|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
26.1.2011 21:37:32   
...studentka...
torej, ko imava narejene vse preiskave najo bodo dali na konzilij in potem na čakalno? kako dolgo je pa potem čakalna??? kako dolgo ste ve čakale???

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
26.1.2011 22:17:03   
drejčy
beba75 nič se ne sekiraj.Ko sem imela jaz razgovor za začetek postopka sem se tudi sama odločila kdaj želim iti.Rečeš pa lahko da imaš ali planiran dopust, ali kakšno drugo stresno opravilo, pa bi zato raje še malo počakala, ti ne bodo nič težili.

(odgovor članu ...studentka...)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
26.1.2011 22:43:34   
ninocka26
Studentka midva sva imela vse preiskave končane lani maja (prvi razgovor v aprilu), na konzilij sva bila dana septembra, pošto sva dobila pa danes. Se pravi, da bo malo manj kot leto dni od prvega razgovora do samega postopka.

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.1.2011 9:47:45   
miklarom
beba75 - seveda se lahko dogovoriš z njimi za kasneje, ne bo nič narobe, saj to je tvoja odločitev kdaj si pripravljena na to, sicer pa poslušaj malo sebe in kako čutiš kdaj bi ti uspelo in takrat pojdi je nekaj na teh čuti verjemi, meni je to do zdaj vedno ratalo kar sem čutila, še nikoli do zdaj ni bilo drugače, tako da poslušaj sebe in pojdi takratuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.1.2011 10:42:22   
beba75
drejčy in miklarom hvala vama za odgovor. Me je bilo kar "strah" da me ne bojo več jemali resno.  Samo kako točno je s tem, kaj se bomo že lahko dogovorili za juluj in bom že dobila list za takrat, ali bom jih mogla še kaj vmes opominjati na to.
Bojim se da bojo potem me malo "pozabili".

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.1.2011 11:15:49   
talika81
živjo, babnce!

najbrž ste že seznanjene, da smo končno rodili. ne bom šla brat za nazaj, kaj ste se vse načvekale.

samo toliko sporočam, da smo vredu, da smo nekak že ujeli ritem. tu pa tam nas še malo vrže ven iz ritma, ampak bomo tudi to osvojili. Brina je drugače zelo pridna, ponoči se zbujamo maksimalno 2x, podnevi pa tudi tako lepo spi, da jo moram prav zbudit, da se nahranimo na 3 ure.
tudi redi se lepo, saj je od rojstva do danes pridobila že 190 g. tako da je pravi jedec.
drugače je pa bila ob rojstvu težka 3070g in velika 48 cm.

glede poroda ne bom veliko razlagala, saj ni šlo po načrtih, ker so mi morali na koncu narediti carski rez. ampak pomembno je to, da se je na koncu vse srečno končalo in da imamo malo štručko doma. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.1.2011 15:46:34   
...studentka...
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Studentka midva sva imela vse preiskave končane lani maja (prvi razgovor v aprilu), na konzilij sva bila dana septembra, pošto sva dobila pa danes. Se pravi, da bo malo manj kot leto dni od prvega razgovora do samega postopka.

no, dobila sva vse potrebne preiskave:jaz laboratorij, fant mora dvakrat na spermiogram itd. itd. Vsi izvidi bodo narejeni maja...ali jetvoj partner tudi dvakrat moral na spermiogram??? če bom imela maja vse izvide, tako kot si jih imela ti, ne vem zakaj potem šele septembra na čakalno listo????

Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.1.2011 16:23:31   
miklarom
talika81 -ooo, kak lepo za vajino Brino, da lepo napreduje in se lepo cartate, pa kako slikico malo pripopaj za stimulacijo za nasuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.1.2011 20:16:50   
ninocka26
Studentka, midva sva tako dolgo čakala, ker sva dobila drugi posvet (se pravi tisti, kjer ti povejo tvoje izvide) šele v avgustu (vmes so dopusti). Moj je šel samo 1x na spermiogram, ker sva se midva premaknila v MB od Reša (sva imela te izvide s seboj).

