Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 16:23:30
|
|
|
|
zaljubljena23
|
športnica, upam da se ne ponavlja prejšnja zgodba, da se poslavlja samo eden od zarodkov, eden pa bo ostal v maminem trebuščku...Stiskam pestke... Ps: Pri meni takrat ni bil močan plusek, je bil dosti šibkejši kot zdaj nazadnje...
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 16:33:52
|
|
|
|
športnica
|
zaljubljena hvala. vse bo znano jutri, potem bomo pa videli naprej. se pa res nič več ne sekiram in ne pričakujem. kar je super, sem sama sebe presenetula, kako to prenašam drugič. povsem drugače kot prvo rundo. če pa bo čudež, bo pa čudež jajčniki so me nehal bolet. krvavim vedno manj. bomo videli. ti pa si že bolj proti koncu a? srečnica si že kaj neučakana? že veš kaj bo in kakšno bo ime? katera ve kako je za naprej? neka prenova laboratorija? kaj to pomeni, da bodo punkcije planirali po koncu februarja al kako?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 17:48:03
|
|
|
|
beba75
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 haj po dolgem času! Sem slišala, da se za kavico dogovarjate: če še boste čvekale ob 18 h se lahko vidimo, prej pa ne, ker delam do 17H, pa preden se pripeljem do Celja,.. Se že veselim, da se znova srečamo, pa malega Lina bi tud rada videla tassi1 seveda še bomo čvekale ob 18h, še dlje! Super da prideš, da se načvekamo!!!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 17:49:30
|
|
|
|
beba75
|
september je tudi potrdila za v petek. Je dala pc popravljat pa jaz pišem v njenem imenu!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 20:18:58
|
|
|
|
športnica
|
beba kako si ti? kdaj štartaš? pridno piješ čaj?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 20:27:19
|
|
|
|
beba75
|
športnica lep pozdrav. Jaz se sedaj že pikam z dipherline in menupurjem( zamenjava za gonal), uz v petek predvidena punkcija 20.10. Čaja ne pijem ker sem ga cca.14dni in sem se full čudno počutila, verjetno se boš smejala ampak na trenutke sem imela celo neke blodnje , strah me je bilo. Ko sem pa ga nehala piti pa se je po parih dnevih spet vrnilo vse na svoje tire. Pač mi ni odgovarjal. Držim pesti za tebe, da krvni pokaže visoko beto in da to krvavenje ne pomeni kaj slabega. Če bo pa le možno pa se oglasi v petek na čveku-srečanju. Saj ne bomo hitro končale in lahko po šihtu prideš.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 20:34:22
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: beba75 športnica lep pozdrav. Jaz se sedaj že pikam z dipherline in menupurjem( zamenjava za gonal), uz v petek predvidena punkcija 20.10. Čaja ne pijem ker sem ga cca.14dni in sem se full čudno počutila, verjetno se boš smejala ampak na trenutke sem imela celo neke blodnje , strah me je bilo. Ko sem pa ga nehala piti pa se je po parih dnevih spet vrnilo vse na svoje tire. Pač mi ni odgovarjal. Držim pesti za tebe, da krvni pokaže visoko beto in da to krvavenje ne pomeni kaj slabega. Če bo pa le možno pa se oglasi v petek na čveku-srečanju. Saj ne bomo hitro končale in lahko po šihtu prideš. že tako daleč si? super. to bo en dva tri. malo več se javi, lahko tudi preko ZS, da bom vedla kaj se dogaja s tabo in bom lahko navijala . mogoče pa v petek res prletim, sporočim kako bodo stvari nanese. lahko pa prletim kej v četrtek, ko imam krvnega. in bom spet čakala 4 ure. a si še v službi?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 22:49:05
|
|
|
|
zaljubljena23
|
športnica z veliko vnemo spremljam tvojo zgodbo, se spomnim, da sva bile približno skupaj z nepričakovanjem M nazadnje..Zato tudi toliko bolj navijam zate, da vama tokrat uspe...No pa saj za ostale, ki ste v postopkih tudi močno navijam... Hja, mi smo že kar daleč prispeli, sploh ne vem kdaj je šlo tole mimo mene...Spol bom rekla, da še ne vemo in močno dvomim, da bomo pred decembrom izvedeli...Imeni pa sta tudi že izbrani, tako da nas čaka samo še opremljanje in kupovanje
