|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
2.2.2011 10:39:16   
miklarom
andreja83 - na razgovor  greš spodaj v ambulanto za neplodnost, tam spodaj tudi vse ostalo urejaš, UZ-je in odvzem krvi , vse je spodaj, zgoraj greš samo takrat ko imaš punkcijo in oploditev, če te še kaj zanima samo vprašaj, sem že leta v tem  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
2.2.2011 13:22:34   
diana79
ojla!jaz sem včeraj imela razgovor in sem dobila roza list!imam že tabletke femodena doma in začnem nekje proti koncu meseca ko dobimuser posted image jemljati!ima še kdo rozasti list????

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
2.2.2011 13:37:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

ojla!jaz sem včeraj imela razgovor in sem dobila roza list!imam že tabletke femodena doma in začnem nekje proti koncu meseca ko dobimuser posted image jemljati!ima še kdo rozasti list????

superca user posted image user posted image user posted image  veliko sreče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
2.2.2011 14:01:32   
latka
Sem bila danes spet vztrajna in končno dobila nekoga na telefon, ki mi je razložil, da pošto lahko pričakujem najkasneje v roku enega meseca!user posted image Upam, da bo res tako!Malo optimizma mi res ne škodiuser posted image , sedaj sem malce bolj umirjena in boljše volje!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
2.2.2011 14:15:07   
ninocka26
Latka sigurno bo tako. Sem jaz klicala v začetku januarja in mi je gospa rekla, da bom dobila pošto do konca meseca (dobila sem jo 27.01.), tako, da kar vejo kaj govorijo.

Jaz sem bila tudi včeraj na posvetu. Dobila sem pa modri list.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
2.2.2011 14:24:00   
latka
Upam, da bo pri meni tudi tako!Kdaj pa imaš predvideno punkcijo?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
2.2.2011 16:21:12   
andreja83
ojla spet jst

nej mi ena razloži kakšna je razlika med roza listom in modrim?? user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
2.2.2011 17:18:46   
ninocka26
Razlika je v datumih prejema injekcij in punkcije. Jaz imam npr. planirano punkcijo 6.4. (modri list), roza list je pa en teden za menoj.

Latka veš da bo, jaz sem imela dobro izkušnjo, je držalo kar so povedali. Upam, da bo tudi pri tebi tako.

Neposredna povezava do sporočila: 1408
2.2.2011 21:21:37   
andreja83
Hvala ninocka!!

A tak dolgo še pol to traja???

No sej bom vidla kaj bom jutr zvedla, upam no da bi šlo to hitreje skoz. Na tem papirju mi že piše da poseg načrtujejo februarja al marca. No sej bom vidla

Neposredna povezava do sporočila: 1409
2.2.2011 22:19:58   
ninocka26
Je tudi pri meni isto pisalo. V bistvu to pomeni, da začneš ta mesec s kontracepcijskim tabletami, v marcu pa z injekcijami. Kateri list boš dobila je pa pomojem odvisno tudi od tvojega cikla. 

Neposredna povezava do sporočila: 1410
3.2.2011 9:52:55   
mala06
Živijo punce!

Tudi jaz sem danes dobila pošto in razgovor imava 10.user posted image user posted image user posted image Full sem vesela, da so se začele stvari premikati naprej. user posted image Zanima me pa nekaj. Men je novembra potekla napotnica in moram po novo. To mi je jasno. A rabi partner tudi novo napotnico ali ne?

Hvala za odgovor!

Neposredna povezava do sporočila: 1411
3.2.2011 10:02:41   
latka
Mala06, superuser posted image user posted image user posted image !Sem ti rekla, da boš kmalu prejela pošto, tako da bom verjetno jaz tudi dobila pošto, kot mi je včeraj dejala sestra!Pa se počasi spet začenja!verjetno boš imela punkcijo aprila!Midva bova tudi rabila novo napotnico, na vabilu sicer piše, da ga rabiva oba, samo prvič sem ga nesla samo jaz, moj ni rabil, sedaj bova pa nesla oba!Lep dan

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
3.2.2011 10:06:43   
Anonimen
Je bila katera dana v čakalno vrsto konec novembra/začetek decembra in je mogoče že dobila pošto? 

