Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.10.2010 20:08:22
|
|
|
|
športnica
|
SBDJ super. srečno en dva tri in boš trepetalka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.10.2010 22:19:07
|
|
|
|
Zojatisa
|
Helow Jz sem za kavico in klepet fiksnega datuma nimam kdaj bi lahk tako da če bom imela čas ni blema. Bi pa res vas rada spoznala. In čestitam bodobim mamicam in velik plusek in prijetno , pa full se pustite razvajat! Pozdravček
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 1.10.2010 22:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Imam eno vprašanje. Minilo je 3 mesece od prvega IVF, ki ni bil uspešen, pa me zanima, kako je bilo pri vas, kdaj lahko pričakujem pošto za ponovni postopek.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 2.10.2010 8:40:48
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! Imam eno vprašanje. Minilo je 3 mesece od prvega IVF, ki ni bil uspešen, pa me zanima, kako je bilo pri vas, kdaj lahko pričakujem pošto za ponovni postopek. zdravo, najbolje da pokličeš in vprašaš kakšno je stanje. jaz sem sredi maja zaključila s postopkom, in začetek junija dobila pošto za naprej. 16.6. sem že imela razgovor. to je bilo res express
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 2.10.2010 10:47:40
|
|
|
|
september1
|
ČVEK IN KAVICA IN PIJAČKA 15.10. 16.10. 22.10. 23.10. 29.10. 30.10. miklarom miklarom miklarom miklarom miklarom mikla. september september september september september sept. jst bi popoldan lahko prišla. dreyči čestitke Dobili bi se v Celju v Planet Tuš - u , za vse ostale info se še dogovorimo. vpišite se kdaj bi katera lahko prišla [/quote]
< Sporočilo je popravil september1 -- 2.10.2010 10:48:06 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 2.10.2010 11:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
športnica - kdaj pa si potem začela s postopkom? ker meni so rekli da mora miniti 3 mesece zaradi jajčnikov, pa potem lahko grem v novi postopek. Kako je pri drugih? Sem že zelo nestrpna, sploh zdaj ko berem, da bodo prenavljali ambulanto!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 2.10.2010 13:55:45
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen športnica - kdaj pa si potem začela s postopkom? ker meni so rekli da mora miniti 3 mesece zaradi jajčnikov, pa potem lahko grem v novi postopek. Kako je pri drugih? Sem že zelo nestrpna, sploh zdaj ko berem, da bodo prenavljali ambulanto!! sredina avgusta sem začela z kontracepcijskimi, včeraj sem imela transfer.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 2.10.2010 21:37:40
|
|
|
|
pikachu
|
športnica čestitke za , zdaj pa ju lepo grej in držim pestke da čez 14dni zagledaš en lepi plusek. drejčy tudi tebi iskrene čestitke. Pa lepo grej svojo pikico.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 3.10.2010 8:04:23
|
|
|
|
beba75
|
ČVEK IN KAVICA IN PIJAČKA 15.10. 16.10. 22.10. 23.10. 29.10. 30.10. miklarom miklarom miklarom miklarom miklarom mikla. september september september september september sept. beba beba ( odvisno od punkcije) beba beba Dobili bi se v Celju v Planet Tuš - u , za vse ostale info se še dogovorimo. vpišite se kdaj bi katera lahko prišla [/quote] [/quote]
< Sporočilo je popravil beba75 -- 3.10.2010 8:07:36 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 3.10.2010 8:07:41
|
|
|
|
drejčy
|
Punce, hvala lepa za vaše čestitke,vam pa moram žal povedati da sem včeraj začela dobivati rahel rjav izcedek.Seveda je bi šok, tako za mene kot za mojega.Sem šla naredit še en CB ki je zopet pokazal pozitivno.Sem potem pač prebrala, da zna biti to normalno,vse dokler ni krvavitev.Se pomirim in potem danes spet šok.V rahlo rjavem izcedku se je pojavilo malo krvi .Tako da mislim da žal ne bo nič,...Sedaj me že tak šraufa tam spodaj da vsajk čas čakam da se orank vlije
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 3.10.2010 9:04:34
|
|
|
|
športnica
|
drejčy pa ne nooooooooooo kateri dan si po ET? 10? jst bi šla na tvojem mestu na krvni test. vse kar je Beta HCG nad 10 testi zaznajo kot nosečnost. na krvnem testu pa vidiš kakšna je dejanska vrednost. jaz nikoli, ampak res nikoli več ne dalam navadnega testa. pozitivni test še nič ne pomeni, pri meni so bili 4 testi pozitivni, ko pa sem naredila krvnega pa je bila vrednost 84. takoj smo vedeli da je nekaj narobe. res da sem vmes malce krvavela, ampak halooooo, test je bil pozitiven. nič še ni izgubljeno, držim pesti zate. srečno in javi se še
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 3.10.2010 16:06:15
|
|
|
|
Zojatisa
|
Drejčy- tudi jaz držim sestke da bo vse ok, kljub vsem pa probaj študirati čim pol pozitivno, vem da ni lahko. Smo s tabo!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 3.10.2010 16:10:55
|
|
|
|
Zojatisa
|
Punce! meni je vseeno kdaj bi se lahko dobile na čvekecu in kavic če nebo kakršen koli nujen primir sem zraven seveda če me vzamete zraven samo javite kdaj in kje pozdravček
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 3.10.2010 19:17:17
|
|
|
|
SBDJ
|
