted image

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
8.2.2011 18:35:33   
mausikaa
jaz sem imela dve punkciji brez narkoze in lahko samo rečem, da si po zadnji tega ne želim več...in močno upam da če pridem do še ene punkcije da ne bo "na živo"
moram pa povedat, da sem zelo prijetno vsakič znova presenečena nad prijaznostjo sester v MB...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.2.2011 18:38:57   
mausikaa
aja, skoraj bi pozabila vprašat: kje deljo UZ-je? isto spodaj v stavbi ali kje drugje?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
8.2.2011 18:47:41   
miklarom
mausika - UZ-je delajo isto spodaj  kjer je ambulanta daš kartico in ti pove št in rumena barva - ta je za UZ, ko te po zvočniku pokličejo pod tvojo številko in ti povejo Kabina ena ali dve, pa greš potem iz čakalnice ven in takojlevo tam pa so kabine in UZ-ji.
kako daleč pa si že kaj, dkaj pa greš v MB , jaz sem sedaj pogosto tam

< Sporočilo je popravil miklarom -- 8.2.2011 18:48:38 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
8.2.2011 20:12:27   
mausikaa
thx Miklica,
ma nisva še daleč, so me vzeli pod drobnogled...v sredo imam 3D UZ, moj pa androloga...razgovor o izvidih pa šele konec aprila, kako pa potem naprej pa ne vem...bomo videli...v bistvu je čist fajn, da me konkretno pregledajo in ugotovijo kaj je narobe, ne pa da me samo filajo z hormoni...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
8.2.2011 20:47:11   
miklarom
mausika - super samo da se premika naprej, sem vesela za vaju in pa da sta zadovoljna z MB-jem. a naslednjo sredo imata v MB jaz imam takrat nuhalno ob 12.00 uri sem naročena, pa vidva, bi se lahk tam dobili, da se mal spet vidimo k se že dolgo nismo user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.