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.1.2011 21:35:37   
september1
o talika lepo da si nam oglasila. in še enkrat čestitke ob rojstvu Brine. zakaj jo pa zbujaš na 3 ure, da jo podojiš? a je dr. rekla  a kako? jst Lina nisem zbujala, se je zbudil ko je bil lačen. včasih mi je spal tud po 4,5 ure.

beba75 kot so ti že predhodnice povedala, če čutiš da ni pravi čas pol rajši počakaj.nič pa ne bojo komplicirali. pred julijem jih pa poklič pa jih mal opomni če bi slučajno pozabili.

miklarom počutje ok?

no mi pa že imamo 2 zobka.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.1.2011 10:30:21   
miklarom
september1- počutje vredu samo slabosti so pa še vedno hude, pa tudi to bo minalo, za našega sončeka bomo vse potrpeliuser posted image
bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prva dva zobka

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.1.2011 14:49:21   
...studentka...
hvala ti za vsa pojasnila. Upam da kmalu pride moj čas:)

Neposredna povezava do sporočila: 1362
30.1.2011 14:56:21   
mala06
Ninicka26 a vidva sta bila tudi septembra dana na čakalno listo? Jaz pošte še nisem dobila in sedaj upam, da jo bom kmalu. Ko sem klicala v Mb so mi rekli, da bom do konc marca dobila pošto. Upam, da me prijetno presenetijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1363
30.1.2011 16:59:00   
ninocka26
Ja midva sva bila na listo dana septembra, samo sva imela pa že od prej dopis, da takoj ko dobijo vse izvide greva naprej (te so imeli pa prvi teden v maju), pa sva mogoče zato že na vrsti.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
30.1.2011 19:42:01   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Ja midva sva bila na listo dana septembra, samo sva imela pa že od prej dopis, da takoj ko dobijo vse izvide greva naprej (te so imeli pa prvi teden v maju), pa sva mogoče zato že na vrsti.

A to je pa druga stvar. Potem bom pa jaz še mal čakala na pošto.

Neposredna povezava do sporočila: 1365
30.1.2011 23:40:06   
ananaska78
Tudi jaz sem bila dana na čakalno listo septembra 2010.
Sem bila pa prejšnji teden v Mb na IUI, pa mi je sestra rekla, da se strari malo podaljšujejo in da bom pismo domov dobila šele nekje aprila in bom na vrsto verjetno prišla v začetku poletja.
Će bo seveda prenova oddelka šla po planih...
Plan je, da končajo do konca februarja.
Kolikor poznam gradbeništvo in zdravstvo se bo to še malo zavleklo user posted image  user posted image .

Pustimo se prijetno presenetit!

papa

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
31.1.2011 9:46:49   
mala06
Ja tudi meni so nekaj takega povedali, da bom šla v postopek nekje maja ali junija. Me je pa presenetlo, da so nekatere že dobile pošto, pa so prav tako bile septembra dane na čakalno listo. Nič ne moremo, ko bo pošta v nabiralniku se bodo stvari začele odvijati, do takrat pa čakaaammmo!!!

LP

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
31.1.2011 12:29:15   
talika81
september, patronažna mi je tako svetovala. ker drugače ne pridobiva na teži. sej zbujam jo samo podnevi, ponoči pa ne. ker takrat pa spi tudi po 5 ur skupaj, če je tak.
podnevi pa res pazim, da mi je vsaj na 3,5 ure. in učinkuje.

ker drugače bi spala tudi naša 6 ur skupaj, če je tak. ampak itak, ko se naje, hitro pol spet nazaj zaspi. tako da ni panike.

miklarom, bom pripopala. upam, da bom znala. drugače bom pa slikce dala v svoj album in si jih boste lahko pogledale. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
31.1.2011 12:41:44   
talika81
evo, slikce sem dala v album, tako da s jih lahko pogledate.