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 8:56:12
|
|
|
|
latka
|
Jutro! Jaz sem nehala s KT, sedaj imam samo Diphereline, v četrt.UZ, potem pa piše Gonal, to pomeni, da se bi bom dala dve špiki naenkrat?Kaj vse ti poved na prvem UZ, kdaj se začneš špikat z Gonalom, kaj pa če ni M? Pa kako izgleda punkcija, kaj vse rabim imeti s seboj, pa ET, kdaj ti povedo koliko je celic, pa kje je lahko partner zraven? Tako radovedna sem postala, joj meni!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 9:04:25
|
|
|
|
športnica
|
latka vsa navodila dobiš, brez skrbi. na punkciji vzemi s sabo haljo, pižamo ali spalno srajco in copate. vsa navodila boš dobila hkrati ko ti bodo dali navodila za stop injekcijo. če boš imela anestezijo moraš biti na tešče. koliko celic so dobili ti povedo takoj, oz. v času ko boš še tam malo poležala 2 uri, da te opazujejo če je vse good. punkcija traja cca 15 min. transfer traja tudi cca 10 min, potrebuješ spet haljo, spalno srajco in copate, zgleda kot navaden ginekološi pregled, in potem tam poležiš še kakšno urco. nato dobiš slikco zarodkov, ki so ti jih vstavili in greš domov. dragi te počlaka zunaj, imajo eno prijetno sobo z kavči in lahko tam malo zakinka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 9:08:07
|
|
|
|
talika81
|
pozdravljene, punce! čez vikend sploh nisem imela časa, da bi šla kaj na net. sva polno zaposlena, tako da greva od doma zjutraj in zvečer prideva domov. športnica, upam, da se bo tokrat srečno izteklo zate. resnično upam in močno držim pesti. latka, nič bat, vse boš prav kmalu izvedela. ja, špikaš se z dvema injekcijama. torej z diph. in z gonalom. ampak to ni nič kaj talega. beba75, zate, da si že začela s postopkom. naj bo tokrat uspešen zate. glede kofija ta petek - kljub temu, da sem napisala,da bom lahko, očitno ne bom mogla. v najinem stanovanju sestavljamo določeno pohištvo in seveda moram biti zraven, da se ne bo kaj narobe naredilo. tako da se jaz že danes opravičujem za izostanek in mi je preklemano žal, da ne morem pridet. ker bi tako rada spet malo poklepetala z vami in se nasmejala.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 10:50:02
|
|
|
|
september1
|
dan! da še jaz uradno potrdim da prideva z Linom v petek. eno vprašanje. tiste ki ne morete v petek a v soboto bi lahko? talika, športnica, zaljubljena,... športnica držim pesti
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 11:14:59
|
|
|
|
talika81
|
ja, v soboto popoldne bi jaz lahko. takrat še nimava ničesar v planu, tako da takrat ne bi bilo težav.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 11:58:30
|
|
|
|
športnica
|
babe moje, kot sem že sama vedela v soboto krvavitve niso pomenile nič dobrega. beta hcg imam 11,03 kar je po moje na meji da je clearblue včeraj sploh zaznal. jutri me čaka služba in novi zadatki. v tretji postopek pa ko me pokličejo, upam da čimprej punce, tako kot vedno ste res super za vsako posebej sem zelo hvaležna in mi veliko pomeni, da ste tu, ste mislile name in navijale.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 14:18:34
|
|
|
|
talika81
|
športnica, žal mi je zate, da tokrat ni uspelo. naslednjič pa zagotovo bo, boš videla - v tretje baje gre rado. moj je pa danes tak aktiven, kot že dolgo ne ... madona, me včasih že prav zaboli in prav zelo viden je gib na trebuhu. ampak kar naj telovadi, ker tako vsaj vem, da je vse okej.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 14:25:38
|
|
|
|
pikachu
|
športnica in kot pravi talika v tretje gre rado, verjami v to.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 14:37:46
|
|
|
|
talika81
|
o, pikachu, kje se pa ti skrivaš? kako si kaj?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 18:19:04
|
|
|
|
zaljubljena23
|