(odgovor članu drejčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
3.2.2011 10:12:18   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Mala06, superuser posted image user posted image user posted image !Sem ti rekla, da boš kmalu prejela pošto, tako da bom verjetno jaz tudi dobila pošto, kot mi je včeraj dejala sestra!Pa se počasi spet začenja!verjetno boš imela punkcijo aprila!Midva bova tudi rabila novo napotnico, na vabilu sicer piše, da ga rabiva oba, samo prvič sem ga nesla samo jaz, moj ni rabil, sedaj bova pa nesla oba!Lep dan

Ja Latka, mislim, da boš tudi ti kmalu dobila poštouser posted image Verjetno je res najbolje, da jo neseva oba, da ne bo kaj narobe. Prav srečna sem, da so se stvari začele premikati in to tako hitro. Meni je bilo rečeno, da dobim pošto do konc marca in sedaj imava že razgovoruser posted image Juhu!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
3.2.2011 10:14:04   
latka
Suzi, jaz sem imela oktobra prekinjen postopek, pa sem včeraj klicala v MB in so mi rekli, da sedaj pošiljajo pošto septemberskim,jaz pa lahko pošto pričakujem do konca meseca, torej boš ti dobila pošto verjetno do konca marca , če gre po takšnem vrstnem redu!Lahko pa pokličeš za vsak slučaj, jaz sem morala klicat na številko, kjer je zadnja 62!Tam ti sestra vse razloži!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
3.2.2011 10:16:06   
Anonimen
latka, hvala.

Kaj pa poleti imajo dopuste?

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 12:21:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
3.2.2011 16:24:19   
mala06
Živijo!

Andreja83 poročaj, kaj so ti povedali? Mene to čaka naslednji teden in me firbec matrauser posted image
Skuštrana suzi dopuste imajo v mescu juliju in ne delajo. Tako so mi vsaj rekli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
3.2.2011 18:32:21   
Cameleon
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Je bila katera dana v čakalno vrsto konec novembra/začetek decembra in je mogoče že dobila pošto? 

Jaz sem konec novembra in še nisem nič dobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
3.2.2011 19:08:13   
Cameleon
Imam eno vprašanje, če mi lahko katera odgovori. Novembra je bil ICSI neuspešen. Zanima me, če ste domov dobile kakšno pošto, da je bil  neuspešen in, da ste v čakalni vrsti? Namreč jaz nisem dobila nič drugega razen računa domov.user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
3.2.2011 22:08:14   
andreja83
Hay hay vsem!!!

Ja mala 06 čestitke, vidi si kar za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zvedla sva to da mava roza list, pa punkcija bi naj bila po 13.4.
Zdej začnem od jutri dalje jemat primolut, da si sprožim user posted image , potem 7 dan začnem z kontracepcijo neprekinjeno jemanje do 27.3, 28 pokličem za uro 31.3 ko mam ultrazvok. Potem pa začnem z inekcijami, upam da sm si vse zapomnila user posted image  če ne me naj ktera popravi

Zanima pa me, zdravnik je rek da bi blo fajn začet jemat folno kislino, zdej pa ne vem kdaj??? je tud kteri drugi rek tak???

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
3.2.2011 23:04:15   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Hay hay vsem!!!

Ja mala 06 čestitke, vidi si kar za mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja zvedla sva to da mava roza list, pa punkcija bi naj bila po 13.4.
Zdej začnem od jutri dalje jemat primolut, da si sprožim user posted image , potem 7 dan začnem z kontracepcijo neprekinjeno jemanje do 27.3, 28 pokličem za uro 31.3 ko mam ultrazvok. Potem pa začnem z inekcijami, upam da sm si vse zapomnila user posted image  če ne me naj ktera popravi

Zanima pa me, zdravnik je rek da bi blo fajn začet jemat folno kislino, zdej pa ne vem kdaj??? je tud kteri drugi rek tak???

Hoj andreja83!
No pa se bo začelo. Jaz bom pa mal za tabo tako, da bova skupaj trepetale in si izmenjale informacijeuser posted image user posted image user posted image
Glede folne kisline pa jo lahko začneš jesti takoj. Jaz sem jo nekaj časa jedla, ker pa nisem zanosila, sem končala. Bi že kar nekaj eurov zapravila za touser posted image Ti jo kar začni jesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1422
3.2.2011 23:54:44   
diana79
andreja83 midve bova skupaj,jaz imam tudi roza list in enake datume kot ti!super da se bova spoznala pa ko bo punkcija nama ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image !kaj misliš?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1423
4.2.2011 7:58:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

Imam eno vprašanje, če mi lahko katera odgovori. Novembra je bil ICSI neuspešen. Zanima me, če ste domov dobile kakšno pošto, da je bil  neuspešen in, da ste v čakalni vrsti? Namreč jaz nisem dobila nič drugega razen računa domov.user posted image

Ne, nisem dobila. Sem pa zadnjič preverila, ker sem mislila, da so me vpisali samo za ponoven posvet (moja želja), ampak je rekla, da se avtomatsko vpiše tudi na čakalno vrsto.

Mi boš prosim sporočila ko boš dobila pošto?

(odgovor članu Cameleon)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
4.2.2011 8:14:32   
Cameleon
Hvala Suzi,

tut js sem se vpisala za ponoven posvet zato me je malo skrbelo, ker imam datum posveta 7.4. Ko dobimo pošto si javimo. Hvala ti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.