drejčy: žal mi je upam, da to še nič ne pomeni ....pozitivno naprej. morda pa le še ni vse izgubljeno
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 9:27:16
|
|
|
|
talika81
|
punce, pozdrav! tri dni me ni na RR, pa opazim, da se je na veliko dogajalo. športnica, za tvoja dva . lepo ju grej in čuvaj se. drejčy, dokler se orng ne ulije, je še vedno upanje. a so tebi vstavili enega ali dva ? sem že pozabla. ker lahko se je zgodilo to, da se je npr. eden poslovil, eden pa je še ostal. tako se je zgodilo moji kolegici. držim pesti, da bi se zate čimbolje izteklo. SDBJ, za začetek postopka. ja, gonal si je res easy davat. ni lažjega, a ne? boš videla, na koncu boš že pravi profi glede tega.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 9:28:13
|
|
|
|
talika81
|
ČVEK IN KAVICA IN PIJAČKA 15.10. 16.10. 22.10. 23.10. 29.10. 30.10. miklarom miklarom miklarom miklarom miklarom mikla. september september september september september sept. beba beba ( odvisno od punkcije) beba beba talika 81 talika81 talika81 talika81 Dobili bi se v Celju v Planet Tuš - u , za vse ostale info se še dogovorimo. vpišite se kdaj bi katera lahko prišla [/quote] [/quote] [/quote]
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 9:41:23
|
|
|
|
september1
|
dreyči men so vstavili 2 zarodka in 6. dan sem dobila rjav izcedek ki je trajal 14 dni. to je pomenilo da se je en zarodek poslovil. držim pesti da obdržiš svojo pikico.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 9:52:50
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: talika81 15.10. 16.10. 22.10. 23.10. 29.10. 30.10. miklarom miklarom miklarom miklarom miklarom mikla. september september september september september sept. beba beba ( odvisno od punkcije) beba beba talika 81 talika81 talika81 talika81 glede tega meetinga :) vam javim tik pred zdajci. sem iz LJ, pa bom počakala, če se mi bo kej pokloplo, da se vam pridružim.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 12:16:23
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Jaz sem bolj tako tako s prevozom, bi me moral moj pripeljati, da pa bi ga potem samega tam pustila in jaz šla na čvek z vami, pa mi ravno ne odgovarja... drejčy, kako kaže?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 12:23:54
|
|
|
|
drejčy
|
Jaz sem danes klicala v MB in jim povedala, da sem začela pomalen krvaveti in kako sedaj naprej.Pa mi reče, naj normalno do testa jem utragestan in pridem v petek na krvnega Mar to pomeni da je še upanje ?!Očitno že.Je pa to tudi, da bi morala dobiti sedaj M tudi v primeru če ne bi bila noseča,...Tako da pokamoka ne obupaj.Meni pa je ostal še en test doma on FS kjer sta dva notri in sem ga zjutraj brezveze naredila.Pa še naprej kaže pozitivno.Tako da res več ne vem,...Nič drugega kot čakanje na petek mi ne preostane.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 13:21:09
|
|
|
|
talika81
|
drejčy, nikakor ne obupat. ker tudi če malo krvaviš, je še vedno upanje. tako da s pozitivizmom naprej. in boš videla, kako bo petek hitro tukaj. zaljubljena, lahko pa prideš do bistrice (kolker se spomnim, si s Ptuja?) in greva potem skupaj naprej in potem nazaj domov.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 16:04:55
|
|
|
|
SBDJ
|
Drejčy: vam da si trenutno v zelo težki situaciji (že 2x sem imela podobno situacijo) ampak tako kot si rekla pozitivno do petka. Morda greš lahko samoplačniško na odvzem krvi (pri nas v lj hodimo v adria lab) in vidiš koliko imaš beta hsg in kako narašča. Če misliš da bop bolj mirna . Greš jutri in potem v čet(vsak drugi dan) . Če nosečnost normalno poteka se mora hormon podvojiti.... Upam, da se bo dobro končalo. Držim pesti zate... Punce me pa zanima ali je morda katera pila oz jedla sirotko. Slišala sem, da je priporočjiva po punkciji 3 na dan, po transferju pa 2 na dan. je morda katera to že prakticirala ??
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.10.2010 16:46:23
|
|
|
|
zaljubljena23
|
talika, bom videla...Vpisala pa se ne bom, ker mi je potem načeloma vseeno in bom se prilagodila vam
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.10.2010 15:07:06
|
|
|
|
db
|
ja gremo na kavo špotnica jaz sem tudi iz lj tako da lahko gremo skupaj ali pa se kdaj tako greva na kavo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.10.2010 20:02:04
|
|
|
|
miklarom
|
čer , malo javljanja včeraj sem imela cel dan pestro , smo imeli trgatev doma in saj veste kolk je treba vsega pripraviti da potem trgače nafojtraš vidim da se pridno vpisujete za kavico ,lepo , lepo več nas bo bolj bo lušten. Glede na to da lahko september1 pride samo popoldan bi se potem tudi dobile popoldan, pa da lahko vidimo našega malega Lina in ga mal pocrkljamo in poljubčkamo a prav, tako da se kar vpišite in potem se fiksno zmenimo kdaj pa našo tassi1 kličemo da se nam pridruži, tassi kje si hiter se javi drejči - ne obupaj prehitro vse bo vredu boš videla ti le počakaj na krvnega in boš videla da bo beta visoka, držim pestke zate db - o, poglej jo našo izgubljenko si se le malo javila, lepo to pridi tudi ti na kavico in čvek
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?