bom pa še dodajala, ko bom imela sveže. user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
31.1.2011 12:56:11   
Matejčika
Talika, lepa je! user posted image

Jaz pa spet čakam na M, da lahko grem po pingvinčke. Sem imela pretanko sluznico (manj kot 2mm na 14 dan), ciste in neredne M, tak da sem dobila tablete za naslednji ciklus.
Jaz sem že čisto obupala. Ma 6 let in pol je že čisto preveč!!user posted image Čisto sem fertik. najraje bi vidla, da bi se čas zavrtel malo naprej, čeprav se trudim živet in uživat vsak podarjen dan, ampak .... ne gre več. Obup!!!user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
31.1.2011 14:46:52   
latka
Talika81, kako je lepa ta vajina Brina!user posted image user posted image

Pri meni so pa 3 meseci mimo od prekinitve postopka, vendar še vedno nisem dobila pošte za začetek drugega!user posted image
Upam, da me niso pozabili oz., da se ne bo zaradi prenove sedaj vse še bolj zavleklo!user posted image

Prejšnji teden sem končno dočakal M, čeprav je trajala 2 dni in je bila bolj šibka, brez bolečin!Res imam grozne hormonske motnje!Me pa zadnje čase neprestano zebe, nisem bolna, noge in roke imam ledene!

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
31.1.2011 15:26:27   
latka
Punce, katere ste imele neuspešen postoke septembra, oktobra, novembra, ste mogoče že dobile pošto za naslednjega ali pa imate mogoče kako informacijo glede postopkov?Meni je bilo rečeno konec febr. v začetku marca, samo glede na to, da še nisem dobila pošte, verjetno to ne bo držalo!user posted image Res sem počasi že jezna, ker ne mislim čakati do poletja za naslednji postopek, kaj pa če bi imela zamrznječke, potem je tudi potrebno toliko časa čakat, ali kakšen je potem postopek?
Glede na to, da se vse skupaj zelo vleče zaradi prenove, a to potem pomeni, da bomo po neuspehu potem še vedno toliko čakali za naslenjega, ne pa 3 mesece, plus še 8 tednov za začetek postopka + 1,5 stimulacije, joj je to dolga procedura!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
31.1.2011 17:25:23   
mala06
Latka ne obupaj prehitro. Vse komaj čakamo pošto in tudi meni se zdi, da me sreča vedno zapusti, kar se tiče nadaljevanja. Najprej so poleti bili dopusti in ko sem mislila, da bom počasi šla v postopek pa prenova laboratorija. Kaj čemo, poskusi se s čim zamotiti, da bo hitreje minilo in ko boš najmanj pričakovale, te bo presenetilo.user posted image
Pokliči v Mb in jih povprašaj kako in kaj naprej in ti bodo ogovorili. Mogoče pa je pošta že na poti v tvoj nabiralnik.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
31.1.2011 17:30:56   
mala06
Talika prečudovito malo punco imate! Pravi cukrček!! 

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
31.1.2011 20:20:06   
beba75
talika prava lepotička je tale vaša Brina. Ja pa kake laseke že ima! Lepa je lepa!!!!

latka ja žal je tako. Dnevi -meseci ko čakaš na pošto nikamor ne minejo, ampak saj nam drugega ne preostene. Če imaš pingvinčke hitreje to čakanje mine ker se skozi nekaj dogaja. Probaj res ne misliti na to.
Je pa ta prenova resnično vse podaljšala. Kajti jaz sem na prvi postopek čakala 8mesecev na drugega in tretjega ps em že sam postopek imela po 4.5mesecih.
Kaj jaz vem mogoče je pa boljše tako da se telo odpočije. Saj tudi jaz čakam to pošto, čeprav si po eni strani želim da pride mali kasneje(saj o tem sem že pisala).
Če pa želiš kakšno bolj točno inf. pa jih pokliči v bolnico najboljše sestro Marijo pa boš dobila inf. iz prve roke.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.