športnica, zelo mi je žal, da se je tako končalo Res sem pričakovala boljši rezultat... september, težko rečem, sem odvisna od mojega, ki zadnje čase dela tako, da si kaj naprej ne moremo planirati..Ta teden bi moral biti popoldanski, pa je že včeraj začel z nočno..Nekako mi tole vseeno paše, ker sva se zmenila že za prejšnji teden, da bova poštrihala sobo in nisva mogla, ker je moj delal..Tako, da sva rekla, da narediva tole ta vikend..Ker čez teden ne narediva nič, se mi zdi, da še hodi samo v službo in domov spat...Tako, da zaradi mene ni treba prestavljati srečanja...Ziher pa tole ne bo zadnje in se bomo še spoznale ;)
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 19:34:26
|
|
|
|
repacica
|
Pozdravljene! Že dolgo vas vse spremljam in držim pesti za vsako posebej. Imam pa eno vprašanje in se obračam kar na vas, saj si med seboj svetujete in imate izkušnje. Bila sva na prvem razgovoru in dobila sem napotnice za odvzem krvi. Zanima me, ob kolkih začnejo zjutraj z odvzemom. Grem pa kar tja, kje je delitev terapij, če sem prav razumela? Najlepša hvala že vnaprej!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 19:45:05
|
|
|
|
baby1978
|
športnica- pa daj, škoda. Držim pesti, da naslednjič pa bo to to. beba- čestitam, še malo ........ talika- hja tudi moj je aktiven, se mi zdi, kot, da se non-stop nekaj obrača. zaljubljena- ša malo....... pikachu- kako gre tebi? Vsem ostalim, ki še čakate in ste v postopku, želim veliko uspeha in predvsem roko na srce- počivajte.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 20:41:29
|
|
|
|
thanchyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: repacica Pozdravljene! Že dolgo vas vse spremljam in držim pesti za vsako posebej. Imam pa eno vprašanje in se obračam kar na vas, saj si med seboj svetujete in imate izkušnje. Bila sva na prvem razgovoru in dobila sem napotnice za odvzem krvi. Zanima me, ob kolkih začnejo zjutraj z odvzemom. Grem pa kar tja, kje je delitev terapij, če sem prav razumela? Najlepša hvala že vnaprej!! Če greš v MB, je odvzem krvi od malo po sedmi uri dalje - do kolkih pa ne vem. Je pa v tisti sobi ja, kjer piše "delitev terapij" ali nekaj takega, ob čakalnici. Vredu zrihtaj! LP
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 21:43:36
|
|
|
|
pikachu
|
baby1978 jaz sem vredi in naša dojenčica lepo raste, pa tudi gibe že kar lepo čutim ( je sedaj začela kar telovadit, ko to pišem). Mam pa drugače kar probleme s prebavo in posledica tega so bolečine v spodnjem delu trebuha. Kako pa je kaj pri tebi?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 11.10.2010 21:51:26
|
|
|
|
pikachu
|
talika pri nas je kar pestro, ker si z dragim delama stanovanje sedaj ta vikend nama pridejo spalnico ometat pa v hodniku je še treba ploščice položit... in samo nahitro včasih kaj preberem na RR. Sem pa vidla da imate srečanje, ampak meni je to predaleč ker nimam trenutno svojega avta sem ga mojemu posodla ker je bil njegov že star pa sma ga prodala sedaj pa nama je brez veze še enega kupovat ker sem jaz itak doma. Bi pa vas drugače res rada spoznala.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.10.2010 13:08:18
|
|
|
|
baby1978
|
Hello mi smo aktivni pikachu- če imaš težave z prebavo, malo menjaj prehrano in kozarec donata na tešče- mlačnega, boš videla pomaga. talika- razumem, če si cel dan za comp. v službi, se ti pol ravno ne da, ko prideš domov. Punce držite se...
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.10.2010 19:06:59
|
|
|
|
beba75
|
Čer! športnica lahko se dobima v četr. na čveku, pokliči me ker jaz sem na dopustu. Ja pa žal mi je da ni uspelo , pa tako malo je manjkalo. Tudi jaz vam sporočam da v petek ne bom mogla na srečanje, dobiva obisk prijateljev ki se vidimo 1-2x na leto in resnično ne moreva odpovedati. sploh sedaj ko sva oba na dopustu. Za soboto pa bom še javila če bi slučajno šlo.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?