Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 5.10.2010 21:04:18
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: db ja gremo na kavo špotnica jaz sem tudi iz lj tako da lahko gremo skupaj ali pa se kdaj tako greva na kavo db hvala. jst sporočim kako bom, al bom šla takrat že v službo itd. do takrat je še dolga. men bi najraje ustrezalo da povem v zadnjem trenutju, kak dan ali dva prej. sicer se pa komot lahko poklopva in greva skup. z veseljem.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2010 11:08:58
|
|
|
|
september1
|
dan dreyči kako kaže? ja miklrom ima prav. zaradi Lina bi jaz rajši popoldan. zaljubljena super bi bilo če bi prišla na kofe da te spoznam. naj te tvoj do bistrice prpele pol pa s taliko naprej. db in športnica tudi vaju bi rada spoznala.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2010 12:46:06
|
|
|
|
drejčy
|
september1 krvavitve so še vedno prisotne,tako da sem se celo navadila.Včeraj sem bila na krvnem, ki je pokazal za 10dan po ET res minimalno vrednost 24,7.Je še upanje da bo hormon narasel, če ne pa po zamrznjenčka,... Kaj se srečanja tiče - odkrito povedano še ne vem.Ker moj bi naj začel delati naslednji teden nazaj v treh šihtih in ne vem kako bo z malim.Bom pa javila kak bom vedela.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 6.10.2010 22:00:19
|
|
|
|
drejčy
|
Danes sem zbrskala eno stran,ki kaže koliko bi naj bila beta hcg kateri dan po ET.Po tej tabeli bi naj moja beta bila še višja.Upanje umre zadnje,...http://www.betabase.info/index.php
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 7.10.2010 14:22:16
|
|
|
|
zaljubljena23
|
september, se bom potrudila drejčy, stiskam pestke, da bo beta rastel tako kot treba...Kdaj imaš zdaj spet kontrolo?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.10.2010 9:13:26
|
|
|
|
športnica
|
punce, tlele je pa en velik mir. a se nič ne dogaja al kaj? drejčy, upam da beta narašča in da bo jutri na dan testa lepa cifra, da bo veselje jst sm zaenkrat OK, 7. dan po ET, v primerjavi z prvič brez migren in močnih krčev, sem in tja me mal špika, včasih tudi malo križ ... sicer je počutje odlično. prsa me ne bolijo imam pa napihnjena, kava mi še vedno paše. bomo videli. tale vikend bo pester, nazadnje sem začela krvaveti 8. dan, to bi bilo jutri ... ej punce, a prihod M je povezano s tem, da se ti maternični vrat spusti precej nižje? se mi zdi, da sem ga v pvem postopku začutila, ko sem si dajala utrogestan. zdej pa tega ni čutiti. upam da je to dobro. lepo bodite in javite se kaj. srečno in ppozdravček
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.10.2010 9:38:30
|
|
|
|
zaljubljena23
|
športnica, stiskam pestke
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 8.10.2010 19:21:37
|
|
|
|
Zojatisa
|
Pozdravljene punce! Kako kaj,jz sem mela zadnič po razgovoru da sem dala kri danes sem imela UZ pa mi je povedala same pozitivne stvari da je vse lepo v najlepšem redu in da vidi na levi strani 5 foliklov na desni pa jih je polno tk je rekla, in upam da jih bo takrat tudi kar nekaj ko bo treba v sredo imam še enkrat kri v petek pa branje izvidov. Punce držim pesti za vas, pozdravček in objemček za vas! Lp in čimprej
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 7:07:10
|
|
|
|
beba75
|
ČVEK IN KAVICA IN PIJAČKA 15.10. miklarom september beba talika 81 Pridite še vse ostale ki se niste tukaj vpisale( db,športnica,zaljubljena....), pa tassi pokličite! Dobimo bi se v Celju v Planet Tuš - u , ob 17uri v slaščičarni De la Crema(mislim da se tako reče).
< Sporočilo je popravil beba75 -- 9.10.2010 7:08:40 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 8:35:51
|
|
|
|
db
|
jz med tednom ne morem ker delam od 12-20 ure sem fraj sam ob sobotah in nedeljah žal tko da drugič
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 8:45:52
|
|
|
|
latka
|
Jutro! Mene pa zanima, če je katera med jemanjem KT in v času špikanja(Diphereline) imela izcedke, namreč v čet. imam prvi UZ, pa me skrbi, da ne bom imela M?A je to fejst narobe, da ne bo potem to slučajno slabo vplivalo na ves postopek in ne bo željenega rezultata? Tako me je strah, pa to špikanje me tudi vsakič boli, da moram res stisnit zobe!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 8:53:32
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Jutro! Mene pa zanima, če je katera med jemanjem KT in v času špikanja(Diphereline) imela izcedke, namreč v čet. imam prvi UZ, pa me skrbi, da ne bom imela M?A je to fejst narobe, da ne bo potem to slučajno slabo vplivalo na ves postopek in ne bo željenega rezultata? Tako me je strah, pa to špikanje me tudi vsakič boli, da moram res stisnit zobe! ne skrbi. jaz sem jih nazadnje imela 14 dni skup in sem na prvi UZ prišla brez da bi že dobila M. je zdravnica rekla da ni pnike, da nimam kaj krvaveti, če sem imela toliko izcedkov. naslednji dan sem dobila gonal brez problema. sedj pa sem 8. dan po ET. drži se
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 8:58:11
|
|
|
|
latka
|
Pa to potem ni nič narobe, da so vmes ti izcedki, potem se sluznica dovolj stanjša, kot med M? Kako si pa sledijo UZ, meni piše prvi 14.10., naslednji datum 22.10., potem piše 25.10.itd.,punkcija predvidena po 27.10., ali to drži, ali kako se odločajo? Športnica, držim pesti, da ti končno rata! Upam, da se ti kmalu pridružim!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 9:03:45
|
|
|
|
športnica
|
prvi in drugi datum za UZ držita. kasneje pa je odvisno kako ti bodo rasli folikli in lahko da boš že na drugem UZju dobila navodila, da si zvečer daš STOP injekcijo in čez dva dni pade punkcija, lahko pa da boste počakali še kak dan, dva in boš mogla še enkrat tja na UZ. odvisno kako reagiraš na gonal. jaz sem vedno imela punkcijo 10. dan po začetku jemanja gonala. to je cca 4 dni pred planirano punkcijo.
< Sporočilo je popravil športnica -- 9.10.2010 9:04:21 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 9:14:15
|
|
|
|
latka
|
Ok, hvala, mi je že malce bolj jasno, joj sem pravi lolek! Torej 14. in 22. je fiksni datum, pol se moram tako zmenit v službi, da bom imela tiste dneve bolniško!Potrdilo pa prosim tam pri sestri, kjer bom oddala kartico pred UZ?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 9:19:15
|
|
|
|
latka
|
Aja, pa še to, a si ti imela kake posebne vitaminčke, dieto, da si tako hitro imela vedno punkcijo, torej so ti folikli hitro rasli?Kaj pa tvoj,kaki vitamini?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 9:31:14
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Ok, hvala, mi je že malce bolj jasno, joj sem pravi lolek! Torej 14. in 22. je fiksni datum, pol se moram tako zmenit v službi, da bom imela tiste dneve bolniško!Potrdilo pa prosim tam pri sestri, kjer bom oddala kartico pred UZ? ja, sestri kjer oddaš kartico na koncu reči da ti da potrdilo da si bila tam, ki ga odneseš svojemu osebnemu zdravniku. nobene vitaminske kure, sem pa jemala tekoče železo in matični mleček. ampak ne zadnji mesec, ker ga je zmanjkal in sem pozabila kupit :) po moje ima večina žensk punkcijo na 10. dan, tako da se kar pripravi, da lahko že prej manjkaš v službi. priporočajo 14 dni bolniške po punkciji, pa še 14 dni po transferju, torej od punkcije do testa 3 tedne.
< Sporočilo je popravil športnica -- 9.10.2010 9:32:17 >
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 9:42:45
|
|
|
|
latka
|
Jaz pijem matični mleček v obliki kapsul, jem že na splošno veliko sadja, bom pa pojedla še malo več jajčk, pa spila kakšno pivo, moj pa jemlje vitam. Q10, pa sadje, tako da upam na prvi in upam da zadnji uspešen ICSI!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 9:54:20
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Mene na srečanje ne bo, ker je tole petek in nikakor ne morem...
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 14:09:26
|
|
|
|
Zojatisa
|
jz sem kljub M imela ultrazvok lp
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 9.10.2010 17:43:40
|
|
|
|
športnica
|
sm vedla. spet je tu 8. dan po ET in spet sm začela krvaveti. vse me boli tako kot pri M. a sm lahko še kej bolj točna? vem da še ni vse zgubljeno, vstavili so mi dva, v ponedeljek naredim vseeno test, če je plus grem še na krvnega da ni spet vse neki na pol in se pravilno ne razvija. če je pa minus pa normalno v torek služba in lets do it again. nimam kej. sicer niti ni nobene panike. pač ni šlo. punce vam javim v ponedeljek kako bo šlo, za ostale pa navijam. bi bilo preveč lepo, da bi v drugo ratal, bi se preveč vse lepo poklopl
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 8:28:26
|
|
|
|
zaljubljena23
|
športnica, ne no...Jaz še zmeraj stiskam pestke, da ni vse izgubljeno...Ne obupaj
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 10:13:17
|
|
|
|
športnica
|
jst sm naredila danes za vsak slučaj test in je pozitiven. res debel plus. krvavim še vedno, na polno. zgleda da se ponavlja zgodba od pomladi. ko je bil plus in sem krvavela. rekli so da se je prijelo, vendar se ni pravilno razvijal. nepravilna nosečnost. grem jutri na krvnega da vidim vrednoat. me zanima kaj mi bodo rekli v četrtek. upam da ste ok in uživate vikend
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 10:23:24
|
|
|
|
tassi1
|
haj po dolgem času! Sem slišala, da se za kavico dogovarjate: če še boste čvekale ob 18 h se lahko vidimo, prej pa ne, ker delam do 17H, pa preden se pripeljem do Celja,.. Se že veselim, da se znova srečamo, pa malega Lina bi tud rada videla
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 10.10.2010 10:27:24
|
|
|
|
športnica
|
punce jst verjetno v petk ne bom prišla. že v četrtek grem gor na test, kr pomeni da bom manjkala večkot pol dneva v službi, v petek pa normalno delam do 17h. pa bom glede na to, kako se stvari odvijajo, kr utrujena in se mi ne bo dal na pot ... to bi pomenil sda i bila doma šele ob 20h ali 21h kar bi bla mal huda. sicer bi vas res rada spoznala, a po moje žal tokrat ne bo šlo. lepo se imejte in lepo klepetajte
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?